2015. augusztus 12., szerda

Oroszlánkaputól a Holdfogyatkozásig - Új idővonal

A 8-8-8 már elmúlt, és aki nyitott volt az energiákra, az tapasztalhatta is a hatását... de itt vannak a következő lehetőségek... emelni az energiaszintünket, tudatunkat.. /Milly


Oroszlánkapu

2015/8/8


       

... egyenesen a Holdfogyatkozásig 

2015/9/28


Az Új idővonal lehorgonyzása

 Egy üzenet Sanandától 
 Elizabeth Trutwin közvetítésévelAugust 8 2015

Az égi tánc

Oroszlánkapu8/8,
Új hold 8/14,
A hold első negyede 8/22,
Telihold 8/29,
A hold utolsó negyede 9/5,
Új hold és részleges napfogyatkozás 9/13,
Napéjegyenlőség 9/22,
Telihold és teljes holdfogyatkozás 9/28.

Hiperdimenzionalis  utazás a galaktikus lények által

Készüljetek az Oroszlánkapura 2015/8/8 (888) és folytassátok a Megélést a Természet és a Kozmosz Bőségével, a Telihold teljes Holdfogyatkozásával 2015/9/28!
Sananda vagyok Elizabeth Trutwin közvetítésével. Ti tanúi és résztvevői lesztek az Új Idővonal lehorgonyzásának, amely újra csatlakoztatja a Földet a Kozmikus Idővonalhoz. Ezek az érkező energiák segítenek a Földnek és a Tejútrendszer felénk eső szakaszának helyrehozni a több ezer éves rombolást, amelyet az Intergalaktikus Háború Erőszaka okozott. A Föld folyamatosan vissza fog kerülni a helyes Kozmikus Idővonalba. Az elmúlt 10 000 évben a nukleáris háború olyan szégyenletesen tönkretette a Tejútrendszernek ezt a nyugati karját, hogy 1987-ig bizonytalan volt, hogy a Föld ezt túléli-e.


       

Ma az intelligens lények Földi látogatásáról  vitáznak

Egyesek szerint Földönkívüliek, mások szerint Interdimenzionális lények. Az igazság szerint mindkettők. Ők dimenziókon keresztül utaznak, hogy a Földre érkezzenek, ez teszi őket Interdimenziósakká. Minden esetben ők a Földinél magasabb dimenziókból jönnek. Ők nem a Földről valók, ezért Földönkívüliek. Nincs ok a vitára, ők mindkettő kategóriát képviselik.

A DNS a Fénykód. A fizikai test a Hardver. A Fénytest a Modem, amely megkönnyíti az Élet Áramlását. Az éterikus és Pszichikai testek az Emberiség Felemelkedéséhez kapcsolódnak.

Van egy másik kifejezés is, amit a Dimenziók helyett használnak, úgy mondják, lények egy másik sűrűségből. Ez egy hivatkozás más testi típusú lényekre, akik eltérnek a Föld Emberiségétől, és nincs más javasolt mód a különböző lények összehasonlítására. Az igaz, hogy amint átlépjük a Dimenziókat, a mi testünk megváltozik az adott környezethez igazodva, hogy létezhessen. Nekünk mindannyiunknak van emberi DNS-ünk és a magasabb dimenziókban való létben a testünk könnyebbé válik.
  
 
Mostanában sokan tapasztaltok betegségeket,

amelyek égetik a sűrű testet, előkészítve az utat a Magasabb Dimenziókban való létre a Földön. A sejteken belüli ionos kapcsolatok alapja meg fog változni, amikor a DNS aktiválódik.
A DNS a híd a fizikai és az éterikus vagy finom-testetek között. A DNS egy kódoló program és a sejtek alkotják a szoftvert. A fizikai test a hardver.
Amint aktiváljátok a DNS-t a Kozmikus Sugarakkal, a Föld atmoszférájába lépő megengedett energiákkal, akkor ennek jelentős hatása lesz a fizikai testetekre. Az Adam Kadmon által modellizált Földi Emberiség sokkal jobban lehetséges, mint azt valaha megállapították. Az emberi agy 100 billió neuronból áll és közel 100 trillió szinapszisból. A tudatossági állapotunkat az határozza meg, hogyan tudjuk hasznosítani az elménk erejét. Az elme egy közvetlen kapcsolat a Forrás-energiához, a nagy erőműhöz.

