2015. január 21., szerda

Ez miért van így? 01.12.





Sokat tanakodtam saját magammal, hogy gondolataim leírjam-e. Mivel sok kérdés fogalmazódott meg bennem a téma rejtelmeivel kapcsolatosan, ezért úgy döntöttem leírom, hátha másnak is ezen gondolatok már megfordultak a fejében és talán kézzel fogható és némi értelemmel ellátott válaszok is vannak valahol az éterben.



Ez miért van így?


KS 2015.01.12.

Indításként szeretném leszögezni, hogy hiszek abban, hogy nem csak mi mint emberi faj létezünk az univerzumban, hanem más civilizációk is léteznek!

Én csak az elém táruló információ kavalkádból figyeltem fel pár számomra nagyon kirívó fura dologra. A netet bújva hatalmas információ halmaz áll rendelkezésre UFO témakörben. Biztos van köztük manipulatív jellegű is, de számomra világos, hogy eredeti kis video is rengeteg van.
Egy pár hónapja már feltettem a kérdést szélesebb körben józan paraszti észjárású észrevételeimmel kapcsolatosan, de józan érthető magyarázatokkal senki nem rukkolt elő.

 Észrevettem, hogy itt is mint mindenben nyugatról jön. A nyugat mondja az okosat. A világ "nyugati"oldalán szállnak le állandóan, ott jelennek meg legtöbbet ezen égi járművek.

-Ez miért van így??
Minél jobban közelítünk az Európának nevezett kontinens felé annál jobban nem"érdekeljük őket"?!

Amerikát kik látogatják? Ott kettősséget vélek felfedezni. Látható, hogy számunkra nem teljesen ismeretes háttéralku van a háttérben. Vannak rendszeres látogatóik az univerzumból is, de van már a hadipar kezében is olyan repülő tárgy, amit ember irányít, illetve kezel- öl és rombol vele (pl.: afganisztáni videok). A háttér alku legtitkosabb eleme, hogy a magas szintű repülési technológiát átvették tőlük.

- Hogy ennek mi az ára?
Azt pontosan senki nem tudhatja. Az ember csak abban lehet biztos, amit biztosra tud.
- Azt,hogy ez az alku értünk mint fajért és a mi érdekünkben történt azt erősen kétlem. De ez attól is függ, melyik kinti életforma és miért adta oda a kezükbe a technológiát. Ebből adódik, hogy ők is sokfélék. Márpedig -mivel ahogy lent úgy fent- tehát ők is ütkõznek, csatároznak egymással.

Európának a videokból nézve Angliában a gabonakörök témaköre jut. Itt már nincs annyi eseményt mint Amerikában.
Beljebb húzódva Európa szíve felé szinte semmi napi csodaszámba menő "itt leszálltak ott leszálltak".
-Mondja meg nekem valaki ez miért van??



Nincs napi pl.:Albán, Macedon, Román, Magyar jelenésekről szó, sem kapcsolatfelvételekről.
-Ez miért van??
-Mi mint "kelet" nem érdekeljük őket, hogy így rejtőzködnek, odaát meg állandóan mutatkoznak?!
-Mi ennek az oka??
-Hinnünk kell-e itt is a nyugatnak??
-Vagy mint mindig itt is a ködösítés és népbutítás megy??

Annak a nyugatnak kell hinni aki mindig megmondóskodik és messze tesz Európa keleti részeire.
Ezzel nem akarom más síkra terelni a dolgot, csak elgondolkodtam a tényeken és kérdéseket vet fel az emberben.

-Szinte minden információ onnan jön, vagy marha jó a marketingjük??
-Itt is mint szinte mindenhol rájuk kell kötelezően hallgatni??
-Mi magyarok és kelet európaiak ilyen stupidak vagyunk, hogy velünk nem akarnak megosztani szinte semmit a kintiek??
-Miért van ez???

Bezzeg Amerika, Brazilia és még sorolhatnám a sok jelenések helyét,bezzeg ők igen!!

-Vagy ők mint népek országok ennyire előbbre vannak mihozzánk képest??
-Európát a tiszta fény oldal látogatja??



