2014. szeptember 8., hétfő

A Próféciák beteljesítése - Galaktikus üzenet 08.26.



 Próféciák zengtek régen ezelőtt arról, ami most történik galaxis szerte. Ezért jövünk el, beteljesíteni ezt a próféciát,....





2014. szeptember 1., hétfő
A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2014. Augusztus 26.
Sheldan Nidle által




(a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)

3 Ben, 11 Uo, 11 Ik
Dratzo! Sok jó dologról jövünk beszélni nektek! A legfontosabb az alapok egyre nagyobb áramlása bolygó szerte. 
Az ősi családok megkezdték a kifizetéseket, amik az átértékelt pénzek globális kicserélődéséhez, és egy jelentős pénzújraindításhoz vezetnek. Ráadásként ezen eseményekhez, ott vannak a jólétprogramokból és a világ humanitárius projektjeiből eredő összegek folyósításai. Ezek a dolgok két másik esemény köré épülnek. Az egyik egy globális fordulópont, vagy adósság érvénytelenítés bejelentése, a másik pedig a sok GESARA kormány kiemelkedése, az USA-ban lévővel kezdve. Ezek a különféle új kormányok kövezik ki az utat nem csak a jólét, hanem a közzététel pillanata számára is. Amint felfedezitek, hogy mi létezünk, készen állhattok a Belső Földön lévő unokatestvéreitektől és a mi tőlünk származó bejelentésekre. Élő bolygótok üreges, és van egy nagyon különleges magja, vagy központi napja. Ez a belső nap felelős a sarki fényekért, amiket éjjelente láthattok a felszíni birodalmatok legészakibb és legdélibb részein. Ez a jelenség részét képezi a világotokon létező számos misztikumnak. Itt vagyunk, hogy elmagyarázzuk őket nektek.
Világotok egy több milliárd mérföld átmérőjű hatalmas naprendszer részét képezi. A mérete ellenére, ez a bolygórendszer meglehetősen kicsi. Mégis, csodálatos módon négy vízvilág maradványait is tartalmazza. Ez teszi egyedülállóvá ebben a galaxisban. Az egyik dolog ami történni fog, ezeknek a világoknak a helyreállítása a korábbi állapotaikba. Amikor ez végbement, egy felettébb szép és egyedülálló otthon részesei lesztek az emberiség számára. Elsődleges gondnokságotok felügyelni ezt a fenséges helyet, és üdvözölni sokakat az otthonotokat jelentő világban. A fizikaiság számos helyéről érkező Lények jönnek szervezeteket létrehozni, hogy terjesszék a Fényt és a Mennyország szent rendelkezéseit. A sötétség felügyeletére lett bízva ez a galaxis már szó szerint egy milliárd éve. Most a Fény jön el, és az általatok felhalmozott bölcsességből tanulni kell. Trükkösen a korlátozott tudatosság rettenetébe juttattak benneteket. A sötétség arra használta fel új korlátoltságaitokat, hogy egy szolgafajt teremtsen, és rajtatok élje ki sötétségét. Nem volt választásotok, csak az engedelmeskedés. Bennetek mégis ott volt egy Szellem, mely feldühödött ezen a vakmerő dominancián.
