2016. február 17., szerda

Galaktikus Föderációs Szimbólum - Szíriuszi CsillagrendszerAz Ummac Dan a Szíriuszi Csillagrendszer szimbóluma. Ez egy olyan embléma, mely intenzíven aktiválja az összes embert.Ummac Dan

Galaktikus Föderációs Szimbólum 
a Szíriuszi Csillagrendszer számára

Az Ummac Dan a Szíriuszi Csillagrendszer szimbóluma. Ez egy olyan embléma, mely intenzíven aktiválja az összes embert. 

Az escutheon, vagy védőpajzs, három alkotórészt tartalmaz. Egy hatágú arany csillagtetraédert, mely a közepében található. Erre az arany csillagra egy ezüst kereszt van rámásolva. A kereszt mindkét oldalán egy ezüst sarló van. A keresztet, a sarlót és a csillagot körbeveszi egy belső ezüst és egy külső arany sáv. Mindez egy lila háttéren található. 

Az Ummac Dan minden része szimbolikus. Az arany csillagtetraéder képviseli az összes érző életet a Teremtésben. Az ezüst kereszt és a sarlók állnak a szellem anyagba történő manifesztálására és annak győzelmére a sötétség felett. Az ezüst és az arany körök testesítik meg a férfi és női princípiumokat. A lila mező szimbolizálja Isten szent Teremtését. 

A PAO szó az Egyesülésen Keresztüli Békét és Belső Erőt jelenti. Ez egy galaktikus nyelvből ered, melyet egy felemelkedett földi Cetfélék beszélnek a Cet Csillagrendszerben. Ezt a csillagrendszert hat bolygó alkotja és kb. 800 Fényévnyire van a mi Napunktól.
Selamat Ja!
Sheldan Nidle 

Közzétette: www.fenyorveny.hu

Forrás: foldimennyorszag.hu


2016.02.09.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése