Kedves Olvasók!
Lehet én egy másik idősíkon magányosan csücsülve végzem be az életem amiért ezt most leírom, de kérlek bizonyos (időbeli) fenntartásokkal olvassátok a most következő szép és kétségtelenül kívánatos üzenetet St.Germain-től. Jó olvasást! Scarlett
St Germain 

Kedves Barátok, itt St. Germain beszél, és azért jövök, hogy elmondjam nektek, hogy mi nagyszabású dolgokat tervezünk itt, a Mennyei Birodalomban.

Az oka annak, hogy szabadon tervezhetjük ezeket a remek dolgokat az, hogy befejeztük a kemény munkát, ami az Újraértékeléshez ( RV) vezetett. Most a nagyon hozzáértő földi legénységen a sor, hogy megtegye a végső bejelentéseket, hogy elkezdődjék a kereskedelem, és a következő fázison dolgozunk – a Bejelentéseken és a Felfedésen. Olyan sok változás fog jönni olyan rövid időn belül, hogy el fogtok ámulni, meg fogtok lepődni, és ti, szeretett Fénymunkások, el lesztek telve örömmel. Azt fogjátok érezni, hogy kupáitok túlcsordulnak; jóleső érzést keltenek bennetek a mindenütt hirtelen gazdagon felbukkanó bizonyítékok arról, hogy mi nőtte ki magát a színfalak mögött évek óta.

Mihelyt az Újraértékelt kereskedelem elkezdődik, amelyre azonnal számítunk, még ennél is jobb úton leszünk a jobb és drámaibb változások felé. Azon bűnözők letartóztatása, akik rabszolgává tették a bolygót a saját nyereségük miatt, nagy számban fog megtörténni – így sokan nem fognak hinni a szemüknek, mikor tucatjával látjátok meg azokat, akik elismert ipari és pénzügyi vezetők lévén megbilincselve fognak elsétálni. Mindenki esélyt fog kapni, hogy megbánást tanúsítson, mert mi egy irgalmas közösség vagyunk itt a magasabb birodalmakban, de az nem lesz megadva azon az áron, hogy feltartóztassa mindenki más menetelését a fejlődés irányába.

Mi oly régóta dolgozunk ezen, kedvesek. Ti és én láttuk a Föld bolygó fényes jövőjét, és mindig a Fény irányába mozogtunk. Jutalmunk bőséges, dicsőséges és folyamatos lesz. Igen, sok mindenre számíthatunk az RV (újraértékelés) után. Ez csak bevezetése a teljes elmozdulásnak olyan módon, ahogy a Föld bolygón üzletet kötnek. Ezalatt nem csak kereskedelmet értek. Oktatást, társadalmi szokásokat, politikai tevékenységeket, kormányzást – mindez meg fog változni.

Nos, mi szeretnénk benneteket felkészíteni a szükségszerű felfordulásra, ami elkerülhetetlenül azt fogja eredményezni, mikor a pénzügyi rendszerek az átalakulás folyamatában vannak. Lesz egy rövid időszak, amelyben a bankrendszer leállhat azért, hogy bevezetésre kerülhessenek az új, igazságos és szabad gazdasági, intézményi normák, melyeket a helyükre kell tenni. Nem lesz többé minden tranzakció, minden kereskedés, minden kölcsön arra szabva, hogy a sötét erőket tegye gazdagabbá, akik kövérre hízták magukat, miközben a világ nagy része éhezett.

Nem lesznek többé keményen dolgozó emberek hontalanságra kényszerítve; nem lesz többé a foglalkoztatás vagy az oktatás hasonlatos a rabszolgasághoz. Az emberi feltételek meg fognak változni globálisan, és a ti segítségeteket kérjük abban, hogy bevezetésre kerülhessen eme dicsőséges Új Aranykor. Ti, akik olvassátok ezt, ti vagytok a fénymunkások, akik éreztétek a rezgések emelkedését, és inspirálva voltatok arra, hogy erőt fektessetek egy olyan eshetőségbe, hogy saját erőforrásaitokat használjátok mindenki javára. Tízszeresen meg lesztek jutalmazva, az adakozás örömével, hogy támogattatok és felkaroltatok másokat, akik szükséget szenvednek.

