2015. december 23., szerda

A visszafejlődés nem lehetséges az Új Földön - Ashtar 12.18.


Nem lesz többé háború a Földön. Nem lesznek többé korrupt politikusok. Nem lesz többé hamis zászlós művelet. Mindazok a dolgok, amelyek régóta kontrollálják a Földet, meg fognak szűnni. Csak akkor,  ha igénylitek a háború végét és minden olyan elem eltávolítását, amik ezeket okozzák, és az is szükséges, hogy akik a Földön élnek, tudják meg az igazat a Földönkívüliekről.




A visszafejlődés nem lehetséges az Új Földön, amely most van teremtés alatt

Egy új üzenet Ashtartól 
 Elizabeth Trutwin közvetítésével
 2015, december 18.




Üdvözlet!

 Ashtar vagyok az ÚJ Jeruzsálemről. A megjósolt változások nagy eredményességgel mennek végbe. Ti a Föld megújításához való belépésnél tartotok és néhány Tanácsadó is meg van hívva. Tudjátok, hogy ez az Isteni Terv és erre van szüksége a Földnek a nagyszabású átalakulások könnyed véghezvitelére az elkövetkező néhány hétben. A 2012. december 21-i történéseknek a visszhangja ez. Abban az időben sok értelmezés és kétely volt. Sokan, akik felébredtek 22-én azt mondták „semmi sem történt”. Én nem tudom, mit vártatok. Azok a dolgok, amik megtörténtek ezután, azok valósultak meg az okozati birodalomban és ezekből a változásokból nagyon sok lesz a Föld fizikai birodalmában.

Valami mást is jó tudni, hogy sok 3 D-s, 4 D-s és 5 D-s közvetítő működik. A Föld évek óta szilárdan az 5 D-ben van és elmozdult az 5 D fölé. A Föld szépen fejlődik a 6-7 és a 8. dimenziós frekvenciák felé és nagyon gyorsan vissza fog térni a 12 D-be. Erre szüksége van a Földnek, hogy megmaradjon az Új Idővonalban. Ezt nem tudatják gyakran és egy olyan elgondolás, amit most kezdenek használni. A 3 D és a 4 D aminek érzékelitek őt már régóta elmúlt. Értsétek meg, hogy ezeket a Dimenzionális változásokat nem teljesen értik meg a ti tudományos nézeteitek. Ahol egy szent oldal vibrálhat a 8 D-ben vagy a fölött, az a Himalája szent hegyének a teteje, mondhatjuk, a 6 D már integrálódott a nagy, forgalmas városokban. Ez egy kollektív Tudatosság és változó a bolygón. Jelenleg nem fontos megérteni az apró részleteket. Legyetek nyitottak a változó valóságra, ami éppen a lábatok alatt történik. Sokszor azt mondják, hogy az emberiség még nincs készen a Nagy Változásra. Azért vagyok itt, hogy elmagyarázzam, hogy azokra a változásokra, amik lehetségesek Legyetek Készek.

Azok a földönkívüli technológiák, amit csak elképzelni tudtok a moziképeken már a Földön vannak és kezdenek lassan beépülni a mindennapi életbe, amint mindannyian látjátok a replikátorokat, amiket 3D-s másolóknak (nyomtatóknak) hívtok. Ezek a technológiák amelyek elérhetők számunkra nagyon kifinomultak. Ezeket a technológiákat az Első Direktíva keretei között adtuk oda a földi testvéreinknek és visszamozdítjuk a Földet a jog szerinti helyére a Tejútrendszerben. Ez egy nagyon nagy történet, amit jobb egy másik alkalomra hagyni. Ez a technológia a Fény Kozmikus Erőinek megfelelő és Egységben van vele.

