2016. március 9., szerda

A Felemelkedési Terv - Cobra 2016.03.07.


A Felemelkedés mind egyéni, mind csoportfolyamat. Minden egyén keresztül fog menni a saját belső megtapasztalásán, a gyógyuláson, a múlt elengedésén és a belső átalakuláson.




Cobra 2016. március 7-i bejegyzése a Felemelkedési Tervről

(Eredeti: http://2012portal.blogspot.hu/2016/…/the-ascension-plan.html

A Felemelkedési Terv
Cobra 


Eljött az idő, hogy közzétegyem a bolygó Felemelkedési tervének jelentős részét.
A bolygón 1975. május 25-én nyílt meg a Felemelkedésre nyitva álló időkeret, 1999. augusztus 11-én érte el fordulópontját és 2025. július 7-én fog zárulni. Mindig is az volt a Fényerők terve, hogy eltöröljék a sötétséget, mint fő rendellenességet és beindítsák az Eseményt ezen belül az időkereten belül és ez a terv nem változott.

Ez az időkeret azon a tudományos tényen alapszik, hogy a napfordulók időpontjában a Nap teljes együttállásban van a Galaktikus egyenlítővel az 1975-tól 2021-ig tartó időkeretben és ez az együttállás tökéletes az 1980-2016 közötti időkeretben:
http://alignment2012.com/whatisga.htm
http://www.soulsofdistortion.nl/…/Crucifying%20the%20Earth%…

A Nap/Galaktikus egyenlítő együttállás a 26.000 éves precessziós ciklusban kétszer fordul elő. (Ebben az értelemben a Központi Nap hatása a Naprendszer elmozdulására, mint precessziós jelenség. Pl. a földi precessziós hatást a Nap forgatónyomatéka váltja azzal, hogy a földtengelyt igyekszik az ekliptikára merőleges irányba fordítani. Ezt kell elképzelni nagyobb léptékben. - a szerk.) Tulajdonképpen a precessziós ciklus tökéletes összhangban van a Galaktikus Központ pulzálásával, amely 26.000 évenként Galaktikus szuperhullámot küld a Galaxis spirális karjaiba. Tehát minden egyes Nap/Galaktikus egyenlítői együttállás pontosan a Galaktikus szuperhullám idején fordul elő. Ez a szuperhullám lehet hatalmas, amely 26.000 évenként következik be vagy lehet egy enyhébb, amely a ciklus közepén történik, 13.000 évvel a nagyobb Galaktikus szuperhullám után. (A precessziós ciklusról bővebben itt lehet olvasni: http://www.foldicsillagok.hu/index.php… - a szerk.)
https://books.google.si/books

Szerencsére mi arra a Galaktikus szuperhullámra várunk, amely a ciklus közepén következik be és jelentősen enyhébb lesz, mint az előző volt, ami 13.000 évvel ezelőtt a göteborgi geomágneses irányváltást, a pleisztocén fajok végső tömeges kihalását és ebből következően az atlantiszi özönvizet okozta.

Mégis elég erős lesz ahhoz, hogy elsöpörjön minden sötétséget a Naprendszerünkből, eltávolítsa a bolygó felszínéről és beindítsa az Eseményt.

Ennek a kozmikus átalakulásnak a középpontját már 26.000 évvel ezelőtt meghatározták és 1999. augusztus 11-re tették, a teljes napfogyatkozás idejének környékére.

