2016. január 11., hétfő

Hogyan fog az Esemény beteljesedni - Ashtar 2016.01.09.



Minden háborúnak vége lesz, semmilyen fajta fegyver nem fog működni a Zéro Ponton. A katonák haza fognak térni. Az erőszakos bűnözőket nem fogják kiengedni a börtönből. A mentorok és a gyógyítási technológiák minden ember számára elérhetők lesznek a Földön.




A Föld Felemelkedése 

Hogyan fog az Esemény beteljesedni 


egy üzenet Ashtar-tól 

Közvetítette Elizabeth Trutwin,
2016. január 9.


Üdvözlet! Ashtar vagyok Elizabeth Trutwin közvetítésével, az Új Jeruzsálemből (a parancsnoki hajóról/Milly) beszélek hozzátok.

2016, január 9. hajnalán a Vénusz együtt áll a Szaturnusszal az Antares közelében. A Vénuszról tudott, hogy a Szeretet bolygója és a Földnek a Nővére. Az Antares a lelkek egy átváltozási megállója. Akik a Vénuszról jönnek, őket Kumaráknak hívják. A hét Szent Kumara Brahma (a Teremtő/Milly) elmeszülött fia. Ez azt jelenti, hogy ők meditációban fogantak és sohasem születtek meg testben. Őket a Láng Urainak hívják és ez megfelel a Viola Fénynek, ami szeretet és csak szeretet. Úgy lángolnak, mint a tűz és a gyógyítás energiájaként lehet alkalmazni. Amikor a Föld sűrűbb és sűrűbb dimenziókba került, a 100.-ból a 12.-be, az 5.-be és le a 3.-ba, a transzcendens Lények, a Szent Kumarák megfogadták, hogy a Földön maradnak, amíg a Nagy Kísérlet befejeződik. Ez most következik be, és így a Felemelkedési Eseménynek is hívják
 
Több millió évvel ezelőtt a földönkívüliek, akik a Reptilian fajból voltak, akárcsak az Alfa Dracon fajok, a Földre jöttek, hogy felügyeljék az erőforrásokat itt. A Föld mindig a sokféleség kísérlete volt. Ez az egyik fő dolog, amivel a Földnek foglalkoznia kell most, a végén. Menekültek milliói vándorolnak a vallásuk vagy a bőrük színe miatt. A Földet az Orion Csillagok menekültjei alapították. Ez az a történetet mutatja be a Csillagok Háborúja című mozifilm, ami nagyon megfelel az igaz történetnek, és ezért látni újra és újra a mozikban. Ezek a fejlett Lények klónozást használtak, hogy megváltoztassák a saját DNS-üket és csökkentsék a spirálok számát 12-ről egészen a 2-ig. A DNS 11. spirálja az érzelmeket, a 12. spirál a szeretetre való képességet irányítja. Ezek nélkül a fejlett Reptiliánok és Drakonoidák elmondhatatlan rémtetteket tudtak megtenni és képtelenek voltak megbocsájtani maguknak. 

Néhányan ti EZEK a Lények vagytok, akik véget nem érően háborúztatok, és ezért lett kijavítva a DNS-etek. Elhatároztátok, hogy visszatértek a szeretethez. Ez van leírva a Bibliátokban, amikor az istenek az alacsonyabb dimenziók embereinek lányaival aludtak és azután gyerekeik lettek. Ez megtörte a Kozmikus Törvényt. Az szemben áll a törvénnyel, a fajok DNS-ét tilos összekeverni. Több ezer modern napjainkból való nyilvántartást ismerünk, amikor a múltban a rosszindulatú földönkívüliek humán nőket elraboltak az ágyukból, átvitték a hajójukra, megerőszakolták őket, megtermékenyítették és ellopták a hibrid magzatokat az anya méhéből. Azután a hibridek egy inkubátorban fejezték be a magzati fejlődési idejüket a hajóik fedélzetén. Most sok asszony emlékezik rá, hogy rengeteg gyerek ilyen módon született. A karma forgása végbemegy, mert a történetek emléke megmarad a DNS-ben, az életszakaszról életszakaszra továbbterjed. A traumák nehezen múlnak el. 