Nos,ez  sok és izgalmas kérdést felvető témakör.  Senkit sem akarok hitében eltéríteni se meggyőzni. Én magam is időnként égbolt figyelő vagyok és nem vak. Szabad szemmel látható mozgás van odafent, az biztos, hisz én is láttam. Azt is tudom, hogy csak annak mutatkoznak, aki képes ezt feldolgozni. Azt is tudjuk, hogy van aki nem kéri mégis "bemutatkoznak"mindezt feldolgozhatatlanul maguk mögött hagyva(elrablások"szürkék"). De ezen események a média felületek láttán többségükben olyan kontinens területein történnek amik bennem felvetették a fenti kérdéseket. Próbálom megérteni, ez miért így történik? Egós elméletgyártokkal telistele a világ.

Egy csöppnyi racionalitást keres az ember a dolgok közt, ennyi.
 Soraimmal egy UFO hivőt sem szeretnék megbántani, hisz én is hiszek a létezésükben, csak egy pár számomra érdekes nézőpontból közelítettem meg a témakört.

KS













8 megjegyzés:

  1. Nem csoda hogy Amerikában jelennek meg leginkább,Amerikának rohadt nagy befolyása van a világban,UFÓ-k létezését az emberek akkor fogják elfogadni vagy rájönni vagy elhinni,ha USA elmondja hogy már pedig igaz léteznek itt vannak!
    Továbbá meg lehet érteni hogy mért Amerika,amerikának sok nagy atombombája van,hadseregük is rohadt nagy így kordában kell őket tartani,Európa mindig máshogy gondolkodott,mi nem költünk annyit katonaságra mint USA,Európa mindig is környezetbarátabb volt,mi az autók motorjainak fejlesztésébe sok miliárdot ölünk csak azért,hogy keveset fogyasszon és kevésbé is szennyezze a környezetet,ehhez képest USA ezt leszarja mert ott egy családi autóban is V8-as 320Le-s motor dübörög,aztán meg csodálkoznak hogy L.A-ban milyen szmog van meg ilyenek,na szóval a lényeg az hogy Európába nincs okuk megjelenni szerintem.USÁ-t kell kordában tartani,Európát nem igazán! Ezért is hiszem azt hogy ha felfedik magukat,előbb segítenek Európának mint USÁ-nak.Továbbá azt is meg kell jegyezni,hogy sok Európai ország már rég közzétette az UFÓ aktákat amibe bárki belenézhet,Amerika is csak azért tette közzé mert felesleges titkolni,de garantálom hogy USA csomó mindent kiretusált vagy kitörölt azaz szerkesztette.De amúgy én régen láttam egy videót,hogy Angliában megszakították a földönkívüliek a híradást a 70-es években és mondtak egy beszédet,elvileg 8 millió ember látta! Ha ez igaz ez még is nagyobb dolog,mint az hogy megjelennek és kész.
    Azért lehet érdekes egyébként,mert a 70-es években nem volt technika arra hogy megzavarják a TV adást,de most se igazán lehet kapni minden sarki boltban olyan kütyüket.Szóval a lényeg hogy igaz jó lenne ha itt is megjelennének,de talán Európa amúgy is mindig jobban hitt az UFÓ-k ban...

    VálaszTörlés
  2. Erre a kérdésre én magam is keresem a választ, s míg meg nem találom, maradok a saját kis elméleteimnél. Ezek lehet, hogy nem állják meg a helyüket, sőt, tudományos alapjai sincsenek.