Meg fogjátok találni a módját, ami megnyílik nektek, mikor cselekedtek, hogy építsetek, alkossatok, hálózatokat hozzatok létre és szervezeteket, amelyek mindenki javát fogják szolgálni. Az olyan érzés lesz, mintha egy súlytól megkönnyebbülnétek, és mindig hátszelet fogtok kapni. Ajtók fognak megnyílni nektek varázslatos módon, mert a régi ellenállás, ami be volt épülve a rendszerbe, elillant.

Az élet csodásnak lett szánva a Föld bolygó felszínén, de sok évszázadon át nem volt az. A bőséget, mely megosztásra volt szánva, megkaparintották néhányan, borzalmas szennyezést és rombolást hozva a bolygónak, és a betegség és a gyenge egészség  vált a mindennapos normává. Láttátok a vegyi szennyezés hatását az elmúlt hetekben – abnormális időjárási jelenségek, pusztító szárazság és bénító hóviharok, mindezeket a természeti világ arrogáns manipulálása okozta.

A Földnek és teremtményeinek ezt a meggondolatlan mérgezését sosem engedélyezzük újra. Galaktikus Testvéreitek semlegesítik, az időjárás manipulálásnak a hatásait, mely azzal a szándékkal jött létre, hogy profitot termeljen a tervezett betegségekből és az éhezésből, mindez olyan környezeti katasztrófát eredményez, amely képes lenne térdre kényszeríteni az egész bolygót Az egész népesség, amely éhségtől és betegségektől szenved, a hatalmon lévők kegyelmétől függ, miközben akik hatalmon vannak, azok könyörtelenek és úgy érzik, hogy kiváltságaik megilletik őket. Elképedtek majd az eljövendő kijelentéseken, melyeket óráról-órára hallhattok az újonnan felszabadított médiában.

A Rockefeller/Rothschild/Murdock kartell el lesz távolítva az összes televízió, rádió és nyomtatott sajtó működéséből, és a világhoz el fog érni a kommunikáció valódi forrása. Ezt ezután arra fogják használni, hogy őszintén tájékoztassák a lakosságot arról, hogy mi játszódott le eddig, és milyen csodálatos lehetőségek várnak még mindannyiótokra.

Ma találkoztunk az Anya/Atya Istennel, az Ősi Teremtővel és a Menny minden Csoportjával, hogy megbeszéljük, hogy miként adjuk át az információkat figyelmeztetésül nektek, akik nem adják át magukat az elkövetkezendő nehézségek keltette hisztériának vagy a paranoiának, amivel lehet, hogy számolhattok a hatalmas Változás során.  Törődünk azokkal is, akik egyáltalán nincsenek tudatában az eljövendő megszakításoknak, és pánikszerűen vagy éppen erőszakosan viselkednek, amikor az általuk használt erőforrások korlátozva lesznek egy rövid időre.

Ti mindannyian láthattátok a szélsőséges reakciókat, amikor az embereknek azt mondták, hogy egy óriási hózápor közeledik. Sokan felhalmoztak hatalmas mennyiségű élelmet, vizet és tartalék felszereléseket, azon gondolattól vezérelve, hogy napokig be lesznek havazva. Ezek azok, akiket nagyon fontos, hogy elérjen ez az üzenet, miszerint, minden rendben, mindent kézben tartanak és ellenőrzés alatt tartanak Fentről, és nincs mitől félni.  Éppen ellenkezőleg – ez annak a jele, hogy a fejlődés már megtörtént, és addigra már létrejön az új életmód a régi, mérgező és legyöngült állapotok romjaiból.

Az alábbiak várhatóak az elkövetkezendő hetekben: Lehet, hogy lesz egy pár naptól egy-két hétig terjedő időszak, amikor zárva lesznek a bankok.  A lakosság reakciójától függően, ennek kisebb – nagyobb hatása lesz az élet minden más részére, ilyen az élelmiszer elosztás, a szükséges orvosi felszerelések szállítása és kézbesítése, és még az energia, a víz és közlekedés jelenlegi stabilitása is. Reméljük, hogy elkerülhető lesz bármilyen hisztéria és pánik azáltal, hogy mindenkit előre felkészítünk arra, hogy számítson bizonyos megszakításokra, készüljön fel azokra, amennyire csak lehetséges.