A következő néhány napban a konstelláció-változás a Földdel együttműködve lehetővé teszi a Technológiánkat az érkező Galaktikus Kódokkal együtt, hogy hassanak minden nő, férfi és gyerek DNS-ére olyan módon, hogy sokkal intelligensebbek és sokkal szeretőbbek legyenek minden lelken belül a Földön. Ez csak azokkal történik meg, akiknek a DNS-ük 12 spirállal rendelkezik. Azok, akikről tudott, hogy a cabal képviselői és nem több, mint 2 DNS spiráljuk van, nem lesznek képesek ellenállni azoknak a változásoknak, amire most szüksége van a Földnek és ennek megfelelő időben el fogják hagyni a Földet. Azt már közölték, hogy a tudósok felfedezték azt a Bolygót, és Farkasnak hívják. Ez egy olyan hely, ahova ők el lesznek hozva; vannak mások, akik mind megfelelnek az elvárásaiknak és mindannyiuknak különösen egyéni a saját lelkük növekedése. 

Nem lesz többé háború a Földön. Nem lesznek többé korrupt politikusok. Nem lesz többé hamis zászlós művelet. Mindazok a dolgok, amelyek régóta kontrollálják a Földet, meg fognak szűnni. Csak akkor,  ha igénylitek a háború végét és minden olyan elem eltávolítását, amik ezeket okozzák, és az is szükséges, hogy akik a Földön élnek, tudják meg az igazat a Földönkívüliekről. Megjegyeztétek, sokkal több minden van kikapcsolás alatt, mint korábban. Számítsatok rá, nincs túl messze, hogy a landolások Békében lehetővé váljanak a Földön. Azok a negatív földönkívüliek, akik bajt és fájdalmat okoztak az Emberiségnek, el lesznek távolítva a környékről és többé nem lehetnek ebben a szektorban, soha többé. A gyógyítás meg lesz oldva, és az emlékek elhalványulnak.  

Most képzeljetek el két vágányt egyidejűleg. Gondoljátok el, naponta hányszor reagáltok az Újra, amit láttok, különösen a szociális média, a kapcsolatok, a kommentálások terén, olyan dolgok megosztására, amelyek fontosak számotokra. Azért, hogy elbírjátok azokat a masszív változásokat, amik a következő napokban jönnek, fontoljátok meg, hogy az egyéni véleményetek nem számít. Azok nem fogják megváltoztatni a dolgokat. Amint ezek az energia-erők körülveszik a testeteket, mindent meg fogtok kérdőjelezni. Vigyázzatok az egyensúlyra mindenben. Intelligens dolog aggódni a GMO és a Chemtrail miatt, de azok a dolgok semmik ahhoz képest, amit elveszítetek. Vegyünk egy egész rasszot a Földön vagy egy egész vallási csoportot és nevezzük őket terroristának. Még rosszabb, ha aktuálisan arra figyelünk vagy azt hisszük el, hogy bármi valóságos, amit egy cabal Elnökjelölt mond,  a sokkal kevesebb egók közötti és nem az elmék közötti vita, felháborító energiavesztéssel jár. Itt vagyok, hogy kérjelek titeket, jöjjetek velem. Álljatok meg és gondolkozzatok. Fontos változásokra van szüksége a Magas Szíveteknek, hogy a Szeretetre figyeljetek most. Hadd magyarázzam el a további kozmikus változásokat, amikre számíthattok.