Amint meg tudjuk változtatni a gondolkodásunkat, akkor egy új módon lesz lehetőségünk használni a testünket. Ezt az erőt csak akkor hívhatjuk segítségül, ha új viselkedési formákat követünk, mint a természetes étkezés és a rendszeres meditáció. A jóga ánaászok végzése finoman beszövi a testet, és lehozza a Forrás-energiát az Űrből a fejbe, lefelé a lábba és a Földbe. Amint a tisztább gondolatok áthatnak...levitáció, teleportáció, távolbalátás, távolba-hallás, felszökkenés, éhség-, szomjúság-, forróság-  és hidegérzet hiánya, kicsivé válás lehet és ez csak a kezdet.



       

Kozmikus sugarak táplálják a testeteket
Arany szemcsék az űrből


A DNS-etek emberi. A DNS-etek a csillagokból származik. Ti a Csillagok szülöttei vagytok.
A Kozmikus Sugarak áthatolnak az Űrön és az Űr felhőinek belsejéből jönnek és ereszkednek le a Földre. A Kozmikus Sugarak a Naprendszeren és a Tejútrendszeren kívülről származnak. Ezek a Központi Nap Forrás-Energiájával szuper töltötté válnak és utána a mi Napunk fényével töltődnek fel,  miközben a Földi atmoszférába kerülnek. Néhány Kozmikus Sugarat az ionok hoznak létre a csillagközi anyagokkal való ütközés következtében. Ezek a sugarak magukkal hozzák a Csillagokban képződött anyagot.
Az ionok a fej koronáján keresztül jutnak be. Ez ugyanaz a hely, ahol megnyílt a fejetek lágya, amikor megszülettetek. Ez hozza be az ionokat az agyba, ahol belépnek a vérbe és az agyatok, a szívetek és a szerveitek fontos tápláló részévé válnak, és szabályozzák a vércukor szintet és sok más funkciót, amit még nem értetek.

Az Ájurvéda és Akupunktúra a testen belül található energiaközpontokkal dolgozik a gyógyítás érdekében és a modern orvostudomány nem fogadja el a gondolatnak ezt az iskoláját.

Milyen dolgokat eszünk mi meg! Milyen mérgeket fogyasztunk el! Milyen sötét gondolatokat hoz létre az elmétek. Tisztítsátok meg a mindennapi szokásaitokat és a testetek ezt követni fogja!



       

Minden nap szabad lehetőségetek van, hogy megváltoztassátok a gondolataitokat

(A képen Albert Einsteintől: Nem lehet egy problémát megoldani a tudatnak ugyanazon a szintjén, mint amin az létrejött.)
...vagy a ti fő elképzeléseteket, amit magatokról gondoltok. Lehetséges eltávolítani és újraépíteni minden elképzelést, amit gondoltok. Így, ha meg akarjátok változtatni a gondolataitokat, akkor minden nap ezen kell dolgoznotok 33 napig. Egy hónap alatt új személyiségetek lesz. Az ok, amiért ilyen nehéz ezt elérni az az, hogyha ezek a napok alatt visszatértek a régi szokásaitokhoz, a régi beszédeitekhez, a régi családhoz és barátokhoz...akkor ezek a gondolatok visszatérnek. Ha állandóan ezt teszitek a halálotokig, nem fogtok felemelkedni. Ez így működik.

Egy problémát sem lehet megoldani a tudatnak ugyanarról a szintjéről, amelyen keletkeztek. Emeljétek fel a tudatossági szinteteket!

Nincs Felemelkedési hullám vagy semmilyen automatikus Felemelkedés. Ez az elmétekben belül történik meg és teljesen egyéni. Ha hamis közvetítéseket olvastok, és azt hiszitek, automatikusan felemelkedtek, nem fogtok felébredni a halál  pillanatáig, és azután ez már túl későn lesz. Senki sem tudja, hogy ez a pillanat mikor következik be. Bölcs dolog most elkezdeni dolgozni. Gyakoroljátok a meditációt, hogy ezzel aktiváljátok ezeket a Kozmikus Sugarakat az elmétek neuronjaiban, hogy azok átfolyjanak a véráramotokon keresztül érintve minden szerveteket és megvilágítsák a tudatotokat! A Szeretet a kulcs. A gondolatok képezik a zárat. Van egy ismert dolog, a  
Hookara Meditationés ez nagyon hatásos a személyiség megváltoztatására. Egy napon a kutatás igazolni fogja ezt.
Azt mondják, a Szeretet minden, ami van. Az Igazság, a Tudatosság, minden, ami van. A Tudatosságnak sok szintje van. Ezek különböző hitekben nyilvánulnak meg a Tudat különböző szintjein. A cél elérni a tiszta Tudat egy Szintjét. A bankárok, a jogászok,a doktorok, a cégvezetők, a vallási vezetők, a filozófusok, a tanárok, a farmerek, a műszerészek különböző tudatossági szinten élnek. Ők ezt a saját emberi egyediségükben mint különböző testek hordozzák. Így is különböző vallási, különböző nemzetiségi és különböző korú csoportokat alkotnak. Bármelyik csoporttal, azonosítjátok magatokat, azzá váltok, azt a testet viselitek. A Tudatosságnak erről a szintjéről tesztek elhatározásokat, befolyásoltok másokat és éltek vagy haltok.


