2015. december 18., péntek

Elkezdődött ! - A Fény Galaktikus Szövetsége 12.16.

Ezután, akik a felemelkedésre koncentrálnak, azoknak kizárólag csak a spirituális emelkedésben való növekedésre és a Föld további gyógyítására kell figyelniük, amint ő egyre jobban átkerül a magasabb birodalmakba.


Elkezdődött!Garrith Lamanov El Melchizedek

December 16 2015


6:30 de. Mtn

Fontos tudni, hogy minden valutával kapcsolatban megerősítették a globális úrjaindítást és hamarosan elrendelik, hogy a nyilvánosság tudja és tisztában legyen az oktatási programokkal, amelyeket felállítottak. Hamarosan kulcsfontosságú közzétételeket lesznek, ahol az alapokat újra képezik és szétosztják a világ minden nemzetének, hogy egyensúlyt hozzanak létre és megszüntessék a szegénységet minden társadalmi szempontból és minden rendszeren belül. Ezeket az alapokat használni fogják arra is, hogy lehetővé tegyék az emberek és a világ kormányai bármilyen tartozásának vagy hitelének a megszüntetését a bankok felé. Minden tartozást nulláznak és megszüntetnek.

Minden ellopott, földalatti bunkerekben tartott, az USA-ban titokban elrejtett arany visszajut a jogos tulajdonosához, amely az ősi ázsiai Királyi Sárkány család. Amint eljárunk az aláírásra váró alapokkal, amelyeket nyilvánosságra hoznak minden fontos bankintézményben a központi  bankon keresztül, ez nyilvános lesz az emberiség számára. Most, akiknek tudomása van ilyen összegekről, annak szüksége lesz diszkréten kezelni ezt, amiatt, hogy ezek az alapok a helyi bankokban vannak. Titeket meg fognak segíteni és kapni fogtok megfelelő mennyiségű kifizetést ezekből az alapokból, hogy könnyebb életetek legyen a pénz miatti aggódás és stressz nélkül. Ezután, akik a felemelkedésre koncentrálnak, azoknak kizárólag csak a spirituális emelkedésben való növekedésre és a Föld további gyógyítására kell figyelniük, amint ő egyre jobban átkerül a magasabb birodalmakba.


A cabal elvesztette minden hatalmát az emberiség felett, amelyben néhányan ott fognak maradni, néhányan amnesztiát kapnak. Ez a cabal minden gondolatával megkísérelte megállítani és lezárni ezeket az alapokat a nyilvánosságra hozatal elől, amelyeket most újra odaítélték a szabad emberiségnek az adósrabszolgaságon alapuló pénzügyi, gazdasági rendszerből. Ők chemtrail-t permeteztek a levegőbe, hogy megmérgezzék az emberiséget és lakatlanná tegyék a földet...elkezdve egy kémiai nukleáris háborút, és megpróbáltak sok esetben civil háborút kezdeni népek és emberek ellen. Minden ilyen kísérletük valójában elbukott. Mi, a Fény Galaktikus Föderációja Galaktikus Tanácsa Angyali Birodalmaiból mindig 50 lépéssel előbb voltunk. Megterveztük ezt a Mennyek Csapata több ezer éve alatt. Valóban felkészültünk szinte mindenre, amit ők terveztek a saját bukásukra.


Tudjátok, hogy a bolygószintű kapcsolat velünk, akik mi vagyunk, a Fény Galaktikus Föderációja Galaktikus Tanácsa Angyali Birodalma, jogot fog adni a jóléti és a gazdagsági szétosztások kihirdetése után a NESARA programon keresztül az egész Föld felszíni emberiség közösségének. Mi pozícióban állunk több mint 2050 000 000  csillaghajóval felkészülve az álcázásunk megszüntetésére a mostani pillanatban. A belső Föld lakói hozzálátnak ahhoz, hogy hozzászoktassák magukat a felszíni világhoz. Nagy összegek lesznek megosztva  az emberiséggel a Korok sikeres Eseményén, ahol sok kormány fel van készülve az azonnali lemondásra. Észre fogjátok venni, hogy sok magas beosztású tisztviselőt letartóztatnak; és közülük sokan lemondanak a hatalmi pozíciókról az üléseken, többek között bírók, és a Kongresszus tagjai. Minden háború hamarosan megszűnik a Közel-Keleten, Észak- és Dél-Afrikában, annak hatására, hogy minden fegyver, katonai háborús eszközök, tengeri felszerelések stb. működésképtelen lesz Mind ebben a Most-ban.
Forrás: http://www.earthascends.com/page/491985586


Ugyanezekről az eseményekről szóló üzenet más forrásból:
http://www.foldimennyorszag.hu/F7E0B078-3189-4161-B001-D7FDBFE13F88.html

"...A győzelem, mely itt van, részben tiszteletadás az eltávozottaknak, és tiszteletadás mindegyikőtöknek, akik erősek maradtak hitükben, ezen nagy változást és minket illetően...."
"...Továbbra is felfogjuk, hogy milyen hatalmas változásokat vártok. Ezen dolgokat véghez kell vinni, és egy igazán gigantikus oktatási projekt kell a siker eléréséhez.... "
"...Maradjatok pozitívak testvéreink! A generációk hosszú története egy örömmel és szabadsággal, jóléttel teli történetté alakul át!..."6 megjegyzés:

 1. Érdeklődnék ,hogy az esemény idén megtörténik vagy csak jövőre?
  A youtubon Bartha Gizella - kapcsolata a szíriuszi Magyar-bolygóval beszélgetését hallgattam ami 1999 interjú. Abban is az volt ,hogy hamarosan megtörténik. Tudjuk sok eszköze volt a cabalnak.
  A kérdésem ,hogy vagyunk elegen? Mert gyengül ,de fordulathoz kell a megfelelő számú ember aki változást akar.
  Ha nem akkor mi lesz?Megvagyunk?

