2015. január 19., hétfő

Interdimenzionális háború 01.16.



Több beszámoló látott napvilágot, miszerint Amerikától kezdve Európán át egészen Ausztráliáig hallottak számos esetben olyan hangos robbanásokat és éreztek olyan rengéseket....



  
Interdimenzionális háború okozza 
a világszerte hallható hangos robbanásokat és rengéseket, állítják távolbalátók
 
2015.01.16.
 
Szövegközi kép 1
Több beszámoló látott napvilágot, miszerint Amerikától kezdve Európán át egészen Ausztráliáig hallottak számos esetben olyan hangos robbanásokat és éreztek olyan

Több beszámoló látott napvilágot, miszerint Amerikától kezdve Európán át egészen Ausztráliáig hallottak számos esetben olyan hangos robbanásokat és éreztek olyan rengéseket, melyekre eddig nem találtak geológiai, és más kielégítő magyarázatot. A jelenségeket már a 2014-es év utolsó hónapjaiban is tapasztalták.
"Emberek számolnak be ablakot megrázó dörgésről, vagy mintha egy transzformátor mély megrázó hangját hallanák, mintha valami végigfutna a házukban." - Chris Bell, igazgtató Morristown-Hamblen EMA, 2015 január 6. (1)

"A kutatók képesek voltak legalább egy dörgést észlelni, hallani és érezni 2015 január 6-án, amely nem geológiai forrásból származott." - Memphisi Egyetem Földrengéskutató és Információs Központ, 2015 január 8.

2015 első estéjén kezdtek érkezni az e-mail riasztások az Earthfiles weboldalra, melynek tulajdonosa az a Linda Moulton Howe, aki többek között a Polgári Közzétételi Meghallgatáson is megosztotta tapasztalatait az UFO-k és más furcsa jelenségek tárgykörében 2013-ban.

A Earthfiles egy díjnyertes hírportál, ahol szakértők, szemtanúk és az olvasók osztják meg a legújabb információkat földi és csillagászati rejtélyekről.

Az első dörgéseket Pennsylvania Luzerne megyéjében hallották először. A megye székhelye Wilkes-Barre, egy 41000 fős város, 180 kilométerre Philadelphiától északnyugatra.



A WNEP televízió Moosic-ban, amely Wilkes-Barre egyik külvárosa számolt be 2015 január 1-én az esti hírekben Beatrice Price Lake Township-i lakos tapasztalatairól, melyről a következőképp nyilatkozott:
"Minden vibrált. Rövid volt, csak egy pár másodperc." Annyira vibrált minden, hogy a tehenek és a sertések fedezékbe húzódtak. Ahogy elmondta, még sohasem látott megtörténni ilyesmit azelőtt.

A WNEP és a PaHomePage.com arról számolt be, hogy "a rendőrség és a sürgősségi hivatalnokok elmondták, hogy több tűzoltó egységet küldtek ki, hogy próbálják meg lokalizálni, mi okozta a dörgést a Back Mountain-ben, de nem volt szerencséjük megtalálni azt. Nem találtak semmilyen kárt sem."

http://wnep.com/2015/01/01/mysterious-boom-in-luzerne-county/

http://www.pahomepage.com/story/d/story/the-big-bang-in-luzerne-county/13313/OzbqP7GyCEiS5sI5zDVrCw

https://www.youtube.com/watch?v=a7PaHzXnHEA

Azóta számos helyről jelentettek hasonló dörgő hangokat, melyek az alábbi térképen vannak jelölve.


Észak-Kentucky jelentések többek között Wentzville, Missouri, St. Louis; Nappanee és South Bend, Indiana; Danville, Virginia; Luzerne Megye és Herrick Center, Pennsylvania; Coventry, West Warwick és Warwick, Rhode Island; Hamblen County, Tennessee; Hailey, Idaho; és Norman, Oklahoma - valamennyi 2015. január 1-8 között.
Mi okozza a rejtélyes robbanásokat?
Az Eartfiles már korábban beszámolt a Föld magjának lehetséges változásairól, mely egy mágneses pólusváltáshoz vezethet, geofizikai változásokhoz, amelyek kapcsolatban állhatnak a robbanásszerű jelenségekkel.

https://www.earthfiles.com/news.php?ID=2260&category=Science
2014 decemberében Mark Murdock a rightHemispheric (2) nevű távolbalátó csoporttól kapcsolatba lépett az Earthfiles-al, hogy beszámoljanak arról, szerintük mi okozza a titokzatos, mély robbanó hangokat.

2014 november 29-én a világ több pontjáról érkeztek jelentések, hogy hallották ezeket a dübörgő hangokat, többek közt az Egyesült Királyságból, az Egyesült Államokból, Európából és Ausztráliából.

"Rejtélyes és hangos robbanások" voltak Buffalo-ban, New York államban helyi idő szerint 16:45-kor, és onnan 4800 kilométerre az Egyesült Királyságban, este 10:00-kor.

"Most hallottam egy hangos robbanást Clarence-ben, New York államban. Érezte valaki más? A szomszédok is hallották." - Lydia Von, Alden, New York állam, helyi idő szerint 16:45-kor.