     
A Kozmikus Tudat teszi lehetővé, hogy elfogadjunk bármilyen  testet 
Ha azt választjátok, hogy meg akarjátok változtatni azt a testet, amiben éltek, egyszerűen meg kell változtatni a gondolataitokat. A halogatás az egyik legrosszabb betegség, amely megállítja a Tudatos Megvilágosodást. Figyelembe véve a Kozmikus Sugarakat, amelyek lítiumból, beriliumból, borból, scandiumból, titánból vanádiumból és mangánból vannak, és amelyeket a Nap energiarészecskéi és a Föld mágneses ereje kever meg; átváltozott részecskékké alakulnak át hasonlóan a hidrogén - hélium átalakuláshoz és ősi elemek bőségét hozzák létre, amelyek megteremtik a Szeretet rezgését.
A mi gondolataink az adók. Néhány ember úgy sugároz, mint egy régi fekete-fehér TV katód-sugár csöve és néhány ember adója pedig egy nano szerverrel egyezik meg.  A ti mindennapi gyakorlataitok a gondolataitokkal és más emberekkel való kapcsolataitokkal kombinálva irányítják a Tudatotok Szintjét. Ha változtatásokat hajtotok végre, a Tudatosságotok Szintje nagymértékben növekszik. Ez az, amit Felemelkedésnek hívnak. Ez egy örökké tartó fejlődési folyamat Egyéni, Planetáris, Galaktikus, Univerzális, OminUniverzális és Kozmikus szinten.

Az Oroszlánkapu egy portál, ami nyitva áll  a Földi elrendezések és a Galaktikus Központ között minden évben ezen a napon.  


       

Minden, ami mozgásban van, mozgásban áll. Kezdetben …


... VOLT a Nem Megvalósult Abszolútum, amit mi tejnek hívunk vagy FÉNY-nek tekinthető. A Megnyilvánuló Abszolútum áldozatot ajánl fel, mint ÉLETET a Sötét Anyag Univerzumban.

A mozgás Gázokat, Kozmikus Sugarakat, Ködfoltotokat, Naprendszereket, Galaxisokat, Univerzumokat , Multiverzumokat, Végtelen Kozmoszt és a Minden Ami Van-t hoz létre.



A Galaxisunk egy Örvénylés


Helios és  Vesta a Nap Logoszai. Ezek Nap a Nap mögött. Vannak az Isteni Férfiasságnak és az Isteni Nőiségnek sugárzásai, sugárzik Forrás-Energia, amely a Fény-Anyag-Univerzumból ered, ami a Galatikus Központnak éppen a másik oldalán van és létrehozza a TEJ-et  az ő hét SuperUniverzum rendszer-nek nevezett Univerzumából. Ő a Forrás Energiát sugározza azon az úton keresztül, ahogyan mi jöttünk ide a mi Univerzumunkba a Galaktikus Központban levő Scorpio Black H*** -n keresztül a mi Sötét Anyag Univerzumunkba. Helios, Isteni Atya adja a TEJ-et, a plazma-elektro-mágneses-kristály FÉNY-t, amely megengedi az élet lehetővé tételét ebben a Nabadon Univerzumban. A fény besugárzik a Forrás Energiából, áthalad a Black H***-on a Galaktikus Központnál és a Központi Napon keresztül a  Alcyone bolygónál a Pleiadian Rendszerben, a Napban levő buborékokon, a Sol koronáján át le magára a Földre a TEJÚTRENDSZER Galaxisába. Valóban egy nagyon különleges hely.
A kihívás a merev emberi intellektus Evolúciós Útjának a túlhaladásából és a tiszta Tudatosság egy Evolúciós Útjának kiválasztásából áll. A tudatosság felébred és kiterjed a körülötte levő világ még nagyobb tudatosságába és érzékelésébe. Az emberek felébrednek. A kollektív Tudat megfigyelései megváltoznak.

Az 2015/8/8 (888) Oroszlánkapujában a Galaktikus Központ a 26 fokozatú Nyilasban van, és a Nyilas A Bolygó, egy magasan fejlett Civilizáció, akinek az elnöke Salvington, szerződik a Földdel és az Égi Folyamattal, hogy ellássa a Földet a Forrás Energia magas szintjeivel. Ebben az évben a kisugárzás különösen erőteljes.

A Nap Logosz Forrás-Energia, amely belép a Földi atmoszférába létrehozza az eltolódást. Ez egy ébredés és visszatérés a Kozmosszal való kapcsolathoz. A Forrás-Energia egy égi hő: a Tűz- és Éterelemek kombinációja. Gyógyító ereje van. Átalakító ereje van. A Nap Logosz a bátorság és a merészség visszatérése.
Az Új Idővonalakat az Emberi Szívek horgonyozzák le. Ez olyan, amit magatokon belül, nektek kell megragadni. A szerető jóság visszatérése.





A Tejútrendszeren belül Gyönyörű!!
A Tejútrendszer egy spirális örvény. Minden kering valami más körül. A mi Naprendszerünkben a Bolygók a Nap körül keringenek  és a Föld a Lyra nevű Bolygót kergeti.
A mi Naprendszer spirálunk a Galaktikus Sík felett és a Csillag Szél felett van, a Világ, a Lehelet, az Élet a mi Naprendszerünkön munkálkodik befolyásolva a fejlődését.

A mi Galaxisunk középpontjában a Scorpio Black H*** van. Ez az, ahol minden élet valaha Megszületett a Nebadon Univerzumba az Isteni Anya Abszolút Cream (ford. megj. lehetséges jelentés: kozmikus sugár energia és tömeg) manifesztálódásán keresztül a Fénybe.





Ez a 4 millió Solar Mass Black H*** (fekete naptömeg)
kering minden 11 másodpercben.
A  Black H*** egy masszív maradványa a Nebadon Sötét Anyag Univerzumának. A Nebadon az, ami önmagában foglal mindent, ami gonosz, zsarnoki és tele van halállal. Most ezek a dolgok visszakerülnek a Fénybe az Új Teremtés megvalósulásakor.
Ez az Oroszlánkapu egy Portál, ami mint a Földnek a Galaktikus Központtal való összeköttetése megnyílik minden évben ezen a napon. Ebben az évben, ha lehorgonyozzuk a Föld gyógyult Idővonalát, akkor ő újra pozicionálja az Ő eredeti helyzetét a Tejútrendszer Orion Karja nyugati részében.
A mi Univerzumunk egy Hologram. Az Új Felemelkedett Föld minden Királysága; a Mágikus, a    Devic, az Állati, a Planetáris, az Ásványi  Új DNS-sel a sejtjeiben érhető most el. A Tengeri Élet, az Emberség, a Belső Föld Plazma Napja, a Hegyláncok és az ezek közötti és ezen kívüli kapcsolatok mind meggyógyulnak a Nap Logosz Forrás Energiáinak beáramlásával. Ők hozzájárulnak az ő részükkel a Láthatatlan Bolygók rezgésmintáihoz, mint pl. a Nyilas-A kiegészülve a professzionális Földdel, és azok ketten mindent befolyásolnak, amit ismerünk.

A Galaktikus Központ igazodása a Kozmikus Központhoz, amely 2012. 12. 21-én zajlott le, a végét jelentette annak a Földnek, amit mi ismertünk. Ez azért van, mert a Föld Hologram, amit ma horgonyozunk le, aktiválva lett az Okozati Birodalomba azon a napon. Most, ezen az Oroszlánkapu álláson, 2015/8/8, a Föld Hologram lehorgonyzásra kerül a Galaktikus Energia-Rácsba a Fizikai Birodalomba a  Holografikus Univerzumon belül. Most azok a változások, amik ki lettek jelölve és a Kollektív Tudatosság emelkedésének velejárói, már a helyükön vannak és Láthatóvá válnak. Erre egy példa a Plazma Nap, amely a Holdunkban helyezkedik el. Egy Kék Auróra (fénysáv) övezi a Holdunkat.

Ez a Nap Fénye, amelyik minden életet fenntart a Tejútrendszeren belül és ez a Hold felületéről visszavert Fény, amelyik minden élet ritmusát szabályozza a Földön. A Telihold 8 nappal ezelőtt több Forrás-Energiát vert vissza, mint a Föld történetében bármelyik egyéb Teliholdkor. A Holdon belüli Plazma Energia most hat a Földön a Napéjegyenlőségen, a Teliholdon és a Teljes Holdfogyatkozáson keresztül. Ez az Új Plazma Nap a Luna Holdon belül hozza létre a Kék Téta Aurórát és ez szükséges az összes ilyen masszív Forrás-Energia átéléséhez, amely sugarazza a Földet az Átalakulásnak és a Leleplezésnek nevezett Eseménynek ebben a viharos idejében.

Amint ezek a változások megvalósulnak, a Föld Null-Pont Energiába fog lépni. Bár ez jelenleg nincs leírva a mi tudományos akadémiánkon, mi igenis ismerjük Einstein elméletét, amelyik a Harmadik Dimenziós Létezésen alapult.

Einstein volt az, aki azt mondta nekünk, hogy 4. Dimenzió az idő. Minden üzenet azt mondja, hogy Felemelkedés a 4. Dimenzión keresztül folytatódik ismétlődve, a csatornák szűrőin keresztül, egy régi idejétmúlt hitrendszeren keresztül, ami olyan régi, mint a 3D elképzelése. Most átlépünk az időn. A 4. Dimenzió visszaesik a 3.-ba, amint az 5. Dimenzió felé  kapaszkodunk és azon túlra.

Az első Dimenzió a Pont az térben. A második egy sík felület a horizonton, a pontból kiterjedve. A Harmadik Dimenzió egy pont a térben egy síkon belül. A matematikában úgy gondolunk a 3. Dimenzióra, mint az x és y tengely egy pontjára. A Negyedik Dimenzió NEM az asztrális birodalom. Az egy régi tanítás. Vessétek el! A Negyedik Dimenzió az IDŐ. Az ötödik Dimenzió a pont a Térben és az időben. Az x, y és z tengely egy pontja.

        



A Téta Aurora a Holdon belül egy Plazma Energia, amely összekapcsolja a Földet a Galaktikus Központtal 



... és először július 29-én volt látható, két nappal az utolsó Telihold előtt. A Plazma az elektromos-mágneses-kristály mező gerjesztő hatása alatt bocsájt ki fényt. A poláris auróra (fénysáv) a jele ennek. A Plazma-szálak kapcsolják össze a mi Naprendszerünket a távolabbi Galaxisok elektromos hálózatával. A Naprendszerünk 70 000 km/óra sebességgel halad a Galaktikus térben és emelkedik fel a Kozmoszban, amely összekapcsol Minden Életet. A Föld Felemelkedését nem lehet késleltetni.  Ezt a Minden Ami Van befolyásolja. A Torziós Mező Fizika törli Newton és Einstein nézetét. Ez úgy definiálja a tömeget és a tehetetlenséget, amelyek nincsenek ellentétben. Ez bevezeti a Plazma Kozmológiát, amely minden más tudományt érinteni fog.

Ideje befejezni az Igazság Eltiltását, befejezni a tudományos elnyomást és összekötni az emberi tudást a Kollektív Tudattal a Földön és ezen túl a Galaktikus Családunkkal a Csillagokban.

Meditáljatok az Új Föld Hologramján, amely le van horgonyozva a meggyógyított Idővonalhoz és kapcsolódik a Plazma-Energiához, amely ebben az Univerzumban tartja a Földet.

Meditáljatok az ide érkező Forrás-Energián, mint a Nap Logoszából eredő szerető jóságon és engedjétek, hogy átfolyjon a testeteken keresztül a Földbe.

Változtassátok meg magatokat, hogy megváltozzon a Tudatotok!

Hívjatok engem, ha káoszt tapasztaltok az Átmenetben, amely egy kicsit zavaros időket hoz létre, amint a Zéro Pont erőterébe mozdulunk, ahol nincs idő.

Namaste!
 
Sananda vagyok, Elizabeth Trutwin közvetítésével

2015. aug. 8.

