2015. június 6., szombat

A titkos űrháborúk leállnak, ahogy a földönkívüli közzétételi tervek haladnak előre - 1. rész

"hatalmas mennyiségű hivatalos dokumentum közzétételével (mint a Wikileaks) és televíziós közvetítésekkel fedné fel az igazságot az emberiség helyzetéről, ami egy Nürnbergi háborús bűnös perhez hasonlóhoz vezetne az összeesküvés vezette Titkos Űrprogram vezetői ellen."

A titkos űrháborúk leállnak, ahogy a földönkívüli közzétételi tervek haladnak előre - 1. rész
6/04/2015 




A nagyfokú ellenségeskedések egy hadüzenet nélküli háborúban, ami az űrben és a Földön zajlik két titkos űrprogram szövetség között, átmenetileg megtorpantak a a titkos űrprogramok informátora, Corey Goode (más néven GoodETxSG) legújabb bejelentés sorozata szerint. Az új kérdésekre adott válaszainak első részében (lásd alább), Corey a bolygó összetett helyzetét írja le, mely a titkos, mind a modern, mind az ősi űrprogramokat érinti, és a földi civilizációk között a dominanciáért folyó harcot, hogy mennyi információt és technológiát hozzanak nyilvánosságra a felszíni emberiség többsége számára. Corey egyes leleplezései egy következő Star Wars epizódnak megfelelő élénk képzelet termékei. Jó okunk van azonban, hogy komolyan fontolóra vegyük Corey információit, ami talán a legátfogóbb közzététel, ami valaha megjelent arról, hogy valójában mi is történik a színfalak mögött a Földön és a Naprendszerünkben zajló legtöbb titkos űrprogrammal kapcsolatban.

Corey szerint a konfliktus egyik oldalán egy pozitív (másokat szolgáló) Titkos Űrprogram Szövetség (SSP) áll, amely az amerikai hadsereg által létrehozott első titkos űrprogram, a "Solar Warden" és szövetségesei, egy sor ősi emberi űrprogram és barátságos, ember kinézetű földönkívüli faj, akik genetikailag kapcsolódnak az emberiséghez. Az "SSP Szövetség" lényegében azt akarja, hogy a felszíni emberiség tudja meg az igazságot az ősi űrprogramokról, és az ingyenes energia technológiákról. A leglényegesebb, hogy az SSP Szövetség véget akar vetni a kizsákmányoló pénzügyi rendszernek, amely gazdaságilag rabszolgává tette az emberiség túlnyomó többségét.

A hadüzenet nélküli háború másik oldalán egy negatív (önmagukat szolgáló) szövetség áll, amely az első vállalati működtetésű űrprogram, az úgynevezett Bolygóközi Vállalati Konglomerátum és szövetségesei. Közéjük tartoznak az ősi földi vérvonal családok Összeesküvés/Illuminátus, a hüllőszerű földönkívüliek, az úgynevezett Draco-k, akik naprendszerünkön kívülről érkeztek. Végül ennek a negatív szövetségnek része a "Sötét Flotta", melynek tagjai közvetlenül kötődnek ideológiailag az egykori náci SS-hez, amely normális esetben a Naprendszeren kívül működik, de csapdába estek a Naprendszerben nemrég bevezetett karantén miatt. Az alábbi kédésekre adott válaszaiban Corey erre a negatív szövetségre Összeesküvés/ICC/Draco/Sötét Flotta, vagy egyszerűbben "Összeesküvés vezette Titkos Űrprogram" néven utal.

Corey szerint a nagyszabású ellenségeskedés megtorpanása egy harmadik, nemrég érkezett földönkívüli csoport, az úgynevezett "Gömb Szövetség" kérésére következett be. Corey azt állítja, hogy a Kék Avianok egyike azon öt civilizációnak, akik a Gömb Szövetséget alkotják, akik fizikailag is kapcsolatba léptek vele, és vitték el különböző diplomáciai találkozókra, ahol a konfliktusban álló erők tartottak megbeszéléseket. Corey szerint a Gömb Szövetség jóval magsabb szintű technológiával rendelkezik, mint bármelyik ellenségeskedő űrprogram, és kiviteleztek egy széles körű karantént a Naprendszerben. Ez eredményzte az Összeesküvés vezette Titkos Űrprogram pusztítását, amely korábban az uralkodó hatalom volt a Földön és a Naprendszerben, de gyorsan veszítettek a hatalmukból a pozitív szövetség javára. Ez vezetett az egyre nagyobb számú dezertáláshoz az Összesküvés vezette Titkos Űrprogramtól a pozitív szövetséghez, amellyel Corey közvetlenül egy meg nem nevezett alezredesen keresztül kommunikál.