Végtére is, a ti saját humorotok és nagylelkűségetek biztosítja majd a szükséges hidat ahhoz, hogy segítsen másokat átvinni a túloldalra, megnyugtassa és felkészítse őket a változás folyamatának örömteli véghezvitelére egy jobb világért. Mindaddig amíg az emberek nyugodtak és barátságosak maradnak, a leleményesség és a kreativitás viszi tovább a napot, és mindenki nagy reményekkel kerül ki majd a Változásból, egy új és még emberibb világ látványa kel életre a tudatosságukban.

Meg akarlak nyugtatni titeket, Kedveseim, hogy minden követ megmozgattunk, minden ötletet figyelembe vettünk, és megfejtettük, hogy az egész folyamat- még a felfordulásban is – jóindulattal lesz megvalósítva. Ez nem hajtható végre, ha nincs egy bizonyos mennyiségű káosz, de befejezhető nagymértékű veszteség vagy felfordulás nélkül.

Vegyétek figyelembe, hogy milyen sok szórakozásban volt részetek a kempingezős túrák során, amikor hátrahagytátok az otthon kényelmét annak érdekében, hogy a természetes világban élhessetek, az erdei vagy a tengerparti élet szépségeivel körülöttetek mindenfelé.  Gondoljatok valahogy ekképpen, az eljövendő átmenetre- mint lehetőségre, hogy közelebb kerülhettek a Természethez, és azokhoz akiket szerettek, miközben megbíztok a saját és a mások leleményességében.

Elképzelhető, hogy lesz egy egy-két nap, amikor iphone, ipad vagy számítógép nélkül maradtok. Talán megszakítást tapasztalhattok a mobiltelefonotok vételében vagy a televíziós adásban. Amikor minden szolgáltatás újrakezdődik, addigra készen fogtok állni  a számotokra tervezett nagy változásokra. Az ingyen energia technológiája már a küszöbön áll, egy ajándék Csillagközi Testvéreitektől. A lehetőségek, hogy kiterjesszétek elméteket, rejtett képességeket ajánlanak nektek, és együtt fogtok ünnepelni mindenkivel körülöttetek, ahogy új örömöket, új barátságokat és meglepő híreket kaptok saját magatokról, különleges azonosságotokról és igazi utatokról az életben. Igen, az egy nagyszabású kaland lesz, ha így közelítetek feléje. Persze, lesznek olyanok, akik mérgesek lesznek és zaklatottak , ha a napi rutinjuk egy kicsit is megváltozik, ha egy kicsit kényelmetlen az számukra, mivel az elgondolásuk a stabilitásról és a boldogságról a „biztonság” fogalmával van beazonosítva – ami azt jelenti, hogy semmilyen formában nem tudják a változást tolerálni, még akkor sem, ha az a jobb változásért történik.

Ez az, ahol ti a képbe kerültök. Hívást fogtok kapni arra, hogy megnyugtassátok, vigasztaljátok és tanítsátok őket. Ti, akik olvassátok ezen üzeneteket, utat találtatok mélyebb szív kommunikációtok, mélyebb ön-elfogadásotok és a Szeretet felé. Sokaknak körülöttetek nem adatott meg ilyen önigazolási esély, és ilyen gyakorlási lehetősége a türelemnek és a hitnek, ahogy az nektek megadatott. Előlük mindez el lesz kendőzve azzal a tudással, hogy mindez nem az, aminek látszik, és azt valóban meg kell megváltoztatni, és most.

Mint a sötét erők is, sok alvó Föld lakó talált egy módot arra, hogy ne legyen tudatában a hatalmas méretű szenvedésnek, azáltal, hogy az áldozatokat hibáztatják, vagy valamilyen filozófiai vagy vallási magyarázatot találtak arra, hogy a szenvedés elkerülhetetlen sőt még kedvező is. Mi azért vagyunk itt, hogy megmutassuk az utat egy új kilátásra, kedvesek. Együtt fogunk munkálkodni azon, hogy fenntartsuk a stabilitást még akkor is, ha az ismerős föld elmozdul a lábunk alatt. Fenn fogjuk tartani a béke, az öröm és az igazság látomását mindenki számára, és ez el lesz végezve. Soha többé nem fog kelleni semmilyen Föld lakónak szenvednie egy kíméletlen zsarnok elnyomása alatt, aki erőszakosan nyerte el hatalmát. Semmilyen erőszak nem lesz megengedve a fegyver nélküli békés diplomáciában, az igazságos és tiszteletteljes lesz, amely mindenkire tekintettel lévő lesz, tekintet nélkül egyesek korábbi hatalmi pozíciójára, vagy erőtlenségére. Lehetséges, hogy lehetetlen számotokra elképzelni egy ilyen változást, miközben még mindig látjátok magatok körül az évszázados elnyomás maradványait, és az alapvető emberi jogok semmibe vételét, valamint az Állat Királyságokét és a természeti világét ugyanígy. Hogy lehet arra számítani, hogy mindez megváltozik egy pillanat alatt?

