2015. augusztus 8., szombat

Sztázis kamrában alvó óriások 07.08.


A videók úgy tűnik, hogy tökéletesen megőrzött testeket mutatnak valamiféle szarkofágban. Nincs jele fejlett technológiának, csupán a szarkofágban körben, és a testen elhelyezett ékszerek és tárgyak látszanak. Vajon hiteles Goode állítása?


Sztázis kamrában alvó óriások készen állnak rá, hogy felébresszék őket, állítja a titkos űrprogram informátora


A Kozmikus Közzététel legújabb epizódjában a Gaiam TV-n (1) Corey Goode néhány megdöbbentő állítást tett olyan alvó óriásokról, akik sztázis kamrákban találhatók szerte a világon. Azt mondta, hogy a titkos űrprogramban végzett feladatai között (1987-2007) információkat tekintett át "okos üveg adathordozókon". Ez az adathordozó egy Wikipédiaszerű információs tárház, mellyel a Solar Warden és más titkos űrprogramok személyzete az ősi Föld történelmének, a földönkívüli élet, fejlett technológiák stb. különböző aspektusaihoz tudott hozzáférni. Goode elmondta, hogy információkat látott a Földön élt óriásokról, akik közül egyesek jelenleg sztázis kamrákban alszanak.

Goode leírást adott a sztázis kamrákról, melyeket eredetileg egy "ősi építő faj" alkotott, akik kristály technológiákat használtak időbuborékok létrehozására, amelyek belsejében az idő múlása sokkal lassabb, mint azon kívül. Harminc perc telik el egy ilyen időbuborékban, miközben 30.000 év pereg le a külvilágban, Goode szerint. Elmondta, hogy ezeket a sztázis kamrákat, bennük a tökéletesen megőrzött óriásokkal az egész világon megtalálták.

Goode szerint az okos adathordozóból kiderült, hogy Abraham Lincoln is látott egy sztázis kamrában lévő óriást, mely az Egyesült Államokban található ősi dombok egyikéből került elő. Ezt maga Lincon támasztotta alá, aki azt mondta:
"Azon kihalt óriás faj szemei, akiknek a csontjai megtöltik Amerika dombjait, ugyanúgy csodálták a Niagarát, ahogy mi tesszük most." (2)
Figyelemre méltó állításainak alátámasztására Goode két youtube videóról tett említést, melyeket korábban David Wilcock-al már megosztott. Goode azt mondta, hogy úgy véli, hogy a felvételek példák az alvó óriásokra, akiknek jellegzetes vörös haja, és fehér bőre volt. A videók orosz nyelven kerültek fel a megosztó oldalra. Az első videón látható óriás Goode szerint az ember beavatkozásának köszönhetően meghalt.



http://indavideo.hu/video/Orias_sztazis_kamraban

A második videóban Goode szerint a sztázisban lévő óriás még mindig életben van.



http://indavideo.hu/video/Orias_sztazis_kamraban-1

A fenti videók úgy tűnik, hogy tökéletesen megőrzött testeket mutatnak valamiféle szarkofágban. Nincs jele fejlett technológiának, csupán a szarkofágban körben, és a testen elhelyezett ékszerek és tárgyak látszanak. Vajon hiteles Goode állítása?

A két videó, melyre Goode hivatkozott, több internetes vitát váltott ki. Az egyik videó a szarkofág felfedezésének dátumát 2008-ban adja meg, melyet Irán kurdisztáni régiójában találtak egy épület építése közben. A felfedezés leírásának fordítása a következő:
"A feltételezhetően elég megbízható forrásból kapott adatok azt mutatják, hogy a felvételen látható szarkofág és a benne lévő test egy ősi mágusé volt. Állítólag minden információt szóban kapott, amit még nem ellenőriztek. A felfedezés ideje 2008 tavasza. " (3)
Az egyik hozzászóló a vitafórumon talált egy orosz cikket, amely a Goode által bemutatott videón látható felfedezésről szólt. A cikkben becslés olvasható a szarkofág koráról:
"Irán területén (korábban Perzsia, még korábban Perunova Rus)... A fent említett leleteteket véletlenül találták meg egy ház építése közben. Az építők egy föld alatti mauzóleumot találtak, amely 10-12 ezer évvel ezelőtt épült, három szarkofággal (később helyesbítettek körülbelül 850 évre)" (4)
Az ősi mágus neve "Jaromir" volt, akiről azt mondták, hogy "biológiailag aktív" volt - azaz valamilyen alvó/sztázisos álapotban találták meg. Ősi kéziratokat és egy régi térképet is találtak Oroszországról a szarkofágban.