Ez a szellem volt az oka annak, hogy földönkívüli mestereitek nem egyszer, hanem háromszor is elpusztították globális társadalmatokat. Csak homályos emlékeitek vannak erről a belső memóriátokban és az össze-vissza kuszált történelmetekben. A Felemelkedett Mesterek eljönnek, és az isteni időben, tanítanak róla és még sok másról is benneteket. Mi azért jövünk, hogy mentoraitokként és gondviselőitekként ténykedjünk a folyamatban, ami csak a tapasztalatok kezdete lesz. A mi mentorainknak szó szerint csak bele kell nézniük szemetekbe, és önmagatokról tanítanak benneteket. Időnként ez érzelmileg és mentálisan igen fájdalmas. Tudjuk milyen kemény lehet ez. Mindazonáltal, szembe kell néznetek démonaitokkal, és meg kell tanulnotok hogyan tudtok valóban megszabadulni tőlük. Ez olyan dolog, amivel mi életeink között szembesülünk, és amikor napi szinten egy különlegesen képzett tanácsadóval dolgozunk. Van egy a Négy Törvény köré épített eljárásunk, ami szent nekünk. Spirituális aspektusunk finomítására törekszünk, és hogy jelentős mértékben feljavítsuk a kapcsolatot az ő belső fizikai aspektusával.
Mi értjük milyen létfontosságú a Szeretet gyakorlása, és hogy a Fény bölcsességét alkalmazzuk mindenkire és önmagunkra. Hosszú életeket élünk, mely a fizikaiság felfedezésére és a csillagokból érkező mérhetetlen bölcsesség megtanulására épül. Ez a bölcsesség az általunk közösen elnevezett Megértés Könyvében lett megörökítve. Több millió évvel ezelőtt kerültünk elsőként szembe a sötétséggel, és szereztünk tudomást a galaxis szerte gyakorolt módszereiről. Az Anchara kontinuum számos dolgot tanított nekünk. Mennyei tanácsadóinktól kértünk tanácsot ezekkel kapcsolatban. Válaszok sora igazolt minket. A Mennyország adta nekünk a Négy Társadalmi Törvényt és a Megértések Könyvének elejét. Eljövünk vezetni benneteket és megmutatni nektek, hogyan kezdhetitek el a ti saját bölcsesség és megértés könyveteket. Szeretjük amit ti fogtok tanítani nekünk. Próféciák zengtek régen ezelőtt arról, ami most történik galaxis szerte. Ezért jövünk el, beteljesíteni ezt a próféciát, és irányítani azt az eszközt, ami visszajuttat benneteket a Fénybe, és a teljes tudatosságba. Az események, melyek következnek, azok az eszközök lesznek, melyek által mindez egyszerűen megtörténik!
Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Több mondani valóval érkezünk ezen a napon! A teljes tudatosságba való isteni menetelésetek következő lépése közeleg. A Felemelkedési tünetek következő fázisa az új és a régi csakrák közötti egyensúlyt érinti. Ezek a módosulások a testetek meridián rendszerét is érintik. Mostanra sorba álltak az új csakráitok, és hatással vannak fizikai énetek természetes egyensúlyára. Ezeknek a változásoknak el kell kezdeni átrendezni a különféle típusú stimulációkra adott testreakcióitokat. Ez lehetővé teszi, hogy az agyatok képes legyen jobban szabályozni azt az új egyensúlyt, amit a különféle testőrzőitek hoztak létre. Ez idő alatt, elkezdhetjük fejleszteni azokat az új lenyomatokat, amik segíthetnek a testeteknek a 4 új testcsakra és azon két csakra által produkált stresszt csökkenteni, ami kiegyensúlyozza az isteni nőiességgel és férfiassággal való kapcsolatotokat. Így a testetek el tudja kezdeni a közelgő Felemelkedésetekre való előkészületek által teremtett kellemetlenségek helyreállítását.
