2014. augusztus 6., szerda

Asthar üzenetek - augusztus 4-6.


Talán mégiscsak történik már valami? Az biztos, hogy én is érzem, hogy közelít, a közelben van az életem nagy fordulata.  Bizony hatalmasan megerősödött a Fény a Földön, ami már visszavonhatatlan változásokat okoz..
(szerk)



2014. augusztus 4., hétfő

Asthar üzenete 2014.08.04.-én

Ma délelőtt ez az üzenet érkezett.

ASTHAR VAGYOK!

SZÓLJ A KAPCSOLATUNKNAK, HOGY EMELKEDJÜNK A FÉNYBE!
ÖSSZEKAPCSOLÓDÁSHOZ ADOM A KÖVETKEZŐ KÓDOT:
(egymás után íratta, de az elkülönítés érdekében egymás alá írom.)
7  2  0 (azaz zéro) 
 ↑ 
l˂ (ez egy rovás Ö betűre emlékeztető jel - egyenes vonallal ábrázolva, de nem tudtam beírni másként)      
 egy rovás H karakter, a szögletes formában leírva
  
 Zidan Zidan 
 1    2    a (alfa) -
VELORAN DÉ SZEMENTA KRUPLYON ORADA SZEMENTA KRUPLYON TRIMENDA
OZEAN DOLFIN CET ORELADO MANTA!
SELAMAT GAJUN! SELAMAT jA!
OLA, OLA, OLA!


BOLDOGSÁG!
SZERETÜNK!
INDULÁS!

Átküldtem az érintett Testvérek számára.

Ezt követően - kb 2 óra elteltével -  felhívott D., és elmondta:

H. --  Nyugat-Dunántúlon  kastélya felett egy kb. 500 m átmérőjű hajóval jelent meg Asthar, és belőle kódok millióit mátrixként árasztó fényözön áramlik egészen a Benső Földi Testvérekig!

Asthar elmondta: ilyen még soha nem volt a Föld történetében!
Összeérnek a világok mert immár Megy A Szó!!!

Átküldtem az érintettek számára és most kérik - osszam meg veletek, mert a többiek számára is mehet az üzenet, kiket megszólít!

Kapuk összenyitása megindult!

Erre vár Földanya, születésének pillanatától!



2014. augusztus 6., szerda

Asthar üzenet augusztus 5.-én este


P. Marika által közvetítve:



2014.08.05       21:15
A Fény immár elérkezett Hozzátok! Amit már régóta vártatok és óhajtottatok!
Sokat szenvedtetek az elnyomás béklyójától, de mától új időszámítás veszi kezdetét. A Fény korszaka beköszöntött! Örvendjetek!
Imátok meghallgattatott!
Tárjátok ki szíveteket a Mindenség felé és olyan életetek lesz, amilyet kívántok. Minden rajtatok múlik ezentúl. Ami fent az lent. 

Szeretet egységét fogjátok képviselni a Földön. 

A feladatotok adott MAG NÉPE!
Emeljétek a SZER(ETET)BE a Földet!
Tisztítsátok a karmákat a múlt sebeit a szeretet erejével. Minősítsétek át FÉNNYÉ a negatív dolgokat. Árasszátok reá a szeretet energiáját. 
Folyamatosan tegyétek, hogy minél hamarabb letisztuljon.
Minden meditációban képzeljétek el, ahogyan a Föld löki ki magából a negatív (fekete füstszerű) nem odavaló dolgokat. Minősítsétek át a szeretet erejével FÉNNYÉ. Ezeket mi összegyűjtve biztosítjuk, hogy máshová ne kerülhessen.
Megtisztítjuk a légkört, a vizeket. A talaj is regeneráción fog átesni. 
Elszállítunk minden olyan objektumot, ami FÖLDANYÁRA nézve káros és romboló.
Időt vesz igénybe mind ez, de folyamatosan és fokozatosan tisztítjuk meg
a FÖLDET. 
Fogtok találkozni Velünk, de csak azok, akiknek a tudata elég tiszta ahhoz, hogy megértse mi történik  most itt a Földön. 
A pénzforgalmi szektorokat már napok óta a Föderáció felügyeli, készen a beavatkozásra. Zárjuk a számlákat, s kb. 2 hét , amíg átállunk az új rendszerre. Nyugtassátok meg az embereket, ne legyen pánik köztük. 
A pénzek új elosztásra kerülnek. Mindenki rendelkezésére áll majd a szükséges mennyiségű pénz.
Tartsatok ki!
Bármit is mondanak majd a médiában, ne dőljetek be.
Csak félelmet és ellenségeskedést próbálnak majd szítani. 
De tudd, minden csak rágalom.
TISZTÁN ÉS SEGÍTŐ SZÁNDÉKKAL ÉRKEZÜNK!!!!!!!
SZERETÜNK BENNETEKET!!!!!!!
Csillagtestvéreim, hamarosan találkozunk!
Áldás legyen Veletek!




