2014. július 21., hétfő

Béke protokoll - Friss Galaktikus F.hír 07.11.


  Jelenleg rajtunk, a fénymunkásokon, a földi csapaton van a fő fókuszuk. Teljesen aktiválni akarnak mindent, ami szunnyad a fénymunkásokban, azokban, akik ennek a küldetésnek az élvonalát képezik. Azt is kalkuláljátok bele, hogy azt mondták nekem, hogy sok-sok fénymunkás van, aki még alszik és akik ébredésének időpontja egy éven belül megtörténik, ők akik most még nem állnak készen a felébredésre. Minderre azért van szükség, hogy biztosítva legyen a küldetés folytatása, menetrendszerű kiteljesedése.


Friss hírek a Galaktikus Föderációtól
Béke protokoll 
2014-07-11


spaceship_window_not_fan_of_that_at_all_or_the_1920x1200_wallpaper_Wallpaper_2560x1600_www_wallpaperswa_com

Néhány nappal korábban, miközben gyógyítást végeztem hirtelen egy galaktikus találkozóba csöppentem (mivel gyógyítás közben elhagyom a testem, ezért ez jó időpontnak ígérkezett a kapcsolathoz). Sok lény gyűlt egybe. Sok különböző csillagnemzetből, dimenzióból és bolygóról, volt sok fénymunkás, a földi csapat, ahogyan ott is hívnak minket, egyeseket felismertem innen a Földről. Mindannyian egy asztal köré gyűltünk és megvitattuk a következő lépéseket a Földdel kapcsolatosan. Hogyan aktiváljuk az új energiát és a tisztítást. Hogyan lehetséges kollektív szinten megtisztítani mindent és megkezdeni a helyreállítási folyamatokat.

Az első téma Izraelben és Németország hegyeiben is egy pont aktiválása volt. Mindkét hely nagyon fontos, mert mindkét hely specifikus energiát tart meg, amiket fel kell oldani. Mindkét hely szent és portálok vannak ott, ókori tudást rejtve magukban. A béke protokoll erről a két helyről fog elindulni. Melyiket sikerül először aktiválni még nem tudható, de nemsokára kiderül. Ha a következő másfél évben a két helyszín közül valamelyiken találod magad, akkor megrázó élményekre számíts, és nem hiába kerültél oda.

Megvitattuk azt is, hogy az emberiség készen áll-e arra, hogy a galaktikusok leereszkedjenek-e és a földi személyzet fénymunkásainak egybehangzó véleménye az volt, hogy “még nem”. Az ok, hogy nagyon törékeny a test és fel kell még tornázni először [a rezgésszintet] és funkcióit tekintve helyre  kell állítani, hogy képes legyen megtartani a galaktikus családunk rezgéseit és hogy ez ne okozzon szétesést. A galaktikus családunk hozzáigazítja rezgésüket a miénkhez, hogy találkozhassanak velünk, de hogy valóban megértsük kik ők és valóban megértsük ki vagyunk mi, nekünk kell felemelnünk a rezgésünket az ő szintjükre és akkor szabadon szemtől szemben beszélgethetünk velük, ahogy a földiek mondják. De még mindig szükségünk van ‘egy kis’ időre. (max.-szerk) 2018-ig le kell zárnunk a Föld nagyobb részének felemelését, hogy teljeségében integrálhatóvá válhassanak az új technológiák.

Mindannyian durván egy évet kértünk. Természetesen ez az emberiségtől fog függeni. Jelenleg rajtunk, a fénymunkásokon, a földi csapaton van a fő fókuszuk. Teljesen aktiválni akarnak mindent, ami szunnyad a fénymunkásokban, azokban, akik ennek a küldetésnek az élvonalát képezik. Azt is kalkuláljátok bele, hogy azt mondták nekem, hogy sok-sok fénymunkás van, aki még alszik és akik ébredésének időpontja egy éven belül megtörténik, ők akik most még nem állnak készen a felébredésre. Minderre azért van szükség, hogy biztosítva legyen a küldetés folytatása, menetrendszerű kiteljesedése.

Ennek az időkeretnek a leforgása alatt sok minden fog történni. A Föld egy hatalmas átalakuláson megy keresztül, és minden szignifikánsan felgyorsul. Egyre jobban ráébredünk arra, akik vagyunk. Testünk sok igazításon megy keresztül, kicsit hepehupás lesz az utunk, de együtt tudunk ezzel élni. Tudom, hogy képesek vagyunk rá. SOK igazítás, újrahangolás lesz, ami sok „betegeskedést” jelent, váratlan fájdalmak itt és ott. Ez mind természetes folyamat, mert folytatjuk a teljes és igaz elengedését annak, ami még igaz emlékezetünk útjában áll. [ford. megj. - Azért a nem múló, tartóssá váló fájdalmak esetén mindenképpen forduljunk orvoshoz.] Ezen a folyamaton mennek keresztül a fénymunkások, hiszen ennek a küldetésnek az élvonalában lévőknek teljes tudatában kell lenniük saját erejüknek, hatalmuknak. SOKAT tanítanak nekünk.

