2014. szeptember 26., péntek

A legjobb most jön - Galaktikus üzenet 09.23

   

Legyetek türelmesek. A legjobb most jön. Ezen a héten örömben hagyunk magatokra benneteket. Hamarosan megismeritek spirituális és galaktikus családjaitokat. Legyetek boldogok, és jutalmatokra fókuszáljatok!


A Galaktikus Föderáció
 és a Spirituális Hierarchia Üzenete 
2014. Szeptember 23.
Sheldan Nidle által

(a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)

5 Imix, 19 Zip, 11 Ik

Dratzo! Jó hírekkel jövünk ezen a napon! A különféle programok, melyek megváltoztatják életeteket és újraindítják a világ pénznemeit, haladást mutatnak. Örülünk, hogy a sötét összeesküvés végső kísérletei befuccsoltak. Szeptember végének a jólét és szabadság beütemezéséről, és egy sikeres világbéke mozgalom kiemelkedéséről kell nevezetessé válnia. Sok kormány közeledik világotokon egy olyan ponthoz, ahol egy hirtelen változás már elkerülhetetlen. Ezek a változások az összeesküvésre helyezett egyre növekvő nyomás által azt okozzák, hogy elismerjék vereségüket, és elkezdjenek együttműködni földi szövetségeseinkkel. Szó szerint két évtizednyi nyomás eredményét látjuk. Az új pénzügyi rendszer egy olyan friss pénzügyi rendszer részét képezi, ami egyetért világotok jólétalapjainak a kiosztásával. Együtt ez a két mozzanat, megváltoztatja világotok működésének módját. A változások ezen sora csak a kezdet; Amerikában a NESARA, és egy hozzá kapcsolódó globális mozgalom fogja megváltoztatni örökre valóságotokat.

A közelgő változások egy az első kapcsolatfelvételhez elkerülhetetlen módon vezető eljárás részei. A bevezető része ennek épp folyik. A kialakuló jólét és a globális szinten növekvő szabadság is tovább juttatja a körülményeket a hivatalos közzététel irányába. Megértjük milyen sokkolóak azok a bejelentések, amiket napi szinten hallotok vezetőitektől. Ezek a bejelentések fogják átalakítani a kormányzásotok alaptermészetét, és készítenek fel benneteket azokra a híradásokra, amik lehetővé teszik számunkra, hogy később közvetlen módon beszélgessünk veletek. Amint szólhatunk hozzátok, témák széles körét kívánjuk átvenni. Csak rövid információt kaptatok, melyet elsőként az iskolában tanultatok, majd később ezt kiterjesztettétek könyvek olvasása, és a különféle televízióprogramok hallgatása által. Tanulnotok kell valódi földönkívüli eredetetekről, és arról, hogy miképpen érkeztetek ide, hogy Gaia felszínének lakói legyetek. Akkor készen álltok találkozni Agarthai szomszédaitokkal, és természetesen velünk.

A földreszállás globális terjedelmű lesz. Állandóan figyeljük és ellenőrizzük a kondíciókat a kijelölt landolási területeinken. Ha bármilyen szokatlan mértékű változás történne ezeken a helyeken, egyszerűen választunk újakat. Eddig mindössze 11%-át változtattuk meg az előre kiválasztott helyeknek. Ezen változtatások legtöbbje a lakóterületek bővítésének köszönhető. Új lakóépületek, vagy bevásárlóközpontok tűnnek fel a lakott térségeken kijelölt területeinken. A vidéki térségek évtizedek óta nyitva állnak. Ezen különbözőségek végett, landoló hajóink ezekkel számolhatnak. Nem kényszerülünk korlátozni a felhasznált felderítő hajóink számát. Az alkalmazott eljárásokat és módokat épp most alakították ki minden egyes kiválasztott terület számára. Ráadásul, készen állunk mentoraink hozzátok teleportálására. Minden egyes mentor kapcsolatba fog lépni veletek telepatikusan, még mielőtt megjelenik előttetek. Ez az előzetes beszélgetés meg fog ismertetni minket veletek, és egy rövid bevezetést nyújt a különféle protokolljainkba.

Transzformációtok kulcsa a mentoraitokkal kialakuló kapcsolatotok. Ez az együttműködés hasonlít egy terapeuta és páciense közötti kapcsolathoz. A bizalom ennek az útnak fontos része. Egy sor nagyon őszinte interakciónak kell történnie, amikor áttekintitek gyermekkorotokat, az Akasha feljegyzéseiteket, és a jelenlegi életszerződéseteket. Hatalmas mennyiségű múltbéli epigenetikus incidenst és a jelenlegi életeket kell nyíltan és őszintén megbeszélni. Ki kell tisztítani ezeket a dolgokat, hogy felállítsátok a személyes Kristály Fénykamrátokban töltendő három napos utazásotokat. Az a szándékunk, hogy egy sor incidens-tisztító összejöveteletek legyen, hogy bepillantást nyerjetek annak kiterjedésébe, hogy mi mindent fog össze a három napos átalakító utazásotok. Elme-befolyásoló gépek és energiák hatalmas hálózata létezik, melyek olyan hiedelmekkel töltöttek tele benneteket, amiket ki kell tisztítani mentális, érzelmi, és fizikai testetekből. A mentoraitok munkája segíteni nektek kitisztítani ezeket a hibás hiedelmeket. Mint mondtuk, ezek a felvezetői annak, amivel a Kristály Fénykamráitokban találkozni fogtok.