A középpont figyelemre méltóan közel van a Nap/Galaktikus egyenlítő együttálláshoz. Jean Meeus csillagász számításai szerint ez az együttállás 1998 májusában következett be. Smelyakov ezt a dátumot 1998. május 7-re pontosította.
http://2012wiki.com/index.php?title=Galactic_Alignment

A plejádiak közölték velem, hogy a pontos dátum 1998. május 17. volt. Ezen a napon dőlt el a bolygónk sorsa és ekkor tudták biztosan a Fényerők, hogy a Felemelkedési terv sikeres lesz.
Az 1975-ös Felemelkedés időkeretének megnyílása után sok Fény kezdett áramolni magasabb dimenziókból a felszíni lakosság felé, ami beindította a ’80-as évek valódi New Age mozgalmának tömeges felébredését. Sajnos a Felemelkedett lények nem voltak tudatában a fő rendellenesség teljes nagyságának és nem tudták megállítani a sötét erők működését a háttérben. A sötét erők beszivárogtak a New Age mozgalomba, a Solar Warden űrprogramba és végül 1996 elején átvették a bolygó és a Naprendszer felett az irányítást.

1996 és 1998 között a Fényerők teljesen ledöbbentek és újra kellett szerveződniük. A Felemelkedési tervet is frissíteni kellett. 1998-ban a plejádi flotta elkezdett újra belépni a Naprendszerbe és 1998. május 17-én „magasabb forrásokból” megkapták az új Felemelkedési terv egyes részeit. 1999 elején az Ashtar parancsnokság is elkezdett újra belépni a Naprendszerbe és 1999. augusztusában a Föld emberiségének többségét evakuálták a Plejádokra.
1999 előtt a Föld emberisége kb. 70 milliárd lélekből állt az éteri és asztrál síkon és kb. 6 milliárd volt az inkarnálódott ember.

A 70 milliárd nem-inkarnálódott emberi lelkek többségét 1999. augusztus 14-én evakuálták tömegesen az Ashtar Parancsnokság anyahajóira, majd egy a Plejádok csillaghalmaz külső övezetében lévő bolygóra szállították őket, ahol elkezdték őket gyógyításban részesíteni, amelyre nagy szükségük volt.

Az egyedüli lelkek, akik az éteri is asztrál síkon maradtak, azok voltak, akik a nem-fizikai archónok közvetlen túszai voltak, vagy akik erősen kötődtek a fizikai síkhoz és azok, akik azért döntöttek úgy, hogy maradnak, hogy spirituális vezetőkként segítsék a fizikai síkon élő embereket.

1998 és 2016 között a Fényerők szigorúan bizalmasan kezelték a Felemelkedési tervet, hogy megakadályozzák, hogy a sötét erők bele tudjanak avatkozni. Sok csatornázó és intuitív ember megpróbált hozzáférni a Felemelkedési tervhez, de nem kaptak semmilyen jelet.

Most engedélyt kaptam arra, hogy felfedjem a Felemelkedési terv egy részét a felszíni lakosság számára.

A valódi Felemelkedési folyamat az Esemény pillanatában fog elkezdődni. A Galaktikus pulzálásból beérkező energiák majd elkezdenek keresztüláramlani a bolygón élő minden ember energiamezőjén. Ezek szeretettel teli energiák lesznek, egyenesen a Galaktikus Központból és elkezdik meghozni a nagyon szükséges gyógyulást az emberiség számára.

A Felemelkedés mind egyéni, mind csoportfolyamat. Minden egyén keresztül fog menni a saját belső megtapasztalásán, a gyógyuláson, a múlt elengedésén és a belső átalakuláson. Mivel sok ember fog ugyanazon a folyamaton keresztülmenni azonos időben, ez meg fogja erősíteni a bolygót körülvevő Fénymezőt és meg fogja nyitni az ajtót sok olyan ember számára is, akik másképp nem tudnák ezt az utat megtenni. A legfejlettebb egyének számára várhatóan néhány évig fog tartani a teljes Felemelkedési folyamat, míg mások számára még tovább.

A tulajdonképpeni Felemelkedés akkor történik, amikor minden energiablokkot elengedünk az energiaáramlásba és elérjük a mentális, érzelmi, éteri, plazma és fizikai testünk magasabb szintű energetikai átjárhatóságát.

Ettől sokkal többről van szó és többet meg fogok osztani ezzel kapcsolatban, amikor engedélyt kapok rá.