December 19. és 20. óráiban, a Galaktikus Központ és a Nap 26 fokos együttállása a Nyilassal megtestesíti a Hidat a Galaktikus Kód számára, hogy befolyásolja a DNS feltöltését és az elvont intelligencia és a szomszédokkal való szeretet képességét olyan mennyiségben növelje, amivel még nem rendelkeztek. Észre fogjátok venni a változást. Nem lesztek hajlandók szitkozódni és fenyegetőzni semmilyen egyszerű kis dolgokon. A figyelmetek és fókuszálásotok el fog tolódni a harmonikus tudat és a tiszta szeretet felébredt állapota felé. Ezt az extázisos energiát közvetlenül követi a december 21-22-i napforduló, amely megfordítja az évszakokat az Egyenlítő körül. Északon a legsötétebb éjszaka következik és eztán minden reggel az USA-ban, ahol a legnagyobb figyelemre van most szükség, több és több fény lesz minden nap. Ebben az időszakban megváltozottnak érezhetitek magatokat. Legyetek tisztában mindennel előre és kerüljétek a konfliktusokat, amit később megbánnátok. Ezek a változások a kitartás kihívásai lesznek. Ez azon múlik, mennyi csomagot és haragot engedtek meg, hogy a lényetek része legyen. Egyensúlyt. Dobjátok azt el! Hadd menjen el! Ez többé nem használható.  
A Galaktikus Tanács Galaktikus Központjából érkező energia, élen a Salvington-nal és a Földönkívüli segítők éterikus seregével a Napszélen keresztül jött Földönkívüli Technológiával a Forrás Energiából, ami a Plejádi, Alcyone-i Központi Napként ismert, a Napotokon keresztül, a Nap amely Yoni Anya (a Tejútrendszer) által született és a Föld elektromágneses Hálóján keresztül és jelenleg a december 20. és 25. között egy Telihold orgazmussá fejlődik a Krisztusi Tudatosság születésének az ünnepségén. Így kiegyenlítődik benne az Isteni Női és az Isteni Férfi aspektus a Mindenen és a Bolygón belül. A karácsonyi telihold ragyogása olyan lesz, amit még sohasem tapasztaltatok. Nem számít, hogy van-e vallásotok vagy nincs, ez az energia el fogja érni a legcinikusabbakat is. A nap rendeltetése a boldogság lesz. Béke, Isteni Akarat és Öröm a Föld Bolygónak. A kontroll meg fog szűnni az energia által. Az emberiség fel fog készülni az elkövetkező óriási változásokra. Legyetek nagyok és meditatívak, amint ezeken a napokon a csillagok táncra perdülnek az Űrben elhozva azokat a változásokat, amelyek felbillentik a mérleget az utolsó időkre. 

Kapcsolódjatok a Galaktikus családotokhoz és érezzétek, hogy a korlátozásaitok eltűnnek. A Galaktikus Föderáció tagja,i közöttük a Plejádiak, az Arkturiak akárcsak az Antarre-ról, az Androméda-ról, a Procyon-ról, a Lrya-Vega, a Virgo, az Orion Együttállások a bolygókkal, amelyek egészen egy polarotási spektrumot érnek el; a Dracos, Ursa Major (Medve), Ursa Minor, Leo, Sag, Zeti, belső bolygók, Venus, Mars, Saturnus, Jupiter; külső bolygók Uranus, Mercury, Pluto, Neptune, Niburu és 100 millió/milliárd galaxis, a Nagy Közpoti Nap; ez egy bolygó felemelkedés, amelyik magában foglalja mindezeket és még sok mást, amelyekre ti nem emlékeztek vagy nem tudjátok a nevüket. Ti sohasem vagytok egyedül. Láthatatlan szinteken segítséget kaptok a közeli szomszédaitoktól. Már sok millióan emlékeztek az eredetetekre. Legyetek szilárdak. Tudjátok, titeket mérhetetlenül szeret az, aki sohasem adta fel a Földön, Sananda admirális. Ünnepeljetek és legyetek valóban boldogok. A varázslat folyamatban van. Sokkal több minden következik, amiről beszélhetünk. Készüljünk fel arra, ami következik és én újra meg foglak látogatni titeket mielőtt bejelentjük 2016-ot ugyanezen a helyen több Segítő számára. Salut!  Ashtar vagyok Elizabeth Trutwin-en keresztül.

December 18, 2015. © Minden jog fenntartva. http://CosmicAscension.org/


 
http://www.earthascends.com/page/491993594
Fordította MAnna



13 megjegyzés:

  1. Kedves Milly nem veszed észre, hogy 2012 óta ez a beetetés megy?
    Üdv. Éva

    VálaszTörlés
  2. Az én DNS-em is 2 spirállal rendelkezik,most akkor mi is van? Kicsit megijedtem most,honnan tudom hogy nekem van e kettőnél több? Nem rendelkezek laborral és a hivatalos tudomány szerint 2 van.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a sok zagyvaságot van aki tényleg elhiszi???
    Ne már!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére rengetegen vannak... és egyre többen. Ez az emberiség szerencséje.

      Törlés
    2. Személy szerint a leg szkeptikusabb embert is megértem.Megmutatod ezt az írást egy olyan embernek akit nem érdekelnek az ufós dolgok vagy szkeptikus annak ez az üzenet sok,azaz nevetni fog mert tényleg sci-fi az írás ha úgy vesszük,attól függően hogy igazak e a fent leírtak.Szóval én nem haragszom a szkeptikusokra,bár egyre kevesebben vannak ahogy látnak ufókat az égen.Személy szerint ezért is kezdtem bele ásni magam a témába,ezért is hiszek abban hogy itt lehetnek mert a családom látott mát ufó-t az égen.Bár igaz a más életben mindig hittem mert ugye nagy az univerzum.De mimden esetre remélem igazak ezek az írások,sokat nem vesztek igaz ha elolvasom,ha megtörténik legalább nem nézek bambán hanem azért selytem hogy mi lesz.Ha meg nem igaz akkor ez van,sokat nem vesztettem vele.

      Törlés
  4. A két komment is találó a kétkedő névtelen a,a hittel teli válaszoló neves a nevét is adja a véleményéhez..... Minő hasonlóság ami a mai(2012 előtti) világunkat is jellemezte ..:

    VálaszTörlés
  5. Szia Milly! ôehet nem ebben az olvasatban van de valahol úgy tetted fel mintha te lettél volna fent a hajón ugye? Valóban te voltál ott vagy a fordításból következett így az olvasat?
    Aztán még amit szeretnék kérdezni mit válaszolnak arra amikor a leírt dolgokból semmi sem történik? Ha egyáltalán válaszolnak.
    Gondolom most az lesz,hohy igenis történik csak mi nem lássuk. Ok lehet az is de akkor a leírtakban felkellene tüntetni CSAK A KIVáLTSáGOSAK LáTHATJáK.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem én voltam a hajón, hanem aki a beszámolót írta, egy amerikai, ha jól emlékszem.

      Már többször is kaptunk olyan választ, hogy a háttérhatalom kekeckedései, trükkjei és zsarolási kísérletei miatt húzódik, halasztódik a megoldás. Nomeg az Ellenállási Mozgalom emberei nem tudnak elég kemények lenni velük.. túlságosan engedékenyek. Most az égieknél betelt a pohár, ahogy olvashatjuk, és meggyorsítják az eseményeket.

      Az előkészületek pedig már évek óta folynak, de titokban. Ezt persze mi nem láthatjuk, csak azok, akik benne vannak abban a feladatban.

      Ha valaki engedi és követi a szívének megnyílását, akkor észreveheti, látja magán és a környezetén, a világban a pozitív változásokat. Én látom, pedig nem vagyok kiváltságos, csak egyszerűen nyitott vagyok rá és ráhangolódok. Hiszek is a szép jövőnkben, ami hamarosan bekövetkezik!

      Törlés
    2. Változunk, egyre többen, és ez hozza el a nagy Eseményt, váltást.
      http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2015/12/meglepo-fordulat-1224.html

      Törlés
    3. és te láttál már ufó-t? ha igen milyent? amúgy érdekes hogy sok cikk említ olyan személyeket akikhez elmentek idegenek,sokszor laikusokhoz is elmennek akkor hozzád mért nem? Pedig te népszerűsíted őket meg foglalkozol velük.Csak úgy érdekel amúgy mert érdekes hogy akik foglalkozak ezzel vagy akik találkoznának velük azokhoz pont nem mennek.

      Törlés
    4. UFO-kat bizony sokszor láttam, de nem szálltak le hozzám, pedig sokszor kísértek, amikor mentem hazafelé. Nagy kerek hajó volt, alul fények, és lassan forgott, miközben hangtalanul kísért. Nem tudom mi volt a céljuk, de az életem azóta megváltozott, és óriási hit, lelkesedés és kitartás van bennem. Egyszer pedig tele volt az ég mindenféle járművel. Utána le is festettem, hogy meg tudjam őrizni az emlékét, és meg tudjam mutatni másoknak is.

      Törlés
    5. Dejó,én sajnos soha nem láttam ufót pedig sokszor felnézek az égre de semmi...

      Törlés
  6. Köszönöm a válaszodat!

    VálaszTörlés