Számoljatok azzal, hogy éjszakánként és a meditációd során meglátogatnak. De légy éber ki az, aki meglátogat és kérj mindig tisztázást. Kérdezd meg honnan jöttek. Küldj ki egy ibolya/arany sugarat és ha nem tűnnek el, akkor bátran beszélgess velük. Tanítanak a saját történeteddel kapcsolatosan, honnan jöttél, mit csinálsz itt, mire kell emlékezned és mit hozol erre a világra. Rengeteg új technológiát fogunk kapni, rengeteg új ötletet, inspirálva leszünk olyan dolgok megtételére, amire soha nem gondoltunk volna!

Sokan szükségét érzik, hogy munkahelyet váltsanak, hogy a világ egy másik részébe költözzenek, hogy teljes egészében megújítsák és megváltoztassák életüket. A technológia területén tevékenykedőket arra inspirálják, hogy képesek legyenek az új energiával, az új gyógyítással stb. kapcsolatos ötleteiket gördülékenyebben, kisebb ellenállásba ütközve megvalósítani, mint korábban.

Ez egy furcsa időszak lesz, amikor a dolgok elindulnak vagy visszafejlődnek, attól függően hol állsz az életedben, ill. hol állsz a „megbocsátás, elengedés és befogadás” gyakorlásában. Nos még egyszer, rendkívül fontos, hogy megszabadulj mindentől, ami az utadban áll.

Kérlek mindig légy körültekintő, mikor híreket olvasol, bizonyos szent nevekkel „negatív” módon visszaélnek és megmérgezik a gondolatmintáidat és elültetik a félelem és harag magvait a tudatalattidban, tartózkodj attól, hogy ez áthassa lényedet. Ha rossz érzés fog el, ha valamit olvasol, akkor ne állj neki ellent, hanem engedd meg, hogy áthaladjon rajtad, figyeld amint eltávozik testedből és bizonyosodj meg róla nem betegít meg. A legjobb, ha egy mély lélegzetet veszel és elengeded MINDEN izmodat, lazíts egy pillanatra és engedd mindezt elmúlni.

Ez az igazság egyensúlyának fontos időszaka…minél több fényed van és minél több fényt gyűjtesz magadba ebben az időszakban, annál több szeretetet és fényt tudsz kiáramoltatni a világba, segítve a dolgok teljes kiegyensúlyozását, amikor eljön a 2. fázis.

Egy dolog biztos minden roppantul felgyorsul. És még ha mélyponton is vagy, kérlek légy tudatában, hogy mindez csak előre hajt téged és megállít abban, amint éppen teszel és elgondolkodtat, teljesen megváltozatja az életed és egy új ösvényt követsz.

Ezért HALLGASS a vezettetésedre, amit kapsz. Ez egy nagyon fontos időszak, hallgass belső énedre. Rengeted csodás földünket érő energia támogat téged, amit KÍVÁNSZ az életedben nagy gyorsasággal fog megvalósulni!

Ezért arra összpontosítsd a gondolataidat és az érzéseidet, amit tenni AKARSZ, ne arra amit nem akarsz. Még egyszer emlékezz az univerzum nem érti a „NEM” szót, csak a KIJELENTÉST! Ezért úgy gondolkodj „xyz-t akarom” és nem úgy, hogy „nem akarom xyz-t”. Mert megkapod azt, amit akarsz és azt is, amit nem. [Főleg ha az akarat és a szeretet egyensúlyban van.-ford.megj.]

Mindenek felett ÉLVEZD az életet! Szórakozz! LAZÍTS! Eljött az idő, hogy önvalóddal egyesülj, hagyd hogy az új energiák szeretetbe és fénybe burkoljanak, hogy katalizátorként hajtsanak és hagyd hogy ÖNMAGAD lehess! LÉGY a fénysugár, ami vezet, ezért jöttél ide!

Még egyszer, belépünk a küldetés 2. fázisába és hagyunk időt, hogy visszanyerjük erőnket az évek során megtett nehéz munka után. Hagyunk időt, hogy valóban EMLÉKEZZÜNK és LÉTEZZÜNK ebben a pillanatban. Élvezd minden másodpercét. Gyűjtsd be az energiákat, szükséged lesz rájuk körülbelül másfél éven belül, amikor a projekt helyreállító része fog megkezdődni. Most pedig ÉLVEZD az életet!

Csatornázta: Anna Merkaba

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/2014/07/11/update-from-galactic-federation-peace-protocol-landing-and-your-mission/
http://kristalyhang.wordpress.com/2014/07/21/friss-hirek-a-galaktikus-foderaciotol-beke-protokoll-2014-07-11/ 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése