2015. január 22., csütörtök

Csodálatos, erőteljes látomás 2015.01.15.


Hm... Én is tanúsíthatom, hogy valami történik... valami fontos.... Kb. egy hete nagyon erőteljesen bejött a gondolataimba a Fehér Sárkány Család. Nem értettem miért, de úgy éreztem, valami izgalmas esemény zajlik körülöttük.... Az ilyenfajta megérzéseim nem szoktak megcsalni....  A neten sok infó van arról, hogy ők jóideje az emberiség felszabadításán dolgoznak, és csak arra várnak a végső akcióval, hogy elérkezzen a megfelelő pillanat. Úgy tűnik, ez a pillanat már valóban közel... az előző blogbejegyzéseim több különböző forrásból is erre utalnak.
Milly






Csodálatos, erőteljes látomás
 
A globális RV/GCR küszöbön van

Kérlek, osszad meg mindenkivel, akit ismersz!


  


Michael Ellegion 

2015. január 15.

 Meg kell osztanom veletek egy erőteljes és gyönyörű víziót, amit múlt éjjel tapasztaltam(2015,1.15), amikor a partnerem, Laura és én egy másik párral együtt meditáltunk, akik közeli barátaink. Úgy éreztem, hogy ez a látomás Istentől és a Magasabb Fényharcosoktól jött, igazolva, hogy valóban a GCR/RV megtörténéséről van szó és arról, hogy mindenki tudjon erről.


A „Megjelenítés Tudománya” az, amikor elegendő ember tud valami csodálatos képességről a bolygó érdekében és arra fókuszál személyesen és csoportosan is. Ez segít hozzáadódni az „aktuális bolygószintű kollektív tudatossági szinthez”, amely körbeöleli a Földet, és segít a Megjelenésben.

Megtudtam, hogy a GCR/RV néhány szempontból meg fog történni a közeljövőben és nagy óvatossággal lehet csak spekulálni annak pontos dátumáról vagy az időkeretről. Csak Isten tudja ezt. Már annyi időpontról és dátumról hallottunk, ami jön és megy. A GCR/RV-t névszerint a „Jó Fiúk” a „Bolygó-felszabadító Csoportja” a katonaságban, akik a Föld emberségéért dolgoznak.

A 70-es évek eleje óta tudom, pontosan azóta, hogy megnéztem a „The Sting”című filmet (Paul Newman, Robert Redford), ahogy az Ashtar kommandó részt vett az Ashtar által„Kozmikus Általánas Operáció”- nak nevezett a tevékenységben a cabal/illunáció ellen. Utoljára évekkel és évtizedekkel ezelőtt játszották amíg nyilvánvalóvá nem vált, hogy a csillagcsaládunk képes segíteni a Föld embereinek, hogy felszabadítsák magukat az emberiséget irányító negatív erőktől. Az emberiség fel fog szabadulni a „gazdasági szolgaságból” és egy tiszta és pozitív „világméretű gazdasági rendszert” fog működtetni amely felváltja a FED rendszerét. Továbbá a bolygó tudatosságában egy erőteljes elmozdulás van és a népesség tömege készen áll a jólét és a bőség szolgálatában. Ez megengedi a Föld embersége jóléti vezetőinek, akik a források elosztásáért, az arany tonnák milliárdjaiért és az egyéb értékes fémekért felelősek, hogy visszakerüljenek és az új valuták beinduljanak.

A tegnap éjszakai víziómban egy összetett képet láttam a kínai Sárkányok Vénjei jelenlegi összejöveteléről. Ott lebegtem felettük, amikor végső elhatározást tettek arról, hogy felszabadítják azokat az alapokat, amelyek a föld alatti titkos barlangok és tároló helyek százainak hatalmas értékeit képviselik.

Erős érzésem volt, hogy amit láttam, az az elmúlt néhány napban történt meg, vagy abban a pillanatban, amikor a látomás történt.

Azt láttam, hogy a legtöbb ilyen földalatti barlang vagy kaverna, amely a kincseket tartalmazza, „energetikailag és rezgés szerint” bizonyos kristályokhoz és egyéb egyedi alkímiai elemekhez kapcsolódik, amely a „planetáris kristályháló-rendszer”-rel áll összeköttetésben. Ez a rendszer-nyilvántartás és a „Harmonikus Frekvencia Riasztás” kioldójának egy típusa. Ez a korszakokkal ezelőtti létesítése óta hirtelenül először hangzott fel ; a Föld emberi tudatosságának rezgésszintje. Az alapok (funds) ezeket a hatalmas földalatti kavernákat képviselik, amelyeket nem lehet felszabadítani a bolygó részére, amíg a tudatossági szint fel nem emelkedik és el nem ér egy olyan szintet, amely tisztán bemutatja az emberiség felébredt létét. Ez felemelkedett annyira, a cabal fölénye mellett, amely most el van távolítva, vagy semlegesítve, így az értékek óriási összege, vagy inkább ezeket az alapokat képviselő valuták felszabadulhatnak a világ számára. Amíg ezt a speciális szintet nem értük el, addig ezek az alapok nem voltak felszabadíthatók és elérhetők. Sokáig tartott az eonok óta, hogy a Sárkány Család Vénjei végül megengedték, hogy az alapok elérhetőkké váljanak.

A múlt éjjel láttam, hallottam és tapasztaltam a „Harmónikus Frekvencia zárkombinációját”, amely a kristályháló-rendszeren keresztül aktivizálódott. A látomásomban gyönyörű, színjátszó és ragyogó szivárvány-fényeket, energia-vonalakat és hirtelen képződő jelenségeket láttam, amelyek a Föld feletti irányból a földbe süllyedtek (Amint fenn, úgy lenn), ahol az értékek kavernái vannak tárolva. A Szférák gyönyörű harmonikus égi zenéjét hallottam az egész terület felett, amely láthatóvá vált számomra ennek a történelmi pillanatnak az erőteljes bizonyítékaként. A Föld emberisége valóban elérte a megfelelő rezgési tudatossági pillanatot, amelyet az Isteni Teremtés igényelt, így az alapokat fel lehetett szabadítani és áthelyezni az összes pénzügyi segítségi, humanitárius és környezetvédelmi projekt alapjaiba.

A különös fényjelenségek és frekvencia tónusok, amelyeket láttam és tapasztaltam a föld alatt, amikor ezek a különleges kristályok aktiválódtak a történelemben először, hasonlóak ahhoz a képhez, amit Cobra írt le az ő korábbi email-jében. Ez egy jelentős fotót tartalmazott, amit Új Mexikóban vettek fel, amely ritka szivárvány-jelenséget mutatott és megvalósult formát öltött a bolygó felett az égben. Nézzétek meg Cobra említett email-jét! Amit én láttam és tapasztaltam, az egy földalatti jelenség volt, amint az a bolygó felett történik meg. Egy fontos Tanácsi megbeszélést is láttam folyamatában, amelyben a Vének megbeszélték és elhatározták mostantól az alapok felszabadítását a világ számára.

Teljesen tudatában voltam annak a különlegességében, amit láttam és tapasztaltam, annak a fontosságában, amit megosztottam mindenkivel, akit ismerek.

Az emberek nagy tömege felébredt és látja a hamis zászlós hazugságokat és most megerősítették magukat, hogy több felelősséggel legyenek és a szolidaritás bolygó-szintjét együttesen elérjék. Az emberek lelkesen hoznak létre szervezeteket és mozgalmakat, mint pl. a National Liberty Alliance (nemzeti liberális egyesület) és a Common Law Grand Juries (általános törvények nagy bírósága), amely ma mind az 50 államban létezik.

NationalLibertyAlliance.org

Röviden a Common Law Grand Juries helyre fogja állítania korrupt admiralitások bíróságait. (a ford. megj: a többi szervezetet is bemutatják.)

Mint mindig, „tartsátok a szemeteket az égen” amint várjuk a világ eljövendő Eseményeit! Sok áldást kívánunk mindannyiotoknak, és a gazdasági szolgaság végét, amit készülünk megünnepelni a korlátlan jólét és bőség küszöbén!



Namaste,

Michael

MichaelEllegion.com
206-235-8402




From: legerelaura@gmail.com
Date: Wed, 14 Jan 2015 20:13:53 -0800
Subject: Cobra Update 1-12-15… “The Return of Light”


Fordítás: M Anna




16 megjegyzés:

  1. ....Nekem egy hete erőteljes fejfájásom van. Elcserélném egy látomásra azt hiszem....

    VálaszTörlés
  2. Mivel azt írják hogy az esemény már nagyon közel van,ezért én maximum fél év a maximum határidő,azon belül jöhetnek már csak mert azért ha 1 év múlva jönnének nem ezt írnák sokan hogy nemsokára,mert 1 év nálunk nagyon sok idő! De igazából az sincs kizárva hogy már ebben a hónapban megjelennek,na az nagyon durva lenne...

    VálaszTörlés
  3. Én pont ilyen "durvaságra " vágyom már rég mint adósságok törlése ,(NESARA) Világbéke és jólét , szeretet, tolerancia .!! Akkor hajrá! Persze elöbb a rossz fiúknak rács mögé kell kerülniük!!!!

    VálaszTörlés
  4. Két napja már nagyon fáj a fejem. Ma hajnalban már többször felkeltem, és azóta fájdalomcsillapítót szedek. Olyan, mintha fúrnák a fejem és közben nukleáris robbantásokat végeznének benne :-) Bírom a fájdalmat, de ez most más valamiért, ezt tisztán éreztem. Meglepő, de egy olyan érzés is van bennem, mintha könnyű lennék, vagy szédült. Ez az állapot biztos, hogy nem a tabletták miatt van, mert ilyen hatással még nem volt rám gyógyszer.

    G.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó lenne mentálisan megkeresned az okát. A fúrás lehet hogy a negatív oldal munkája. Ha megtalálod, húzz be neki.

      Törlés
    2. Köszönöm a válaszod. Ma reggel, felkelés után már semmit nem éreztem. Semmi fájdalmam sincs. A mai napom már teljesen átlagos volt. Nem tudom hogy csak bebeszélem magamnak, vagy ez tényleg tény, de ma többet volt kedvem énekelni-dúdolni.

      A mentálisra visszatérve, az a bajom, hogy szörnyű rossz, gond emlék-elengedő vagyok. Gyakorlatilag állandóan visszatérnek olyan emlékek, amikben hibáztam, vagy rossz volt nekem. Ha ezt ki akarnám pucolni, én lennék a legboldogabb ember :-)

      Lehet, hogy a fejem egy adott helyén történő időszakos fájdalom is e-miatt van.

      G.

      Törlés
  5. nekem is van fejfájásom...és kb. egy hete

    VálaszTörlés
  6. Bizonyíték nélkül alig ha fognak rács mögé kerülni,szóval ezt a rendőrségre kell hagyni,magyarországon úgy is eléggé jók a rendőreink.

    VálaszTörlés
  7. Pontos dátumnak örülnék,bár lehet hogy azoknál nincs is olyan hogy naptár,ergo dátum se xD
    Remélem most már tényleg nagyon közel van,sok helyen már tényleg ezeket írják hogy nagyon közel van hogy jönnek,én mondom fél évet sem adok és itt lesznek,de akkor sok embernek le fog esni az álla :D Én meg vígan mondom hogy én már tudtam róluk régóta.
    Egyébként nekem nem fáj a fejem,csak rohadtul fáradt és álmos vagyok úgy 1 hete egyébként,anyámat már megkérdeztem hogy nem vagyok alvajáró e,mert olyan mint ha nem aludnák hanem mászkálnék valahol tehát nem pihenek.Szóval lehet köze van ehhez is,talán álmomban kommunikálók velük csak épp nem emlékszek rá :S Sőt semmilyen álomra nem emlékszek sajnos,fél évente egyszer ha úgy kelek fel hogy jé álmodtam valamit amire emlékszek.Azért az durva lenne hogy egyszer feljutnék egy hajóra,és Déjà vu érzés kapna el,mint ha jártam már volna itt.

