2015. május 15., péntek

UFO figyeli az Apollo 15-öt - videó 05.13.


Videó mutatja, hogy egy UFO figyeli az Apollo 15-öt - Figyelmeztették az űrhajósokat, hogy hagyják el a Holdat?
Egy történelmi Apollo 15 videófelvétel egy csészealj alakú UFO-t mutat, amely egy kráter széle fölött lebeg, mely látszólag a két Holdon járó űrhajóst figyeli. Az Apollo 15 videót április 5-én töltötték fel a YouTube-ra, és felveti annak a lehetőségét, hogy egy fejlett űrhajó követte nyomon az Apollo küldetést. Informátorok és űrhajósok tanúvallomásai tárták fel azt, hogy az Apollo 11 küldetést egy kráter fölött lebegő két űrhajó figyelte, miközben állítólag figyelmeztették a NASA-t. Az űrhajó földönkívüli eredetű lehetett. Egy másik érdekes lehetőség, hogy az Apollo 15 program egy szigorúan titkos űrprogram része volt, és újra csak óva intették az Apollo űrhajósait és a NASA-t a jövőbeli Hold-misszióktól.

A videóban Jim Irwin és David Scott űrhajósok vannak a Hold felszínén. Hallható, ahogy Scott kommentál, miközben Irwin-t és a környező területet filmezi. Scott végigpásztáz egy olyan területen, ahol egy fehér, lebegő csészealj alakú tárgy látszólag egy kráter pereme fölött lebeg. Az első megjegyzése, amikor meglátta az objektumot annyi volt, hogy "Hoppá" (2:02 perc), ezután tovább pásztázott a kamerával. Scott ezt követően a kamerát a talajra fókuszálta, ami elég különös, figyelembe véve a kráternél lebegő tárgyat. A "Hoppá" megjegyzése, és az azonnali tovább pásztázás azt sugallja, hogy szándékosan igyekezett nem az UFO-ra fókuszálni. Ennek ellenére a kamera többször is mutatja az objektumot megállás, illetve ráfókuszálás nélkül. Mindenesetre kíváncsivá teszi a nézőt, hogy miért hagyta figyelmen kívül a furcsa, fehér objektumot.http://indavideo.hu/video/Hold_-_Apollo_15_-_UFO_egy_krater_szelen

Scott viselkedése felveti annak a lehetőségét, hogy utasították arra, hogy ne vegyen tudomást az UFO-ról, és helyette az ártalmatlan holdi tájképet filmezze. Kíváncsi filmező viselkedése talán az Apollo programra vonatkozó NASA-nak küldött figyelmeztetések következménye lehetett?

Egy lehetséges válaszra derülhet fény az 1969-es Apollo 11 holdraszállással kapcsolatos eseményekből. Az Apollo 11 holdmodul érkezése után a Hold felszínén volt egy állítólagos rádióadás Neil Armstrongtól egy titkozatos két perces rádiócsend során. Az adásban Armstrong azt mondta, hogy hatalmas UFO-k lebegnek a horizonton, figyelve a Holdon járó űrhajósokat.

Timothy Good, az Above top secret (1988) írója szerint CB-rádió kezelők URH jeleket fogtak az Apollo 11-től a NASA houstoni központjába, és a következő üzenetet csípték el, melyet a NASA óvott a nyilvánosságtól:
Irányítóközpont:
Mi van ott? Irányítóközpont hívja az Apollo 11-et.
Apollo 11:
Ezek a csöppségek hatalmasak, uram... óriásiak... oh, Isten, el se hinné! Én mondom önnek, vannak más űrhajók is odakinn... a kráter szélének túlsó oldalán sorakoznak fel... a Holdon vannak és figyelnek minket. (Above top secret 384. o.)
Maurice Chatelain, nyugalmazott NASA kommunikációs mérnök, aki segített kidolgozni az Apollo Hold-missziók során használt kommunikációs rendszert, 1979-ben azt mondta, hogy Armstrong észlelését a két UFO-ról egy holdi kráter fölött a NASA szándékosan tartotta vissza a médiától és a közvéleménytől: "A találkozás köztudomású volt a NASA-ban, de eddig senki sem beszélt róla."

Timothy Good szerint Dr. Vlagyimir Azhazha-nak, a Moszkvai Egyetem fizika és matematika professzorának abban az időben szintén tudomása volt a titkos Armstrong rádióadásról:
Neil Armstrong továbbította az üzenetet az irányítóközpontnak, miszerint két nagy, titokzatos tárgy nézte őket, miután leszálltak a holdmodul közelében. De az üzenete soha nem került a nyilvánosság elé, mert a NASA cenzúrázta azt. (Above top secret 384. o.)
Akkor a NASA végül miért szüntette be az Apollo programot, ha fejlett űrhajók már ott voltak, és figyelték a leszállásokat? A válasz Armstrong szerint, ahogy azt egy NASA szimpóziumon egy meg nem nevezett professzor közvetítette, a következő:
Professzor: Mi történt valójában az Apollo 11-el odakinn?
Armstrong: Hiheteten volt... persze mindig is tudtuk, hogy fennáll a lehetősége... a tény az, hogy figyelmeztettek bennünket. Soha nem merült fel ezután egy űrállomás vagy egy holdváros kérdése.
Professzor: Hogy érti, hogy "figyelmeztettek"?
Armstrong: Nem mehetek bele a részletekbe, csak annyit mondok, hogy a hajóik messze felülmúlták a miénket mind méretben, mind technológiában - Hatalmasak voltak!... és fenyegetőek... Nem, nincs szó egy űrállomásról.
Professzor: De a NASA-nak voltak más küldetései az Apollo 11 után?
Armstrong: Természetesen - A NASA elkötelezett volt abban az időben, és nem kockáztathattak egy pánikot a Földön... De ez tényleg egy gyors szenzáció volt, aztán újra vissza. (Above top secret 186. o.)
Ha a NASA-t valóban figyelmeztették a Holdon, majd az azt követő küldetéseken, mint az Apollo 15, akkor csak mint PR-fogásként mentek továbbra is előre, hogy elkerüljék a "pánikot a Földön" az emberes Hold-missziók idő előtti megszüntetése miatt.

A csészealj alakú UFO, amit az Apollo 15 legénysége vett filmre, egy fejlett űrhajó lehetett, ami figyelemmel kísérte a küldetést, és egy határozott figyelmeztetést adott a NASA-nak, hogy vessen véget a programnak? Ha igen, akkor az UFO földönkívüli eredetű lehetett, vagy van egy másik, hagyományosabb magyarázat?

A közelmúltban két informátor nyilvánosan is felfedte titkos űrprogramok, és holdbázisok létezését. Randy Cramer és "Corey" (más néven GoodETxSG) mindketten azt állítják, hogy őket először egy titkos bázisra vitték a Holdra 1987-ben 17 évesen, ahol külön-külön kezdték el 20 éves szolgálatukat a nekik megfelelő űrprogramokban. A titkos holdbázist Hold Műveleti Parancsnokságnak hívták, és azt állították, hogy olyan személyzet használja, amely titkos űrprogramokhoz tartozik, és földönkívüli űrhajók látogatják. Egy e-mail-ben "Corey" azt állítja, hogy a Hold Műveleti Parancsnokságot az 1950-es évek vége felé kezdték el építeni egy elhagyott holdbázis felett. Ha Corey és Randy tanúvallomásai pontosak, akkor a Hold Műveleti Parancsnokság már működött az Apollo holdraszállások során 1969-től 1972-ig.

Cramer szerint 2014 elején parancsokat kapott a katonai elöljáróitól az Amerikai Tengerészgyalogos Hadtest titkos ágán belül, hogy fedje fel a titkos űrprogramok létezését, melyek a Holdon, a Marson és a Naprendszerben másutt is működnek. 2014 szeptemberében Corey nyilvánosan napvilágra hozta azon állítását, miszerint földönkívüli látogatók egy viszonylag új csoportjával vette fel a kapcsolatot, akik szeretnék megkönnyíteni a titkos űrprogramok és az idelátogató földönkívüli élet nyilvánosságra hozatalát. Corey azt állítja, hogy az egyik titkos űrprogram, a "Solar Warden" része a titkos űrprogramok és az idelátogató földönkívüliek szövetségének, hogy felfedjék az igazságot a világ számára. Állításai közül a legmeglepőbb többek között az, hogy ennek az űrszövetségnek 5-7 ősi emberi civilizáció is tagja, akik saját, működő űrprogrammal rendelkeznek.

Az Apollo 15 videó egy csészealj alakú UFO-ról a Holdon megcáfolhatatlan bizonyíték lehet arra, hogy fejlett űrhajók kísérték figyelemmel a holdraszállásokat. Scott furcsa viselkedése valószínűleg a kapott utasítások eredménye lehet, ami az Apollo 11 asztronautáinak küldött figyelmeztetésből adódott. Ugyanakkor az is elképzelhető, hogy az Apollo 15 videón látható, és az Apollo 11 küldetés során titkosított Armstrong üzenetben hivatkozott hajók nem is földönkívüli eredetűek voltak, hanem az egyik titkos űrprogramhoz tartoztak, akik nem szerették volna, ha a NASA egy állandó jelenlétet alapoz meg a Holdon. A NASA, mint elsősorban polgári ügynökség jelenléte azzal fenyegetett, hogy az egyik vagy esetleg több titkos űrprogram és/vagy földönkívüli civilizáció tevékenységét felfedik a Holdon. Ez különösen akkor valószínűsíthető, ha például a Hold Műveleti Parancsnokság már működött.

Kapcsolódó cikk: Egy informátor többféle titkos űrprogramról számol be, melyek összefüggésben vannak az új idegen látógatókkal

A NASA-t 1969-ben figyelmezették, hogy ne folytassa az Apollo programot, és a későbbi leszállások űrhajósainak elmondták, hogy ne filmezzenek le semmit, ami felfedheti a mesterséges struktúrákat a Holdon, vagy a fejlett űrhajókat, melyek az utolsó Apollo küldetéseket követték nyomon. Egy dolog világos az Apollo 15 felvételen, hogy egy UFO jelenik meg, amely figyeli a Holdon tevékenykedő űrhajósokat. A fő kérdés azonban az, hogy az UFO földönkívüliekhez, egy szigorúan titkos űrprogramhoz, vagy egy ősi emberi civilizációhoz tartozott?

Exopolitics

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/05/video-mutatja-hogy-egy-ufo-figyeli-az.html#.VVYNtPntneJ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése