2016. március 17., csütörtök

Ez az a pillanat, amire mindannyian vártunk- Lord Ashtar 2016. 03.14.


El akarjuk mondani nektek, hogy láthatjátok mindezt megtörténni és biztos vagyok benne, érzitek ezt. Sokan közületek azt hiszik, hogy fényeket látnak jönni a szemetekből – ez a testetek fénytestbe való átmenetétől van, kedveseim.







EZ AZ A PILLANAT, AMIRE MINDANNYIAN VÁRTUNK


2016, MÁRCIUS 14.
7:15 DU. 

Ashtar/Pallas Athena
 
Lord Ashtar vagyok, aki a legfénylőbbet szolgálja, Krisztust, a Fénymissziójában. 


Üdvözlet, Kedves Család!


Már jóideje volt, de ti nem felejtettetek el. Most, hogy a telihold (márc.23.) felé haladtok, az mindig emlékeztet engem egy dalra:  



„Nézem a holdat, a hold néz engem, ragyog az öreg tölgyfa levelein keresztül. Ó, hadd ragyogjon a fény rám, ragyogjon azokra, akiket szeretek.”  







Josephine Cameron - I See the Moon


Most annyira tele vagyok szeretettel kedves családom. Ti vagytok azok, akik vártatok rá. És a szívem tele van örömmel, ahogy látom, milyen messzire eljutottatok. Nem hiszem, hogy mindannyian felfogjátok, hol vagytok, és hogy betöltöttétek a missziótokat, ahogy ígértetek, amikor ide inkarnálódtatok, ebbe az életszakaszba. 

  


El kell mondnom, hogy ebben a pillanatban egy óriási nagy fényáradat jön, és a tetőpont itt van – nem távolabb, mint március 15. - március ídusa itt van a nyakatokon. (Sokan érezték és fogták /Milly)
 
 
Azok, akik már jöttetek és mentetek az első hullámon, akik 2,5 milliárdan vagytok lelkek, felemelkedtetek a 21 hertz frekvenciába– most az 5.D-ben vagytok. Amikor visszajöttök, akkor nem csak azt fogjátok észrevenni, hogy elmentetek az első hullámmal. De kedveseim, ti azt alvás közben tettétek! Néhányan közületek emlékeznek, mintha egy álom lett volna...mintha valamilyen álom lett volna, hogy ültetek egy asztalnál sok-sok fivérrel és nővérrel, akik szintén az asztalnál ültek.

   
 
És most visszajöttök segíteni a második hullámnak, ami itt van ebben a pillanatban...a tavaszotokban, ami ez a hónap, március hava. Hamarosan ott akarok lenni mindnyájatokkal együtt. Ez nem tart évekig, kedveseim. Tehát az ikerlelkek – a magasabb ikerlelkek – megnyitják a kaput a második hullámnak, hogy kezdjen. Mi olyan sok szeretetet érzünk. Földanya is érzi a szeretete kristály szívét. (Lásd még:
 A második tömeges felemelkedési hullám)


 
 EZ AZ A PILLANAT, AMIRE VÁRTUNK!
UGYE IGAZ?

El akartuk mondani nektek, hogy láthatjátok mindezt megtörténni és biztos vagyok benne, érzitek ezt. Sokan közületek azt hiszik, hogy fényeket látnak jönni a szemetekből – ez a testetek fénytestbe való átmenetétől van, kedveseim.


Megvannak a csakráitok, és azok el fognak kezdeni dolgozni, és szükségetek lesz rájuk az 5. dimenzióban. Nektek még fizikai testetek van. Hogy az időben tudjatok lenni, a fizikai testben kell lennetek. Ez van, így még az érzékszerveitekkel tudtok működni. Teszem, szándékozom mondani „én” - ez én vagyok, azt mondom – valóban segítem a fivéremet, Mihály Arkangyal a szerető üzenetében a Mostban van.


Emlékezzetek kedveseim, hogy ti mind különösek vagytok. Tudom, hogy mi újra és újra ezt mondjuk. Az az oka, hogy ezt nehéz és nagyon bonyolult számotokra elintézni. Amikor önkéntesek lettetek, hogy segítsétek az Isteni Tervet, voltak olyanok, akik önként jelentkeztek és azután kiválasztották őket. Ti vagytok a 144000 – a 144000, aki megígérte Sanandának, Jézus fivéreteknek, hogy segít. Voltak, akik nem hitték el, hogy ezt meg fogjátok tenni. Azt mondták, „Ti lementek és öngyilkosok lesztek”. Ez azért van, mert ti drága, drága fivéreim és nővéreim olyat tesztek, amit sohasem tettek meg korábban. Ezért gratulálunk nektek, kedveseim.


Értitek, mit hajtottatok végre? Mi itt fenn láthatjuk, mit tesztek! Milyen hittel telve dolgoztok Gaia Anya megsegítésén és ő értékeli ezt. Ő szeret titeket az ő teljes kristály szívével. Ez az év – a ti évetek – akik az akció Mostjában – nem vártok többé – nem csodálkoztok többé – nem szenvedtek többé. Ez megtörténik. Ez történik, mialatt beszélünk. Csak tartsatok lépést a meditációitokban. Legyetek nyugodtak, és haladjatok az áramlással. Semmi többet nem kell tennetek.

Sokan közületek csodálkoznak, amikor el akarják kezdeni a küldetésüket. Kedveseim, ti már CSINÁLJÁTOK a küldetéseteket! Mióta ébren vagytok.


Még egyszer elmondanánk nektek, ahogy már korábban is mondtuk, „Ünnepeljetek! Szeressétek magatokat! Nagyon vigyázzatok magatokra!” Ti a vízen jártok. Szagoljátok a rózsákat! Mert titeket mérhetetlenül szeretnek.

 
EZ AZ A PILLANAT, AMIRE VÁRTATOK!


S
zeretlek titeket. Szeretlek titeket. Szeretlek titeket. Legyetek szeretetben. Ez minden, amit tennetek kell.

Higgyetek abban, amit láttok!  



Fivéretek:

Ashtar
 



Fordította: MAnna




13 megjegyzés:

  1. KÖSZÖNET ÉGI,MENNYEI,HOMORÚ FÖLDI,TENGERI TESTVÉREINKNEK,GAIÁNAK SZERETETT FÖLDANYÁNKNAK!!!DRÁGA MILLY KÖSZÖNET KÖZVETÍTÉSEIDÉRT!!!HIT ÁLTAL LÁTUNK,MÁR ÉRTJÜK MIT KELL TENNÜNK,HALADNUNK AZ ÁRAMLÁSSAL!FELÉBREDTÜNK A SZŐRNYŰ ÁLMUNKBÓL AMIT RÁNK KÉNYSZERÍTETTEK A SÖTÉTEK!FÜRDÜNK A FÉNYBEN,DRÁGA IKERLÁNGOK EGYMÁSRA TALÁLTATOK,HOZZÁTOK LÉTRE A SZENT HÁRMASSÁGOT!!!SZENT SZERELEM AMIVEL A TEREMTŐNK IS SZERET BENNÜNKET!!!AZ UNIVERZUM CSAK RÓLUNK BESZÉL,MIT VOLTUNK KÉPESEK TENNI ABBÓL A REMÉNYTELEN HELYZETBŐL MELYRE TASZÍTOTTAK BENNÜNKET A SÖTÉTEK,A FÉNYHARCOSOK SEGÍTSÉGÉVEL!!!AZ ISTENI REND ÉS AKARAT ÁTVETTE AZ IRÁNYÍTÁST,MOST!!!DRAGA EMBERTÁRSAIM NINCS MITŐL FÉLNI,VÉGE A ALJASSÁGOKNAK,NINCS HOVA MENEKÜLNIÜK A GAZEMBEREKNEK,ÉS MEGKAPJÁK MÉLTÓ JUTALMUKAT AZ EMBERISÉG ELLEN ELKÖVETETT BŰNEIKÉRT,ÉGEN,FÖLDÖN!!!!NAGYON VÁROM HOGY FÉNYTESTVÉREIMET MEGÖLELHESSEM VÉGRE,TALÁLKOZHASSAK SZÍRIUSZI CSALÁDOMMAL!!!ÁLDÁS MINDENKIRE UNIVERZÁLISAN!!!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Zsuzsa!
      Nem én közvetítem ezeket az üzeneteket. M Anna lefordítja angolból és én közzéteszem magyarul. Forrás: http://www.earthascends.com/page/492739582
      Köszönöm kedves és lelkes soraidat. Ránk fér. Viszont kissé nehezen olvasható a nagybetűk miatt. Ha megtennéd, hogy ezentúl normál betűkkel írnál, annak mindannyian örülnénk. Köszönöm.
      Milly

      Törlés
  2. Hello ! en is vártam nagyon ezt a jo pozitiv dolgokat meg iminden hogy felépithetúnk egy jobb civilizàciot bizony. most jo ez a cikk okes hogy nagyon örülnek meg a tömeges ébredés szekcio folyik es ez igaz mert làtom az emberekben a tömgközlekesben hogy milyen arcokat vàgnak valamire vágynak igazan szerintem a felemelkedés indult meg.és van szoktam hallgatni a youtubon a galaktikus üzeneteket es ott mondja hogy hamarosan meglesznek mindennel ami jo hir de a landolásukrol az űrhajoikkal mikor lesz mert erzem közel de valami konkrétum erről nincs? hogy felkèszüljünk hogy ne erjen annyira vàratlanul minket hofy nem tàmadnak hanem a joook landolnak. erről nincs semmi? de az àlmaimban is többször megjelennek még a landolas voltott is de élőben is igy lesz ugye?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A landolás lesz az utolsó dolog ami megtörténik.Az előtt sok dolog van,inkább először èljünk jól meg minden.De landolás előtt tuti lesz bejelentés,az nem járja hogy csak hopp megjelenek,még ha nem is tudnánk bennük kárt tenni,nem lenne jó vége.Szóval ez nem most lesz,nagyon nem.Olvastam 100 évet is :)

      Törlés
  3. Hát ha ez a száz vagy netalán még több év lesz az igaz, akkor itt valamit nagyon komolyan félreértettünk ezzel az egésszel kapcsolatban. Akkor ez az egész mehet a "levesbe", hiszen hol leszünk mi már akkor? Meg egyáltalán a Föld is hol lesz, pontosabban az emberiséggel mi lesz? De egyelőre még remélem én is, hogy nem ez a minimum 100 év variáció fog megvalósulni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aki félreértette, az bizony érezheti kellemetlenül magát...
      A Föld ugyanitt lesz, az emberiség meg fejlődni fog, ha minden igaz.
      Hogy mi hol leszünk? Hát vagy ugyanitt, vagy valahol egészen máshol. Arról nem hallottál még, hogy az emberi lélek halhatatlan? :)

      Egyébként csatlakozom az alattam szólóhoz, meg az egyik legújabban föltett üzenethez. Azért vagyunk itt, hogy önmagunkat adjuk, önmagunk legyünk, ez a mi terepünk, jó lenne tudni a helyzettel Élni...

      Törlés
  4. Csak a nagy várakozásban, el ne felejtsünk Élni! :)Idén azért már nagyobb mozgás várható az égen... :)Ha ez valakit vigasztal.. A "nagy bejelentés"-el kapcsolatban meg, bölcsebb lenne a Szívünkre hangolódni!...

    VálaszTörlés
  5. 100-700èv mèg!nekik mindegy ráèrnek a hajokon más az idö.azaz nincs is idö!ök boldogok ök más sürüsègben lèteznek.mi a 3.-ban ök 4-5-6-7-8-9!ök már felemelkedtek az anyag fogságábol.nem èrtitek meg h.ök azt várják h.mi lèpjünk nem azt h.mi öket várjuk.ez csapda!a22-es csapdája!nekik nincs ránk szüksègük csak nekünk rájuk de ök nem fognak lèpni mig száz emberböl csak kettö nèz fel az ègre.ott vannak,villognak es èn nèzem h.csak egyedül vok.ki nèzi öket.mindig egyedül!másoknak fontosabb dolga van.èn tudom h.kik ök èrzem a szivemben ès velem kommunikálnak is.kati üzenem amit tudok,nem fognak leszállni.kevesen vagyunk nagyon.szomoru vok.mert mások nem fogják az adásukat.csak leirom mi szokott törtènni hajnal 3körül.felnèzek egy csillagra ami ezer szinben vibrál,err oldalrol villan egy másik utána a harmadik èn meg forgok ide oda.vicces látvány azt hiszik táncolok.sokan vannak sokhajo rengeteg!az egèsz igazábol nem a fizikai sikon zajlik hanem belül.sugároznak v.jeleznek èn meg megyek ki ès farkasszemet nèzünk.vagy nevetek mikor nèmelyik elkezd ide oda himbálózni meg szinjátszóssá válik.aztán iszonyu energiát èrzek,utána bánatot h.mèg száz èv is lehet de 700 is.ök a testvèreink ès üdvözlik azt ki kitartoan kimegy nèzi öket beszèl hozzájuk.más bolondnak tart de nekem megengedtèk a kèk avianok h.kèpem legyen roluk.itt van a telefonomon.30 kèk gömb.mert kitarto voltam.legyetek ti is azok ès addig is szedjetek magnèziumot az nyugtat.hosszu a száz èv de ha okosak vagytok èletben maradhatunk.no hus cukor liszt olaj.soroljam mèg?lègzès hajnalban mikor jön fel a nap!pránakezelès naponta.nem kamu fènyoszlopozás hanem pranayama ès kezelès!nem bekèpzelt meditáciok hanem chi áramoltatás!ezt tudjátok tenni semmi mást.putyin meg obama meg a többi az harcoljon de mi ne tegyük.lèlegezzünk ès ök kommunikálni fognak velünk.kati èn vok. A nèvtelen szabotör aki tudja de sokszor kekeckedik.valojában ez vagyok èn.mindent tudok mindent olvastam mègis bolondnak tünök.eheieh asher eheieh so ham.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Így igaz vagyunk még egy jó páran,akik tudják,hogy amit látnak azok nem csillagok az égen és kommunikálnak is velünk.

