2013. január 1., kedd

Az észlelés fókuszpontja 2. rész - Arktúrusziak dec.24.

 by kristalyhang
Kedves Olvasók!
Mindenkinek nagyon Boldog, Bőségben és Egészségben gazdag Új Évet kívánunk sok szeretettel:
Vénusz és Scarlett
Szív alakú atoll, Forrás: NASA
Szív alakú atoll, Forrás: NASA


Az Arktúrusziak üzenete /2012.12.24.
Suzanne Lie közvetítése
Az észlelés fókuszpontja 2. rész
ThreeFoleEyeKedves Felemelkedők!
Visszatértünk, hogy többet meséljünk az észlelés fókuszpontjáról. Emlékeztetünk benneteket, hogy ismerjétek meg magatokat, mint egy folyamatosan táguló spektrumú észlelést. TI vagytok a felemelkedetett ÉN-etek, aki a magasabb dimenziókból földi testeteket figyeli. Ebből a látószögből képesek vagytok a számtalan ÉN-eteket verzióit szemlélni, akik az átváltozó Földön öltöttek testet. TI vagytok a földi testetek is, aki az Új Föld megteremtésének kollektív folyamatában részt vállal.
Fizikai Énetek hasonlatos egy horgászbot végén található „horoghoz”, amit a vízbe dobtak. Felemelkedett ÉN-etek hasonló a horgászhoz, aki tartja a horgászbotot. Lényetek felemelkedett kifejeződése teljes tudással rendelkezik az alacsonyabb rezgésszintű valóságokról. Mivel sok fizikai kifejezési formátok van a MOST-ban, ezért ez a horgász sok horgászbotot tart a vízben, mindegyiknek horoggal a végén. Ha „Önmagatokra”, kampóként gondoltok egy nagy óceánban, akkor félhettek és egyedül érezhetitek magatokat. De, ha a horogra úgy tekintetek, mint az észlelés egy másik fókuszpontjára, aki mindig kapcsolatban áll a horgásszal, akkor hatalmasnak érezhetitek magatokat.
Fizikai kifejezésformátok hasonló egy „felfedező hajóhoz“, mely kutatja a világot, ahol függetlenül cselekedhet, de összeköttetésben áll Lényetekkel, aki az egész helyzetet átlátja. Ha az EGYSÉG tudatában lenyugodtok a vízben, akkor képesek lesztek az egész vízzel/valósággal EGYSÉG-ben lenni.
Ti is EGYEK vagytok a horgásszal, akinek magasabb szintű az észlelése. Valójában minden horog és minden horgász egy közvetítő állomás. Minden közvetítő állomás információkat gyűjt az alacsonyabb frekvenciákon rezgő észlelési fókuszpontokból és felküld minden információt, hogy megossza lényének magasabb kifejeződési módjával.
A vízzel, a horoggal, a horgászzsineggel és a horgásszal megtapasztalt EGYSÉG érzést felküldik egészen a Forrásig. Ezen a módon élő a forrás formailag, az élet számtalan tapasztalata által. Minden észlelés, minden életforma, amit valaha megtapasztaltak, a Forrás kozmikus mátrixába kerül tárolásra [elmentésre]. A ti tapasztalataitok is tárolódnak az Akasha-mátrixban [Akasha-krónikában], mely a valóság minden szintjét és köztes szintjét áthat. Minden realitással való tapasztalatotokra a tudattalan kapcsolatotok által, a minden élettel való Egységetekre emlékezhettek.
Most, hogy az időn és hiten alapuló rendszerek kezdenek eltolódni, logikai, szekvenciális és egyéni észlelésetek elkezd összevegyülni a számtalan horgásszal (felemelkedettek) és horoggal (emberek) az óceánokban (bolygó).
Ezzel a többdimenziós észlelésbeli összevegyüléssel a bolygószintű egység-tudat exponenciálisan növekedni fog. Miközben tovább tágul az Egység-tudat, a többdimenziós koncepcióitokat, kommunikációs-technikáitokat és tapasztalataitokat mindenkivel megosztjátok a folyamatosan növekvő Egység-tudat növekedése által.
