2015. december 3., csütörtök

Helyzetjelentés az Esemény Meditációról - Cobra 11.30.



Nem véletlen egybeesés, hogy néhány nappal a meditációnk után sok pozitív hír látott napvilágot.



Helyzetjelentés az Esemény Meditációról


Cobra bejegyzése - 2015.11.30. 23:24


Az Esemény Meditációnk (2015.11.27.+28+29. este) hatalmas siker volt és nagyon közel álltunk ahhoz, hogy elérjük a kritikus tömeget. Sárkányforrások szerint a pozitív idővonal nagymértékben stabilizálódott és az Ellenállás közölte, hogy a strangelet és toplet bombák egy hatalmas rétegét eltávolították. A meditáció óta komoly tárgyalások folynak a színfalak mögött a teljes közzététellel és azzal kapcsolatban, hogy a Cabal minden frakciója, beleértve a Chimera csoportot is, teljesen és feltétel nélkül megadja magát.


Tekintettel a meditáció sikerére, a Fényerők azt kérték, hogy a korábbi heti felszabadító meditációnkat változtassuk meg heti Esemény meditációra minden vasárnap 20:00-kor.

Nem véletlen egybeesés, hogy néhány nappal a meditációnk után sok pozitív hír látott napvilágot.

Szíriában majdnem teljesen elpusztították az Iszlám Állam szervezetét:
http://www.express.co.uk/…/Vladimir-Putin-Islamic-State-ISI…
http://www.express.co.uk/news/world/621324/Vladimir-Putin-Islamic-State-ISIS-Syria
http://tarpley.net/isis-daesh-positions-close-to-envelopme…/
http://www.presstv.ir/…/Webster-Griffin-Tarpley-Iran-US-Rus…

Az, hogy a törökök lelőtték az orosz katonai repülőgépet, visszafelé sült el és most kiderülnek a törökök Iszlám Állammal való kapcsolatai:
https://www.rt.com/news/323373-ankara-defends-isis-medvedev/

A jezsuiták nagyon jól tisztában vannak azzal, hogy a III. világháború kirobbantására irányuló tervük nem fog sikerülni és hogy az Iszlám Állam projekt bukásra van ítélve. Ezért határolódnak el a jezsuita kapcsolódású cabalisták a kialakult helyzettől, hogy saját bőrüket mentsék:
https://www.rt.com/usa/319115-kissinger-isis-syria-iran/

A Fényerők közölték, hogy az ISIS név használatával tulajdonképpen energetikailag támogatjuk a terrorista szervezetet, mert rejtetten ezt a nevet választották, hogy szervezetük megerősítésére. Ha helyette más neveket használunk (ISIL, Iszlám Állam, Daesh), gyengítjük a pozíciójukat:
http://dailygrail.com/…/Reclaiming-the-Goddess-Stop-Using-t…
https://www.bostonglobe.com/…/V85GYEuasEEJgrUun0…/story.html


A kép szövege:

Szia, a nevem ISIS
Mostanában biztosan sokat hallottátok a nevemet.
Ez azért van, mert ezt felvette egy csoport,
akit aktuálisan Daesh-nek hívnak.
Kérlek hagyjátok abba a nevem használatát,
ha erre a csoportra hivatkoztok.
Kérlek hívjátok a Daesht a saját nevén,
ne az enyémen. Köszönöm.
Az nagyon sértő, hogy a média a terrorista csoportot
a Pogány Istennő után nevezte el. A csoport
eredetileg ISIL néven volt ismert, és a nyugati médiától kapta az
ISIS nevet. Sohasem fognak egy terrorista csoportot
Jézushoz vagy Allahhoz vagy Istenhez vagy Jehovához kapcsolni.
Így hagyjátok abba ISIS-nek nevezni őket!


Egy petíciót hoztak létre, hogy az ezt tudatosítsák az emberekben. Itt írhatod alá:
http://www.thepetitionsite.com/takeaction/767/932/805/…

Néhány nappal a meditációnk után számos egymástól függetlennek tűnő esemény történt, melyek sokkal közelebb visznek minket a Fátyol eltávolításához és a közzétételhez.