      Törlés
  6. Hát, ez jó! Arra aztán várhatnak, hogy mi lépjünk! Ha ők ennyire más, magasabb szinten vannak hozzánk képest, akkor hogyan lehetséges az, hogy nincsenek tisztában a helyzetünkkel? Hiszen gondoljunk bele: 100 emberből kb. 99 azt sem tudja, hogy léteznek! Ebből kellene kiindulniuk, nem? Mi ránk aztán várhatnak az idők végezetéig, vagy nem tudom, hányadik következő életünkig! Így aztán várhatunk egymásra az örökkévalóságig, mert ugye, nekik nincsen ránk szüksége (ha tényleg nincs), mi pedig nem tudunk róluk, vagy ha igen, akkor pedig hiába várjuk őket. Nos, ez így tényleg a 22-es csapdája!

    Ha ugyan nincs is ránk szükségük, de mégis ennyire szeretnek minket és a szívükön viselik a sorsunkat(ami persze nagyon jó érzés), akkor esetleg nem nekik kellene mégis tenniük valamit, hogy tudomást szerezzünk róluk tömeges méretekben? Egyáltalán kik ők, miért érdeklődnek irántunk? Jelenjenek meg azoknak, akik hisznek bennük, de nekik kivétel nélkül!
    A kék avianok meg Ashtar ugyanaz, vagy nem?
    A magasabb, tehát nem fizikai síkokon miért vannak űrhajók? Ott is ennyire számít a távolság? Odaát miért van szükség hajókra? Hogyan néz ki egy nem fizikai űrhajó? Ezt nagyon nehéz egy embernek elképzelni, mert ugye, ennek szilárd, formával rendelkező tárgynak kell lennie.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha amit eddig olvastam akkor az van hogy 5D-be kellenek űrhajók ugyan úgy,felfelé nem kell mert nincs fizikai test vagy valami ilyesmi.Persze ebből is mi igaz,mi nem.Lehet az egész kamu,mondjuk én nem kezelem úgy hogy ez igaz,de olvasni érdekes.Nemem az gyanús hogy mindig azt írják amit hallani akarunk,embereket így szokták megvesztegetni.Mint mikor 10kg izmld lesz ettől a kalszulától,sok ember bedől mert azt akarja hogy ez igaz legyen,beeteti magát hogy lehetséges és megveszi,holott 10kg izma egy bálnának lehetséges 1 hónap alatt,ember erre képtelen.Szóval ennyi,a lényege csak annyi hogy senki ne élje bele magát.
      Amúgy nincs ránk szükségük,mért lenne? Max ha háborúzni akarnak egy más fajjal,7 milliárd katona jól jönne gondolom,de igazából tényleg egy fejlett fajnak mi nem kellünk,minek? Technológilag le vagyunk maradva.

      Törlés
    2. Amúgy lépni nekik kell,mért mi lépjünk? Ők a vendégek,nem mi utaztunk el.

      Törlés