2017. szeptember 26., kedd

Egy áldás az Arkturiaktól 2017. 9. 21.

Egy áldás az Arkturiaktól 2017.09.21.



A sötétek azt hitték, hogyha TÖMEGES félelmet teremtenek, akkor meg tudják hiúsítani Gaiának a felemelkedési folyamatát. A meglepetésükre a nagy katasztrófák okozta tömeges félelem sok áldozatában TÖMEGES FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET alakult ki!




Egy áldás az Arkturiaktól 

Suzanne Lie közvetítésével
2017. 9. 21.


Mi, az Arkturiak becsüljük és áldjuk az Egyesült Államok déli részében és a Mexikóban élő sok embert, állatot és növényt, akik sokat szenvedtek. Sajnáljuk, hogy a kedves Gaiának szüksége van arra, hogy „megrázza magát” egy kissé, mielőtt meg tudja kezdeni az átváltozását a harmadik/negyedik dimenzióból az ötödik dimenzióba.

Az emberek azonban összejöttek, segítették egymást és nagyban emelkedett az együttérzésük és a tudatuk, hogy „Segítették Egymást”. Az Egymás Segítése az, ami lehetővé fogja tenni a földetérésünk bekövetkeztét. Más szóval a Galaktikusok nem tudnak landolni, hogy segítsék Gaiát és az emberiséget, mielőtt az emberek meg nem mutatják, hogy EGYKÉNT tudnak dolgozni, hogy megsegítsék a többieket és a bolygójukat.

Gaia egy „Szabad Akaratú Bolygó”. Ami azt jelenti, hogy az embereknek, akik azt hiszik, hogy a legfejlettebb lények a bolygón, abba a tudatossági frekvenciába kell kiteljesedniük, amiben eredetileg voltak „összekapcsolódva és egymásnak segítséget nyújtva” a krízishelyzetekben és a mindennapi életben.

Ha az emberiség a fejlődés olyan pontjára jut el, amikor felfogja, hogy „egymásnak segíteni”, továbblépni a pusztán emberi léten és körülölelni az egész bolygót, valamint Gaia MINDEN teremtményét, elemét és elementálját, minket, a Galaktikus Családotokat, el fogjátok nyerni a magasabb dimenziókból azt, hogy „EZ A MOST” közvetlenül kapcsolatba fog lépni az emberiséggel az Első Érintkezés előkészítésére. 

Mi, a Galaktikus Családotok nagyon elégedettek vagyunk látva, hogy az emberiség tudata növekedett és segítséggel és nagy együttérzéssel van azok iránt, akik szenvednek – ami magában foglalja a földet, a vizeket és a levegőt.

NEM a Galaktikusok hozták létre egyik eseményt sem, hanem a sötétek tervezték ezeket az helyzeteket az idők nagy részében. Nem akarunk belemenni abba, hogyan tanulták meg a sötétek „elősegíteni a katasztrófákat”, erre az emberiségnek magától kell rájönnie.

A bolygó felemelkedése érdekében az „önkénteseink Gaiára mentek földi formában”, hogy megsegítsék az emberiségnek a valóság következő oktávjába lépését, ami az ötödik dimenzió.

Néhány ember megtanulta/emlékezett a harmadik dimenziós valóság feletti uralkodás érzésére. Ezt a hatalmat fedte fel az „egymás iránti szolgálat”, ami a mostani katasztrófákban mutatkozott meg.

Akik ezt az „Egymás Iránti Szolgálat -- beleértve Gaia Szolgálatát” uralmát elnyerték, ők lesznek a „felemelkedés tanítói”, amire őket kiképzik, ha elutaznak a különleges Csillaghajóikra és/vagy az Otthoni Világukba az ő harmadik, negyedik vagy esetleg ötödik dimenziós testükben.

Mi, a Galaktikus Családotok sajnáljuk a „harmadik dimenziós emberből az eredeti ötödik dimenziós ÉNETEKBE való felemelkedés” nagy nehézségeit. De mert a „sötét erők - az Illuminátus” Gaiát át akarják venni, mint az egyik bolygójukat, az embereknek  szembesülniük kell a saját belső sötétségük tényével, mivel ha nem képesek felismerni a sötétséget magukban, nem lesznek képesek rájönni az Illuminátus sötétségére. 

Mivel MOST Gaia készen áll az Ő „Planetáris frekvenciája ”harmadik dimenzióból – a negyedik dimenzión át – az ötödik dimenzióba való átmenetének a gyorsítása belekezdésébe, mi, a ti Galaktikus Családotok itt állunk, hogy segítsünk minden bátor felemelkedőnknek.

Azt mondjuk, „a Mi felemelkedőink”, mert MI TI vagyunk a felsőbb frekvencia valóságában. Ti azok a nagyon derék tagjai vagytok a mi multidimenzionális valóságunknak, akik önkéntesként vállaltátok a földi életet, hogy segítsetek Gaiának az Ő planetáris felemelkedésében. Így felhívást kaptatok az eredeti rezonanciátok lecsökkentésére az ötödik dimenzióból a harmadikba, hogy rezonálni tudjatok a harmadik dimenzióval.