Az időérzékelésetek érzelmi alapú. Ha csináltok valamit, amit nem szívesen tesztek, akkor az idő lassú, „ólom” lábakon fog járni. De mivel az Egység-tudat halkan emlékeztet benneteket, hogy TI azonosak vagytok magasabb szintű lényetekkel, elkezdetek emlékezni rá, hogy ti választottátok a fizikai szint megtapasztalását. Ha ti döntöttetek ennek a fizikai szintnek a meglátogatásáról, akkor úgy is dönthettek, ahogy csak akartok. Ezzel a választással, hogy azt tehetitek, amit akartok, szó szerint elrepül az idő.
Miközben eltitkolt szabadalmakat adnak ki, melyek megkönnyítik életeteket és a kevesek által őrzött javak megosztásra kerülnek az élet „muszáj” dolgai [terhes kötelességek] is lecsökkennek. Mikor már Egység-tudatotok galaktikus jelenlétünket „normálisnak” fogadja el, képesek leszünk nyíltan segédkezni nektek, hogy többdimenziós gondolkodásmódotokra, interdimenzionális utazásaitokra és többdimenziós kommunikációs képességetekre emlékezzetek.
Ha emlékezni fogtok a többdimenziós gondolkodásmódra, sok probléma, mely „munkát” jelentett az életetekben, frappánsabb, könnyebb, racionálisabb módszerekkel helyettesítődnek. Ha pedig újra emlékeztek interdimenzionális utazásaitokra, akkor a számtalan magasabb dimenzióban tett valóságokban szerzett kalandjaitok tudatotokat végtelen kiszélesíti. 
Ekkor visszatértek, hogy megosszátok tapasztalataitokat az Egység-tudattal. Ezek az utazások a többdimenziós kommunikációs készségeteket jelentősen javítani fogja, amit szintén megosztotok mindenkivel, amikor tapasztalataitokat az Egység-tudatba vegyítitek.
Ugyanígy, ha valaki megbetegszik, akkor meggyógyíthat benneteket az Egység-tudat. Ha valaki feldühödik, az Egység–tudat megnyugtathatja a feltétel nélküli szeretet által. Ha valaki bajba kerül, akkor végtelen gondoskodásban, információban, gyógyszerben és tanácsban részesülhet, mely mindenki számára hozzáférhető. A szavak, mint az unalom és a munka elkopik a szókincsetekből, ahogyan a vétkes és a betegség szavak is.
Az idő az ellenálláson alapszik. Ezért az idő nem létezik egyformán a valóságban, mely NEM a 3. dimenzió kemény határainak és ellenállásnak alapján létezik. Ehelyett az idő a magasabb valóságokban az EGY időtlen folyamán alapul. Ha nem ütközik ellenállásba, mint hogy munkába menni, vagy a munkát elhagyni, a közlekedésből kimenekülni, a főnökötökkel vitázni vagy egy pozíciót megszerezni, akkor az idő könnyedén fog áramlani.
A harmadik dimenziós ellenállás nyomása nélkül nincs szükségetek az alvásra, mert nem lesztek fáradtak. Ehelyett csak akkor alszotok, ha egy belső hívásnak tesztek eleget, hogy meglátogassátok lényetek magasabb kifejezésformáját. Végül emlékezni fogtok, hogyan léteztek egyszerre több mint egy valóságban és az alvás szerepét átveszi a meditáció és a bi-lokalizáció.
Az élelem szerepét is egyre inkább átveszi a többdimenziós Fény belélegzése. A kezdetekben egyre kevesebb és kevesebb élelmiszert vesztek magatokhoz. Ezután csak olyan élelmet esztek, amit még nem tanultatok meg a Fény átváltoztatásával felvenni. Az evés akkor inkább egy baráti összejövetel jelleget ölt, egy régi szokás a 3D-s napjaitokból. Ekkor már nem fogtok egy teremtményt vagy növényt sem élelemforrásnak tekinteni. Másrészt a földlakók/területek továbbra is sok vizet fognak felhasználni, miután minden „élelem” kikerül a körforgásból.