Az Esemény pillanatában a Fényerők csak közvetett kapcsolatba fognak lépni az emberiséggel, úgy hogy információkat hoznak nyilvánosságra a tömegmédiában. Miután befejeződött a Cabal tagjainak letartóztatása és az emberiség túl van a kezdeti sokkhatáson, a Fényerők elkezdik felvenni a közvetlen kapcsolatot bizonyos emberekkel. Ez nagy valószínűséggel az Esemény után néhány héttel vagy hónappal fog megkezdődni.

Kapcsolatfelvételi zónákat fognak létrehozni. A Kapcsolatfelvételi zónák olyan magántulajdonban lévő területek, ahol a tulajdonosok földjük egy részét fel fogják ajánlani a kapcsolatfelvételhez. Majd ezek a tulajdonosok fizikai kapcsolatfelvételt tapasztalhatnak meg a plejádiakkal, akik a földjükön fognak landolni kisebb űrhajókkal. Ezek az emberek el fogják mesélni tapasztalataikat a tömegmédiában, így készítik fel az emberiséget a kapcsolatfelvétel valódiságára. Egyre több Kapcsolatfelvételi zóna lesz, míg el nem érnek egy bizonyos kritikus tömeget az Első Kapcsolatfelvételhez. Az Első Kapcsolatfelvétel a földi lakosság és a pozitív földönkívüli fajok közötti hivatalos diplomáciai kapcsolatok kezdte. A tervek szerint ez nagyjából az Esemény után egy évvel fog megtörténni az ENSZ-ben és világszerte közvetíteni fogja a tömegmédia.

Az Első Kapcsolatfelvétel után a pozitív földönkívüli fajok elkezdik terjeszteni fejlett technológiáikat, ami a Föld emberiségét gyorsan az ötdimenziós aranykorba fogja eljuttatni.

Ugyanakkor sok felébredett ember el fog költözni lakóhelyéről és tudatosan fognak közösségeket, ún. Fényterületeket létrehozni, mivel a nem-fizikai archón befolyás már nem fog létezni. Ezekben a közösségekben végre meg fogják tanulni, hogy együtt éljenek harmóniában, úgy, hogy minden egyes ember követi a saját magasabb célját és együtt egy gyönyörű Fénymandalát alkotnak. Ezek a Fényterületek növekedni és fejlődni fognak, emelkedni fog a rezgésszintjük és néhány év múlva kapcsolatba fognak lépni az Ashtar Parancsnokság anyahajóival fényoszlopokon keresztül. Ezek a fényoszlopok fel fogják gyorsítani a Felemelkedési folyamatot.

A Felemelkedés-kamrák olyan nagyon fejlett pozitív organikus technológiák, melyek emelik a rezgésszintünket és nagyszerű eszközként szolgálnak, hogy segítsenek minket a Felemelkedési folyamatban. Az Első Kapcsolatfelvétel után kerülnek majd használatba, hogy felgyorsítsák azok számára a Felemelkedési folyamatot, akik készen állnak erre.

Az Első Kapcsolatfelvétel után az Ashtar Parancsnokság és a Galaktikus Konföderáció hajói egyre többször láthatók lesznek, ahogy a Naprendszerben felfedik magukat.


Ez az Ashtar Parancsnokságról és a Galaktikus Konföderációról szóló legjobb leírás, amit a bolygó felszínén találtam:
https://kauilapele.wordpress.com/…/michael-el-legion-3-11-…/
https://www.youtube.com/watch?v=mPfcwFQBr6o
Itt pedig egy meglehetősen megbízható, vizuálisan gyönyörű leírás látható, ami segíthet vizualizálni az életünket az Esemény után:
https://www.youtube.com/watch?v=Jn05E0KEdpY
Addig is megkérheted a pozitív földönkívüli lényeket, hogy segítsenek a mindennapi életedben, amire itt található egy példa:
http://nathalijans.com/…/we-are-flooded-with-help-and-love…/
Az Ashtar Parancsnokság és a Galaktikus Konföderáció Fényerői olyan jeleket küldenek, amik azt jelzik, hogy közel van a győzelem.
Íme pl. ez a V(victory=győzelem) jel, ami pont a Laguna Beach-en és Irvine-ban rendezett két előző konferenciám közötti középpontnál jelent meg:
http://www.sott.net/…/302939-Huge-V-shaped-cloud-seen-over-…
Valamint ez a felhők mögött rejtőző plejádi fényhajó, ami a costa rica-i San Jose mellett jelent meg, ahol egy fő energiaörvény található.
http://www.epictimes.com/…/mysterious-iridescent-cloud-phe…/