Az alábbi kérdésekre adott válaszaiban Corey ismerteti a fent vázolt konfliktus bonyolult dinamikáját, a legutóbbi diplomáciai találkozók eredményeit, a pozitív szövetség problémáját a disszidensek kezelésében, akik túlzottan lelkesek, hogy fegyveres támadásokat indítsanak a korábbi Összeesküvés vezett Titkos Űrprogram és szövetségesei ellen, és hogy miért omladozik az Összeesküvés szövetsége. Két pozitív szövetség elleni támadást ír le, melynek következtében sok civil halt meg a Marson és a Földön föld alatti bázisokon, ami elvezetett a Gömb Szövetség kéréséhez, hogy fejezzék be a nagyszabású ellenségeskedést. Corey tárgyalja a "szabályozott közzétételi" tervet az Összeesküvés vezette Titkos Űrprogram részéről, amely megpróbálja becsapni az embereket oly módon, hogy állandósítja az Összeesküvés irányítását. Ezt szembeállítja a pozitív szövetség nyilvánosságra hozatali tervével, ami hatalmas mennyiségű hivatalos dokumentum közzétételével (mint a Wikileaks) és televíziós közvetítésekkel fedné fel az igazságot az emberiség helyzetéről, ami egy Nürnbergi háborús bűnös perhez hasonlóhoz vezetne az összeesküvés vezette Titkos Űrprogram vezetői ellen.

Corey információi az alábbi válaszokban nagyon részletesek, és megérdemlik a komoly figyelmet. További információk Corey Titkos Űrprogramban betöltött szerepéről itt olvashatók:

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/egy-informator-tobbfele-titkos.html#.VWzUuKhSnEQ

Kérdések Corey Goode-hoz a Titkos Űrprogram konfliktusokkal és az emberi rabszolga-kereskedelemmel kapcsolatban - 2015. május 29-30.

1. Ön ismertette a Titkos Űrprogram Szövetség (SSP) és az Össseesküvés/ICC/Draco flotta közötti ellentétet, amely időről időre fegyveres harcok formájában lángol fel a Föld és a Naprendszer különböző helyszínein. Meg tudna osztani részleteket ezekről a megtörtént ellenségeskedésekről, és hogy miért a Gömb Szövetség kérte az Össseesküvés/ICC/Draco infrastruktúra elleni nagyszabású támadások beszüntetését?

A frakciók közötti viszony összeomlása előtt, melyek egykor egységesek voltak a "Titkos földi kormányok" (és "szindikátusuk", mely összeesküvés/illuminátusok néven ismert, és egyéb titkos társaságok) révén, az irányítóik (Draco szövetség uralkodói és ősi földi/emberi szakadár civilizációk, akik sokakat becsaptak, és magukat földönkívüliként mutatták különböző csillagrendszerekből) elég sok káoszt okoztak az említett csoportokban, ami azt eredményezte, hogy egymás ellen fordultak. Ez különböző konfliktusokhoz vezetett a föld alatti/tenger alatti hálózatba kapcsolt létesítményekben, amelyek közül egyesek az elmúlt hónapok földrengéseiért voltak felelősek, melyek az egész Föld bolygón bekövetkeztek, valamint néhány incidens a Marson és a Naprendszer más égitestén. Ezen csoportok közül sokan kezdtek egymás ellen fordulni a legutóbbi Draco szövetséges konferencia előtt, ahol mint a Gömb Szövetség "küldütte" vettem részt (és az SSP Szövetség biztosította a "hírszerzési és biztonsági támogatást"). Ezen a találkozón jele volt a 4 méter magas Fehér Hüllő Uralkodó, és egy ajánlatot tett a Gömb Lények Szövetségének az "uralkodóik" biztonságos áthaladására, hogy képesek legyenek átlépni a "külső korlátot". Az emberi "200-ak Bizottsága is jelen volt ezen a találkozón, és tanúja volt a cserének. Láthatóan meg voltak döbbenve, amikor ez történt, és ezek után hamarosan nem csak egy jelentős dezinformációs háború (hogy ellenőrizzék a narratívát) kezdődött, hanem kaotikus belső harcok az "elit csoportok" között (akik együtt más titkos földi kormányokkal és az összeesküvés irányította SSP vezető csoportjaival jelenleg mint "küldöttek" forognak a nagyobb "emberszerű földönkívüli szuper föderáció" konferenciákon). 