    VálaszTörlés
  8. Akkor elmondanám:

    Voltam orvosnál. Vérnyomásom rendben van, labor eredmények normálisak, sőt mivel a bal oldalam fáj mióta a fejem, hát elmentem ekg-ra. Ismerősöm segítségével hetek helyett 2 nap alatt lett időpontom. Nos a hajtómű is rendben van. Közölte az orvos, hogy ahhoz képest, hogy amekkora vagyok, a szívem erős, és semmilyen rendellenességet nem talált. A fejfájásra nincs magyarázat. A gyógyszer enyhíti, de nem szünteti meg a fájdalmat.

    Bennem is meg van a fent említett "szédültség" érzése. Rosszul nem vagyok, tehát teszek-veszek, dolgozom, csak cefet mód fáj a fejem.
    Tehát:

    1: Vagy semmihez sem értenek a magyar orvosok.
    2: Vagy én is negatív támadás alatt vagyok (több helyen is olvastam, hogy ilyesmi lehet mostanság, hogy vesztésre állnak a rossz fiúk), bár ezt kötve hiszem. Senki, és semmi vagyok. Nem jelentek veszélyt én senkire sem:)

    VálaszTörlés
  9. Nem biztos ,lehet akár a jó földonkivuliektől is.Lehet hogy gyorsan változik a föld rezgés szintje amit te nehezen tűrsz.Bár tök mind1 mert semmit sem tudsz csinálni ellene.Tehát vársz csak.

    VálaszTörlés
  10. Azt nem mondanám hogy senki sem vagy mert nem tudhatod.Lehet hogy a földre születtél.De az is lehet hogy földönkívüli vagy csak nem tudsz róla.

    VálaszTörlés
  11. "A Cabal egyik legnagyobb pszichológiai blokkja a kisebbrendűségi érzés, amit igyekeznek elrejteni és a vérvonallal való kérkedés maszkja mögé bújnak. A kellemetlen igazság az, hogy a Cabal kazár vérvonalai a primitív, durva, erőszakos és kevésbé intelligens neandervölgyi embertől származnak, míg a legtöbb ember a kifinomultabb, kiegyensúlyozottabb és intelligensebb cro magnon-i emberből fejlődött ki."

    - Védelem

    - Bolygószintű helyzetjelentés

    http://www.felemelkedes.blogspot.hu/

    http://2012portal.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés
  12. A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2015. Január 13.
    Sheldan Nidle által
    (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
    13 Ben, 11 Chen, 11 Ik

    http://www.foldimennyorszag.hu/5D7C0412-3C94-4AE8-B6D0-8928D306ADD5.html

    ************************************************************************************************

    A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2015. Január 20.
    Sheldan Nidle által
    (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
    7 Ahau, 18 Chen, 11 Ik

    http://www.foldimennyorszag.hu/F0AE8052-AD88-44C1-BDB5-73BB1A031A9F.html

    VálaszTörlés
  13. Mivel valtozik az agy kemiaja, es a mirigyek merete, a fejfajas termeszetes velejaroja a merkaba aktivizalodasanak. Korona csakra novekedese, (vagy akar elzarodasa), tobb feny felvetele, stb. Retento sok oka lehet a fejfajasodnak, de nem feltetlenul negativ jellegu, es ez nem masodkezbol szarmazo info. En kozel ket evig szedultem szinte minden nap, es rettento eros fejfajasaim voltak. El fog mulni, es hidd el megeri!
    Ashir

    VálaszTörlés
  14. Én meg rohadt álmos vagyok 1-2 hete,örülnék ha elmúlna...

    VálaszTörlés