    Esténként mikor kint dohányzom az udvaron, mindig az eget fürkészem, hátha egyszer én is látok valami repülő objektumot, ami nem földi eredetű. Eddig még nem volt ilyen szerencsém. Ettől függetlenül nem gondolnám azt, hogy érdektelenek lennénk az idegenek számára. Rengeteg cikket, blogot olvastam, ahol azt feszegetik, hogy a középkorban rengeteg észlelés volt Európa felett, de ezek az észlelések azóta megszűntek. Itt jön a képbe az első elméletem.
    Úgy gondolom, hogy az idegenek a legtöbb földalatti bázisukat Amerika területére telepítették, legfőképp azért, mert az ott élő indián törzsek a természethez álltak közel, azt tisztelték, becsülték, míg az európai ember inkább a technológiai fejlődés irányába indult el. Ez utóbbi ok volt az szerintem, amiért az idegenek Amerikát választották. Nagyobb biztonságban érezték magukat, kisebb volt az esélye annak, hogy felfedezzék őket. Ha még is találkoztak az indiánokkal, akkor azok csak szellemeknek hitték őket, valamely természeti jelenség fizikai megtestesülésének. Egyébként hasonló gondolatot filmre vittek a Csillagkapu sorozat egyik epizódjában is.
    Mikor az európai ember betette a lábát az Újvilágba, magával vitte a technikai fejlődést, elnyomta sőt, nagyrészt kiirtotta az őslakosokat, így az idegenek jobbnak látták teljesen elrejtőzni. Viszont a bázisaik, lakóhelyük azon a kontinensen van, ezért úgy gondolom, hogy ez az oka az ottani sűrűbb észleléseknek.
    Tovább gondolva van egy másik elméletem, pontosabban a fentiek kibővítése. Ne feledjük, hogy Európa ezen része mindig is sűrűn lakott volt, talán az orosz Tajga az, ahol letelepedhettek,megbújhattak földönkívüli idegenek. A második világháború után, itt keleten a szocializmus volt az úr. Egy elnyomó rendszer, ahol az emberek megtanulták, és a létezésük alapjává tették azt a kitételt, hogy "foglalkozz a saját dolgoddal, minden egyébbel a párt törődik". Ha voltak is észlelések, az emberek inkább mélyen hallgattak róla, vagy csak szűkebb körben osztották meg ezen tapasztalatukat, hiszen ki szerette volna felhívni magára az AVH, Securitate, és a többi hasonló szervezet figyelmét. A "saját dolgunkkal való törődés" lehet az oka annak is, hogy itt Kelet-Európában nem alakult ki úgymond kultúrája az Ufó hitnek. Én magam is csak egy tv műsorra emlékszem, Déry János vezette "Nulladik típusú találkozásokra". Hazánkban ez az ufó dolog kicsit olyan, mint a makettezés. Nagyon szűk kör foglalkozik vele komolyabban. Mások ránéznek, rácsodálkoznak, de annyira már nem érdekli őket, hogy foglalkozzanak vele mélyebben.

    Kedves KS,

    Én amondó vagyok, hogy ne a nyugatnak higgy, sőt ne higgy mindenek, hanem önmagadnak. Elárulom, hogy az "Afganisztáni videók" hamisak. CGI kreálmányok, de van köztük 1-2 valóban figyelemreméltó, jó minőségű hamisítvány. Én elmondtam neked a saját elméleteimet, annak ellenére, hogy azok is csak "egós elméletgyártások", de legalább nem próbálom eladni valódi tényként.

    Én magam hiszek a földönkívüli élet létezésében, sőt hiszek abban is, hogy itt vannak a közelünkben. Hiszek benne annak ellenére, hogy én magam még egy árva darabot sem láttam a fényes járműveikből. Viszont azzal tisztában vagyok, hogy én nem érem meg a velünk való kapcsolatfelvételt. Az emberiség jelenleg alkalmatlan arra, hogy egy, vagy több intelligens, földönkívüli létforma felvegye velünk a kapcsolatot. Amíg mi emberek nem tanuljuk meg tisztelni az élet minden formáját, míg mindent erőből, izomból akarunk megoldani, és a gyengébbet nem segítjük, hanem még jobban elnyomjuk, addig szóba sem állnak velünk.


    P (Egós elméletgyáros)

    VálaszTörlés
  3. Amíg mi emberek nem tanuljuk meg tisztelni az élet minden formáját, míg mindent erőből, izomból akarunk megoldani, és a gyengébbet nem segítjük, hanem még jobban elnyomjuk, addig szóba sem állnak velünk.

    Nos ha ők is így gondolkoznak,akkor soha sem lesz kapcsolatfelvétel mert egyszerűen mi nem olyanok vagyunk mint ők,máshogy gondolkozunk,egyébként meg segíteni fognak,már csak azért is mert a Földet is pusztítjuk.
    Abban sem hiszek hogy azért vannak Amerikában,mert ott lennének a bázisaik! Gondold el Amerikából azok szerintem pár másodperc alatt Európába jöhetnének,csak ide nincs minek mert amint említettem Európa nem jelent fenyegetést igazán,Oroszok sem egyébként.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Névtelen (01.22 15:20)

    Én is bízom benne, hogy segíteni fognak, bár az emberek rettentően ellenségesek. Viszont én úgy gondolom, hogy ők azért toleránsabbak, tehát nem akarnak erőszakosan a "saját képükre" formálni minket. Gyanítom meglesz az az arany középút.