Az elmúlt 6 hónapban volt néhány dezertálás az összeesküvés irányította ICC titkos űrprogramtól, a Sötét Flotta maradványaitól (ami nem egy Draco flotta, hanem emberi Titkos Űrprogram flotta, mely a Draco Szövetség mellett szolgál), akiket nem a külső korláton kívül fogtak el, különféle egyéb sötét katonai titkos űrprogram taggal együtt. Néhányan közülük magukkal hoztak idő kritikus és támadható hírszerzési adatot, mely alapján az SSP Szövetség néhány vezetője és új szövetségeseik anélkül cselekedtek, hogy azt az SSP Szövetség Tanácsa el vitték volna. Ez két hatalmas támadást okozott nagyszámú ártatlan áldozattal. Azok tettét, akik részt vettek benne, a Kék Avianok soha meg nem bocsátható "atrocitásoknak" nevezték, és kijelentették, hogy ez a háború ára volt, de a járulékos károk sajnálatosak. Ez szakadást okozott néhány SSP Szövetségi Tanács tag között, akiknek különböző elképzeléseik vannak, hogyan kellene eljárniuk, valamint egyesek bizalmatlansága miatt a másik titkos űrprogram dezertőreivel szemben, akik nemrég csatlakoztak, és akiknek nyilvánvalóan mások voltak az erkölcsi kilátásaik ez elképzeléseik a fegyverhasználati rendszabályokkal kapcsolatban. Az első nagy közös konferencián valamennyi SSP Szövetségi Tanács és SSP Szövetség lény megjelent, és feltették a kérdést a Kék Avianoknak, hogy mi legyen a harcérintkezés szabályaival. A Gömb Szövetség az SSP szövetség részére bocsátott néhány rendkívül fejlett védelmi technológiát, és kérték, hogy az SSP Szövetség ne támadjon, vagy pusztítson el többé Össseesküvés/ICC/Sötét Flotta infrastruktúrát. Ők valamikor korábban kidolgoztak egy jövőbeli "teljes nyilvánosságra hozatal utáni tervet" az SSP Szövetség Tanácsával, hogy kiszabadítsák ezen létesítmények valamennyi lakóját, segítséget nyújtva számukra a gyógyulásban azzal kapcsolatban, amin keresztülmentek, valamint hogy átadjanak minden ilyen eszközt a "nyilvánosságra hozatal utáni civilizáció" számára a Földön. Ez az infrastruktúra negatív célokkal épült, együtt az összes elnyomott technológiával, amit nyilvánosságra kell hozni a Földön valamennyi ember számára, és annak a kezdetét, amit az SSP Szövetség megálmodott, amely egy "Star Trek civilizáció". Néhány engedélyezett műveleten kívül, hogy gyengítsék az összeesküvést a Földön az SSP Szövetség és szövetségeseik megállapodtak a harcérintkezés szabályaiban, és egy ütemezést fektetett le a Gömb Szövetség és az SSP Szövetség Tanácsa. A "teljes nyilvánossága hozatali esemény" után ezek a bázisok nyitva lesznek, és nem lesz szükség konfliktusra, hogy az ott lakókat elvigyék egy másik területre, ahol az egyik szövetséges csoport fel fogja ajánlani a fizikai és érzelmi gyógyuláshoz szükséges forrásokat.

2. Miért hiszi úgy a Gömb Szövetség, hogy egy katonai megoldás az SSP Szövetség és az Összeesküvés/ICC/Draco szövetség között nem bölcs politikai lehetőség ebben az időben, és a teljes körű nyilvánosságra hozatal támogatása a megoldás a fennálló problémákra?