Ezen áldott módosítássorozat felkészít benneteket a mentorotok bemutatkozására. A Felemelkedést megelőző utolsó életünk alatt megkaptuk a lehetőséget arra, hogy jobban megértsük azt, amit még a Mennyországban határoztunk el, hogy megvalósítunk. Most nektek is megadatik ez a lehetőség. Mindegyikőtöknek jobb érzése kell legyen azzal az átalakulással kapcsolatban, amin keresztülmentek. A Mennyország megkért minket, hogy magyarázzuk el ezt nektek, és kérjünk meg benneteket, hogy igényeljétek segítségünket, amikor az szükséges. Szánjatok időt rá, hogy szóljatok hozzánk imáitok és meditációitok során. Készek vagyunk megmutatni nektek, hogy min mentek keresztül, és ellátunk eszközökkel, hogy enyhítsük fájdalmaitokat és bánataitokat. Ez a segítség egy isteni beavatkozás. Ez lehetővé teszi, hogy fokozatosan gyógyuljatok, és felkészüljetek arra az időre, amikor találkozni fogtok a kijelölt mentorotokkal. Addig, jelentőségteljes módon segíteni tudunk nektek. Ti a mi áldott Fényseregünk vagytok!
A Mennyország biztosít mindegyikőtöket arról, hogy egy szent idő végett vagytok itt, és jobban meg kell értenetek ezt. Nem büntetésben vagytok itt. Inkább áldva vagytok a Mennyország finom energiáival. Mindegyikőtöknek speciális életszerződése van, és idő kell a gyógyulásra, és hogy istenien megérintsenek mennyei seregeink és mi. Úgyhogy ne felejtsetek el imát küldeni a Mennyeknek és nekünk. Ez a gyógyulás ideje, és annak ideje, hogy újra elkötelezzétek magatokat ezen szent ügy iránt. Amikor a különféle adományprogramok kifizetésre kerülnek, mélyen magatokba kell néznetek és egyúttal elkötelezni magatokat a Fénynek! Tekintsetek ezen időkre úgy, hogy valami bámulatos eseménynek kell bennük történni. Lássátok mindezt csupán a próféciát elhozó dolgokként! Azért vagytok itt, hogy elhozzátok a Fényt ebbe a birodalomba, és kollektíven legyőzzétek a sötétséget és annak rettenetes módszereit. Örvendezzetek és fogadjátok el a Mennyország tisztességes adományát! Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!
Ma folytattuk üzeneteinket veletek. A világ készen áll elfogadni azt az első eseményt, mely a jólét, egy globális fordulópont, és új kormányzás felé juttat benneteket. Ez természetesen elvezet a közzétételhez és olyan eseményekhez is, amik a ti Spirituális és űrcsaládjaitok érkezését jelölik! Sok nagy dolog már készen áll a megtörténésre. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
Forrás: Földimennyország.hu

25 megjegyzés:

  1. Na most akkor tisztázzuk már: Ennek az Asthar csókának van köze a gyíklényekhez? Mármint az Annunakikhoz? Vagy ennek az egésznek mi köze mindenhez? Ott van pl. az az Inunaki-nak nevezett román kisgyerek.....Az is hasonlókat mond, csak éppen semmi nem igaz. Tegnap volt szerencsém éjjel elolvasni a "vele készült" interjút..Hát....Semmi nem jött be. Arról volt szó, hogy 2013 végére hű de piszok jó lesz, mert sokan átlényegülnek valami x dimenziós lénnyé, aki meg nem, az is fel fogja fogni, hogy micsoda lehetőség, és kap egy esélyt. A lényeg, hogy itt lesz a kánaán....Oszt még sem. Sőt, egyre rosszabb a helyzet a világon. Valahogy a Kelly Hősei film jut eszembe...Mikor Csodabogár Moriarty-t hibáztatja a híd lebombázásáért. Pedig Moriarty egyész úton "szépen gondolt arra a qrva hídra". Persze tudom, minden az emberek hibája, mert hagyják magukat megvezetni mindenféle gyíklények által.....Hagyjuk ezt a komolytalanságot. Sziriusziak, gyíklények, klingonok, morgoncok....Ugyan már kérem szépen. Megjegyzem nekem jogos a kiakadás, sőt kell is. Asthar és mindenféle kitalált ember nélkül is hittem abban, hogy a vallás csak megoszt, hittem abban, hogy jónak kell lenni, és akkor jó dolgok történnek az emberrel. Meglett a végeredménye: A nagy jóságomat, és segítőkészségemet kihasználták. Buktam egy házat, egy egzisztencát, és egy életet. Nekem nem magyarázza senki, hogy ezekre nem lesz szükségem mert ilyen, meg olyan jövő vár ránk. Elmondom milyen jövő vár ránk: Obama mint minden elődje háborút akar, de nem a saját földjén. Ugyan olyan szenteskedő szarházi mint a többi elnök volt. A megmentő szerepében akar tetszelegni, és sikerülni is fog neki. Putyin a keze alá dolgozik. Most Ukrajna, később mindenki más. Ennyit erről. Asthar, Szíriusz, Draco, Inu, meg Anu. Egy szart. Ember van, és az gyarló mindenféle segítség nélkül. Szálljatok le a földre. Vagy szóljatok Asthar-nak, hogy velem is beszéljen, és magyarázza meg, hogy azt a jót, és kedvességet amit adtam, miért szarban, szemétségben, árulásban kaptam vissza.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen.
      Kicsit elkeseredett az írásod. Nem védeni akarok senkit, főleg nem a "csatornázott" üzeneteket nem. Aki hinni akar nekik az hisz. Lelke rajta. Az hogy valaki jó és szeretetteljes az nem egyenlő az önfeláldozó áldozat szereppel. Ha kihasználtak és hagyod magad jóhiszeműen kihasználni az valószínűleg azt jelenti, hogy van még mit tanulnod ezen a téren. Visszatérve Obamához és Putyinhoz, jelenleg Obama egy báb amit mások mozgatnak, Putyin pedig egy egyensúly a világban Israel és az USA ellen. Ha nem lenne ilyen nagy stratéga és nem látna 2-3 lépéssel az USA előtt akkor már rég lángolna a közel-kelet és az arab országok... Ashtar mint olyan már nem létezik, a nevét felhasználva próbálnak meg hülyíteni arra alkalmas és fogékony csatornázókat. Ha nem tűnt volna fel ezek az üzenetek semmiről sem szólnak, csak reményt keltenek, ezáltal altatnak olyan veszélyes állapotba, hogy kezded mástól várni a "megváltást". Aki átlát ezeken az már rájött, hogy a szabad akarat csak ŐT MAGÁT jogosítja fel arra, hogy megváltoztassa a világot magában. Az hogy milyen nehézségeket kapsz és ezt te miként éled meg az hozza el neked az életedbe a poklot vagy a mennyet. Minden rajtad múlik, hogy milyen címkéket raksz a veled megtörtént dolgokra. Egy dolgot tudok ajánlani számodra, csak olvasd el Neale Donald Walsh: Beszélgetések Istennel című könyvét (mind a 3 kötetet). Ha azt hiszed, hogy vallásos témájú, akkor nagyot tévedsz. Ezt a könyvet egy hívő ember Istentelennek, eretneknek, vagy ördögtől valónak tartaná. Ha elolvasod és más szemmel nézel utána magadra már elértél vele valamit. Találd meg önmagad. Vagy azt aki szeretnél lenni. Üdv: Imre

      Törlés
    2. Kedves eljöttem szolò én hasonló cipöben járok mint ön. A családom szinte minden tagját ingatlanhoz segítettem, úgy pénzel mint munkával a kölcsönadott pénzeket senki nem adta vissza. Sött ezekután még a fateromat kitették a közösen épített házból. Én neki külün építettem egy kis háazt hogy ne az utcán lakjon, persze hiteldö.Most ott tartok hogy külföldre megyek dolgozni hogy fizetni tudjam a hiteleket. Hát ez a fenenagy jólét ami vár ránk munka haláláig.

      Törlés
    3. Jól érzitek amit éreztek és fent leírtok, és ez a film szépen alátámasztja a véleményeteket...