Halljuk a kérdéseteket: „Mikor történik mindez?” A válaszunk az, hogy az az átmenet kérdése nem, hogy mikor és hol fog bekövetkezni. Itt a frekvencia a lényeg, amit ti választotok, hogy együtt rezegtek. Már minden létezik a MOST-ban, de a rezonancia különböző frekvenciáján.
Szerencsére könnyebben választhattok rezgésszintet, ha ellenálltok a félelmen alapuló érzelmek inváziójának. Az egyéni tudat elválasztva marad, mások félelme általi próbálkozásokkal szemben. Azonban a „Mások” 3D-s koncepcióját helyettesíteni szükséges a „Részeink Egésze vagyunk” 5D gondolkodásmóddal. Ha az Egység-tudatunkban félelem van, akkor kiadjuk [felszabadítjuk] a többdimenziós Énünk belsejéből
Ezért a belső munka fókusza a többdimenziós Éneteken belül helyezkedik el, mely az Új Földet megteremti. Mi Galaktikusok tudatában vagyunk, hogy sokan közületek, különösen azok, akik ezekben az időkben sokat dolgoztak, MINDANNYIAN felemelkedtek volna, akik életük tisztázásával tudatosan fáradoztak.
Tudjuk, hogy ez volt minden vágyatok, hogy azonnal egy magasabb valóságba találjátok magatokat, tudatosan észlelve földreszállásainkat, hogy láthassátok a tévében tett eltitkolt szabadalmak bejelentését vagy a NESARA valóra válását. Azonban Egység-tudatotok azt választotta, hogy tudatos teremtői lesztek az Új Földnek.
A hosszú fizikai Földön való tartózkodások megtanították számotokra, hogy függetlenek legyetek a kollektívon belül. Egyesek személyes döntésükből kifolyólag leváltak, hogy szeretetteljes vezetői legyenek másoknak. Pontosan ahogyan mi is segítünk csendben a Felemelkedőknek, ti is átadtátok a másokon való segítés ajándékát, akik még nem képesek érzékelni minket.
Tény, hogy a Föld kollektív tudata úgy döntött, hogy magasabb dimenziós kifejezési formáival egyesül, mielőtt meghívtok minket világotokba. Ti, Felemelkedettjeink felismertétek, hogy ezt „egyedül akarjátok” véghezvinni. Úgy, mint amikor egy gyermek biciklizni tanul és az egyik szülő fogja a biciklit és aztán elengedi, sokan nem ismerték föl, hogy már elengedtünk benneteket, mert a Felemelkedésetekhez megtaláltátok a saját egyensúlyotokat. 
Mi, a magasabb világbeli kifejezése Önmagatoknak, nem szeretnénk nagyléptékű átváltozásotokat jelenlétünkkel csökkenteni, ha teljes mértékben készen álltok Önindíttatásból ezt tenni. Találtunk egy biztonságos utat (a sötétek többségét eltávolítottuk), hogy megtanulhassátok és ráleljetek a fizikai formátok és a többdimenziós életetek közti EGYÉNI egyensúlyotokra.
Kikapcsoltuk a veszélyes játékszereiteket (atomfegyverek), hogy több időt adjunk nektek, hogy emlékezzetek LÉNYETRE. Sok eltitkolt szabadalom valóban galaktikus eredetű, de köztük számos az emberi találmány. Ezeket a találmányokat ellopták alkotójuktól és a tudósokat gyakran meg is gyilkolták. Ezt a viselkedést nem fogjuk tovább megengedni. És, mert TI arra kértetek minket, hogy egyengessük el a játékmezőt talaját, nem fogjuk a bolygó szabad akaratát megsérteni, hogy ezen a módon  ne támogassunk benneteket.
A bolygószintű szabad akarat a bolygó-tagok többségének közös megegyezése. Ezek közé a tagok közé minden érzelemre képes lény és maga Gaia is tartozik. Ezért a bolygószintű tudat többsége kért tőlünk segítséget. A sötétség polaritása túl erőssé vált a Fény polaritásával szemben, hogy szó lehetett volna egy igazságos esélyről [a Felemelkedésre]. Ezért jöttünk mi el, hogy emberi testet öltött leszármazottainknak és barátainknak segítsünk.