Először is, a Blue Origin cég felbocsátott és földre tett egy újrahasználható rakétát. Ez drasztikusan fogja csökkenteni az űrutazás költségeit:
http://www.radioaustralia.net.au/…/space-tourism-a-…/1518518
http://www.mirror.co.uk/…/giant-leap-space-travel-blue-6895…

Másodszor, a NASA közvetett bizonyítékot talált a Földet körülvevő Seth alagútjaira:
http://www.space.com/31200-dark-matter-hairs-earth.html…

Harmadszor, egy kanadai csapat kifejlesztett egy projektet, ami az emberek által finanszírozott műholdat tesz pályára, ami a földönkívüli űrhajókat fogja keresni:
http://www.express.co.uk/…/Alien-disclosure-The-first-ever-…
http://www.openminds.tv/crowd-sourced-satellite-proje…/35713






Azok az emberek, akik hozzájárulnak a projekthez, hozzáférést kapnak a műhold adataihoz. Ez az első olyan műhold, amelyet nyilvánosan helyeznek pályára és ami a Föld pályáján aktívan fogja keresni a földönkívüli jelenlétet. És ami még fontosabb, ez a műhold az emberek és nem a NASA kezében lesz. Képzeld el, hogy fotókat tudsz majd készíteni egy emberek által finanszírozott műholdon keresztül pillanatokkal azután, hogy a NASA lekapcsolja az ISS élő adását:
http://www.express.co.uk/…/NASA-cut-space-station-live-feed…
http://www.collective-evolution.com/…/nasa-cuts-live-iss-v…/
A Fényerők azt kérték, hogy azok az emberek, akik hajlandóak és képesek anyagilag támogatni ez a műhold projektet, itt tegyék meg:
https://www.indiegogo.com/…/cubesat-for-disclosure-low-eart…

A Fény győzelme!


Forrás: http://2012portal.blogspot.hu/2015/11/event-meditation-report.html


11 megjegyzés:

  1. Hmm és a fényerők vagy mik mért nem támogatják a műholdas projektet? Olyan technológiával ami elvileg nekik van pikk pakk nyomtathatnának pénzt,de elektronikus úton is adhatnának egy embernek.

    VálaszTörlés
  2. Ez az egész egyre követhetlenebb lesz, már csak a galaktikus föderáció legújabb üzenete hiányzik, ami szöges ellentétbe lesz a fent irtakkal. Komolytalan az egész. Sajnos

    VálaszTörlés
  3. Földimenyországon fent van az új rész és igaz hogy nem ír erről,ott az van hogy közel van az anyagi javak visszajuttatása mindenkinek.Illetve hogy mi lesz azután,bár ott az jött le hogy nem mostanában fedik fel magukat,hanem majd később.De hogy mi igaz vagy mi sem.Az a baj hogy ez is olyan mint a vallás,látod hogy van valami,sok ember hisz benne de te objektíven megvizsgálva nem látod hogy van e isten.Ezért is van annyi ateista mert semmk bizonyítékot nem látsz...Amúgy én is ilyen vagyok,lehet hogy van de hogy a földiekkel nem foglkozik az biztos.Bibliában rohadtúl más van mint a való életben.Ott beszélt az emberekhez,meg is jelent ha kérték most meg alapvető csodák sincsenek.Mindenki meghal rákban stb...Szóval GF is egy ilyen,max bízol benne és reménykedsz.De hogy biztosan nem tudod az is biztos.Lehet kamu is,de egy elolvasást szerintem megér.

    VálaszTörlés
  4. Amúgy érdekes de most meg USA-ban volt terrortámadás,13nembert megöltek szóval akkor a meditáció semmit nem ér,max a te lelki békèdet tudja okozni?!

    VálaszTörlés
  5. már 5-en olvassák az oldalt minimum.mi a követhetetlen?vannak ufók de titkolják minden lépésüket.a rosszak azért mert átvernek a jok meg csak ugy szemezgetnek nézelödnek vidámak.selamat gajun meg hasonlok,kedveseim szeretünk titeket még pár ezren meghaltok de imádunk selamat ja gajun.siriusiul persze.kati-kati mi lesz velünk?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az elmúlt hónapban 33.742 megtekintés volt ezen a blogon. Gondolom nem öt olvasótól jött össze ennyi.