A bölcsebb vezetés az SSP Szövetség Tanácsában egyetért (a többi militáns tag nem) a Gömb lényekkel, hogy a végső válasz maguktól az emberektől jön. A lakosság jelentős arányban ébred fel, de még így is elég sok agykontrollal és dezinformációval kell megküzdeniük. Amikor elérjük az abszolút pontot, és az emberiség igaz történetének teljes körű feltárását, azon csoportokét, amelyek beavatkoztak a társadalmi és genetikai fejlődésünkbe (és milyen mértékben), és hogy az "elit" által kinevezettek szörnyű emberiség ellenes bűncselekményeket követtek el, néhány ősi földi szakadár civilizáció és különböző földönkívüli csoportok arra törekednek, hogy az emberek maguk ébredjenek rá, és vessenek véget a babiloni pénz mágia rabszolga rendszernek. Az embereknek maguknak kell az előbb említett csoportokat az igazságszolgáltatás elé állítani a pozitív nem evilági csoportok segítségével, és néhány traumatikus közzétételt napvilágra hozni, amire fajunk "genetikai és energetikai memóriájának" felszínre kerüléséhez van szükség, ami segíteni fog nekünk abban, hogy ne ismételjük újra a történelmi ciklusokat, melybe úgy manipuláltak bennünket, hogy többször ismételjük a ciklusokat, mint például a jelenlegi történelmi korszakunkat anélkül, hogy bármiféle tudomásunk lenne róla. Ez arról is szól, hogy felkészüljön az emberiség, hogy megálljon a saját lábán először a történelem során, mint egy manipulált faj.

Az önrendelkezés egy új korszakát kezdjük, és senkit sem hibáztathatunk a saját tévedéseinkért. Akkor is, amikor valami hihetetlen technológiák kerülnek számunkra átadásra, amelyeket egy ideje már elnyomtak, ami egy teljesen új mércét jelent az életminőségünkben. Energetikai változásokon is keresztül fogunk menni, és áttérünk a 4. sűrűségű létezésre. Ennek sokak cselekvésén kell alapulnia, és nem néhányak militáns akcióin, akikre hősökként és megmentőkként tekintenek, miközben mint faj nem tanulunk semmit, ami először is egy nagy kísérlet. Nem fognak felszabadítani bennünket a fény erői, de végül egy olyan teremtett környezetet látunk magunk körül, amely arra ösztönöz, hogy felszabadítsuk magunkat. Az energetikai változások hatással vannak az alacsonyabb rezgésű lényekre (STS/Összeesküvés/ICC/Draco), és önmagukat pusztítják a saját tetteik és belső harcuk következtében. Ezek az energetikai változások a Naprendszerünkben hatással vannak minden alacsonyabb rezgésű lényre, és nem is veszik észre, hogy a reakciós magatartásuk az okozója a saját pusztulásuknak.

3. Írt a különböző Összeesküvés/Illuminátus dezertőrökről, akik az SSP Szövetséghez csatlakoztak. Van valami elképzelése, hogy milyen globális események vagy folyamatok jelentkezhetnek ezen és a jövőbeli átállások következményeként?

Az összeesküvés vezette Titkos Űrprogram még mindig működik a Naprendszerünkben, és hatalmas infrastruktúrát tart ellenőrzés alatt. Kis csoportjaik álltak át az SSP Szövetséghez az elmúlt hónapokban. Néhányan közülük egy pát héttel ezelőtt felfedték magukat, mint behatolók, amikor néhány nagyon hatékony támadást hajtottak végre az SSP Szövetség bázisai, és néhány célzott merényletet az SSP Szövetség Tanácsa vezetői ellen. Ez egy jelentős visszaesés volt, és okozott némi bizalmatlanságot az SSP Szövetség Tanácsa és néhány újabb disszidens között. Ez olyan dolog, amin jelenleg a találkozókon dolgoznak. Van még néhány nagyon erős titkos földi kormány és szindikátus tagok/vezetők, akik átálltak és biztosítottak számukra és családjaik számára egy "nem evilági tanúvédelmi programot" hírszerzési információkért és bizonyítékokért cserébe korábbi vezetőik ellen, valamint ígéretet, hogy tanúként megjelenhetnek a jövőbeli Világbíróságokon, amikor a teljes nyilvánosságra hozatalt követően meghallgatások lesznek ezen csoportokkal szemben, akik csapdába estek a Naprendszer "külső korlátai" mögött. Miután az átállók ezen első csoportja biztonságosan megérkezett a bolygón kívülre, az egykori csoportok soraiban meggondolatlan gyilkosságok történtek és további pánikot okozott, ami oda vezetett, hogy az "elit" közül sokan kezdtek a családjukkal együtt biztonságos zónákba (következő generációs föld alatti városok) indulni a régiójukban. Van egy brazil enklávé, amely az egyik fő evakuálási pont ezen "elitek" számára nyugatról ebben a pillanatban. Már hónapok óta minden hét minden napján érzkeznek oda emberek és felszerelések. Ezek az "elit" emberek pontosan tudják, hogy mi történik, és maguk mögött hagyják egyes bábjaikat, hogy elvigyék a balhét, ahogy azt Németországban tették a 2. Világháborúban. Ezeken az új Világbírósági meghallgatásokon nem csak azt fogjuk hallani, hogy "csak parancsot teljesítettem", hanem látni fogjuk az elitet, akikről ki fog derülni, és látni és hallani fogjuk, hogy "ez az, aki kiadta a parancsot".