A Fény Győz!
2012PORTAL.BLOGSPOT.HU


14 megjegyzés:

  1. Kata. csomo álmom volt Ashtarrekkal kapcsolatosan és hát ugy volt hogy most ebbe az évbe mentenek meg minket. de mi a franc 9 év mulva jönnek leszek talàn 26 éves legjobb esetbe de hàt miert van igy es akkor fognak jönni ? 17 vagyok es 2012 től vàrom màt őket szerintem en az oldalban kezdem elveszteni a hitemet mert ami itt megy jo kis elképzelések de haho nem zavar hpgy egy csomo embet gyilkolnak meg vagy halnak meg es szinte itt van a 3 vh migrácio is vanszoval nem tudom mi lesz igy. azzal hogy tőbb millio szerencsétlen ember raboskodik a szögesdrotok között megkéne mentsenek minket ugyanis a sötétek vannak előrebb még azert miert kell eltartani évekig sőt lehet hogy sose mentwnek meg minket nem miattunk hanem mert igy kell történnie es meddig higgyek a jobbéletben miközben betegségben szenvedek okea uj erőket kapunk de ez akkoris tele van sok izevel kitudja már most mondjart vége a vilàgnak es addig gebbedjek meg es mindenki ez igy nem tetszik sehogyeem en hiszek bennük hogy landolnak mindem mpben őket làtom de itt seemmi sincs még pedig kéns valami mert nem lesz időnk bakker.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először nekünk kell megtenni a megfelelő lépéseket, csak utána jöhetnek. De most végre elkezdődött!!!! Mondhatjuk végre: Halleluja!!!!

      Wisconsin szenátora Paul Ryan vasárnap felesküdött, mint az Egyesült Államok új elnöke. Azt jelenti, a hatalom békésen átment a korábbi elnök Obama és alelnök Bidenről.....

      Teljesen vége van!! A cabal nincs többé!!

      http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2016/03/uj-riasztas-cabal-nincs-tobbe-20160309.html

      Törlés
    2. MINDENRE VAN IDŐ!17 évesen én sem voltam a legtürelmesebb.Ha hajlandó vagy dolgozni a belső békéden,és meditálsz naponta 15 percet minimum,nyugodtan lazítasz sok csodát fedezhetnél fel lelkedben.Minden belülről indul el,nem kívül kell keresni.A bejelentéseknek meg kell történnie minden országban az államfőktől,hogy "NEM VAGYUNK EGYEDÜL ÉS MÁS NAPRENDSZEREKBŐL VÁRAKOZNAK BARÁTAINK AZ ŰRBEN,HOGY LESZÁLLHASSANAK A FÖLDÖN.A MI SEGÍTSÉGÜNKRE LEGYENEK ÉS TANÍTSANAK BENNÜNKET,HOGY VILÁGUNK MÉLTÓ OTTHONA LEGYEN MINDEN FÖLDLAKÓNAK.EGÉSZSÉGBEN ÉS EGYSÉGBEN ÉLJÜNK BÉKÉBEN,TISZTELVE EGYMÁST." Másnap arra ébrednél, hogy űrhajók raja várja a leszállási engedélyt a megfelelő alkalmas föld területen.Tájékozódj pontosan,hogy képben legyél.COBRA és ASTHAR üzeneteit is tanulmányozd át.Hamarosan találkozunk égi Testvéreinkkel,hidd el ők is erre várnak!Az Univerzum törvényeit be kell tartaniuk,engedélyt kell kapniuk ahhoz hogy landolhassanak.HIDD ÉS LÁSD HOGY LANDOLNAK(HIT ÁLTAL LÁTNI),A GONDOLAT HATALOM ÉS TEREMTŐ ERŐ!Az erő így működik,nem fegyverrel,sem erőszakkal hanem a GONDOLAT HATALMÁVAL.Telepatikus összekapcsolódás.Mert rengetegen ezt akarjuk.A sötéteknek nincs már hatalmuk,csak ezt akarják elhitetni veled.Semmi esélyük velünk szemben,nincs több esélyük.DE mindehhez kell egy kis idő,mindennek össze kell omolnia ahhoz hogy az ÚJ felépülhessen általunk.Gondolataink,akarataink,cselekedeteink által.A düh és a harag a sötét oldal.Hátráltat,lesüllyeszti rezgés szintedet.Melyik utat akarod választani?