Azonban annak is tudatában vagyunk, hogy ti: Gaia Egység-tudata, egyedül szeretné a célvonalat átlépni. Hogy emberi kifejezésmóddal éljünk, nagyon büszkék vagyunk leszármazottainkra és barátainkra. Továbbra is folytatjuk „leszállásainkat”, de kezdetekben ezt csak tudatotokon belül fog megtörténni. Más szavakkal kifejezve, azoknak fogunk segíteni, akik segítséget kérnek tőlünk.
Támogatni fogunk benneteket, miközben emlékeztek arra, amint magasabb kifejezési Önvalóitokat a csillaghajóinkon és az Új Földön meglátogatjátok és hagyjátok magatokat általuk vezetni, hogy interdimenzionális utazásotokon teljesen éberek legyetek. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy folyosónk mindenki előtt nyitva áll, aki tudatosan galaktikus Énjének szemszögéből szeretné meglátogatni Galaktikus Családját.
Más szavakkal kifejezve, a horgászzsineg egyesíti az egykor szétválasztott horgot a horgászbottal. Hogy TI, a horgász, többdimenziós és a Föld „vizeit” [valóságát] számtalan dimenzióban és/vagy tudatállapotban érzékeli. Ez a TI (a horog) vágyódik, hogy használhasson annyi észlelési pontot, mint TI (a Felemelkedettek) amennyit csak befogadhatnak és üdvözölhetnek.
Minél inkább belülről éltek és mélyen kapcsolódtok belső Lényetekkel, annál jobban fogtok emlékezni rá, hogy fizikai testetek csupán egy forma, amit magatokra öltöttetek, hogy részt vehessetek az Új Föld megteremtésében. Azonban sok kifejezési formátok van, melyből létre jön az Egység-tudat, mely a MOST-on belül sok valóságot raktároz. Ti soha nem halhattok meg [lényetek]. A formátok soha nem halhat meg [itt talán az emberi DNS-re utalhatnak-ford.megj.]. A formátok [testetek] talán már nem használható, lehetséges tudatotoknak időlegesen fel kell adnia kifejezési formáját.
De képesek vagytok egy másik kifejeződési formát teremteni, hogy azt a valóságot tapasztaljátok meg, amelyiket szeretnétek. A Föld tagjai [lakói] a valóságot kiterjesztett észlelésüket fokozva és aktiválva tapasztalják meg, miközben eltűnik az idő, az elválasztódás [a kozmosztól való elszigeteltség] és a halál illúziója. Ha egy szeretett ember meghal, emlékezni fogtok, hogy ti tulajdonképpen csak egy döntést hoztatok meg, hogy feladjátok ezt a formát. De ti magatok tiszta tudat vagytok és nem tudtok meghalni. Ezért ami meghal, csupán a külső borítás, miközben a benne rejlő tudat végtelen.
A régi uralkodó megszokások feladásával, az emberek hozzák létre az Új Többdimenziós Földet. Természetesen nem ti teremtitek meg [szó szerint], mivel mindig is ott volt. Amit létrehoztok, az a biztonság érzete, hogy emlékeztek rá, számtalan rezgésszintje létezik a Földnek, ahol alkothattok, élhettek és játszhattok. 
Mindent, amit szeretnétek a Felemelkedéssel, már a többdimenziós Énetek birtokában van. Ha az észleléseteket egy magasabb szintre helyezitek át, akkor Önmagatok számára fogjátok felfedezni. Azt út most már a folyosó felénk eső részéről jól ki van világítva és tisztán látható előttetek. A folyosó bejárata Önmagatokon belül található. Hunyjátok le szemeteket és érzékeljétek a Harmadik Szemeteken keresztül a folyosónkat és használjátok Magasztos Szívetek feltétel nélküli szeretetét, hogy megnyissátok.
Bennetek vagyunk EGYEK.
Az Arktúrusziak
Csatornázta: Suzanne Lie
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése