2015. szeptember 11., péntek

Élj minden pillanatot a Fényoszlopodban - Ashtar 2015.08.15.


Mindenkinek ajánlom, aki  ki szeretne emelkedni a káoszból. Kipróbáltam, gyakorlom, valóban hatásos módszer. /Milly




Élj minden pillanatot a Fényoszlopodban

Ashtar, a Galaktikus Flotta Fővezére
2015.08.11.

Üdvözöllek testvéreim a Föld felszínén. Én vagyok, Ashtar.

Az Új Jeruzsálem hídjáról (vezérhajó/Milly) jövök hozzátok, ahol a csodálatos Terra Anyára nézünk le tisztelettel és csodálattal. Amint Anya és Atya küldi a szeretet-energiáit, a rezgés percről percre emelkedik. Sokan közületek azt érezhetik, hogy szédülnek egy kicsit, de azok közületek, akik a Felemelkedéseteken dolgoznak kegyelemmel és hálával mennek át ezen. Ez természetesen egy ajándék. Akik ennek nincsenek tudatában, vagy feltehetően azt gondolják az Oroszlánkapuról, hogy valami, amit a zérónál lehet találni, azok egy kicsit meglepődnek. Azt hihetik, hogy elmúlik az influenzájuk, vagy megszabadulnak a meghűléstől, amíg ti egyre több és több hálát éreztek a munkával kapcsolatban, amit az elmúlt hónapokban végeztetek, amikor látjátok, hogy mennyivel jobban felkészültek vagytok, hogy kiteljesedjetek a bejövő energiákba. Ti most készen vagytok a győzelem dicsőségére, képesek vagytok elengedni az egotokat és meglovagolni a hullámokat a Fénymunkás barátaitokkal együtt.

Ti most mindnyájan gyakorlat alatt álltok, hogy az segítsen nektek átölelni az újat. A jelenlegi energiák mind a kiterjedésről szólnak, minden mögé bejutni, amit valaha éreztetek vagy tudtatok ebben az életben. Adok nektek néhány segítő tippet, hogyan lehet magasabbra jutni. Van néhány egyszerű alaptétel emlékeztetőül:

  1. Ki kell nyitni a szíveteket és az elméteket az ismeretlen felé, még ha idegennek is érzitek. Titeket Anya és Atya a karjukban hordoznak és ti biztonságban vagytok.

 2. Az Új Földön nem lesznek használatosak a negatív érzelmek és gondolatok, mert ti lesztek a ti „protekciótok”, vagy ahogy Anya mondta tegnap a ti „praktikátok”. Nem lesz többé praktikus vagy hasznos dolog óvatosnak lenni, őrnek vagy kételkedőnek.

  3. Nincsenek olyan egó trükkök a családi csomagotokban, ami most hasznos lehet. Ha a félelem, az aggodalom, a szorongás vagy a gyanú érzésével jöttök fel, az vissza fog taszítani benneteket egy túlképzett egó sarába –  az egó saját magatoknak egy része, amelynek célja az volt, hogy őrizze a magatok felé nyíló ajtót, amikor bemerészkedtetek a dualitásba és az azzal járó veszélybe.

  4. A leckéitek a sötétek és a csatlósaik ügyködéseiről felkészítettek titeket pontosan megérteni azt, amit hátrahagytok. Többé nincs szükség katasztrófa forgatókönyvekre. Eleget tudtok anélkül, hogy ebbe jobban belemerülnétek és ezeknek a dolgoknak nagyobb energiát adnátok, mint amit megérdemel.

  5. Az élet minden területén  - pénzügy, tudomány, politika és a jog - védő csapatok vannak. Blokkolják a cabal interferenciáit és bezárják az ajtókat a a Föld sötét részein minden eltelt napon. Nem kell aggódnotok olyan dolgok miatt, amit nem tudtok megváltoztatni a pozíciótok híján. A ti küldetésetek másutt van, és rátok ott van szükség.

Most beszéljünk arról, hogy mi a ti missziótok. Kedveseim, a ti felelősségetek a Felemelkedés felé vezető út elsimítása azok számára, akik utánatok jönnek. Ti ind Mesterek vagytok, és mivel olvassátok és hallgatjátok a tanításainkat, ti egy mély és bensőséges kapcsolatban vagytok velünk. A ti belső kutatásaitok, a ti akaratotok a bátor megnyilvánulásra, a saját szükségletetek a változásra felkészített titeket, hogy elfoglaljátok a helyeteket a frontvonalban a Szabadság, az Igazság és a Végtelen Boldogság felé vezető dicsőséges menetben.
 
Képzeljétek el, mindannyian táncoltok és éneklitek azt: „Amikor a szentek menetelni mennek” ( When The Saints Go Marching In).×

Ez a diadal szelleme, amit érezni fogtok, amikor együtt felemelkedtek. Mi egy Szent, valaki, aki kitalálta a Hitben továbbélő csodát, állhatatosságot, reménnyel töltötte meg az új napokat és legyőzhetetlen volt a nehézségek és a fájdalom ellenére. Nem a ti utatok ez, nem számít, hogyan kanyarogtatok az utatokon? Most itt vagytok velünk és kapcsolódtok velünk a Tudatosság Csoportjában.

Az Egység érzése, ami növekszik a szívetekben, a ti ragyogó válaszotok a Méz-Szeretetre, amely Anyától és Atyától száll alá és mindannyiunktól a Mennyek Csapatából. Ti angyalokkal és Mesterekkel vagytok körülvéve, akik mindannyian felfelé emelnek titeket, ujjonganak és megtapsolják minden előre történő  lépéseteket. Tudjuk, mivel álltok szemben és a mi  együttérzésünk összeköt minket veletek a tudatosság és a Szeretet elszakíthatatlan kötelékével. Ti valóban a központban álltok, ahol az esemény történik, ti láthatjátok.

2015, augusztus 15-én Tucson-ban (Arizona), a mi szeretett  Patricia Cota-Robles-ünk megnyitja a a Felvilágusultság  29. Világkongresszusát. Azt kérjük, hogy ti mind kapcsolódjatok azokkal a Fénymunkásokkal, akik olyan szerencsések, hogy vele lehetnek és aktiválhatják az új DNS kódokat magukban, és így az egész emberiség számára mintául szolgálnak. Ti el fogjátok hozni a Fényenergiátokat a világba, ezzel járulva hozzá a régi szakasz bezárásához, amely egy egó-központú emberi tapasztalás volt. Nem vagytok egyedül; ti a Föld Tervnek, amely felemel minden lelket az Ötödik Dimenzióba, egy értékes része vagytok.

Ez a hét jelzi az új emberi élmény kezdetét, amely inkább szív-központú, mint egó-központú lesz. Azt a feladatot adom nektek, hogy hozzátok létre és tartsátok meg a Fényoszlopotokat szilárdan, hogy így azt érezzétek, ez annyira a tietek, mint a saját testetek! Ez a ti állandó, titeket burkoló energiamezőtök. Ettől kezdve soha ne hagyjátok el a sugárzó Fényoszlopotokat, nem számít, hogy mit csináltok, vagy kivel vagytok.

Minden pillanatban a Fényoszlopotokban éljetek

-Kezdjük a légzéssel. Úgy érezzétek a be- és kilélegzést, mint ami fenntart és táplál titeket! Most világítsátok meg  a szép kék gyémántot az agyatok közepén! Érezzétek, hogy fényesen ragyog! Ez a ti saját kapcsolatotok Isten elméjéhez. Élvezzétek a tudás egyszerűségét, amelyben figyelmesen  vagytok jelen, és a gondolatok, az érzékelésetek, az intuíciótok és a megosztott tudatosságotok   szimultán tudatában. Lélegezzétek be a szabadság érzését, amit akkor élveztek, ha elhagyjátok az  elfoglalt és kavargó agyi béta-hullám-aktivitást és elmozdultok az alfa és téta hullámok egy sokkal kitágultabb állapotába. Ez összehasonlítva olyan különbség, mintha egy hullámzó, vad óceánban úsznátok vagy  lebegnétek a meleg, lágyan fodrozódó, hívogató óceánban, amely fenntart és emeli a szellemiségeteket.

-Most világosítsátok meg a ragyogó pink (lilás-rózsaszín) gyémántot a szívetek közepén! Érezzétek a kifelé áramló Fényt, amely körülvesz benneteket a Szeretet és a Fény hullámaival! Engedjétek az öröm lankadatlan érzését kiáradni kitáguló szívetekből, amely körülvesz benneteket! Érezzétek a közvetlen kapcsolatot Anya és Atyaisten nagy szívével! A Szeretetük el fog önteni benneteket a fejetektől a lábujjatokig. 

-A következőkben fókuszáljatok a fehér gyémántra a solar plexusotokban, az Isteni Akarathoz történő kapcsolódásotokhoz! Ez a mi biztos horgonyunk, ami az intelligenciánkhoz és az indulatunkhoz vezet, hogy a Legnagyobb Jó szerint cselekedjünk, ami megmutatja Isten jóindulatú Akaratát.

-Érezzétek a Fényenergiátokat, ami kiterjed körülbelül a karotok hosszáig vagy azon túl, egy Fényoszlopot hozva létre, amely körülvesz és véd benneteket! Érezhetitek az Oszlopotok külső membránját vagy a „Falát”, amely tele van a ti jellemzőenergiátokkal. Amint hosszan megtartjátok a magas rezgésű Fényeteket, nincs olyan sötétség, ami áthatolna rajta; az egyszerűen lepattan és visszatükröződik arra, aki küldte.

-Horgonyozzatok le mélyen a Földbe Terra Anya Kristály szívébe és felfelé Anyához és Atyához, akik fényesen hintik rátok a  Méz-Szeretetüket (Honey-Love), megállás nélkül fürdetve titeket Szeretetben és Fényben. Sohasem fogytok ki a Szeretetből, mert Anya és Atya határtalan.

-A ti Oszlopotok megérinthető és látható lesz mindannyiunk számára a Magasabb Dimenziókban. Mi megtapsoljuk a ti szilárd Fényeteket és ünnepelünk, ha egyszer meglátjuk a Menny felé küldött jeleteket.

-A végső lépés az, hogy megtartsátok az Oszlopotokat pulzálni és folyamatosan áramolni magatok körül mostantól kezdve úgy, ahogy mi tesszük azt a Felsőbb Birodalmakban.

Mostantól készen vagytok könnyedén felemelkedni, azt fogjátok érezni, hogy minden nehézség nélkül át tudtok lebegni a dimenziókon. 

-A figyelmetek egy részét az Oszlopotok megtartására fordítsátok az ébrenlétetek minden pillanatában, és elalvás előtt biztosítsátok azt meg alaposan! Mélyen fogtok aludni, a győzelmi ünnepségről álmodva, ahol már veletek vagyunk.

Bárhol, ahol a Fényoszlopotokban vagytok, ott egy szent, áldott hellyé váltok.

A fivéretek, Ashtar vagyok, izgatottan várva a ti briliáns és kinyílt lényetek dicsőséges lépteit. Tisztelegve.



Átvette: Dr. Kathryn E. May, New York, August 11, 2015


Forrás:  http://myemail.constantcontact.com/The-New-Earth-Times---Edition--19---Tuesday--August-11--2015.html?soid=1114135227078&aid=sl9DpAAB0nc

Fordította: MA


×                                           
When The Saints Go Marching In





 When The Saints Go Marching In Magyar szöveggel                                     Shenky

"Amikor a szentek"
C                  F         C
Mi halandók, őseink lába nyomát követjük,
                            G
és ha beérjük, megnyugszunk majd.
C                     F
Ott azon a napsütötte parton,
      C   G    C
Végül mind együtt leszünk.

C
Ó a szentek, a menybe mennek,
                                 G
Amikor a szentek a Mennyországba mennek
   C                   F  
Ó, Uram, én ott akarok lenni,
         C       G            C
Amikor a szentek a Mennyországba mennek.

És ha a Nap nem akar ragyogni, 
és ha a Nap már nem akar ragyogni,
Ó, Uram, én ott akarok lenni,
Amikor a Nap már nem akar ragyogni.

Ó a szentek, a menybe mennek,
Amikor a szentek a Mennyországba mennek 
Ó, Uram, én ott akarok lenni, 
Amikor a szentek a Mennyországba mennek.


 Majd amikor a trombita hív,
Majd amikor a trombita hangja hív
Ó Uram én ott akarok lenni,
Amikor a trombita hangja hív

Ó a szentek, a menybe mennek,
Amikor a szentek a Mennyországba mennek 
Ó, Uram, én ott akarok lenni, 
Amikor a szentek a Mennyországba mennek. 

Most azt mondják, hogy más a világ
Ők azt mondják, hogy bajban a világ
Ó uram én várom már azt, reggelt, 
Mikor egy új világ tárul elém.

Hogyha a Hold vérbe borul,
hogyha a Hold majd vérbe borul,
Ó, Uram, én ott akarok lenni,
Amikor a Hold majd vérbe borul.

Amikor a szentek menetelve mennek
Amikor a szentek menetelve mennek,
Uram engedd, hogy ott legyek közöttük,
Amikor a szentek a Mennyországba mennek 


13 megjegyzés:

  1. Kedves Milly!
    Próbálom létrehozni a fényoszlopomat, de a vizualizáció közben megakadok a színek tekintetében. Nem igazán értem, mert az " Most világítsátok meg a szép kék gyémántot az agyatok közepén!" ez a koronacsakra / a fejtetőn helyezkedik el és színe inkább lila. "Most világosítsátok meg a ragyogó pink (lilás-rózsaszín) gyémántot a szívetek közepén! ez a szívcsakra és színe a zöld. és a plexus solaris színe sárga. Szóval megvagyok zavarodva. Kérlek segíts, hogy megérthessem! :) Lehet, hogy csak én nem értem ezt?
    Köszönöm előre is a segítségedet!
    Szeretettel
    Seileila

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Seileila!
      Szerintem nem a koronacsakráról van itt szó, hanem a tobozmirigyről, ami tényleg az agy, a fej közepén van. A színeken én is elgondolkodtam először, de úgy döntöttem, színek nélkül csinálom... egyébként sem látok így színeket, legföljebb gondolhatok rá. De mindenféle szín nélkül is jól megy. Vannak jóga és egyéb rendszerek, amik hasonlóan magyarázzák az energetikai kapcsolódást, színek nélkül. A lényeg a tudat és az energia ráállítása erre az energiaoszlopra. De tényleg folyamatosan érdemes tartani, különösen nehéz élethelyzetekben. Védelmez és intuitívvá tesz.
      Szeretettel
      Milly

      Törlés
    2. Kedves Milly!
      Nagyon köszönöm a segítségedet, megpróbálom színek nélkül. :)
      Szeretettel
      Seileila

      Törlés
  2. A színek rendben vannak, mert azok a csakrákból kilépő energiák színei, nem tévesztendők össze a csakrák színeivel, mert azok a testünkbe belépő energiák színei. A kilépő és belépő energiák így különböztethetők meg egymástól.



    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Judit és Milly!
      Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat sokat segített. Megcsináltam és fantasztikus élmény és érzés volt. Olyan melegség és szeretet vesz körül amit nem éreztem még. Hála nektek és áldás! :)
      Szeretettel
      Seileila

      Törlés
  3. Testünk és energiarendszerünk átalakul. Már egyszer régen megosztottam az új csakrarendszerről két üzenetet, de el is felejtkeztem róla. Most felújítottam.

    http://sirius-plejad.blogspot.hu/2014/04/a-foton-ov-hatasa-az-emberi-testre-1.html

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm namaste ♡
    Jophiel

    VálaszTörlés
  5. szeptember 11.kei üzenet után 2nappal vol egy álmom kr.előtti hajók érkeztek kb 30-40 és egy hatalmas szigetváros követett egy nagy fémvázon ami repűlt és miután végetért a leszállás egy uj világ kezdődött találkoztam istennel egy délután és megbízott egy feladattal reggel 6:00ra legyek a nagy postán és vegyem fel az ő nevére érkező csomagot !!

    VálaszTörlés
  6. szeptember 11.kei üzenet után 2nappal vol egy álmom kr.előtti hajók érkeztek kb 30-40 és egy hatalmas szigetváros követett egy nagy fémvázon ami repűlt és miután végetért a leszállás egy uj világ kezdődött találkoztam istennel egy délután és megbízott egy feladattal reggel 6:00ra legyek a nagy postán és vegyem fel az ő nevére érkező csomagot ! Szerintem egy jel volt így holnap ottleszek

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekes lesz.. Isten nevére szóló csomagot felvenni. :)

      Törlés
  7. létezik az h.minden hajnalban hajókat látok fegyverneknél.naponta száll el felettem 1csillagnak tünö dolog.hajnal 3-5óra közt.tegnap 2pont mozgott együtt és elfordult mintha 1hajótest csak 2fénnyel megvilágitva balra kanyarodott volna.ezenkivül van 1hatalmas csillag az égen amit videóra vettem.azt mondták sarkcsillag de eredeti sárga fénye a videón vibráló,pulzáló szinváltoztató objektum.mellette 1vonalban még 1 de az szabad szemmel is szinjátszo viszont tizede a mérete a másikénak.mik lehetnek ezek?mikor nézem öket örülök nekik minden reggel azt várom h.találkozzunk.olyan mintha üdvözölnének.még integetek is nekik.mások szerint megőrültem holott csak ezt tapasztalom nap mint nap.az emberek szolnok megyében mély álomban élnek olyan primitiv szinten h.hiába mondok bármit nem érdekli öket.teljesen azt érzem h.valakik szolnok körül 1skalár technológiát alkalmaznak.ahogy szajol felöl beérek szolnok közelébe ideges leszek és fejfájás kezdödik.kati mivel ashtar régóta a szivemben él és 55kozmikus szimbólum zászlója lóg a falamon amin ashtar jele is ott van létezhet h.ezek már az ő hajoi?

    VálaszTörlés
  8. Kedves Katalin én sem hiszem hogy isten nevében bármien csomagot áttudnék venni de mivel volt már hasonló álmom még mikor egy magasabb szinten reinkainálódott önmagamra kellet csatlakoznom hogy segítsen feltöltődni fénnyel akkor egy módot kaptam megérteni a könyebb feltöltődést az hogy oda kell mennem az bisztos hogy miért nemtudom de há megtudtam szólok szebb jövőt!

    VálaszTörlés