A megmaradt és/vagy alvó test közül az első ugyanakkor nem tűnik óriásnak, összehasonlítva a videóban látható emberi kézzel. A második videóban nehéz megbecsülni a lény valós méretét. A videóban felhasznált adatokról azt mondják, hogy megbízhatóak, és ha ez így van, akkor ez lenyűgöző bizonyíték arra, hogy az ősi sztázis kamra technológia létezik, amelyek képesek megőrizni a testet rendkívül hosszú ideig, mint ahogy Goode állította. Számos bizonyíték van óriások megmaradt csontvázára, melyek az egész világon megtalálhatók, valamint hivatkozások az Ószövetségben. Így lehetséges, hogy néhány óriást titkos sztázis kamrákba helyeztek a világtól elrejtve, ahogy Goode elmondta.

Azzal a kérdéssel kapcsolatban, hogy az óriások vagy más emberek miért engedték meg, hogy századokra vagy évezredekre mozdulatlanságba helyezzék őket, hogy napjainkban ébredjenek fel, Goode azt mondta, hogy a válasz a kozmikus energiákban lehet, melyekkel naprendszerünk egyre inkább találkozik. Ez az, amit állítása szerint a titkos űrprogramok szorosan nyomon követnek. Goode a legújabb Gaiam TV interjúban sok érdekes információt fed fel az ősi óriásokról, sztázis kamra technológiákról, valamint a titkos űrprogramokkal kapcsolatos izgalmas kérdésekről, amelyeket érdemes meghallgatni

(1) - http://www.gaiamtv.com/video/sleeping-giants
(2) - http://quod.lib.umich.edu/l/lincoln/lincoln2/1:6?rgn=
(3) - http://survincity.com/2012/08/iran-has-found-the-tomb
(4) - http://projectavalon.net/forum4/showthread.php?78674

Exopolitics

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/08/sztazis-kamraban-alvo-oriasok-keszen.html#.VcWH33HtlBe






3 megjegyzés:

  1. Hozzá nem értem volna...Legalább valami kesztyű :D
    Bár a kéz miatt nem is tűnik óriásnak,lehet tudásban az vagy a franc tudja,azért egy arany cuccost elvittem volna :D

    VálaszTörlés
  2. Fontos és vegyes információk itt alul a hozzászólásokba gyűjtve !

    http://2012felemelkedes.blog.hu/2013/05/24/cobra_a_portal_kapu_kinyilasa_esemenyhorizont#comment-form

    VálaszTörlés
  3. Érdemes volna itt megemlíteni, hogy a Pálosok is őriznek a Pilisben egy alvó mágust, akit koronázás előtt, mint egy beavatási szertartásként, megmutatnak a mindenkori királynak. Ez a mágus Nimród, aki saját maga készítette a koronát magának, tele kristályokkal, melyeket ő aktivált, s ezzel a koronával csak akkor koronázhatnak királlyá valakit, ha Nimród színe elé állva, megismeri őt és esküt tesz előtte, hogy elveit követni fogja.Még ez sem elég, a vérvonal is fontos, mert akinek alacsony a szeretet frekvenciája, abban kárt tesz a korona.Aki viszont méltó rá, mert Istennel együtt jár, annak megerősíti bölcsességét, erejét. A Pálosok tudják, hogy Nimród egyszer visszatér és testét újra aktiválva vezetni fogja az emberiséget. Ez lesz az ARANYKOR !
    Ezt tudni kell. Szerető szívvel, Lehner Ella (olvassátok el a Világvége Világbéke c. könyvemet a honlapomon szabadon: www.berboss.hu/lehnerella)

    VálaszTörlés