Ezek a Földön vég nélküli háborút és kontrollt eredményeztek, és ennek most vége van. A Szent Kumarák sohasem estek vissza a 100. dimenziós Létből. Ők sohasem születtek testbe. Ők képesek létrehozni egy humán testet akaratból. Ők olyanok, mint India legfejlettebb jógijai, vagy a magasrendű buddhista papok, akik képesek átmenni extra különös teszteken, és képesek az érzékeiket annyira fejleszteni, hogy létrehozzák az emberi testüket akaratból. Sanatka, Sananda, Sanatana, Sujata, Kapila, Sana és Sanat Kumara a Föld összes ősi civilizációjában beszélt és beszél. Ők sosem hagyták el a Földet. Ezek az ősi asztronauták, a jóindulatú földönkívüliek, akiket a művészetetekben, az építészetben és az ősi írásokban még mindig láttok. Ők fizikai testet vettek fel minden vallásban, minden kontinensen korszakokon keresztül a Kozmikus Törvény Legnagyobb Tanításait tanítva. Ők királyi személyként élnek, a kormányokban és olyan helyeken dolgozva, ahol segíthetik a fejlődés realitását, visszajutni a 3.D-ből az 5.D-be, Sokszor a fénytestükben jelentek meg és az ősi írásokban Angyalként ismerték őket. A Földönkívüliek és az Angyalok egy és ugyanazok. A Kumarák egy angyali erőforrás. Mi vagyunk azok most.


A Vénusz az egyetlen bolygó ebben a naprendszerben, amely az óramutató járásával megegyezően forog. Ez azért van, mert egy hatékony mágneses erővel rendelkezik. A Földnek egy elektro-mágneses rácsa van, amely sokkal gyengébb mágnesességű, mint a Nővére, a Vénusz. Ez az erős Mágneses Erő a Szaturnusszal fog együtt állni, amely a Szolár (Nap) Törvényszéke. Ez az, ahol azok vannak, akik ellen vádat emeltek a Föld Világbíróságán, és mennek a törvényülésre. Ez hasonló ahhoz, mint „fellebbezni minden módon a legfelsőbb bíróságnál”. Ez abban tér el, hogyha valaki bűnös a Világbíróságon, annak magasabbra lehet fordulnia, és ezekben az esetekben jártasnak kell lenniük az intergalaktikus bűnesetekben. Ezeket bevonták a Titkos Űrprogramba és titokban tartják az összes illegális működésüket a tömegek felé és ez is megszegi a Kozmikus Törvényt. Ez egy fajtája a tömeges pszichológiai támadásnak, hogy visszatartsa a lelkeket a fejlődéstől. Ez szolgaságban tartja őket. Ezért kell legális vagy politikai megoldásnak lennie az embargó befejezésére, az államok földönkívüliek általi megszállása tekintetében.



Amint hallottátok azoknak a történetét, mint pl. a Mennydörgés Vitézét, sok földönkívüli van ma, aki a Földön levő kormányoknál dolgozik. Ők tapasztalt Lények, mindenkivel teljesen telepatikusak. Szoros kapcsolatot tartanak a rosszindulatú földönkívüliekkel a kormányokban, és mozgásban vannak és a mi tervünk, hogy a Szaturnuszra vigyük őket kihallgatásra, ami már most folyik. A Vénusz 15 millió év fejlődéssel van előttünk. Ez erősebbé teszi a kapcsolatot a Szaturnusszal, amely olyan földönkívüli technológiákkal áll kapcsolatban, amit ti még nem tudtok felfogni. A tudósaitok nem tudják definiálni ezt nektek. Ez kapcsolódik az Uniónkhoz, -ahogy szeretjük mondani- mert ez egy, az Egység felé történő fordulás a technológia alkalmazásával, a Vénusz és a Szaturnusz között, amely felkészíti a Naprendszerünket a hirtelen változásra a Földön.