    Természetesen ide jöhetnek pár másodperc alatt, és lehet, hogy ide is jönnek. A bázisokat csak azért írtam le, mert annyiban "könnyíti" az észlelést, hogy éppen le, vagy felszállnak róluk. Itt Európában meg már elbújhatnak a felhők felett. Ha pedig mi Európaiak nem jelentünk fenyegetést, ez csak jó. Egy kis lépés a kapcsolatfelvétel felé:)

    VálaszTörlés
  5. Szerintem nincs földön bázisuk,ha van is szerintem a viz alatt.Ez magyaráuatod adna arra hogy ufokat általában mért vizek kozelében látnak.De európa nem igen jelent fenyegetést.Nálunk a hadseregek inkább honvédelmi feladatokat látnak el nem igen üzenünk hadat.

    VálaszTörlés
  6. Még valami,ha Európa nem jelent fenyegetést attól még nem lesz kapcsolatfelvétel,Földnek egységesnek kell lennie abban a tekintetben.Tehát se Kínának se Amerikának,bár Kína is változik nagy mértékben,eléggé sok mindent tettek a Környezetvédelemért,Amerika egyedül az a nagyhatalom jelenleg,aki fenyegetést jelent a Magyarokra is,Magyarokra mért jelent fenyetegést? Mert Magyarország dúskál a vízben,víz pedig jó pár évtized múlva talán az olajnál is drágább lesz,na ezért kell nekünk is félni.Amerika amúgy is a 70-es években Magyarország fő ellensége volt,56-ban is megutáltuk őket amiért bagoztak ránk,ezt pedig a jelenlegi kormány szépen a tudomására adta hogy mi nem igen szeretjük Amerikát,tehát innentől kezdve félni nem árt előre...
    Szegény Japánt sajnálom,megint a hülye Amerikaiak miatt kivégeztek két japán civil állampolgárt,nem elég hogy atombombát dobtak rájuk readásul pont a kórházakra és oda ahol igazándiból csak civil volt,nem most még bele akarja venni a háborúskodásba...Megnézed az összes Terrortervezet Amerikát nevezi meg mint létezésének lényegét,most jó történt Franciaországban nem rég egy Terrortámadás de az is csak szerintem meg volt rendezve,az összes lövöldöző folyékonyan beszélt Franciául,aztán meg 5 percig lövöldöznek a város közepén és képtelen elkapni a rendőrök,na persze ennél még a Magyar rendőrség is jobb....

    VálaszTörlés
  7. Sokkal egyszerűbben látom ezt a kérdést. Mondjuk, ha valaki Békéscsabán találkozik szemtől szemben egy földönkívülivel (nem igazán szeretem az UFO-t, nem tetszik...), hogyan értesülne erről pl. egy nagykanizsai ember? Főleg olyan, aki nem olvas ilyen oldalakat, mint pl. ez... Szerintetek az a hazai média, melynek érdekeltségi köre ugyanaz, akik a rossz oldalon állókkal kokettálnak, szóval ez a fősodrású magyar média leadna-e egy ilyen hírt? Főidőbe a híradóban? És ha mégis eljutna emberek százezreihez, hogy B.csabán leszállt egy földönkívüli és szóba elegyedett Gipsz Jakabbal, vajon százezerből mennyi áll jelenleg azon a szinten, hogy elhinné? És a b.csabai kolléga vajon mit kezdene a vele történt eseménnyel? Ha netán lenne nála valami ketyere és fotózna egyet, vajon hova töltené, küldené el a fotót? Szerintem itt vannak, ill. itt is vannak. S hogy nem tudunk róla, annak a fentiekben látom az okát elsősorban. Azonban több dimenzió is létezik és nem mindegyikben csilli-villi járművekkel közlekednek, ne gondoljunk mindig kizárólag az UFO-kra... :)

    VálaszTörlés
  8. Amúgy van benne valami,magyar híradó abból áll hogy a fél órából kapásból 10 perc politika,aztán 10 perc gyilkosság,robbanás,5 perc-ig mennek ilyen megmentette,elütötte a busz adás és az utolsó 5 percben bedobnak egy állatkertes hülyeséget kisgyerekekkel akik majd elájulnak néha annyira izgulnak de ez most mind1! A lényeg hogy nálunk a híradók is rosszak,nem adnak le UFÓ-s videókat,Amerikában azért ha nem is főműsoridőben,de leadják legalább!!! Innentől kezdve mi Magyarok jogosan mondjuk azt,hogy már pedig Európába ezek nem jönnek.
    Pedig lehet hogy jönnek,de egy képpel örülhetsz ha belekerül egy kisvárosi lapba...

    VálaszTörlés