"A kutyák egy pár percre megőrültek itt Fareham-ben." - Dave Reed, Fareham, Anglia, helyi idő szerint 10:00-kor, ami New York-i idő szerint 17:00.


Buffalo-tól és a Niagara vízeséstől egészen Clarence-ig és Lockport-ig 2014 november 29-én a közösségi média teljesen felbolydult helyi idő szerint 16:45-kor, amikor egyes jelentések szerint robbanások rázták meg a házakat és az ablakokat. A helyi hatóságoknak nem volt rá magyarázatuk.
Aztán tizenöt perccel később 10:00-tól 10:30-ig Angliában a Twitter felhasználók Dél-Angliától egészen Edinburgh-ig, Skóciáig jelentettek "rejtélyes robbanásokat, melyek megrázták az ablakokat", a brit média szerint. De a brit védelmi minisztérium azt mondta, hogy nem volt a légtérben az adott időpontban egyetlen gépük sem. A hangos robbanásokat egymástól 160 kilométerre egyszerre hallották Dél-Angliában és Skóciában is, ahol a közösségi oldalakon arról számoltak be, hogy a házi kedvencek megijedtek a furcsa robbanó, dörömbölő hangtól.

https://www.youtube.com/watch?v=p5MGTD-TvjA
Miről tudhatnak a távolbalátók?
Ahogy fentebb említettük, egy távolbalátó csoport kereste meg az Earthfiles oldalt, hogy megpróbáljanak magyarázatot adni arra, hogy szerintük mi okozhatta ezeket a furcsa jelenségeket. Két beszámolót is küldtek, melyben részletesen leírják a tapasztalataikat.

1. Első távérzékelési összefoglaló, 2014 december 15.
Szia Linda!

Megnéztük a csapatunkkal a robbanó hangok forrását, melyről az Earthfiles.com-on részletesen beszámoltál. Érdemes megismételnünk, hogy a látóink folyamatosan dolgoznak mindenféle feladatokon, hétköznapi dolgokon, mókás és rejtélyes eseteken. 100%-ig nem volt tudomása ezen hangok céljáról egyik látónknak sem. Ez vad volt, Linda.

Összefoglaló
A robbanások és hangos durranások egy fegyverrendszertől származtak, melyek egy vízhez közeli, vagy víz alatti bázisról lőttek vagy tüzeltek.

A fegyver az égen lévő járművet célozta. A fegyver egy örvény energiát hozott létre, mely a járművet "szívta" befele.

Ez egy szembenállók közötti harc.

Egy interdimenzionális valóságban harcoltak, amely időnként keresztezi a mi 3D-s valóságunkat. Ez az egyetlen mód arra, hogy megmagyarázzuk a hallatszó hangokat és a lökéshullámok érzését, de soha nem látunk semmit.

Abban is biztosak vagyunk, hogy ez egy másik dimenzióban van, mert ennek a harcnak mindkét "oldala" parafizikai tulajdonságokkal rendelkezik. Vagyis ez nem feltétlenül emberi tevékenység.

A levegőben
Fejlett technológiájú járműveket irányítanak olyan lények, melyeknek földönkívüli teremtmény jellegük van. Ezek a lények kaptárszerűek a szervezetükben. Vonzódnak az egekhez és a bolygónkhoz, hogy rabszolgává tegyék az emberiséget. Az egyik látónknak nagyon egyértelmű volt a rabszolga koncepció.

A földön
Ezek a lények egy technológiát használtak, de egyben egyfajta spirituális imát vagy koncentrációt is, amelyet felfelé, az "ellenség" felé irányítottak. Ezek a lények teljesen különbözőnek érezték magukat, mint amelyek a járműveikkel repültek. Ők egy belső erővel rendelkeznek. Egy megállíthatatlan hatalommal bántak.

Bár közhelyként hangozhat, ez egy csata két "idegen" faj között. Az egyik megpróbálta "táplálni" a gonoszt, hogy nőjön a Földön, és megpróbálja rabszolgává tenni az emberiséget. A másik az emberiség védelmezője, mely elsöprő erővel vág vissza.

Hogy miért nem látjuk, de halljuk ezt a "csatát"? Nem vagyunk benne teljesen biztosak, de úgy tűnik, hogy ennek a csatának bizonyos részei átütnek a mi valóságunkba. Pontosabban a nagy energia.

Hasonlóról számoltak be, mint a mi nagy energiájú atombombáink, melyek más valóságokra/dimenziókra vannak hatással.

Következtetés
Ez az emberiségért folyó harc bámulatos története, ami olyan fantasztikus, amilyennek hangzik, ami okot ad az aggodalomra és a reményre is. Nyilvánvaló, hogy vannak olyan "Jófiúk", akik a gonosz lényekkel szemben védenek bennünket elsöprő erejű fegyvereikkel.

https://www.youtube.com/watch?v=lySYY4l8yD4
2. Második távérzékelési összefoglaló, 2014 december 28, Linda kérdésére
Szia Mark!

Mi a valódi szándéka az "Északi szőke" földönkívüli fajnak?

Szia Linda!