4. A Gömb Szövetség által tervezett nyilvánosságra hozatali folyamat úgy tűnik, hogy az egyik, ahol a nagyszabású ellenségeskedést beszüntették annak érdekében, hogy több igazság derülhessen ki, ezáltal növelve a dezertálásokat az Összeesküvés/ICC/Draco szövetségből oly módon, hogy az a megmaradt hatalmi bázisuk összeomlásához vezet. Ez a kibontakozó nyilvánosságra hozatali folyamat a beérkező kozmikus energiák következménye, vagy elkerülhetetlen mellékterméke a planetáris/Naprendszer karanténnak, amit a Gömb Szövetség léptetett életbe?

A Naprendszer karantént azután vezették be, hogy a "kozmikus energiák" elértek egy bizonyos szintet. Ezek az energiák már jó ideje beléptek a Naprendszerünkbe (vagy a Naprendszerünk lépett be ebbe a galaktikus régióba). A Gömb Lények Szövetsége már évtizedek óta itt volt megfigyelés céljából, mielőtt aktívvá váltak volna, és nyílt kölcsönhatásba kezdtek volna bizonyos emberi csoportokkal. Ezek az energetikai változások drámai hatással voltak minden élőlény energetikai testére a Naprendszerünkben a 6. sűrűség alatt. Ezek nem azok az energiák, melyekkel a negatív lények kompatibilisek. Ez okozza, hogy ezek a negatív lények reakcióssá válnak, és nem képesek fenntartani a higgadtságukat, amely lehetővé tette számukra, hogy vasököllel uralkodjanak több ezer éven keresztül ebben a régióban. Azonban a pozitívak felébrednek, és egyre inkább tisztában vannak a tudatuk hatalmával. A kocka most fordul, és ahogy most tesznek, ezek a negatívok, akik azt tervezték, hogy megtalálják a módját, hogy megszüntessék az energetikai változásokat, vagy menekülnek, most csapdában találják magukat, és hamarosan azoknak lesznek kiszolgáltatva, akiket szarvasmarhaként kezeltek.

Folytatása következik...

Exopolitics

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/06/a-titkos-urhaboruk-leallnak-ahogy.html#.VXMgCNLtlBd

Ráadásként itt afriss Galaktikus üzenet: http://www.foldimennyorszag.hu/3F1ABD67-9825-486F-86E3-74708654742F.html


21 megjegyzés:

  1. Feltört e-mail-ek szerint Soros György titokban Ukrajna felfegyverzésén dolgozik

    ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/06/feltort-e-mail-ek-szerint-soros-gyorgy.html#.VXNRq8_tmko

    VálaszTörlés
  2. Megdöbbentő 1954-es fotók bizonyítják, hogy Stonehenge-t akkor építették újjá

    ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/06/megdobbento-1954-es-fotok-bizonyitjak.html#.VXXZHc_tmko

