2016. március 7., hétfő

Az Új Jeruzsálem anyahajó 2016.03.07.



Egyértelműen mindenki fogja látni ezt, és mindenki annyi fényképet készíthet, amennyit akar. Ez fog megjelenni minden újság első oldalán világszerte, és erről fognak beszélni az emberek.








Az Új Jeruzsálem anyahajó 

(Javított változat)

2016.03.07.

Sananda, aki inkarnálódott és Jézussá vált, (Yeshua) ezt mondta:

"És akkor feltetszik az ember Fiának jele az égen. És akkor sír a föld minden nemzetsége, és meglátják az embernek Fiát eljőni az ég felhőiben nagy hatalommal és dicsőséggel. ”  (Máté 24:30)


Hölgyeim és uraim, a jel, amiről Jézus beszélt ebben az Új Testamentumnak ezen részében, az valóban az Új Jeruzsálem anyahajónak felel meg. Aktuális mérete 2000 mérföld szélességű (3218 km). Az be tudja fedni É-Amerika kontinensét, ha felette lebeg. Nincs olyan emberi szem, amely valaha el tudná téveszteni ezt a hatalmas látványt az égen. Egyértelműen mindenki fogja látni ezt, és mindenki annyi fényképet készíthet, amennyit akar. Ez fog megjelenni minden újság első oldalán világszerte, és erről fognak beszélni az emberek.

És ez csak a vezető hajó, amely az Okos Ember felé irányul, értesíti az embereket Jézus születésére, amely megmutatja nekik az utat az ajándékuk születéséhez, a kis Jézus gyermekhez. Igen, ez egy mozgó hajó, amelyik fényesen ragyogott a Föld egén az ősi időkben.


A jó hír a következő: a visszatérése, az újbóli megjelenése ennek az Anyahajónak hamarosan bekövetkezik! Igen, a bibliai prófécia valósággá válik.


Mit is jelent mindez? A KÍSÉRLET VÉGÉT a Földön. Vége van!

Évezredeken keresztül a Föld egy ISKOLAKÉNT szolgált, és mint egy színpadi előadó tér a tanulásra és a spirituális/tudati fejlődésre, amit Sprituális Evolúció néven ismerünk. Az érettségi itt van, és kezdetét veszi.

Ez az Anyahajó nem lesz teljesen egy helyben álló, meg fogja mutatni magát a Föld megkerülésével; pontosan azon az úton, ahogy azt leírták a bibliában:


"Mert a miképpen a villámlás napkeletről támad és ellátszik egész napnyugtáig, úgy lesz az ember Fiának eljövetele is.."  Máté 24:27



Nem fog landolni a Földön, csak éppen lebegni fog az egész világ fölött, hogy látsszon. Kezdetben úgy fog tűnni, hogy közelebb kerül a Földhöz, mint egy fényes fényszikra az égen. És azután, egyre közelebb és közelebb kerül a Földhöz, valahol a sztatoszféráig, végül a felhők közelébe.

Ez nem a Világunk Vége, hanem inkább az uralkodó kor vége. A világ új fejezete kel fel előttünk, a horizontunkon.
____________


Néhány dolog, amit megtapasztalhatunk:

·      Teljes közzététel lesz erről
·      A Fény Galaktikus Föderációja egy központot fog létrehozni és rádióadásokat üzemeltet a nekünk szánt üzenetei számára – egy információ kampányt
·      Minden elektromos készülékünk, mint pl. a mobiltelefonok, komputerek, rádiók, televíziók és így tovább átveszik ezt az adást
·      Informálni fognak bennünket a Föld igazi történelméről, és arról, miért vagyunk itt.
·      Minden ember a Földön az univerzum egész területéről inkarnálódott ide különböző okokból és különböző küldetéssel
·      Hamarosan mentorok fognak jönni a Galaktikus Föderációból, hogy lejöjjenek és vegyüljenek az emberiséggel, hogy ezt jobban érthetővé tegyék számunkra


 


Fordította. MAnna




15 megjegyzés:

  1. Corey tök mást állít,mi a franc van most? Ha sikerül a titos űrszövetséget meggyőzni akkor is csak egy enyhe ufó szivárogtatást fogadnak el,a másik lehetőség a 100 év múlva.Corey a gfről sem beszélt soha sem.

    VálaszTörlés
  2. Ha a Teljes igazságot szeretnénk és az van a szívünkben akkor AZ LESZ!!! Mert annak valóságát teremtjük meg!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te nem teremtesz.Minden földi ember ebben a világban él.Ha igaz voltunk magasabb szinten is de Atlantisz bukása miatt lesüllyedt minden földön élő lény.De a lényeg hogy nem úgy lesz ahogy akarod.Aki nem hitt az ufókba az átkerül egy másjk világba ahol nem jönnek vagy mi?

      Törlés
  3. Sajnos ennek az üzenetnek IS a sarkalatos pontja, a HAMAROSAN szó. Ez akár lehet több évtized is. Miért nem üzenik azt, hogy pl. 2 hónapon belül vagy fél éven belül?
    Talán akkor megtudnánk, hogy van-e valóságalapja ezeknek az üzeneteknek.

    Laci

    VálaszTörlés
  4. Egyszer a huszonhetes számot láttam a lelki szemeimmel. Majdnem átütötte a szivárványhártyámat. Jó lenne ha az idei húsvét huszonhetedikére vonatkozna, vagy még előbb. Jöjj el!

    VálaszTörlés
  5. Ekkora űrhajó!!!!! Húúúú.
    Nem lehet,hogy egy invázió?
    Vagy egy hatalom átvétel.(Eddig a tiétek volt,most a miénk?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hivatalos média persze ezt próbálja belénk sulykolni. Nincs olyan hét, amikor ne játszanának ilyen filmet valamelyik csatornán. A pozitív földönkívüliekről persze mélyen hallgatnak!

      Törlés
    2. Ez nem igaz,az oka annak csak annyit hogy a jó unalmas.Miről szólna a film? Hogy tök rendesek? Embereknek robbanások kellenek meg lövöldözős,ami izgalmas.

      Törlés
  6. Nincs bennetek semmi furcsa érzés?
    Mint REIKI (okl) azt gondolom,hogy nem stimmel valami!
    Ez pusztán megérzés..Higgyétek el ki van élezve.
    "Először gondolkozz,aztán cselekedj"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De van furcsa érzésem. Érzem a tömegek félelmét a jövőtől, és érzem a sötétek félelmét a bukásuktól, és a kétségbeesett támadásaikat. A hasonló gondolkodásúak is erről számolnak be.

      Törlés
    2. Kedves Milly.
      Senki sem szereti,ha hirtelen felébresztik az álmából.
      Hagyni kell,hogy magától felébredjen.
      Persze lehet"macerálni" álmodás közben,de ez az álom befolyását eredményezheti, lehet negatív irányban!
      Amit csinálsz,jól csinálod.Tiszteletem a munkádért.
      "Nem zörög a haraszt,ha a szél nem fújja"
      Maradok Tisztelettel:Gyurics István REIKI Mester

      Törlés
  7. Küldjük ki a szivunk kívánságát feléjük, azt amit szívünk mélyén igazán szeretnénk és megkapjuk

    VálaszTörlés
  8. Ugye hallottatok a Megtévesztés koráról?...


    A nagy megpróbáltatás ideje (Mt 24,3-14; Mk 13,5-13)

    7 Ekkor azt kérdezték tőle: „Mester, mikor lesz ez, és mi lesz annak a jele, hogy ez elkezdődik?” 8Ő pedig így válaszolt: „Vigyázzatok, hogy meg ne tévesszenek titeket! Mert sokan jönnek majd az én nevemben, és azt mondják: Én vagyok! - meg azt: Az idő közel jött! De ti ne kövessétek őket. 9 És amikor háborúk zaját és lázadások hírét halljátok, ne rettenjetek meg, mert ezeknek előbb meg kell történniük, de nem jön mindjárt a vég.” 10 Azután így folytatta: „Nemzet nemzet ellen és ország ország ellen támad, 11 mindenfelé nagy földrengések, járványok és éhínségek lesznek, rettenetes dolgok történnek, és hatalmas jelek tűnnek fel az égen.” 12„De még ezek előtt kezet emelnek rátok, és üldöznek titeket; átadnak benneteket a zsinagógáknak, és börtönbe vetnek, királyok és helytartók elé vezetnek titeket az én nevemért. 13 De ez alkalom lesz nektek a tanúságtételre. 14 Határozzátok el szívetekben, hogy nem gondoltok előre a védekezésre, 15 mert én adok nektek szájat és bölcsességet, amelynek nem tud ellenállni, vagy ellene mondani egyetlen ellenfeletek sem. 16 Kiszolgáltatnak titeket még a szülők, testvérek, rokonok és barátok is, egyeseket meg is ölnek közületek, 17 és mindenki gyűlöl majd titeket az én nevemért. 18 De egyetlen hajszál sem vész el a fejetekről. 19 Állhatatosságotokkal nyeritek meg majd a lelketeket.”

    VálaszTörlés
  9. Az Emberfia eljöveteléről írnak a bibliában, a járműjéről nem...

    Az Emberfia eljövetele (Mt 24,29-36; Mk 13,24-32)

    25„És akkor jelek lesznek a napban, a holdban és a csillagokban, a földön pedig a tenger zúgása és háborgása miatt kétségbeesnek a népek tanácstalanságukban. 26 Az emberek megdermednek a félelemtől és annak sejtésétől, ami az egész földre vár, mert az egek tartóerői megrendülnek. 27 És akkor meglátják az Emberfiát eljönni a felhőben nagy hatalommal és dicsőséggel. 28 Amikor pedig ezek elkezdődnek, egyenesedjetek fel, és emeljétek fel a fejeteket, mert közeledik a megváltásotok.”

    VálaszTörlés
  10. A háttérhatalom Blue Beam projectje lesz,ugyhogy nem bedőlni!

    VálaszTörlés