Az ötödik dimenzióból a harmadik dimenzióba menni olyan, mint egy mélytengeri búvárnak a tenger fenekére merülni. Ténylegesen a földi önkénteseinknek egy „időt” kell tölteniük egy különleges kamrában a hajónkon, hogy újra hozzászokjanak a magasabb frekvenciákhoz a multidimenzionális Csillaghajóinkon.

Ahogy mondtuk, úgy volt, hogy az USA lesz a bolygószintű felemelkedés gyújtópontja. Azonban Mexikó is ennek a területnek az egyik komponense, mert érintett. Lényegében Mexikó a földi híd É-Amerika és D-Amerika között.

Ennek megfelelően, ahogy az Egyesült Államok áldozata volt az „éghajlati háborúnak”, úgy Mexikó is, mert ők is érintettek. Tehát mivel Mexikó a „földi híd” egy jelentős részét teszi ki a D-Amerikai kontinens felé, így nagyon lényeges mind D-Amerika, mind É-Amerika felemelkedése szempontjából.

Tudatában vagyunk, hogy mivel az emberiség többsége a Földet egy DOLOGNAK tekinti, nem veszik figyelembe azt a sok „emberi tulajdonságot”, amit egy földtömeg képvisel. Az emberek mindig azt hiszik, hogy az emberek hozták létre a kultúrát, ami a területet befolyásolta.
Pedig, éppen az ellenkezője volt. A föld (a vidék) volt az, ami befolyásolta az embereket. Ha egyszer az embereknek kellően felemelkedik a tudatuk, és felfogják, Gaia egy élő, lélegző lény, akkor képesek lesznek rájönni, hogy NEM az emberek befolyásolják a Földet. A Föld az, – Földanya – aki befolyásolja az embereket.

Emlékeztek arra, amikor régen az Egyesült Államokban „civil háború” volt Észak és Kelet között? Szóval MOST Észak és Dél többé nem korlátozódik az Egyesült Államokra, hanem kiterjed „AMERIKA” északi és a déli kontinenseire is.

EZ A „HÁBORÚ” AZONBAN teljesen más, amire nem túl sok ember jön rá, hogy az ellenség nem más, mint Illuminátus ismeretlen tagjai. Az Illuminátusnak ezek a tagjai tudják, hogy Gaiának egy lehetősége van a felemelkedésre. És mi hozza létre a felemelkedést? A TÖMEGES Feltétel Nélküli SZERETET.

Így a sötétek azt hitték, hogyha TÖMEGES félelmet teremtenek, akkor meg tudják hiúsítani Gaiának a felemelkedési folyamatát. A meglepetésükre a nagy katasztrófák okozta tömeges félelem sok áldozatában TÖMEGES FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET alakult ki!

Ennek megfelelően a Gaiát ért nagy pusztítás azt eredményezte, hogy sok EMBER FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETETTEL tevékenykedett és még mindig így tesz. Akik nem voltak a szerencsétlenségek áldozatai és még azok is, akik áldozatai voltak az összes jelenlegi katasztrófáknak, óriási bátorságot mutattak, teljes szolgálatot másoknak és mély, maradandó  Feltétel nélküli SZERETET Gaia, Gaia földje és Gaia emberi lakossága iránt.

Az Illuminátus nagyon boldog volt, mert azt hitte, hogy ezek a katasztrófák egy összetört, félelemmel teli lakosságot fognak teremteni, akiket könnyen lehet manipulálni és irányítani. Azonban, EHELYETT, a sok szerencsétlenség egy olyan lakosságot hozott létre, amely mély szeretet mutatott ki minden ember iránt (nem számít a faj, a szín vagy a vallás), óriási bátorságot és önfeláldozást az emberek, állatok és egyéb élőlények irányában.

Az emberiség nagy kitartást és belső erőt mutatott fel, ami rádöbbentett minket, a Galaktikusokat, hogy ezek a kiválóságok lehet, hogy ugyanúgy képesek lesznek segíteni Gaiának az Ő felemelkedésében, mint ahogy Hozzákapcsolódtak az Ő megsegítése érdekében.

Mi, a ti Galaktikus Családotok ANNYIRA büszkék vagyunk azokra, akik ebben a MOSTBAN földi testet öltöttek! Úgy tűnhet sokaknak, hogy CSAK rombolások és szenvedések vannak. Az ötödik dimenzióból és azon túlról nézve azonban egyre több és több derék emberünket látjuk, akik éjszakánként meglátogatják a Csillaghajóinkat és visszahozzák a tanultakat, hogy megosszák azokat az embertársaikkal.

A mi Hajóinkról látjuk Gaiát, amint sugárzóan boldog az Új, Magasabb Fénnyel és Feltétel Nélküli Szeretettel. Végül el szeretnénk mondani mindannyiótoknak, akik elvesztettétek a szeretteiteket, hogy ők ITT VANNAK VELÜNK a magasabb dimenziókban. 

Áldás Mindannyiótoknak!
Az Arkturiak és a ti Galaktikus Családotok

Fordította M Anna


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése