2014. október 16., csütörtök

Az új emberi faj létrehozása megtörtént - Georgi Stankov, October 12, 2014

Hisszük, vagy nem, Stankov és Carla cikkei sok számunkra eddig érthetetlen dolgot  megmagyaráznak. Lásd: 







Az új emberi faj létrehozása megtörtént

by Georgi Stankov, October 12, 2014
Ezen az éjszakán, 2014. okt. 12-én 3 óra 33 perckor hajnalban az új emberi faj  létrehozása (vetése)elkezdődött. Ez pontosan egy Csendes-óceáni idő, amit korábban Elohim mondott nekünk. Ez előtt, késő este, Carla és én az öt láng forrásának az invokációját (megszólítását) végeztük, amelynek az új emberi formát kellene rögzítenie a születés és a nemzés előtt.
Éjfél után mentünk az ágyba és megfogadtuk, hogy meglátogatjuk a gyógyítás templomát Lofer-ban, a Raetia fény városában, ahol az új emberi prototípus található inkubációs fázisban. 
Hajnali 3. 00 óra körül a forrástól egy nagy energia-csomagot kaptam, amely a testemben teljesen feloldódott, és én eltűntem ebből a valóságból. Carla az ágyban maradt és nem bírt mozdulni, mert az energiák majdnem megbénították. Azt azonban észrevette, hogy fizikailag eltűntem. Elmondása szerint másfél órát lehettem távol.
Én nem tudom megmondani, milyen sokáig voltam távol, mert nem emlékszem, mit csináltam ebben az időtartamban, kivéve néhány absztrakt képre, hogy a körülöttem levő nagy energiák elmozdítottak. Nyilvánvalóan aktív részese voltam az új emberi faj létrehozásának, amíg Carla feladata ezeknek az energiáknak a rögzítése volt a fizikai valóságban. Amikor az ágyban újra materializálódtam, akkor egy erős szúró fájdalmat éreztem a jobb térdemben és azonnal felébredtem. A fájdalom miatt több mint fél óráig nem tudtam megmozdulni, azután felkeltem. Hajnali 5 óra 15 volt.
Folytatni fogom a felemelkedési folyamat mostani legsikeresebb eseményének bemutatását a következő napokban és publikálni fogok néhány érdekes információt Elohimtól, amelyet az elmúlt hetekben kaptunk az új emberi faj létrehozataláról és ennek a folyamatnak a fontosságáról a transzgalaktikus emberiség jövője szempontjából.
Az elmúlt másfél évben Carla és én sok látványos tapasztalatot és élményt éltünk meg, és ezekből sokat bemutattunk a weboldalunkon. De ezek közül számunkra személyesen az új emberi faj "nemzése" volt a valaha látott legdrámaibb és a legszebb élmény. Bár ugyanebben az időben, ami nagyon fárasztó volt mindkettőnk számára, és különösen Carlának, amint már említette, hogy Elohimtől már korábban kapott üzenetet az emberiség új prototípusáról, amely formájában az ő energiamezőit hordozza, amióta belépett ebbe az emberi testbe 12 évesen.
Mint minden „apa” esetében, az én hozzájárulásom is mérsékelt volt – én csak az új emberi faj teremtéséhez járultam hozzá, az én férfi energiáim Carla női energiáihoz való hozzákapcsolásával. Mint már korábban említettem, az új emberi faj teremtése egy megtervezett esemény volt, de nem akkor, amikor még emberi testben vagyunk. Ettől kezdve, ez most teljesen új, kísérleti körülmények között, egy új érző faj megszületéseként történt meg, folyamatosan a 3 D-ből az 5 D-be és a magasabb dimenziókba, amelyet sohasem próbáltak még ki korábban. Most az új emberi faj megteremtése egy átütő siker és megalapozza a végső felemelkedésünket és átváltozásunkat ebből a valóságból, ami már megtörtént és történik.
  Fordította: MA


5 megjegyzés:

  1. Egy döntetlen margójára - amiről hallgat média

    http://paramoral.eu/comment.php?comment.news.5185

    VálaszTörlés
  2. igen igen igen
    mi okt-12-én fent Pilisben tapasztaltuk meg az energiákat és azt az üzenetet küldték, hogy ÚJ IDŐSZÁMÍTÁS kezdödik
    üdv Antara és igen Milly megérdemeljük rengeteget dolgoztunk és haladtunk és folyamatosan tettük a dolgunkat

    VálaszTörlés
  3. Ősi idegenek VI: Idegenek és rejtélyes hegyek

    http://www.dailymotion.com/video/x2809sk_osi-idegenek-vi-idegenek-es-rejtelyes-hegyek_creation

    Ősi idegenek VI: Idegenek és csillagkapuk

    http://www.dailymotion.com/video/x23xil0_osi-idegenek-vi-idegenek-es-csillagkapuk_school

    VálaszTörlés
  4. Ebola virus "Szabadalmi bejelentés"

    http://www.google.com/patents/US20120251502

    VálaszTörlés
  5. Üzenet Ghánából: AZ Ebola járvány nem valós, csak azok az emberek betegedtek meg, akiket a Vöröskereszt beoltott

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/10/uzenet-ghanabol-az-ebola-jarvany-nem.html#.VEQCliKsXkp

    VálaszTörlés