Ashtar Parancsnok voltam.

 http://magegyseg.blogspot.hu/


31 megjegyzés:

  1. Kb két hét, míg átállunk........egy magasabb dimenzióbeli lény SOHA nem tud időpontot mondani, hiszen ott nincs ilyen....Ha van időpont, az nem hiteles csatorna. De majd igazol engem az, hogy nem lesz két hét múlva semmi, ahogy idáig is jöttek- mentek a dátumok......
    Jobb, ha nem fektettek ebbe nagy reményt és várakozást, mert csak csalódni fogtok.......hiszen hányszor hallottunk már ilyet......de persze ez az én véleményem.
    És valaki tudja, milyen kódokról beszél?? Mik ezek a kódok konkrétan és mire jó? Csak szeretném megérteni, mert nekem spec. ez kínai.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Honnét tudtad hogy nem lesz semmi 2 hét múlva???

      Törlés
  2. A kódok az égiek által küldött energiacsomagok, melyek épp úgy működnek, mint a számítógépnél a kódok. Beindítanak valami már eleve bennünk lévő programot, vagy újat adnak, miután a régit kitisztítottuk magunkból.

    Ezek a kódok változást idéznek elő bennünk, a gondolkodásunkban, a hozzáállásunkban. Így tudjuk megváltoztatni az életünket, világunkat. 2012 vége óta rengeteg kód érkezik, most már egyre sűrűbben. Az egyéneken múlik, hogy hajlandók-e befogadni magukba. Ajánlatos ezért minél több időt tölteni a szabadban, és a feszültségektől is jó megszabadulni.

    Hogy közel az időpont, azt most más források is megerősítik:

    http://szepjovot.blogspot.hu/2014/08/2014-fordulat-eve.html

    http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2014/08/megy-szo-0804.html

    http://szepjovot.blogspot.hu/2014/08/elerkezett-felkelo-napotok-0727.html



    VálaszTörlés
  3. Csak egy kérdés. Ha ilyen közel a fény győzelme, hogy lehet hogy még a médiát nem ők uralják? Hogy fogják tájékoztatni az embereket a pénzügyi rendszer újraindításáról? Csak úgy egyik napról a másikra megjelenik az emberek számláján több millió és még csak be sem mondják majd a médiában? Ja és ha hirtelen mindenki gazdag lesz akkor, hogy tervezik megakadályozni a piac összeomlását mivel senki sem lesz hajlandó majd bejárni dolgozni? Minek ha egyszer milliomos lett hirtelen az ember?
    Ja és a legfontosabb: amíg a politikusok és a háttérhatalom nincs eltávolítva addig semmit sem ér a szétosztott pénz, hiszen bosszúból csak egy gombnyomás és a földön végigsöpör egy termonukleáris armageddon, vagy éppen a nyakunkra eresztenek egy halálos vírust ami az emberiség nagy részét kiírtja majd. Ezen kérdéseimre szeretnék választ kapni mert ezeken a dolgokon úgy látom sokan nem gondolkodnak el.

    JohnyD.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De bizony nagyon sokan gondolkodnak ezeken a kérdéseken, és egyfajta alapos választ is kaptunk már, de ez nem szentírás. http://sirius-plejad.blogspot.hu/2014/03/lehetseges-forgatokonyv-az-esemenyrol.html

      Van viszont egy másik válasz. Nem kellene most ezen agyalnunk. A lebonyolítás hogyanja az égiek kezében van. A mi kezünkben a beindítás ideje van. Minél jobban hiszünk és bízunk a közeli szép jövőben és az égiek (Isten és a tesók) terveiben, segítségében, annál hamarabb és könnyebben fog lejátszódni az egész. Persze az is kell hozzá, hogy mi is így akarjuk, és a gondolkodásunk, tetteink olyanok legyenek, melyek emelik a rezgésszintünket. A sajátunkat és az emberiségét is befolyásolja, milyenek vagyunk, hogyan érzünk. Növelhetjük az esélyünket, vagy csökkenthetjük. Tehát tudatosan törekedjünk "jó képet vágni" a dolgokhoz. :) Minden egyén számít ebben a folyamatban. Én is te is, mindenki. :)

      Törlés
  4. Hát nem tudom. Tőlem távol áll ez a pénzkiosztás "forgatókönyv". Ha mindenki számlájára milliókat utalnának, tényleg, ki menne be dolgozni? Anarchia törne ki, mert tudatilag nem állunk olyan magas szinten még, hogy ezt kezelni tudjuk úgy, hogy ne önző módon csak mindenki magára gondoljon. A többség még ilyen, ez tény.
    Az a baj, hogy ez külső megoldás. És a gyökeres változások soha nem kívülről jönnek, pláne nem a pénz által, hanem belülről, mindig belülről. Szerintem először kell tudatilag olyan szintre kerülni, hogy bölcsen tudjuk ezt kezelni, mert jelenleg nem vagyunk azok. Ahogy a "Beszélgetések Istennel" című könyvben volt írva: az emberiség primitív szinten van, és ez így van, nem kell szépíteni a dolgokat. És ennek a primitív népnek (akinek nem inge, ne vegye magára) még adj egy csomó pénzt a kezébe.......
    És mit változtatna meg a pénz? Oké, mindenki gazdag lesz, és???? A pénz egyenlő a tudatváltással? Ugyanúgy majd fogyasztunk, felhalmozunk, környezetet szennyezünk, pazarlunk, öljük egymást, háborúzunk, stb......attól, hogy milliomos lesz mindenki, megváltozik belülről a pénz hatására?? Én nem hinném........ha idáig is alacsony tudatszinten volt valaki,a pénztől nem lesz hirtelen magas szinten, hogy értse a dolgokat, hogy ami másnak rossz, az nekem is rossz. Szerintem ez hosszú távon működésképtelen megoldás, hogy osszunk ki pénzt.......sőt, még rosszabb.......
    Belülről fog jönni a változás, mindenkinél egyénenként. És így fog összejönni a kritikus tömeg.....ami jelenleg is folyamatban van. És ez még eltarthat évekig, szerintem. Ami itt egy év, az a magasabb dimenziókban egy szempillantás.

    VálaszTörlés
  5. Évek óta szeretnénk hinni a pozitív változàsokban, de ebből megint csalódás lesz mint eddig mindig....

    VálaszTörlés
  6. "Kapuk összenyitása megindult!" "A Fény immár elérkezett Hozzátok!"

    "Tartsatok ki!
    Bármit is mondanak majd a médiában, ne dőljetek be.
    Csak félelmet és ellenségeskedést próbálnak majd szítani.
    De tudd, minden csak rágalom."

    Egyből egy válasz :

    http://index.hu/video/2014/08/04/konteonap/

    VálaszTörlés
  7. Az előzőhöz !

    http://index.hu/24ora/?tol=1999-01-01&ig=2014-08-07&cimke=konte%C3%B3nap

    VálaszTörlés
  8. Az Arkhón invázió, avagy a Nefilim visszatérése

    https://www.youtube.com/watch?v=ld91S0ChWNk&feature=player_embedded

    VálaszTörlés
  9. Drága Katikám !
    "Jó képet vágni" nem elég, tiszta szívből kellene bízni Istenben és napról-napra egyénileg törekedni arra, hogy még magasabb fokon gyakoroljuk a feltétel nélküli szeretetet !
    Rajtunk múlik, hogy ezek a dátumok -mint lehetőségek- mit hoznak.
    Ha nem változunk, megint nem történik semmi, tehát még egy kicsit próbáljunk emelni szeretni tudásunkon ! Ez a KULCS !
    Egységben mindennel és mindekivel, Lehner Ella

    VálaszTörlés
  10. Valaki tapasztal már ezekből bármit is? Koncentrálok de egyenlőre semmi....