A legközelebbi napon, 2016, január 10-én a Mars együtt áll a Juno nevű aszteroiddal. Juno a Szeretet aszteroidja, és az együttállása a Marssal (aki tökéletes néhány gyógyításban), jelzi az Ikerlángok Újraegyesítését Földön való Egységhez. Ez egy 5 bolygós shoműsor lesz az űrben január 20-tól február 20-ig. 

Lehetőségetek lesz megtekinteni mind az öt látható bolygót – a Merkúrt, Vénuszt, Marsot, Jupitert és a Szaturnuszt - ugyanazon az égen együtt. Ez nem történt meg 11 éve. 

A Tizenegy az Egyet képviseli (ember) Eggyé válva (a legfelsővel). Ezen a perióduson belül lesz a kínai újév. Ez egy nyitott ajtó az Angyali Földönkívüliek Földön való jelenlétének és az Örömünnep formális kinyilvánítására, amely úgy fog beteljesülni, ahogy Benjamin Creme olyan jól megállapította. Ő azt mondta, hogy Sanat Kumara (akinek a másik neve Kalki Maitreya) vissza fog térni a Földre az Emberiség számára minden olyan ajándékkal, amire szüksége van a teljes SZABADSÁGHOZ. Ez szükséges feltétel az Örömünnephez, amely képessé teszi az emberiséget földönkívüli élethez a saját bolygóján. Mert az aranyat és az egyéb ajándékokat, mint a mi technológiánkból származó Szabad Energiát nem lehet másképpen megmagyarázni. A szolgaság felszabadításához letartóztatásokat és bejelentéseket kell tennünk, majd landolni, ebben a sorrendben. 



Hogy fog az Esemény lezajlani


Letartóztatások, Kihirdetések és Földetérés, ebben a sorrendben. A nyilvánosságra-hozatalt Obama elnök fogja elkezdeni. A jóindulatú földönkívüliekről fog beszélni, akik szorosan együtt dolgoznak velem is, Ashtarral. Ki fogja hirdetni az Örömünnep kezdetét is ugyanabban az időben. 
A többiek csatlakozni fognak vele a Nyilvánosságra- hozatalban. Ez nem csak a TV-ben fog megjelenni, de az interneten és minden mobilon lehet majd látni, és minden távoli helyen, ahol ez megtörténik. 
A letartóztatások ugyanabban az időben történhetnek, amikor az elnök a kihirdetést teszi. A letartóztatások 100 000-es nagyságrendben történnek és minden rendőri erő részese a tervnek. Teljes eltávolítása lesz a rosszindulatú földönkívülieknek a Földön, a Reptiliánoknak és a Draconiaknak. 

A Föld fel fog emelkedni és a Béke Bolygója lesz. A háború létrehozói el lesznek távolítva. Kivizsgálják őket az ICC-n (Nemzetközi Bűnügyi Bíróság), a Világbíróságon, és azután a Szolár (Nap) Törvényszékén. Látni fogjátok ezeket a törvényszékeket, ahogy ítélkeznek. 

Ehhez teljesen hasonló történhet egy tömeges pszichológiai támadás, egy nukleáris veszélyeztetés vagy a világ gazdasági tönkretétele után is. Ez felhatalmazná St. Germaint, hogy eljöjjön és átvegye a világ bankrendszerének a felügyeletét. Ez egy szempillantás alatt megtörténhet.

Az nagyszámú bizonyítékot fog szolgáltatni, amikor a Föld lakosai meggyógyulnak és lassan megtanulják az igazságot, amit eltitkoltak előlük. A zsilipek kinyílnak, és a Szeretet beárad. Majdnem mindenki meg fog könnyebbülni. Nem lesz félelem. Azt fogják mondani – Tudtam, hogy valami nem volt rendben, de nem tudtam, hogy ez volt az. Most, hogy tudom, a dogok sokkal jobbak lesznek.
 Az Igazság és a Bizalom visszatér minden Emberhez.