      http://www.youtube.com/watch?v=ZZZ5AWVMtxc

      Törlés
  2. Kedves Névtelen!
    És mi van, ha mindennek így kellett történnie, ahogyan, mert különben soha nem mentél volna külföldre például? Mi van, ha ezek a "csapások" kellettek ahhoz, hogy "megmozdulj" valamerre, csak még nem látod a végét, mert benne vagy a folyamatban. Sokszor nem látjuk a fától az erdőt. Sokszor azt látjuk csak, hogy csupa rossz dolgok történnek velünk és csak ott állunk, hogy mivel érdemeltem ezt ki, mikor én egész életemben mindig jó voltam mindenkihez (én is tapasztaltam már ezt sokszor sajnos). És egy idő múlva kezd kitisztulni a kép, hogy az a sok rossz dolog kellett ahhoz, hogy irányt változtasson az ember élete, mert ha nem történtek volna meg, akkor csak egy helyben toporgunk egy mocsárban, és semmire nem visszük az életben, épphogy elvegetálunk, holott sokkal nagyobb dolgok megvalósítására is képesek vagyunk.
    Sokszor a rossz dolgok vezetnek el egy sokkal jobb végkimenetelhez, csak nyitottnak kell lennünk mindenre. A negatív egy katalizátor, az mutatja meg nekünk, hogy változtatnunk kell valamin, ha teljesebb életet akarunk élni.
    Szerintem semmi sem történik véletlenül.......mindennek pontos oka van, amit csak később értünk meg, hogy miért is volt. Biztos vagyok benne, hogy idővel össze fog állni a kép, még ha most elég kusza és zavaros...........nem láthatjuk mindig azonnal az összefüggéseket, de meg fog mutatkozni.
    Egyébként én is külföldre tervezem, ahogy egyre többen, már elég volt itt...... De minden úgy van, ahogyan lennie kell..........különben nem lenne :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a biztatás lehet hogy valóban változtatnomkell az életemen csak a páromat és a két gyerekeket nem szívesen hagyom itthon. A másikdolog ami a cikhezszol hogy kevés a jo és sok a rossz ember. Ha arra várunk hogy másokis hasonló,segitökészek legyenek akkor még várhatunk egy ici picit. Ui. Nem sajnáltatni szeretném magamat de aki 36 éves korára öneöböl két családi házat épít és még négy hozzátartomány segít hát annak az életében azért történik valami.

      Törlés
  3. ashtar nem kitalált mert a 70es években több könyben volt szo rola és a kontaktjai bizonyitani tudják.a netes marhaságok nekem se hihetök.rég nem neteztem és en is idegesen reagáltam ezekre.nem történt semmi nem jöttek ufok.kati oldala még évekig menni fog aztán megunja ö is az egész ökörséget.az életet ott kell élni és megoldani ahol épp vagyunk.ufok az usa-ban meg tököm tudja hol?nem mindegy?amig ezen agyaltok addig itt elrepül az életetek.értelmetlenség.ezt azért irom mert a mágiák könyvében szepes mária megértette velem a lényeget.a tudás belül van kivül nincs más csak a mi kivetülésünk.én te vok.te pedig én.nem érdemes ezt tovább csinálni.higgyétek el ezt mert 35éve várom a nagy leleplezést de semmi.ezt a hirözönt szintén az müködteti akit ti sötét oldalként ismertek.bármit gondolsz,teszel azt sose feledd h.akiröl gondolod te magad vagy.itélkezz,üss,ölj.magadat bántod.sheldan meg bárki irhat bármit ennél amit ide leirtam,ehhez képest kis bölcsis gyerek marad mind.le kell sz...ni az egészet és félelmet elengedve örülni a napsütésnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívemből írsz, ittam a soraidat :-) A csodát még te is várod ( nem véletlenül olvasol itt) persze mi is..... Irány a kert, a kalandot keresd ne a wifit!

      Törlés
    2. Megértem minden elöttem szóló hozzászólót! Évek óta olvasom egyre több fentartással , sőt több mert 2007-2008 óta semmi kézzelfogható bizonyiték! Sheldan Nidle a mesemondó , meg a többi . Nagyon tetszett A YouTube. -on Szelei Magdolna videói lelkesitöen hatottak rám , de már rá kellett jönnöm semmi nem fog történni! Soha vagy mikor???? Már pedig már eltávolították Chimera csoport fegyvereit ami az atomnál is veszélyeseb,és mégsem történik semmi általunk is érzékelhetö áttörés. Lehet hogy önvizsgálatot tartok !!!

