2016. június 16., csütörtök

UFO konvoj harci rendben 2016.06.10.

Minden héten van egy csatorna, ahol ufótámadásról szóló filmet vetítenek. De már nem sokáig. Az agymosás már egyre kevesebb emberre hat. Az alábbi jelenséget is negatív eseménynek kommentálják a médiában. De mi tudjuk, hogy harc folyik a sötétek ellen az emberiség felszabadításáért.
Milly



UFO konvoj harci rendben

Szatellit felvételek
2016.06.10.




Ha igaz lenne, amit a cikk ír, akkor már jócskán tapasztalnánk a saját bőrünkön. De sehol semmi... tehát nem ellenünk folyik a harc, hanem a sötétek ellen, akik szintén rendelkeznek űrhaderővel, bár titkolják keményen. 
Milly




16 megjegyzés:

  1. Helló! én tudom hogy mi ez. Igazából valóban titkolták ezt előttünk mert bizony ahogy írtad hogy van egy csatorna tehát ez azt jelenti hogy csak.bizonyos kijelölt pontokon harcolnak vagyis nem akarnak nyilvánosság előtt harcolni mert Kiderulne így az ufo álcázás vége. Ha elolvasod a cosmic disclouser sorozatot sok ufos leleplezeet találsz mindent Elmagyaraznak a titkos informátorok. És.mégegy dolog hogy ha eltűntek évente rengeteg emberek akkor az azért van mert titkosan a szürkék meg a drakonidák a sötét flottával amit emberek kezelnek elteleportálnak hogy rabszolgaként aszteroidákon bányásszanak mindenféle övezetet aranyt és ilyeneket. Ennyi röviden ez. A titkos ufo álcázás lelepleződnek vége van a játéknak én.ezt tudom hisz ezért harcoltam évekig és én nem spekulálo vagyok bennem bizhattok mindent tudok mindent és a hitem istenben a nagy teremtő.erőben a plejadiakban hatalmas és bennem.bíznak ezzel kicsit elarultam magam hogy nekik dolgozok de akkoris a fény győzelme és pontosan meglesznek az eseménynek a kimenetele és a közzététel.is illetve a zsarnokság letartóztatása minden jó megfog történni csak türelem kérdése de ha érdekel a cosmic disclouser sorozatban elmondjáak hogy július 8-án.bejelentenek.valamit a federation of Light a planetáris békét és a közzétételt hogy majd egy másik.újabb időpontban landoljon a plejádi flotta és akkor majd a föld alól.is elvileg féljenek az Agarthaiak a kék Avionok és a szárny bontó gömblenyek csak karantén alatt tartják a naprendszerunket senki se be se ki ennyi még több rengeteg mindent tudok és hiszek ebben ennyi lenne. Ha valami buta ember ide ír erre az oldalra és teljesen kispekulalja magát és ellenzi az elméleteimet nézze. Utána a sorozatnakn és ne feledjük fény harcosok hogy ha növekszunk tudatossagban tehát szeretnénk minél.többet tudni akkor bizony elkell hinni azt is amit összeesküvés elméletnek mondanak. És a cosmic disclouser sorozatot és a federation of Light sorozatot meg az alcyone plejádok videókat nézni és mindent tudsz az igazságról majd ha ezeket megnéztétek és meditációval de rengeteg és pozitív vizualizációval imádsággal fent tartani a céljainkat csak.ezen az úton történik meg az esemény és a béke illetve minden.jó. ennyi.lenne sziasztok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amit írsz, azzal egyetértek. Köszönöm.
      A fura mondatszerkesztésnek nem tudom mi lehet az oka.
      Remélem az olvasók nem fogják zokon venni, és hozzászólásaik udvariasak lesznek.

      Törlés
  2. Köszi az információt, valóban én is így tudom hogy a sötétek ellen folyik fent a harc!!!

    VálaszTörlés
  3. azt áruld el katalinka h.miért tart még a chemtrail?ki finanszirozza ha a sötétek elbuktak?olyan szintü támadásvan szolnokon ma h.szo szerint idegbeteg leszek ha meglátom.hova lehet elmenni reklamálni?mit lehet tenni ez ügyben?itt csont hülyének tetteti magát mindenki vagy csont hülye tényleg.soha ilyen érzésem nem volt még mint ma.paranoia alakult ki ahogy kimentem az utcára.rettenetes az egész.mintha kiterjedt apparátus dolgozna az emberek altatásában,szervezett láthatatlan hálózat.nem létezik h.ezt csak ok nélkül érezném.magyarország bajban van mert rengeteg aljas kétszinü sunyi ember él itt.hazudnak és vakitanak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még működik a régi rendszer. Addig, amíg nem lesz változás ebben is, próbálj meg nem idegeskedni, mert az erősíti a negatív hatást.
      Vedd észre a rengeteg fénnyel teli embert, és azok társaságát keresd. Egyre többen vannak.
      Amíg a negatív dolgokra koncentrálsz, anélkül, hogy tenni tudnál ellene, addig egyre nagyobb hatással lesznek rád. Végül teljesen lehúznak. Tehát vedd észre a pozitív dolgokat... keresd... és azokra figyelj.