    VálaszTörlés
  3. Amíg éhezés háború és kamatoskamat uralkodik a földön addig semmi nem történt ezen a bolygón. Írhattok gömbökkről meg meg kék fejű madárlényekről, a nóta régi...sajnos, csak most ezzekkel az írásokkal beindult az ezobiznisz, ennyi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen! Tisztelem a véleményed, de sajnos nem tudok vele egyetérteni! Valaki megtette azt a szívességet, hogy lefordított egy cikket, amit te elolvastál, anélkül, hogy bármilyen ellenszolgáltatást kellett volna nyújtanod érte! A legkevesebb amit megtehetsz, az az, hogy megköszönöd. Ha nem érdekel a téma akkor ne olvasd, hiszen számtalan oldal foglalkozik az éhezéssel, a háborúval, a kamatoskamattal, és egyéb propagandával, ahol neked megfelelő témákat találhatsz. Amíg nem veszitek észre a bennetek rejlő negatív érzelmeket addig vajon mit vártok el a világtól? Neked kellene megváltoznod, hogy megváltozzon a világ, de ugye mennyivel egyszerűbb beindult ezobiszniszről fecsegni, mint önmagatokon munkálkodni. Tele a piac kék fejű madárlényeket ábrázoló pólókkal, gömbformájú kávéscsészékkel, és már Playstation-ra is megjelent a téma? Nem? Akkor hol az ezobisznisz ami annyira beindult? Sehol kedves Névtelen! Ha az orrod elé tennék a valóság egy részletét, amit látnál, éreznél, tapinthatnál, de egy tökös politikus azt mondaná, hogy márpedig rendeletben van megtiltva a valóság általunk meghatározottól eltérő értelmezése, akkor azt is elhinnéd, hogy te bolondultál meg, és az érzékszerveid csaptak be, nem a politikus? Ha dolgozol magadon, megismerhetsz más valóságokat is, attól eltérő dolgokat amit jelenleg a magadénak hiszen, és hidd el, nem feltétlenül az a hülye, aki mást lát, hall, érzékel, vagy állít mint te. Bárkivel is beszéltem életem során, aki a spiritizmust, magasabb valóságokat, és az életet irányító magasabb erőket hülyeségnek vélte, egész egyszerűen abból indult ki, hogy neki még nem volt soha ez irányú tapasztalata, ezért semmi ilyesmi nem létezik. De egyikőjük sem gondolkozott el rajta soha, hogy vajon miért is van ez így, és hol rejlik a hiba. Nincs semmilyen hiba, a téged körülölelő valóság a hitrendszeredből táplálkozik, és amíg a hited számára csak háború, éhezés, és kamatos kamat létezik, addig ebben kell élned. Vagy elkezded a változást.
      Tim

      Törlés
    2. ITT A PONT !

      Törlés
    3. Kedves Névtelen! Nem a bennem lévő negatív érzelmekről írtam hanem a földön folyó sok negatív történésről, és ha ilyent Te is hallottál vagy láttál,(feltéve ha nem vagy strucc), akkor talán nem a hitünk miatt van ez a sok sz@r a földön, hanem mert tényleg létezik.Sajnos van a földön pár száz család akik úgy kavarják a kását hogy a javak véletlenül se legyenek igazságosan elosztva, és ha léteznek ezek a micsodák az égben akkor megmutathatnák hogy ezt a kizsákmányolást nem hagyják tovább.
      Az ezobiznisz alatt nem kávéscsésze vásárlást kell érteni, nyisd ki a forrás oldalt(újvilágudat) és nézd meg mennyi reklám és banner fut a kék fejű madaras cikkek mellett, remélem sejted mennyi pénzt hoz napi több százezer kattintás ezeken az oldalakon, és igen megköszönöm az írások olvasását azzal hogy megnyitom az oldalt.
      Gondolom a Te hitedben ezek dolgok nem léteznek mert egy kényelmes lakásban meditálva egy magasabb dimenzióban minden szép és tökéletes. Ez az állapot csak addig tart míg bele nem kerülsz egy ilyen helyzetbe és máris felébredsz a tökéletes meditálós kis világodból.
      Az hogy változnunk kell igaz, de ettől még a világ urai nagy ívben lesajnálják mennyit fejlődsz,ha úgy gondolják kizavarnak a harctérre harcolni, itt van a szomszéd Ukrajna nem gondolnám hogy az volt az emberek hitrendszerébe hogy háborúzzanak, csak két ország hatalmi törekvéseinek lettek az áldozatai.
      Üdv

      Törlés
  4. A G7 tehetetlen a matematikailag bizonyos csőddel szemben

    ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/06/a-g7-tehetetlen-matematikailag-bizonyos.html#.VXcRafntmko

    VálaszTörlés
  5. Az hát nem lesz semmi.Mért is lenne?