Végül, ha a változás kezdeti folyamatán túljutunk, nyilvánvalóvá fog válni, mi szükséges a landoláshoz. A technológiai segítségünkkel a Föld eléri a Zéro Pontot. Minden háborúnak vége lesz, semmilyen fajta fegyver nem fog működni a Zéro Ponton. A katonák haza fognak térni. Az erőszakos bűnözőket nem fogják kiengedni a börtönből. A mentorok és a gyógyítási technológiák minden ember számára elérhetők lesznek a Földön. A Föld formálódása folytatódik és a Zéro Pont Modulátorok (átalakítók) 100 %-ban kapcsolódnak az összes piramissal, obeliszkkel, portállal és csillagkapuval a Földön. A Wingmaker hajók és a Plejádi hajók, amelyek felelősek a Föld ökológiai rendszerének a megtisztításáért, láthatók lesznek a fejetek felett. A tengerek és a folyók kékeszöld színűvé fognak válni. Az ég tisztává válik. Minden környezeti szennyezést el fogunk tüntetni a segítő kezeinkkel.

Sok változás lesz és túl sok ahhoz, hogy itt említsük meg. Ez egy rövid időszakra való rálátás. Dobjatok el most mindent az életetekben, ami nem szolgál titeket a továbbiakban, és dolgozzatok keményen, hogy elhozzátok azokat a változásokat, amik a legjobban szolgálják a testeteket, az elméteket, az érzéseteket, a munkátokat, a családotokat és a barátaitokat. 

Figyeljetek! Tegyétek le a harcot! Legyetek a változás! Mi, a Fény Angyali Földönkívüli Lényei örökké készen fogunk állni a szolgálatotokra. Boldog Újévet! Soha nem lesztek egyedül.


Salut! Ashtar vagyok Elizabeth Trutwin közvetítésével, 2016, január 9.. © Minden jog fenntartva .http://CosmicAscension.org


Forrás: http://www.earthascends.com/page/492163582
Fordította: MAnna

Lásd még Sanat Kumara üzenetét:  http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2016/01/a-tomeges-kezdet-hullama-jelzi-az.html




14 megjegyzés:

  1. "semmilyen fajta fegyver nem fog működni"

    Nekem csak azt mondja el valaki hogy a francba lehet akár egy pisztolyt is távórról hatástalanítan? Teljesen mechanikus vagy úgy mondom analóg a dolog.Ha elektromos lenne akkor EMP-vel lehetne hatástalanítani persze,meg sok más dologgal,de egy olyan fegyver ami puskaporral működik,na azt hogy.

    VálaszTörlés
  2. „A Szent Kumarák sohasem estek vissza a 100. dimenziós Létből. Ők sohasem születtek testbe. Ők képesek létrehozni egy humán testet akaratból.” Jó OK ezt elfogadom. De: akkor ez meg hogyan van? „Ők olyanok, mint India legfejlettebb jógijai, vagy a magasrendű buddhista papok, akik képesek átmenni extra különös teszteken, és képesek az érzékeiket annyira fejleszteni, hogy létrehozzák az emberi testüket akaratból.” Szóval a Szent Kumarák kevesebbet érők, mint a jógik, vagy magasrendű buddhista papok???
    Ezek szerint Budha, Jézus, Allah pedig többek a Szent Kumaráknál? Na azért ez felettébb érdekes, sőt!
    Vagy néminemű zavar keletkezett a sok szent, szentség és egyéb megnevezésben és már nem is lehet a fokozatokat növelni, csak jön a zavar?
    Ámbár nem ártana elébb megalkotni (vagy áttanulmányozni a már meglévő) hierarchikus rendszert, ahhoz a végsőkig ragaszkodva és abból építkezve felvázolni a történetet. Megvallom, a fent idézetteknél már leblokkoltam és ettől kezdve a történet hitelessége erőteljesen megingott bennem. És ha már az elején (finoman szólva) orbitális tévedéssel indul az ’üzenet’ ugyan mennyire hiteles a folytatás?
    Apropó: több forrás egybehangzó leírása szerint kb. 2023-25 közötti időre várható valamiféle változás. Előtte pedig nem kevés természeti katasztrófa (erdőtüzek, áradások, háborúk, astreoida becsapódás, banki csődök, végtelen sok emberáldozat, stb…) után, majd úgy 7-9 év után várhatóak a változás első jelei.
    (Persze ha csak ezek is nem valamiféle jól megkomponált jóslásfélék!)
    Szóval bármennyire is próbálok elfogadóvá válni, azt azért velem együtt nagyon sokan beláthatják, hogy ilyesféle ’esemény-előzetesek’ már évtizedek óta tartják reménytelen reménységben a valamiféle pozitív változásba hinni akarók tömegeit.
    Nem is tudom, ez a kifakadás részemről a keserű lemondásé, vagy a tehetetlen és hiábavaló hinni akarásé?!?!?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hol ir arrol hogy kevesebbet erok...egyaltalan honnan fogalmazodott meg akarmilyen mertekegyseg?...csak egyszeruen arra utalt egy par hasonlattal,hogy olyan magasszintu letformaban elnek,akik onmaguk kepesek tetszes szerint letrehozni a sajat fizikai testuket...ezt mar a mai tudomany is bebizonyitotta,hogy minden energia,ami a rezgesszamtol fuggoen tud valtozni mint allapot...aztan megint merlegre teve Budha, Jezus es konyorgom Allah az egy isteni fogalom nem nev...Allah=IstenBudha csak a fizikai vilag alol szabadult fel,mig Jezus mind a harom vilag alol ahol a gonosz is uralkodik[fizikai, asztralis,kauzalis]