Sok Áldás! Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Jó híreket jövünk jelenteni! Különféle társaink folytatják az előrehaladást. Nagyon közel vagyunk a világ pénzeinek globális újraindításhoz és a hozzá társított átértékeléshez. Ezek az események egy világszinttű nemesfém szabvány kiemelkedéséhez kötődnek. Világotok fő bankjainak a helytelenségei, és a világ kormányainak a hatalmas korrupciója azt jelenti, hogy egy nagy pénzügyi forradalomra van most szükség, hogy megtisztítsák a sötétségtől ezt a birodalmat. Ez az eljárás készen áll arra, hogy nagy letartóztatásokkal és új kormányzással szolgáljon. Az érkező jólét és új nemzetközi bankszabályzás ki fogja pucolni ezt az iszonyatos rendetlenséget, és végtelen jóléttel áldja meg ezt a birodalmat. A szabadságotok és szuverenitásotok fog kiemelkedni abból, ami jelenleg történik. Megáldott minket a Mennyország azzal, hogy véghez vigyük ezt a szent feladatot, és aztán üdvözöljük azokat, akik hozzásegítettek minket a sikerhez!

Ami most itt történik, egy nagy áldás! Szorgalmasan azon dolgoztunk, hogy biztosítsuk sikereteket. A Mennyország megmosolyogta törekvéseinket, és lehetővé tette, hogy meglegyenek az eszközeink a sötétség és számos kegyeltje legyőzéséhez. Minden nap imádkozunk, és órákat töltünk azzal, hogy gyógyítsuk ezt a birodalmat. Sokan közületek frusztráltak attól, hogy látszólag végtelen időt igényel ennek elvégzése. Ne veszítsétek el a hiteteket! Csodák történnek! A sötétség, mely egykor mindenhatónak látszott, most gyorsan halványodik. A Fény növeli erejét minden egyes nap. Legyetek büszkék arra amit együtt véghezvittetek. Minden egyes imátok és meditációtok nagyban támogatja ezt az isteni ügyet. Így gyűjtöttük össze együtt a győzelem eszközeit. Maradjatok pozitívak és áthatóan a győzelemre összpontosítsatok! A sötétség, mint azt jeleztük, halványodik. Nagy dolgok peremén állunk!

Mi, a ti Felemelkedett Mestereitek, azt kívánjuk, hogy kitűnően legyetek, és ennek a jól megérdemelt győzelemnek az elvégzésén munkálkodjatok. Egy egész birodalmat juttattok a felemelkedés peremére. Ez nem kis feladat. Mindannyian tisztelünk titeket teljesítményetekért. Ahogy az idő közeledik, legyetek boldogok és elégedettek azzal, amit most véghezvisztek. Egyszerűen azt kérjük tőletek, hogy maradjatok összpontosítottak, és tudjátok mélyen szívetekben, hogy azok vagytok. A győzelem ezen ideje örökre át fogja alakítani ezt a szépséges gömböt, és újraegyesít benneteket teljes spirituális és galaktikus családotokkal. Újra felveszitek helyeteket ebben a felettébb dicsőséges családban. Köszönetet mondunk nektek és kegyesen áldunk titeket. Nagy szent időtök elérkezik! A sötétség veszített, és most mindannyian összejöhetünk és megünnepelhetjük ezt a nagy győzelmet! Halleluja!

Ma, örvendezünk! Adtunk egy másik áttekintést nektek a jelenlegi körülményekről. Legyetek türelmesek. A legjobb most jön. Ezen a héten örömben hagyunk magatokra benneteket. Hamarosan megismeritek spirituális és galaktikus családjaitokat. Legyetek boldogok, és jutalmatokra fókuszáljatok! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Forrás: Földimennyország.hu

 http://www.tudatvaltas2012.blogspot.co.at/2014/09/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis_25.html



Megjegyzés:

A napokban több forrásból olvashattuk, hogy itt a nagy változás ideje, tényleg. Néhány ezek közül:

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2011/09/untersberg.html#.VCWqLhYsHAx 

 http://sirius-plejad.blogspot.hu/2014/09/az-osszeeskuves-lemondasrol-targyal-0923.html

http://szepjovot.blogspot.hu/2014/09/sananda-az-almok-tenyleg-valora-valnak.html 

http://szepjovot.blogspot.hu/2014/09/uriel-mire-vartok-2014-08-12.html 

http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2014/09/nagy-idok-koszontottek-rank-szelei.html 

http://sirius-plejad.blogspot.hu/2014/09/rejtelmek-rejtelmei-lady-portia.html 

http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2014/09/napi-mantrak-meditaciok-sananda.html 

http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2014/09/az-orokseg-es-vallalasa-20140924.html 

http://sirius-plejad.blogspot.hu/2014/09/a-profeciak-beteljesitese-galaktikus.html

http://istengyermek.blog.hu/

 Milly


1 megjegyzés:

  1. Érdekes volt ez a bejegyzés bár a datálással óvatos lennék mert sok dátumról hallottunk már a landolással kapcsolatban.Én személy szerint màr nagyon várom a találkozást űr családunkal csak mondjuk erre mennyien vannak felkészülve az mondjuk nem elhanyagolható kérdés.Remélem a változás már tényleg nagyon közel van.

    VálaszTörlés