      Törlés
  4. Kitartást Szolnokon legyünk türelmesek ez avegso idő ezt tűk kell élnünk és álmodnunk a céljainkal és az eseménytátelni persze most megvan adva a rendszer végén a sötétek piedesztalja de vége lesz és ez lesz az a jóslat aminek bekell következni és nem a nostradamus meg a többi szar ok csak a rossz eseményeket jelölik ez a vége az istenség mindent tud lát hall és az univerzum figyel ha itt van két faj is kötél a földhöz bazi sok flottával itt az orrunkon az esemény és minden ez a végső cél a rosszaknak mindjárt túl jutunk rajta és illetve ezt várják a plejadiak is meg Agarthaiak hogy türelmesek legyünk meditációt csináljunk imádkozzunk és növekedjunk tudatossagban mondjuk azzal hogy az igazságot keressük mindenben ez a lényege ennek.

    VálaszTörlés
  5. Szerinted Katalin mennyi.ember lehet ébren szerintem Budapesten rajtam.kívül senki sem annyira rosszul érzem magam így egyedül csak.én álmodtam meg ezt az egész dolgot igyis utal.engem mindenki az egész társadalom lehet kedves ember van néhány így igaz csak azt nem értem miért ilyen kevés? nem hiszek hogy pár száznál többen ébren vannak e a világon nem.is értem.miért utalnak.engem a sötétek minden. Tudok mindent róluk is a jokrol is és tényleg annyi betegséget kaptam hogy nem.tudom.felfogni.akkor miért is vagyok itt ha túl jó vagyok még kedves és egy rossz dolgot nem tettem.soha senkivel és Fingom sincs.mi lesz a sorsom amíg eddig csak.rossz volt mindig mindenki utalt mert túl jó vagyok mi lehet oka ezeknek?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valami hiba lehet az oka, mégpedig benned. Tudom, mert tapasztaltam, magamon és másokon is.
      Ülj le, vagy feküdj le és lazíts. Aztán tedd föl a kérdést magadban, vagy hangosan, mit kell tenned, hogy megváltozzon, jobb legyen az életed! Vagy azonnal jön a válasz, vagy később akármikor.
      Kérjél segítséget is az égiektől.. hangosan. Mondjad, hogy meg akarsz változni és segítsenek ebben, mert boldog életet és jó egészséget szeretnél.

      Törlés
    2. Nem akarok negatív lenni de szerintem ez az egész felemelkedés majd valamikor biztos megtörténik de nem most.Szerintem a negatív lények tudatosan félreinformálnak minket és küldik a sok infót az agyakba.Akik veszik azokkal elhitetik hogy ők jók és az emberiséget szolgálják.Hamarosan képbe jön majd "Az Isten hangja" című project és a hologramok kivetítése az égre.Az emberek elfogják hinni hogy tényleg az égi világot látják!Az embereket olyan könnyű megvezetni és majd arról fognak írni hogy Te csak ne csinálj semmit majd megmentenek az ÉGI testvéreink.Tehát folytatódik a népek altatása!A lényeg hogy ne ébredj tudatodra,azt majd elintézik mások! Nézzétek meg hogy mit írtak korábban.Elfogytak a pénzek a chemtrailek finanszírozásához. Ez nem így van.Itt Miskolcon is csíkozzák az eget de nem is akárhogyan!Csak tudnám hogy akik eladták magukat és az országot, akik miatt tovább mérgeznek minket ők nem betegednek meg? Kaptak ellenanyagot? Itt soha nem lesz összefogás,ezért mi helyben topogunk és várjuk a csodát,a megmentőinket!Tévedés ne essék,én már nagyon várom hogy mindaz amit leírtak sok oldalon az mind valósággá váljon! Amíg mások csak a taposómalmot hajtják és fogalmuk sincs arról hogy mi történik körülöttünk addig itt nem lesz felemelkedés.Legalábbis nem most.Majd pár száz év múlva.Nekünk magunkat kell megmenteni!Ezt kellene végre megérteni és dolgozni magunkon! Nagyon nagy a sötétség a fejekben,csak nézzetek körül!Üdv mindenkinek!

      Törlés
    3. Ez mese.Kérhetsz te bármit de segítség nem jön.Nem is akarom mondjuk mert azt nem én értem el.Ha azt kérném h gazdag legyek és leszek is nem örülnék úgy neki mint ha én értem volna el.Az egyik olyan mint ha hitelre verném a mellem hogy gazdag vagyok de ha magamtól én munkám által akkor örömöt és önbizalmat ad.Ezétt hülyeség ez az imádkozás is.Mondjuk aki rákos annak mért nem segítenek hmm? Hagyják megdögleni az égiek.