  VálaszTörlés
 2. Oké,dátum ill. pontos idő?
  Értem hogy mi lesz de legalább azt mondják hogy idén-e vagy jövőre.Hamarosan 1 éve megy szóval semmit nem mond.Bár már mostmár azt írják hogy most,ami ugye anyanyelvileg helytelen megfogalmazás mert a MOST az azt jelenti hogy ebben a pillanatban,vagy percben nem pedig 1 hét múlva vagy 1 hónap múlva ;)

  VálaszTörlés
 3. Várom egyébként,eddig az ilyen írásokat nem kezeltem tényként,sőt sokszor szkeptikus is lettem amit itt is közzé szoktam tenni,de most mindenhol ezt olvasni hogy most.Szóval valami csak van,eddig az üres duma ment mindig amit az ember ugye megunt,de most látni újra előszőr hogy van benne valami.Ha kamuznék akkor nem írok olyant hogy most meg már nagyon itt van mert ugye semmi nem történne így mindenki rájönne hogy kamuztak eddig.Szóval lehet van az ilyen üzenetekben valami.Várjuk hát,persze ha 2 hónapon belül semmi nem lesz akkor már nem olvasok ilyen üzeneteket mert akkor csak átverés volt.Mindegy ha igaz akkor történjen meg,én várom mostmár ;) Karácsonykor ütne azért a dolog :D
  Bár én max jövőre tudom elképzelni,új év új élet.

  VálaszTörlés
 4. Kedves névtelen!

  Mit látsz újra először olyat, amitől azt gondolod hogy van benne valami?

  VálaszTörlés
 5. Nem szeretnék senkit elkeseríteni, de nem nem hiszem, pontosabban nem érzem úgy, hogy ez a bizonyos 'most' valóban ezeket a pillanatokat jelentené. Inkább talán annyi, hogy akár most is megtörténhet...
  De konkrétan számítani rá nagy csalódást okozhat, ismét.

  Üdv! Katalin

  VálaszTörlés
 6. Feltételek, időpontok, elvárások... Érdekes szemlélet, ám Tiszteletben kell tartani, hiszen az Univerzum eképp nyilvánul meg Rajtuk keresztül. Talán más megközelítés közelebb vihet a megoldáshoz. Nem, nem én tudom a tutit, én az egyik tutit tudom.
  Mondjuk, csak úgy, tesszük a dolgunk, foglalkozunk másokkal, ha a karácsonyi forgatagban megtaposnának (amit ugye mi vonzottunk be) felismerjük, és ha nem is köszönjük meg hangosan, talán mégsem kellene acsarkodni. Jönnek? Úton vannak? Hm... érdekes... hiszen már a NASA is arról ír, hogy a "kapukon" át történő utazás pillanatok alatt ölel át galaxisokat. Akkor hát nem lehet, hogy már itt vannak? Figyelnek....
  Egy kérdést megengedtek Áldottak? Ha láttok egy családot, két vagy több embert veszekedni, kiabálni, szívesen mentek a közelükbe, szívesen segítetek? Ha ez eszetekbe jut minden alkalommal, mikor embertársaitoknak öklöt, térdet, vagy obszcén szavakat juttattok csak Magatokból, talán fel kellene ismernetek, "hozzám miért jönnének, ha ezt magam sem akarom?" Nem mások feladata jónak lenni hozzánk, mi magunk vagyok azok, akiknek nap mint nap bizonyítanunk kell, méltóak vagyunk már a beavatkozásra. Vajon hányan élik most meg a Karácsony valódi szellemiségét, hányan égettek, (égetnek) otthon gyertyát az év legsötétebb, leghosszabb éjszakáján, hányan mennek most segítséget nyújtani, mondjuk egy ételosztásra, vagy éppen keresnek fel egy kórházat, hátha fekszik ott egy magányos beteg? Valóban olyan fasza gyerekek vagyunk, hogy nekünk majd mindez kijár? Vagy talán tenni is kellene azért, hogy a rezgésünk azon a szinten mozogjon, hogy készek legyünk meglátni Őket? És az időpont...? Mit tennél másképp, ha holnap jönnének? Mit tennél másképp, ha már itt lennének? Mi változna? Nekem nem kell a válaszod, ez csak Rád tartozik! Ha megtaláltad, akkor legalább van egy utad, amit képes vagy látni. Ideje rálépni...
  Áldottak Legyetek! Köszönöm, hogy rezgésetek és véleményetek segít a legtöbbet és legjobbat kihozni magamból! Nélkületek nem lehetek az aki. Áldás, Áldás, Áldás!
  IMRE

  VálaszTörlés