    VálaszTörlés
  11. Ashtar és Marika. Komoly:D mit szívtak ezek?

    VálaszTörlés
  12. A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2014. Augusztus 19.

    http://tudatvaltas2012.blogspot.co.at/2014/08/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis_22.html

    VálaszTörlés
  13. Ne mondja senki, hogy nem voltam türelmes, hagytam 2 bő hetet eltelni....hadd NE legyen nekem igazam, mert akkor mindig mi huzzuk a rövidebbet.
    De ki tudja? Lehet galaktikus 2 hétről volt szó

    VálaszTörlés
  14. "szükségünk van 144.000 ember"

    http://2012portal.blogspot.hu/search?updated-min=2014-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2015-01-01T00:00:00-08:00&max-results=21

    VálaszTörlés
  15. Hinni
    https://www.youtube.com/watch?v=dLFMeZfDkrI#t=175

    VálaszTörlés
  16. Nagy őszi offenzíva indul a nácionisták ellen annak dacára, hogy az összeesküvés tömeggyilkosságokkal fenyeget

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/08/nagy-oszi-offenziva-indul-nacionistak.html#.U_zRIsV_vko

    VálaszTörlés
  17. David Wilcock kommentárja Benjamin Fulford 2014. augusztus 26-i beszámolójához

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/08/david-wilcock-kommentarja-benjamin.html#.VAH7wMV_vko

    VálaszTörlés
  18. Clifford Stone anyagai – a világon elsőként tesszük közzé

    http://exopolitikamo.wordpress.com/

    VálaszTörlés
  19. Hát nemtudom hogy ki fog itt jobban meglepödni az aki hisz a földönkívüliekben vagy az aki nem

    VálaszTörlés
  20. Hát nemtudom hogy ki fog itt jobban meglepödni az aki hisz a földönkívüliekben vagy az aki nem

    VálaszTörlés
  21. Kár hogy én még egy földönkívülivel sem találkoztam szívesen kiburkolnám az ürhajojukat. De azért kíváncsi vagyok kifog nagyobbat csalodni az aki hisz bennük vagy az aki nem üdv Jòzsi voltam.

    VálaszTörlés
  22. A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2014. Augusztus 26.

    http://www.tudatvaltas2012.blogspot.co.at/2014/09/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis.html

    VálaszTörlés
  23. Kínát megkérték, hogy hagyja abba az amerikai székhelyű nácionista bűnszövetkezet finanszírozását

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/09/kinat-megkertek-hogy-hagyja-abba-az.html#.VAXwusV_vko

    VálaszTörlés
  24. https://www.youtube.com/watch?v=kB-py3p4va4

    VálaszTörlés
  25. Minden idők legmagasabb rangú NSA informátora szólalt meg az UFO kérdésben

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/09/minden-idok-legmagasabb-rangu-nsa.html#.VAjwCMV_vkp

    VálaszTörlés
  26. Admiral Richard E Byrd - Hollow Earth Video Interview

    https://www.youtube.com/watch?v=tzWHqooAJtM&feature=youtu.be

    VálaszTörlés
  27. Kedves Katalin!

    Érdeklődöm van e lehetőség megkérdezni a 'közvetítőket' így 2 hónap elteltével mi a helyzet, szeretném ismét hallani az aktuális beszámolójukat. Ilyenkor nem ciki a forrásnak hogy olyan infót ad közre (nem Katalinra gondolok) ami kétségkívül inkorrekt és csak negatív folyamatokat generál? Ezen elgondolkodik valaki? Remélem olvassák a soraimat a kedves 'közvetítők' és reagálnak rá.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nemjött önnek válasz reagálok én szerintem azért nem jön ashtar mert az ürhajojuk be szart egy kicsit Egyébként a vagyonok újra felosztása már elkezdöbött A politikusaink már be zsebelték a részüket a mirészünkre várnikell még egy pár fényévet úgyhogy kitartás

      Törlés