      Törlés
  3. ….Ez van leírva a Bibliátokban, amikor az istenek az alacsonyabb dimenziók embereinek lányaival aludtak és azután gyerekeik lettek!....
    Szentséges szilvabefőtt! A Bibliát keverni a Bahatva Gitával, meg a különböző népek mitológiáival, na ez éppen csak hab lehet az esti mesés süti tetején! Miről is szól ez az egész??? Azért álljon már meg a néphülyítő fáklyásmenet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Aki ezt az „üzenetet” közzétette, azért előtte legalább elolvasta, miről is szól a történet???

    Ész megáll, de komolyan! Na hát az ilyesfajta „népmesék” miatt válik az a kevés valóban hiteles is teljességgel hiteltelenné!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hol van itt keverve a Biblia a BhagavatGittaval?csak egy peldazat lett kiemelve a Bibliabol,a Bh.G.meg sem lett emlitve...vagy nem egyforma cikket olvastunk...?

      Törlés
    2. Mindkét fenti hozzászólásához: lehet, hogy egyforma cikket olvasunk, csak van aki olvas, és van aki próbálja értelmezni is! Ez viszont nem egy- és ugyanaz!
      Csak egy gyöngyszem újfent a lefordított cikkből: " A Földönkívüliek és az Angyalok egy és ugyanazok". Úgymint a vénusziak, vagy drakonidák, vagy plejádiak, esetleg reptiliánok, stb????? Mindegyiről vannak összegző ismertetők, ennek fényében ezek a földönkívüliek mind angyalok???? Értelmezni kellene ezeket a mondatokat!!!!!
      Tényleg időnként az ész megáll!

      Törlés
  4. "Ezek a Földön vég nélküli háborút és kontrollt eredményeztek, és ennek most vége van."
    Kedves Asthar, tájékoztatlak hogy a fent említett dolgoknak itt a földön még nincs vége!

    VálaszTörlés
  5. Az a helyzet, hogy ezeket az üzeneteket mentálisan közvetítik valakik. Ez egy nagyon komoly munka... és mivel még nem vagyunk tökéletesek (általában), időnként pontatlan a lejegyzés. Ezért nem kellene a hibákon problémázni.
    A "Biblia" lehet hogy Szentírás vagy Szent Irat volt... ami lehet a Védák is akár..."a földönkívüliek mind angyalok" pedig egyértelműen a pozitív emelkedett lényekre vonatkozik..
    Ezért ha valaki hibát akar keresni, az mindig fog is találni. Csinálja jobban, pontosabban az, aki tudja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Dombi Katalin Milly!