      Törlés
  2. Katalin ! Ez a te blogod te találod ki az üzeneteket amikkel nincs senkinek baja csak az hogy nincs semmi valóság benne es nem hiteles annyira már rég megkellett volna menteniük minket inkabb hagynak pusztulni ennyire fontosak vagyunk darab kakinak tekintenek nem vagyok se kételkedő se szkeptikus habem erősen hiszek benne hogy jobb életünk lehesssen de ennek nem hiszek hogy a mostban itt vannak vagy másik dimenzioban làtok űrhajokat de csak körülnéznek es hagyják a sötét szolgàkat végezni itt a kemény leckét nekünk es belegondoltàl már hogy az aranykor amit irnak hogy 2025 bem lesz nem fog megtörténni nayon kevés ember van tudatàban es kivülállok vagyunk ezért mert olyanban hiszünk ami vag lesz vag nem azerintem a plejádok sorozat a legjobb mert ha mindenkit gyorsan észhez lehetne tériteni hamarabb jobb civilizáciot lehetne itt teremteni. Csak vhogy mert azok akik alapbol ébre vannak azok meg legyenek kitaszitottak mert azok vagyunk nem mondhatunk semmit mert kulonben ki vag te higy marhasagokat beszelsz. csak ennyi ezért veszitik el sokan a hitüket mert olynabn kell várni ami vagy lesz vagy nem.es ez a szöveg hogy ti mi vagyunk Ashtar plejádiak lehet tök igaz de még egy plejádit se làtott senki se Agarthiakat. csak ugy lehetne felszámolni a rosszakat ha most mindenkit vhogy felébresztenénk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először nekünk kell megtenni a megfelelő lépéseket, csak utána jöhetnek. De most végre elkezdődött!!!! Mondhatjuk végre: Halleluja!!!!

      Wisconsin szenátora Paul Ryan vasárnap felesküdött, mint az Egyesült Államok új elnöke. Azt jelenti, a hatalom békésen átment a korábbi elnök Obama és alelnök Bidenről.....

      Teljesen vége van!! A cabal nincs többé!!

      http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2016/03/uj-riasztas-cabal-nincs-tobbe-20160309.htm

      Törlés
    2. Katalin szerintem mindenki nyugodjon le. Paul Ryan nem költözött be a fehér házba Dunford meg egy senki igazából. Obama tegnap nyilvánosan találkozott és megbeszélést tartott a kanadai miniszterelnökkel. Erről ennyit :D
      Bocs, hogy tőlem tudod meg a szomorú hírt de a cikkből semmi sem igaz. Ez van.

      Törlés
  3. Kedves Katalin! Értékeljük a tevékenységét,de sajnos az emberek nem érzékelnek ebből beígért szép új világból semmit.Rendszeresen olvasom az ilyen témájú oldalakat.Csak a hitegetés a nyilvánvaló-majd 2025-ben no meg 2038- ban -addig van a koronánk is kódolva az okosok szerint.A földicsillagok.hu-on már olvastam hogy 2100 körül lesz a jó világ.Inkább ne is írjanak ilyet- majd akkor jön el a felemelkedés időszaka-addig meg kitörhet a 3.vháború is stb-a sötétek dolgoznak rendesen-pedig a hírek szerint már itt vannak a fényerők is.Hogy van ez?

    VálaszTörlés
  4. Hát, szépen haladunk előre az időpontot illetően! Sokáig azt lehetett olvasni lépten-nyomon, hogy 2013-tól itt lesz majd a Kánaán. Ezt mondjuk már akkor sem hittem el. Most meg állítólag egyesek már több száz évről beszélnek. Ha ez netalán igaz, nekünk már sajnos mindegy addigra, az már valamelyik következő életünk lesz. Hol leszünk mi már akkor, mi lesz a Földdel és az emberiséggel? Joggal vetődik fel a kérdés, hogy mi folyik itt? Vagy mi értettünk félre valamit, mert félreérthető volt ez az egész, vagy pedig ami még rosszabb, hogy csúnyán átvertek bennünket!

    VálaszTörlés
  5. Ezt nem a kati találja ki ti birkák!cobra,corey good,david wilcock,fred bell,kathryn may,sheldan nidle,braco,tom,kenyon,drunwalo,eug.siracusa,billy meier.meg èn.kèk gömböket vettem fel a telefonommal.ôk az örzök ès várnak mèg.nem a kati a hibás!èn is cukkolom nèha de èn legalább tudok mindenröl.itèlkeztek tudatlanul!az èlet nem egyèb mint szenvedès más lètböl hozott bünök miatt. Ezt buddha mondta!nèzzetek magatokba ès elözö èleteitekbe.sztem nem lesz ott dombi kati.

    VálaszTörlés
  6. De tèny leg mi közünk ehhez az elnökösdihez?magyarok vunk.!nem èrtem ami itt törtènik.sztem senki se tud konkrètumot de azt nagy önbizalommal teszi.èlet virága zöld könyv.drunvalo mondja:angyal kivitt az ürbe 708000km-re.ott siriusi hajoba be ablakot le társalgás velük utána haza.felesèg elájul drunvalo 3napig 1fotelban ült mialatt lelke a hajon.ez igaz v.hamis?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 10 a mínusz 17.-en
      Több mint gondolnád.Tájékozódj,mielőtt bárkit is sértegetni kezdenél.Milly ráirányította figyelmed,de te saját hangodtól vagy elszédülve.Az EGO nagyon veszélyes tud lenni,téged rendesen kicsavart.Még önmagadat sem mered felvállalni,névtelenül bántod remek embertársaidat.Az ibolya láng hivatott arra hogy karmikus dolgaidat amit felhalmoztál TÖRÖLD.Arra születtél,te is,hogy boldog, elégedett,egészséges EMBER legyél.Arra programoztak a mocskos erők,hogy semmit se érts az életből,és senkinek,névtelennek érezd magad. Végre,végre jönnek a jó hírek!!!Minden gaz ember kik az emberiség ellen elkövetett bűneikért hozzájuk méltó helyre kerülnek,a saját maguk által létrehozott pokolba,amit nekünk szántak.SZABADSÁG,FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET,JÓLÉT,BOLDOGSÁG,BÉKE,EGÉSZSÉG,TUDATOSSÁG KELL AZ EMBEREKNEK AZ EGÉSZ VILÁGON!!!!A HIT megelőzi a CSODÁ-t.A GONDOLAT TEREMTŐ HATALOM!!!

      Törlés
  7. https://www.youtube.com/watch?v=q0wnjKIicD4&list=PLKhLzASQ4VQBnCfB3NtJGzyF_RdxfzLEn

    VálaszTörlés
  8. https://www.youtube.com/watch?v=q0wnjKIicD4&list=PLKhLzASQ4VQBnCfB3NtJGzyF_RdxfzLEn

    VálaszTörlés