      Törlés
    4. Úgy látom, és sokan mások is, hogy a fejekben egyre nagyobb a világosság. Persze nem mindenkiében. De ez természetes. Aki viszont csak negatívan hajlandó látni, az nem is veszi észre a pozitívat.
      Már nem mindennap csíkozzák az eget. Egyre ritkábban. Ez addig fog tartani amíg meg nem történik a hatalomátvétel, vagy a felemelkedés.

      Egyébként óriási csodák történnek nap-mint nap, ez már teljesen nyilvánvaló.

      Pl rengeteg győzelmet értek el magyarok, különböző világversenyeken. Szinte hihetetlen mennyiségben! Fel fogom tenni pár nap múlva a Mi Világunk blogra, hogy mindenki lássa a csodát.

      Egyre nagyobb az egység tudata, az ÖSSZEFOGÁS és a segítőkészség. Én személy szerint is tapasztalom.

      Ki kell nyitni a szívünket ahhoz, hogy meglássuk a sok jót!!!

      A felemelkedés pedig már folyamatban van. Erről pedig itt van két friss írás:

      http://szepjovot.blogspot.hu/2016/06/az-emberiseg-felemelkedesenek-nagy.html

      http://szepjovot.blogspot.hu/2016/06/tomeges-felemelkedes-ti-nagy-idotok.html

      Érdemes lenne olvasni a Szép jövőt és a Mi Világunk blogomat is. Azokon sok információ található.

      Törlés
    5. Névtelennek! (június 25-én írta)

      Jön a segítség! Rengetegszer tapasztaltam.

      A szív mélyéből jövő tiszta, őszinte, erőteljes, alázatos kérésre jön a segítség. Kivéve, ha az illető karmája, sorsa nem engedi azt teljesíteni. Egyébként is nem biztos, hogy amit kérünk, az jó nekünk. Nem ismerünk minden előzményt és következményt életünkkel és égi szerződésünkkel kapcsolatban.

      A betegségek figyelmeztetések és/vagy következmények tetteink, gondolkodásunk hatására. Akár előző életeinkből is származhat, vagy a felmenőinktől.

      Sokan kigyógyulnak a rákból ma már, amikor meg tudják tisztítani a testüket, a gondolkodásukat, vagy a karmájukat.

      Nincs még lehetőség felülről bárkit meggyógyítani. Nekünk kell elsősorban ehhez megváltozni. De a felemelkedési hullám épp ezt a célt szolgálja.

      Hasznos lesz elolvasni az alábbiakat:

      http://szepjovot.blogspot.hu/2016/06/tomeges-felemelkedes-ti-nagy-idotok.html

      http://szepjovot.blogspot.hu/2016/06/az-emberiseg-felemelkedesenek-nagy.html

      A halál csak a fizikai testünkre vonatkozik. A lélek és szellem halhatatlan! Aki meghal, annak lelke más világra költözik, ahol már nem szenved és tanításokat kap. Kivéve a nagyon gonosz lelkeket, ők tovább szenvedhetnek.

      Törlés
    6. Összefogás? Nagy Britannia a széttesés szélén áll mivel kilképtek az euból,a baj ott van hogy Skócia mondjuk nem akarna kivállni.Megoldás új ország.Akkor hol van az összefogás? Hozzátenném hogy ezt sima emberek döntötték el nem a politikai elit.Nem a jövővel kellene foglalkozni hanem a jelennel.

      Törlés
    7. A magyarok mikor tudtak így összefogni, mint most a focicsapatunk miatt?
      Már pár éve kezdődött amikor árvíz volt, amikor hóhelyzet volt, hatalmas összefogásban segített aki csak tudott. De a mostani meccsek alatt... ez csúcs. Ez az összefogás és öröm emeli a magyarság sorsát... mert ez óriási pozitív energiát generál.

      Törlés
  6. Köszönöm a segítseget remélem úgy lesz ahogy mondtad.

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok...A chemtrail-el kapcsolatban:Én egészen kis korom óta figyelem az eget és a természetet.2007ben vettem észre hogy vmi nagyon nincs rendben,nem értettem miért olyan furcsa az ég bizonyos időközönként!A környezetem szinte elme-betegnek minősített amikor erről beszéltem,de engem persze nem érdekeltek:)Aztán teltek az évek,és 2012-től 2015-ig néha el se hittem amit látok,volt hogy fel se néztem inkább az égre...Éjjel is folytatták sokszor,a teli-hold fényében tisztán látható volt!Majd tavaly év végén Vmi változás történt...Valóban ritkulni kezdett,és folyamatosan azóta is egyre Ritkábban látni,az Égbolt egyre kékebb sokszor elképesztően szép,Nagyon régóta nem látott színek kezdenek újra vissza térni a természetbe!Valóban néha még látható ez tény sajnos,De ez az állapot össze se hasonlítható azzal ami pl.tavaly volt!Szóval kitartás hamarosan vége lesz ennek az egész Őrületnek..Vége kell hogy Legyen!

    VálaszTörlés