Forrás: http://www.earthascends.com/page/491307582

Fordította: MA










12 megjegyzés:

  1. Amúgy nekem hihetetlen ez az egész írás.Nem elég hogy bonyolult de kicsit hülyeségnek tartom ezt az egészet.Minek meditálnak ha éngem csak a fizikai lét érdekel? Ezzel a 3D-s világgal sincs baj,attól hogy a földi életet túlbonyolítottuk a hülye bürokráciával még nem annyira rosz.Adnának ezek a lények vamit amitől könyebb lenne az élet na az jó lenne,mimdenki örülne és boldog lenne.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a naivitás vitt minket.. majdnem a sírba... szerencsére tömegesen ébredtek rá az emberek.... milyen veszélyes világot hoztak létre nekünk... és már azt is tudjuk, hogy az emberiség nagy részére nincs szüksége a sötét hatalomnak... tehát ki akartak... akarnak.. irtani minket.... aminek egyáltalán nem örülök... örülünk...Te igen?

      Törlés
  2. Attól hogy egy klimás szobában mediálsz nem fogod meg menteni a világot.Ahoz ki kell menni az utcára és ott kell elkezdeni segíteni. Egy szelet kenyérrel egy pohár itallal azután lehet egyre nagyobb dolgokkal folytatni.(szerintem) De ti felébredtek ezt úgysem értitek ti inkább tele pocakkal meditáltok. Igaz én csak egy buta szkeptikus vagyok, de én legalább elmondhatom magamról hogy szoktam ilyen egyszerü módon segíteni. Mert sajnos néha többet ér egy pohár víz a ti kósza igérgetésetektöl.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
      Honnan tudod, hogy ki hogyan segít másokat ? Ki mennyit tesz másokért? Azért mert valaki meditál, te elítéled? Biztosan van valamilyen rossz tapasztalatod... de ne általánosíts!

      Törlés
    2. Bocs de három év augusztus 8 -rá is a változás lett be harangozva és NEM TÖRTÉNT SEMMI. Ez csak kósza ígérgetés

      Törlés
    3. Igen, mert minden évben megnyílik az Oroszlánkapu, és rajtunk áll, rajtad áll, hogy történik-e valami veled ... ha te nem nyílsz meg, rád nem tud hatni... ennyi....

      Törlés
    4. Igen, mert minden évben megnyílik az Oroszlánkapu, és rajtunk áll, rajtad áll, hogy történik-e valami veled ... ha te nem nyílsz meg, rád nem tud hatni... ennyi....

      Törlés
    5. Így van.Meditálással csak magadon segítesz.Ezért is tartom hülyeségnek hogy az ufókkal kötik össze,de minek? Fizikai lények mint mi pont nem érdekli hogy meditálsz.Bár meditálni parkba is lehet amúgy ;)

      Törlés
    6. Már értem, miért van az a sok kérdés... jó lenne már figyelmesebben olvasni a szöveget. Ez áll a cikk elején:
      "Egyesek szerint Földönkívüliek, mások szerint Interdimenzionális lények. Az igazság szerint mindkettők. Ők dimenziókon keresztül utaznak, hogy a Földre érkezzenek, ez teszi őket Interdimenziósakká. Minden esetben ők a Földinél magasabb dimenziókból jönnek. Ők nem a Földről valók, ezért Földönkívüliek. Nincs ok a vitára, ők mindkettő kategóriát képviselik."
      A magasabb dimenziókban pedig már fénytesttel léteznek, vagy legalábbis átalakult fizikai testtel. Ezért ők másképp működnek, és nem könnyű nekik itt a 3D sűrűségben tartózkodni.
      Aki pedig nem hiszi, az járjon utána, vagy ne vitatkozzon!

      Törlés
    7. ..és gondolatai úton, ill. meditációval lehet velük kommunikálni.... ők Isten képviselői, "alkalmazottai".. az ő akaratát tejesítik.

      Törlés
    8. Hogyan már? A meditáció nem telepátia.Meditációval max megnyugszik az ember.Telepátia meg nem müködhet csak úgy,ahhoz ismerni kellene egy ilyen lényt személyesen hogy rá gondoljak.Vagy te tudsz velük beszélni??? Vagy csak írod? Nem akarok támadni csak annyire erőltetik ezt a meditációt hogy nem igaz.

      Törlés
  3. Jött egy hosszú névtelen hozzászólás, melyet itt nem teszek közzé. Látszik, hogy az írója sokmindenben nem tájékozott. Egyszerre zúdította ki magából minden kétségét és szorongását. Erre csak azt tudom válaszolni, hogyha valakit ennyire érdekel ez a téma, akkor olvasson utána ... sokféle forrásban, járjon előadásokra, stb... Nekem, nekünk nem az a feladatunk, hogy tanfolyamot tartsunk itt. Néhány kérdésre tudunk én és az olvasók általában válaszolni, többre nincs idő egyelőre.

    VálaszTörlés