      Pont azért kell meghalniuk még most embereknek, mert sokan nem hajlandók hinni a létezés alapvető dolgaiban...pedig már itt az ideje annak, hogy ők is másképp gondolkodjanak. Korlátozott képességű lények voltunk idáig, most viszont óriási lehetősége van kibontakoztatni mindenkinek a rejtett képességeit.
      Az elkeseredettség, a harag, a félelem ami gúzsba köti az embert és ezáltal nem tudja feljebb vinni a rezgésszintjét, hogy végre értse és láthassa a valóságot.
      A bizalom az égiekben, és a felsőbb énünkben, továbbá a szeretet a teremtett világ és lényei iránt az, ami kimozdít minket a holtpontról.

      Törlés
  6. dec.17-ig létfontosságu h.tisztitsuk a parlamentet.istengyermek.ez vmi vicc.sztem ne legyen se párt se parlament se politikus.mit tisztitsak rajtuk mind hazug tetü.ezeknek megbocsátunk?bravo.ezek paraziták élösködnek rajtunk és ugatnak rendört küldenek ránk hivatalok által lehuznak stb.ezeket minek létezönek tekinteni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden emberben legbelül ott van az isteni fénymag... a Szeretet lángja, a Bölcsességé, Tudásé. Ezért mi mindannyian Egyek vagyunk... egy Család... Hogy valaki most hogy néz ki, és milyen életet él, az egy dolog. A másik pedig az, hogy a lelke milyen tanulási folyamat, vagy milyen feladat miatt született a földre. A paraziták égi feladata épp az volt, hogy felébresszék az emberiséget.

      Vajon miért álltak és állnak ma is sorban azért a lelkek, hogy leszülethessenek a földre.. most ezekben a nehéz időkben? Épp most?.. Mert önként vállalják ezt a nemes feladatot, hogy megküzdjenek az emberiség végleges felszabadításárt... bár itt már nem is tudnak erről, mert el van zárva az emlékezet... többnyire.
      Vajon miért lett ilyen magas az emberiség létszáma az utóbbi időkben? Mert szükség van a milliárdnyi lélek energiájára, hogy sikerüljön végrehajtani ezt a nagyszerű tervet, minden akadály ellenére!

      Emellett nem győzöm eléggé hangsúlyozni, hogy a lélek sosem hal meg, csak a test!
      Ha pedig nem ölnének meg ennyi ártatlan embert (a tudtunkkal), akkor nem akarnánk ilyen erősen egy másfajta jobb világot magunknak!! Hagynánk, hogy mossák az agyunkat, hogy megbetegítsenek, kizsákmányoljanak... pláne, ha közben "civilizált jólétben" élhetnénk.
      Tehát (mint ahogy Lucifer az Ember tragédiájában).. ők segítenek bennünket, felébredni.
      A pozitív változások egyike, hogy sokan kapituláltak a sötét oldalról, most már hasznos tanácsaikkal segítik a Fényerőket.
      Ismerek több olyan felnőttet és gyereket, akik teljesen megváltoztak az utóbbi években, jó irányban. Ezt ki veszi észre? Csak az, aki nem mindig csak a rosszat keresi, figyeli....Rengeteg olyan pozitív kezdeményezés, összefogás jön létre, ami azelőtt nem létezett. A "felfénylő" emberek húzóereje hatással van a közvetlen és a tágabb környezetre is... végső soron az egész emberiségre. Ezért nem mindegy, hogy a gázpedált nyomjuk-e, vagy a féket..

      Törlés
    2. Nagyon-nagyon egyetértek. Én is rengeteg pozitív változást látok magam körül. És nem azért, mert a negatív dolgokat nem akarom észrevenni.
      Változik a világ, fejlődünk mindannyian, és ezt csak az nem veszi észre, aki nem akarja látni.
      Üdvözlettel mindenkinek: Katalin

      Törlés
  7. Izaura felszabadítására is adtak pénzt az emberek, erre is össze lehet hozni némi vagyont.
    Ügyes!

    VálaszTörlés
  8. Tehát a fény erői akiket kellene látnunk a műhold által, arra kérnek mindenkit hogy adjunk pénzt arra hogy láthassuk végre őket a műhold segítségével.

    Mi van??????

    VálaszTörlés