Azáltal lehetséges, hogy minden lehetséges katonai erő, pszichológiai manipulációs propaganda és titkos politikai hatalom elmozdításra kerül. A Fény erők a földön és odafenn hosszú évek óta fel vannak készülve arra, hogy belépjenek, hogy elmozdítsák az egyensúlyt.

Csak most emelkedett az energiaszint olyan szintre a bolygón és univerzum szerte, hogy az elérte az átbillenési pontot. A sötétség kora véget ért. A Föld bolygó soha többet nem fog egy másik háborút látni, egy másik népirtást, vagy egy újabb tömeges méretű szabadság elnyomást. Mindehhez szükség van mindenki segítségére és mindenki Látomására arról, hogy megteremtsük az Új Világot, de magabiztosak vagyunk, hogy mihelyt a félelem forrása és az elnyomás el lesz távolítva (és ez jelen pillanatban történik), a krém felemelkedik a felszínre, ahogy ezt mondani szokták.

Vannak névtelen hősök, bátor kalandorok és szorgalmas teremtők minden épületben, minden házban a bolygón. Mihelyt a félelem leple és a feledékenység fátyla fel lesz emelve, ők fel fognak ragyogni, és sokan fogják követni példájukat és a tieteket.

Látni fogtok egy óriási Szeretet kiáramlást a Középső Napból, amely világgá fogja kürtölni a Nagy Változás kezdetét. A dominók gyorsan egymásután le fognak dőlni – bőséges pénz források lesznek kibocsájtva világ szerte, fényhajók jelennek meg sok bolygóról távoli galaxisokból, hogy lelkesítsék és biztassák a földieket. Fel lesz tárva az emberiség igazi eredete és más földönkívülieké, mint amilyenek ti vagytok, és rövidesen, a leszállások, amelyek csodákat fognak hozni, amikre csak utalhatunk, mivel azokat valóban nem lehet  szavakkal leírni.

Mi, a Felemelkedett Mesterek , a segítők és az útmutatók fogunk utoljára hozzátok csatlakozni, láthatóan és elérhetően számotokra, ahogy a közeli szomszédotok, és veletek együtt fogunk örülni. Új étel, víz és energiaforrásokkal együtt, el fogjuk hozni a zenét és a kacagást, a véget nem érő Szeretetet, és szívbéli örömünket. És én, a ti hűséges St. Germain-etek, boldogan fogom vezetni a parádét, ahogy táncolunk és dalolunk az egész világon, tengertől fénylő tengerig. Természetesen, meg foglak hívni mindannyiótokat, valamint szeretett Lady Portiámat, hogy vezesse velem a menetet.

Micsoda jubileum van előttünk, kedves Fénymunkások! Végre eljött a mi időnk, és mi fogjunk vezetni az utat az új korba, Halleluját énekelve Isten dicsőítéseként, ahogy együtt emelkedünk fel az Ígéret Földjére, amely valóban az Édenkert a Földön. Látni fogjátok a kristályvárosokat megjelenni, szeretett Sananda valóban vissza fog térni, és minden okotok meglesz arra, hogy sírjatok az örömtől a nap minden percében.
Sétáljon velem, minden Fény Lény. Lépdeljetek félelem nélkül az új hajnalt elhozó Fénybe. Az Új Aranykor elkezdődött, és mi itt vagyunk, hogy üdvözöljük annak megszületését. Adamos St. Germain mindig itt van veletek. Vég nélkül szeretlek benneteket.

Csatornázta: Dr Katrhyn E. May
Magyar nyelvű fordítás: Golden Lotus és DanHeaven
Forrás: http://www.whoneedslight.net/page/48308158
 http://kristalyhang.wordpress.com/2014/02/28/st-germain-uzenet-a-fenymunkasoknak-2014-02-24/comment-page-1/#comment-1461