A "Szőke északi" és a "Szürke" típusú földönkívüliek közötti kapcsolat némileg meglepő volt számunkra.

Az adatok egy része feltűnően hasonlított a december 15-i robbanásokkal foglalkozó ülések adataira.

Annyira meglepődtem, hogy a biztonság kedvéért megbíztam két másik távolbalátót. Egyetértettek, hogy az ülések nagyon hasonlónak tűntek.

Ezzel arra utalok, hogy ez a két "oldala" lehet ennek a háborúnak/csatának, melyeket leírtunk az ülésen.

Összegzés
A látók egy nagy szerkezetet érzékeltek, amiről úgy érezték, hogy valahol mélyen, vagy a víz alatt van. Egy erős repülő szerkezetet lő az égre, és visszatér erre a földalatti-érzetű helyre, ahol nagy harmonikaszerű ajtó nyílik, hogy beengedje. Úgy tűnik, hogy mindkét faj mozoghat ezen a kapun/portálon át.

A látók szintén szereztek valami fogalmat azokról, akikre "lőnek". Valójában majdnem azonosnak tűnt, mint a Wisconsini robbanás hangokat követő ülésen, hogy egy energia gömböt vagy hullámot egy személy hozott létre, aki imaszerű helyzetben van. Az energia "kilő" a jármű felé az égre, ezután üldözi azt.

Szóval van egy nagyobb spirituális lény, aki olyan, mit egy szerzetes vagy herceg (feltételezem az Északiak), és egy lény, aki jobban társítható egy teremtménnyel (egyértelműen a Szürkék). Az egyik látó úgy érezte, hogy (a szürke idegen) olyan volt, mint egy polip.

Itt van az érdekes rész: Itt van kettejük között ez a viszály, ez a lövöldözős csata. De a kapcsolatuk egyszer harmonikus volt! Ők egyszer kiegészítették egymást. Egy látó úgy írta le, mint a yin és yang.

De nincs egyensúly, ami a jelenlegi széthúzást okozza. Úgy tűnik, hogy a teremtményszerű lények a járműben a Szürkék. Úgy tűnik, hogy a Szürke földönkívülieket veszik célba most az Északiak annak érdekében, hogy lelőjék őket az égről.

Kettejük között (az Északiak és a Szürkék) megtört a kapcsolat. A célja ennek a "háborúnak" az, hogy a dolgok újra egyensúlyba kerüljenek, hogy a két faj között újra harmonikus legyen a kapcsolat.

Az én személyes töprengésem: Kíváncsi vagyok, hogy ez a két faj tud-e együtt dolgozni, hogy vezessék/befolyásolják a civilizációt. Az Északiak sok beszámoló "Csillagembereire" hasonlítanak, akik segítenek az embereknek újjáépíteni egy katasztrófa után. A Szürkék ezután lehetséges, hogy segítenek megtervezni a civilizáció bukását - egy szükséges egyensúlynak kell újra megszületnie. Követve ezt a gondolatmenetet, úgy tűnik, hogy a Szürkék valahogyan túl messzire mentek, és meg kell őket állítani.

Ezek a távolbalátók egy független csoport Kaliforniában, akiknek semmilyen előzetes tudomása nem volt a földönkívüli konfliktusról ebben a dimenzióban vagy másikban, és valójában meglepett az Északiak és Szürkék közötti háború, mely a legutóbbi távolbalátás során merült fel, azt követően, hogy a rejtélyes robbanások mögötti okokat próbálták feltárni.
(1) - http://www.hamblencountygovernment.us/county_commis
(2) - http://righthemispheric.com/

Earthfiles


Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/01/interdimenzionalis-haboru-okozza.html#.VLzL5XuLWck 



 

4 megjegyzés:

  1. Dimenziókat nem értem,ezt a Földet mondjuk 5 dimenzióban lakják vagy akkor most tök üres?! Vagy ha lakják akkor mi lesz ha mi is 5D-sek leszünk,a házak egymásba teleportálnak át majd meg ilyenek? Vagy a 3D-s világ megsemmisül vagy most hogy van ez?
    Jah még valami ha mi 5D-sek leszünk akkor nem lesz többé földi ember 3D-ben igaz?

    Továbbá lenne egy kérdés amire ma lettem nagyon figyelmes,tegnap semmi féle sérülés nem volt rajtam látható,de úgy tényleg egy karc se,ma felébredtem és reggel feltünt hogy a bal kezemen van kettő kis karc vagy seb,továbbá az egyik újjamon a körmöm mellet nagyon fáj,mint ha beütöttem valahova vagy valami,álmomban lehetséges az hogy én máshol voltam,vagy csak beüthettem valahova csak nem vettem volna észre?

    VálaszTörlés
  2. Aki évek óta olvassa a blogot ,már velem együtt olvasott olyat hogy az "ellenálás" a a földalatti bázisokat robbantja fel. . Hogy sötét "elit" ne tudja használni az emberiség elleni háborúja esetén! ??? Akkor ez sem igaz lehet csak részben volt igaz!??

    VálaszTörlés
  3. Visszasírom a cenzúrát!

    VálaszTörlés