      Végigolvastam az üzenetet és a hozzászólásokat, pro és kontra. Nagyon sokban egyezik a véleményem a névtelen hozzászólókéval és én nem kritikai hangvételt érzek a meglátásaiban. Sokkal inkább érzek tárgyszerűséget a mondandókban, mint elvakult fanatizmust. Az egészséges és józan meglátás még nem jelent egyet a támadással. Viszont az üzenet - józan mérlegelést is beleértve az olvasmányba - meglehetősen sok tévedést vagy annak a lehetőségét hordozza, ezért nem megsértődni kell, hanem elfogadni a mások kevésbé vak hitét, vagy hinni akarását. Attól még az oldalt látogatók eldönthetik, hogy kinek/minek hisznek. Mint ahogy azt is, hogy ki az, aki a sorokat, és ki az aki a sorok között i s tud olvasni.
      Én személy szerint szeretem használni a józan gondolkodásomat és ha ez nem probléma, akkor akár a kétkedés is belefér a végső véleményalkotásomba.

      Üdvözlettel: Lótuszvirág

      Törlés
    2. Kedves Lótuszvirág!
      Részemről ez nem sértődés. Ez a véleményem. Elnézést az erélyesebb hangvételért... Kaptam mostanában több olyan hozzászólást, amit nem tettem közzé, mert személyeskedő és támadó hangvételűek. Lehet, hogy tudat alatt ezekre reagáltam. Köszönöm az észrevételt. Jobban fogok figyelni a stílusomra. Nekem nem szabad indulatosnak lennem.

      Törlés
  6. """Ezek a fejlett Lények klónozást használtak, hogy megváltoztassák a saját DNS-üket és csökkentsék a spirálok számát 12-ről egészen a 2-ig. A DNS 11. spirálja az érzelmeket, a 12. spirál a szeretetre való képességet irányítja. Ezek nélkül a fejlett Reptiliánok és Drakonoidák elmondhatatlan rémtetteket tudtak megtenni és képtelenek voltak megbocsájtani maguknak."""

    Draga Milly, ez a nem is tudom, mibol forditas azt haggya hinni hogy a reptilek, mindt ok sajat maguknak valtoztattak meg a DNS uket, holott, okk letrehoztak egy uj fajt a reptilian es a Foldi emberbol aki akkor ott volt a Foldon mint ahogy a Bucsecsi hegyseg UFO bazisban letezik. Ezert van mama nekunk embereknek a kis agyunk folott egy torzs ami a reptilian faj maradvanya es ami sok bonyodalmat okoz nekunk mert ezert valik sok ember olyan durva es gyors haragu, amit agresziv magatartasnak hivnak amikor hirtelen valamiert megharagszik. Azert nem kell eppen anyira leroviditenni egy mondatott egy forditasban, hogy az aki olvassa mast ertsen. Edesem, azert volt az Uj ember ki kiserletezve hogy rabszolga modra dolgozzon a reptilianoknak a banyakban arany, es mas radioaktiv elemek kibanyaszasara es nem ok maguk tettek ezt onmagukkal. Tudod, meg csak anyit hogy ok, mar a reptilek, nem tudom menyire kepesek megbocsatani onmaguknak mikor nekik nincs az erzeki szintjukon az eggyuterzes fogalma. Ez az eggyuterzes erzese csak az Adam/Eva Kadmon genjeiben letezik. Ezert ez az a gen ami vissza fogja epiteni aDNS unket mert az eggyutterzes es a hala erzesek a szeretethez tartoznak, es addig mig ezek fentvannak tartva ezek a szeretet tobbi alkoto reszeit magaval hozzak es vissza epitik a 12 szalas DNS t, az emberben. A 12 Szalas DNS teszi az embert ugymond szuper emberre ami az Alkotok DNS et tartalmazzak annak a 33 civilizacionak akik alkottak az embert az egesz Univerzumunkbol es mi vagyunk a 34 faj ami Alkoto resze az Univerzumunknak, es olyan galaktikus ember tokelesedik ki aki kepes lesz mindenfele tehnikara es a reptilianok szegenykek azok maradnak a 3 es a 4D illetve astral also reszeben meg vagy kitudja hany millio evig.Szoval valahol igen veluk is eggyek vagyunk, vagy voltunk, de ok csak egy kiserlet volt, mert nem ernek fel meg az "asztal szeleig" sem, mikor az emberiseg felebred es ra jon hogy a legfontosabb hogy ra jojon hogy az eggyuterzes, a josag, a hala, es megertes a joravalosag a minden mert ez epit, mas minden rombol.Nagy a harc, igen,olyanok vagyunk mint mikor a kutyat kereszteztek a macskaval es szegeny allat mindket hangot hallota az ugatast is meg a nyavogast is, oszinten nem is neztem, mi lett vele, az volt egy kin, akarcsak a mienk. Meg Drunvalo Melchizadek magyarazta hogy nem kell felnunk a reptilektol mert a fejlodesunk soran, a DNS vissza epitese minket egyszeruen lathatatlanna tesz,az emelkedes altal, mert a DNS felepites hozza magaval a kapacitasokat is, ezert magyarazta hogy ettol nem kell tartani hogy ok arthatnak a tudatban felemelkedett emberekhez.A Fold felemelkedett lete ami magaban epiti a 3 Foldet a 3 Szintben ezt teszi lehetove.

    VálaszTörlés
  7. Emberek ne legyünk egymás ellenségei legalább az ilyen oldalakon!
    Mindenki azt lát vagy azt képzel amit akar. Erre azt használja az Ezo nyelvezet,hogy teremtünk és áttkerülünk egy másik idővonlra. De nem úgy van! Ha legalább valaki 1x is áttkrült volna úgymond egy másik vonalra a saját teremtése által akkor hülye lett volna vissza jönni erre.
    A szerkesztő is beismerhetné,hogy 2016 január 16 ig már több merénylet volt mint tavaly az egész évben! Szinte napi renden vannak a robbantások,stb.
    Ez egyáltalán nem haladás vagy fejlődés még akkor sem ha egy Ezo tartalmú homokba dugod a fejedet akkor sem!
    Szörnyű mi zajlik a világban de a családokban is! Érdek kapcsolatok amikből érdek gyermemek születnek szeretet nélkül nőnek fel. Sajnos azt a mintát viszik ők is tovább. A megcsalás az olyan hétköznapi mint a reggeli vajaskenyér kenése. Emberek mit teszünk érte? öszintén senki semmit! Mindenki csak siránkozik de maga is ezeket cselekszi mert ilyen a világ! Ez nem kifogás azt tudnunk kell! Senki sem kényszerít bennünket ezt a romlott életvitelt élni! Van választásunk de azzal senki sem akar élni mert kilógna asorból barátokat veszítene el,egzisztenciája semmibe menne.
    Valljuk be ezekről senki sem hajlandó lemondani de a világra panaszkodunk!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Térjünk már észhet és vegyük le azt a maszkot ami mögé bújtunk!!!!!!!!!!!!!!
    Nagyon úgy tűnik ezeket az emberi faj már nemtudja megoldani sőt a múltban sem tudta mert a civilizációk eltűntek megsemmisültek az emberi gyarlóság és tudatlanság miatt! Akkor sem oldotta meg senki helyettünk és most sem fogja!
    Mindenki nézzen körül saját maga körül és kezdjen el változtatni!

    VálaszTörlés
  8. Kedves Névtelen január 16. 10.48-as bejegyzéssel!
    Bízom benne, hogy mára felismerted, és akik olvasták szintén meglátták, hogy pont ez a hozzáállás amin változtatni kell!
    Mert bár az "üzenet" emberi elmével értelmezetten lett lefordítva, és ezért kicsit :-) túlszaladt, de a magjában ott van az igazság.
    Helytelennek találom, hogy erre a reakció az elutasítása.
    Amit pedig egyenesen hibának tartok, hogy az energiákat átírányítottad egy negatív világképre.
    Üdv

    VálaszTörlés