    VálaszTörlés
  6. UFO figyelők léptek kapcsolatba San Diego hegyvidékén idegen járművekkel

    ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/06/ufo-figyelok-leptek-kapcsolatba-san.html#.VXg9bfntmko

    VálaszTörlés
  7. Bolygóközi emberkereskedelem: a Nyilvánosságra Hozatal folyamatának első komoly hulláma – Corey Goode

    goodethungary.blog.hu/2015/06/11/a_bolygokozi_emberkereskedelem_a_nyilvanossagra_hozatal_folyamatanak_elso_komoly_hullama_corey_goode

    VálaszTörlés
  8. SOK CSODA JÖN !

    http://www.foldimennyorszag.hu/A19BC43E-A472-4B5C-AFB5-86E3D2AF3A15.html

    VálaszTörlés
  9. Javaslom a honlap üzemeltetőjének,hogy ideje volna az e féle dolgoktól is mentesíteni az emberek elméjét!
    Ugyanolyan hatással van rá mint a média általi Tv.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Milyen az a hatás? Nem látni.. nem hallani... nem beszélni... ez jobb? Nem tudni semmiről, ami titokban zajlik? Húzni továbbra is a rabigát?.. mivel tehetetlen emberek vagyunk.. és csak a halál old majd meg mindent?

      Törlés
    2. Mitől kell mentesíteni az elmét ? Az igazságtól ? Nem volt elég a médiák általi agymosás, gondolkodás mentesítésnek ? Inkább tudatlanság mentesítés kellene, az sok mindenkire ráférne ebben a világban.

      Törlés
  10. A jóléti alapok kifizetése állítólag 2015. augusztus 17-e körül történik meg

    ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/06/a-joleti-alapok-kifizetese-allitolag.html#.VXsLNvntmko

    VálaszTörlés
  11. A Veszély Dicsőséggé változik – Ez a Föld mostani sztorija - Mihály Arkangyal 05.30.

    amivilagunk11-12.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés
  12. Kedves "Névtelen 2015. június 12. 16:28", ön honnan szedi az információkat, az "agymosós" médiából, vagy pedig az alternatív médiából, mert ez a hozzászólásából nem derült ki.

    Az igazság utat tőr magának, előbb-utóbb mindenkinek meg kell tudni, még ha hihetetlenek tűnik, akkor is.

    VálaszTörlés
  13. Azért nem kell leszolni azért mert kicsit pesszimista és nem hisz a csodákban.Én például csak abban hiszek hogy biztos hogy élnek rajtunk kívül máshol illetve a fénynél gyorsabb utazást se zárom ki,mint ahogy a nasa sem,pont multkor említették.De ilyenekben én sem bízom el magam hogy fuu csomó pénzt kapok meg megmentenek.
    Háború rég nem lenne ha az emberek kimennének Amerika utcáira tüntetni és kiabálnák hogy le a háborúval.Mimdenki USA-t támadja,kína,oroszország,terroristák stb...Szóval csodát nekünk kell megtenni nem? Az már szégyen ha másnak kell megmentenie minket szerintem mert képtelenek vagyunk meglenni több ezer tonna hulladék nélkül.

    VálaszTörlés
  14. A titkos űrháborúk leállnak, ahogy a földönkívüli közzétételi tervek haladnak előre - 2. rész

    ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/06/a-titkos-urhaboruk-leallnak-ahogy_13.html

    VálaszTörlés
  15. Vajon káosz lesz, vagy ellenőrzött összeomlás, ahogy a nyugati buborék kidurran?

    ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/06/vajon-kaosz-lesz-vagy-ellenorzott.html#.VYA83vntmko

    VálaszTörlés
  16. A drákonidák vezetőjének alkukísérlete és a háttérhatalom közelgő összeomlásának részletei – Corey Goode

    goodethungary.blog.hu/2015/06/16/a_drakonidak_vezetojenek_alkukiserlete_es_a_hatterhatalom_kozelgo_osszeomlasanak_reszletei_corey_goo

    VálaszTörlés