2016. július 6., szerda

UFO Moszkva felett 2016.


Az nem lehet, hogy minden ufós videó hamis lenne. Bizonyosan vannak olyanok is, de nem mind.
Milly

UFO Moszkva felett"Ezt a videófelvételt állítólag Moszkvában készítették még idén (2016). Sajnos pontos információk nincsenek róla.
Így mindenki döntse el saját maga, hogy igazi-e vagy sem. :)"

2 megjegyzés:

  1. Hát nem tudom.Nekem eléggé gyanús ez.Semmi infó így nem hihető.
    Minden esetre egy kérdésem lenne,létezik olyan ember aki minden nap megjátsza magát? Tehát hogy rendes meg kedves azt valójában tök bunkó.Tegnap pont egy ilyen fenyegetett meg! Kérdés adott Milly,te hiszed hogy felemelkedünk meg eljön a szép jövő? Hát én nem,soha sem fenyegettek eddig meg és nem is tudom hogy kezeljem most.Mivan ha a haverjaival tényleg jön körbe áll és agyonvernek? Soha sem lesz ennek vége? Egyedül annak örültem hogy rájöttem az igazi énjére! Viszont ha bármi rosszat tesz az már következményeket von maga után ami visszafordíthatatlan! Mivel a cég nagyon érzékeny az ilyen esetekre nagy eséllyel kirugnák és rendőrségi ügy lenne belőle.Most akkor hogy oldjam meg?

    VálaszTörlés
  2. mindig gondolj arra h.te vagy ö és ö te.mindenki és minden te vagy,ha ártasz neki magadnak ártasz.ha szétver megérdemelted.mit fosol?sunyi,gyáva alaknak tünsz mit keresel itt?ez a bátor harcosok oldala.

    VálaszTörlés