2015. március 14., szombat

"Valami van" - Több forrásból


A Kreml szerint nagy bejelentés várható ezen a hétvégén, miközben jelöletlen fehér kamionok özönlenek a vörös térre, és a világot bejárta a Putyin haláláról szóló pletyka
 
A Western Journalism című honlap megerősítette, hogy az orosz médiában azt mondták, hogy az újságírók maradjanak Moszkvában, mivel egy óriási bejelentés fog jönni a hétvégén, és senki ne hagyja ki.

http://www.westernjournalism.com/kremlin-tells-journalists-not

Miközben tele van az internet Vlagyimir Putyin halálhírével, és most már a főáramú média is, éppen az elmúlt órákban kerültek fel a világhálóra Moszkvából olyan képek, melyek azt mutatják, hogy valami nagy dolog történik. Nagy fehér kamionok hajtottak be a városba egymás után, és jelenleg egy hatalmas építkezés folyik a Vörös téren, ahogy a képeken látszik.

http://russia.liveuamap.com/en/2015/13-march-trucks-near-kremlin

https://twitter.com/belamova/status/576493677247361024


A Vlasti.net orosz hírportál is ugyanerről ír, vagyis arra kérik az újságírókat, hogy ne hagyják el a várost a hétvégére, mert nagy bejelentés várható.

http://vlasti.net/news/213426

https://translate.google.hu/translate?sl=ru&tl=hu&js=y&prev=


PÁPA OFF

Pápasága esetleges rövid időtartamáról beszélt Ferenc pápa abban az interjúban, amelyet egyházfősége második évfordulóján a Televisa nevű mexikói televíziós csatornának adott. úgy fogalmazott: "az az érzésem, hogy pápaságom rövid lesz: négy vagy öt év. Nem tudom. Vagy kettő-három. Hát, kettő már eltelt". Hozzátette: úgy gondolja, nem áll már elegendő idő rendelkezésére. !!!! Az egyház hibái között azt említette, hogy az egyház "túlzottan klerikális" és nem képes megszólítani a laikusokat. 

Forrás: Kozsdi Tamás Táviratok
 

A belső újraindítás

Ahogy egyre jobban készülünk az Eseményre, szükséges végrehajtanunk a belső újraindítást. A belső újraindítás azt jelenti, hogy elengedjük az összes fizikai, energetikai, érzelmi és spirituális adósságot. Hogy megbocsássunk magunknak, és másoknak. A belső újraindítás napja 2015.03.17.
 Következésképpen ez a pénzügyi megbocsátást fogja jelenteni, amikor az emberek kritikus tömege felismeri, hogy semmivel sem tartozunk a bankoknak. Következésképpen a karma végét is fogja jelenteni, amikor az emberek kritikus tömege felismeri, hogy spirituálisan semmivel sem tartozunk az Arkhónoknak, guruknak vagy Istennek.
A Galaktikus Föderáció
 és a Spirituális Hierarchia üzenete
2015. március 10.
"Az új bankrendszer, amelyről időre időre már beszéltünk, gyorsan valósággá válik"

"Ez az új valóság egy új hozzáállást igényel és fel kell nőjetek abban, ahogyan az új és táguló tudatosságotokat használjátok. Szilárd céllal kezdjétek meg minden napotokat, ami meditációtokból vagy imátokból ered. .... Ez a világ gyorsan jobbra változik, és igazán meglepő változások szó szerint csak pillanatokra vannak."



 

Márciusi energiák

 2015 a Misztikum és a Varázslatok éve!


Próbálkozunk így is, úgy is, elindulunk erre-arra, keressük a megoldásokat. Céltalanul bolyongunk, mert igazából nem is tudjuk mit akarunk, mi csak a tavaszt akarjuk. Azt akarjuk, hogy végre kisüssön a nap, hogy áttörje a ködöt és a sötétet. Azt akarjuk, hogy a szürke minden árnyalatát felváltsa a színek kavalkádja végre. Azt akarjuk, hogy ami kint van, amit látunk, érzékelünk, életre keljen, viruljon végre. Azért akarjuk, hogy töltődjünk belőle.

Kívülről-befelé építkezünk, és ez így, most nem működhet. Nem mondhatjuk meg mi, hogy mit és hogyan akarunk, most fentről-befelé-kifelé irányba történhet minden. El kell tudjuk engedni berögzött elképzeléseinket, ragaszkodásainkat, melyek egy adott érzéshez, gondolathoz, helyhez kötnek minket. Új dolgok kellenek és ehhez el kell engedjük a régieket.



 
 
 
David Wilcock - Titkos űrprogram és a Kék Avian földönkívüliek részvétele
 Egy másik egyértelmű példája annak, hogy a Kék Avianok / Gömb Lények eltávolítják az összes támadó képességet, amit az összeesküvés arra használt volna, hogy eltöröljenek bennünket a Föld felszínéről.

Ez azután történt, hogy végeztem a rádióműsorral, és bejelentettem, hogy ezt teszik, ahogy ezt a következő tudósításban is olvashatjuk:

Az Egyesült Államok hadseregének műholdja felrobbant a Föld felett
http://www.telegraph.co.uk/technology/news/11444155/US-military-satellite-explodes-above-Earth.html

David Wilcock


Bővebben: http://sirius-plejad.blogspot.hu/2015/03/a-kek-avion-foldonkivuliek-reszvetele.html







4 megjegyzés:

  1. Az életemet teszem rá hogy semmi sem lesz hétvégén.De igen tuti az ufók létezését vagy a 9/11-es merényletről lesz szó.

    VálaszTörlés
  2. 1848 VALÓJÁBAN...

    http://www.fenyorveny.hu/2013/03/ebredes-1848-valojaban.html

    VálaszTörlés
  3. Obama egy televíziós műsorban beszélt az 51-es körzetről, UFO-król és az idegenekről

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/obama-egy-televizios-musorban-beszelt.html#.VQWTDI6G-kU

    VálaszTörlés
  4. Nem lesz semmilyen nagy bejelentés, mindenki nyugodjon le. A főtéren meg I. Vlagyimir szobrát építik, azért ilyen sietve mert későn kaptak engedélyt az építésre és november 4-re a leleplezésre el kell készülniük vele.

    VálaszTörlés