      Törlés
  4. Ez a sheldan fiú tényleg egy marhaság. Ezek a szövegek, amik reményt keltenek bennünk, mind a sötét oldaltól jön. A tudás tényleg belül van, mindenkinek saját magának kell erre rájönnie. És igen, amit kívül látunk, az az emberiség belső kivetülése. Vagyis: azért nem történik semmi, mert az emberek nem csinálnak semmit, csak várják a sült galambot a szájukba és külső megoldást várnak. Szomorú, de amíg az emberek nem változnak egyesével belülről, kívül ugyanúgy ezek a "reménytkeltő" csatornázások fognak továbbra is virágozni. Ez az egész baromság, csak várakozó álláspontban tartja az embereket, "alvó" állapotban. Ha nem teszünk semmit, nem változik semmi. És igenis egy ember is képes változtatni a világon, mert hatására a környezete is változik és így tovább, terjed. Nem kívülről kell várni a "bejelentést, vagy mit tudom én mit. Mert ez soha nem fog megtörténni. Amúgy meg minek ilyenre várni? Mindenki higgyen abban, amiben szeretne. Minek kell egy külső megerősítés valakik által? Én hiszem, hogy vannak más értelmes lények is rajtunk kívül és nem érdekel, mit mond a "hivatalos álláspont". Sosem fogják megmondani, mert nekik ez a szerepük a mátrixban, hogy hazudjanak.
    David Icke jól megmondta a könyvében (Csak a végtelen szeretet létezik, minden más illúzió), hogy ez az Ashtar, meg sheldan meg a többiek mind a mátrix program részei. Mivel a polaritást fenn kell tartani. Rossz nem létezhet jó nélkül és fordítva. Mindkét oldalt ők irányítják. Ugyanígy a különböző politikai pártok is ugyanazon arcon lévő különböző maszkok, ahogy írta. Csak azért vannak, hogy megosszanak minket. Mi meg jól bedőlünk neki és emiatt képesek az emberek összeveszni meg vitázni...........hát...... sajnos jól végzik a munkájukat. Dróton rángatnak minket........
    Egy dolog van szerintem: mindenkinek saját magának kell felébrednie ebből az álomból és nem kifele tekinteni, hanem befele. Örülni az életnek, és hogy létezünk, mert ez maga egy csoda.
    Szép Napot Mindenkinek! :)

    VálaszTörlés
  5. Egyre jobban meghatódom, ahogy olvasom a hozzászólásokat. Úgy látom pár hónap alatt óriási változások zajlottak le sokakban. Nagyszerű érzés, hogy ilyen szépen fejlődünk! Már nincs is arra szükség, hogy én válaszoljak, mert mások nagyon szépen megteszik ezt helyettem. Köszönöm mindenkinek a hasznos eszmecserét!

    VálaszTörlés
  6. 911 évfordulója letartóztatások nélkül, de néhány korai elhalálozással érkezik

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/09/911-evforduloja-letartoztatasok-nelkul.html#.VBCRrcJ_vko

    VálaszTörlés
  7. Bolygószintű helyzetjelentés - Kobra - 2014.09.08.

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/09/bolygoszintu-helyzetjelentes-kobra.html#.VBCTY8J_vko

    VálaszTörlés
  8. Kedves hozzászólók !
    Milyen nagy igazság, hogy: "mindenki azt lát, amit látni képes!"
    A szavaitokból pontosan meglehet állapítani, hogy hol tartotok a szellemi fejldésetek útján, s elkeseredetten mondom, hogy kevesen élitek meg isteni természetetek adottságait, ami a "feltétel nélküli szeretet" kellene legyen elsősorban a teremtő Isten iránt, s ezzel egyetemben minden létező iránt, beleértve magatokat is.
    Az anyagiak elvesztése a fejlődést kiigazitó és kiegyenlítő karma törvény eredménye.A karma pedig az ember szabad akaratából fakadó gondolatai és tettei következménye. Aki még ezt sem értette meg, annak addig kell ezt tapasztalgatnia, amíg megérti és képes lesz tenni a saját boldogabb életéért, s elkezd Isten-tudatosságban élni.
    Nincs más út a földi jólét, egészség és boldogság megvalósítására, mint a szeretet útja.
    A feltétel nélküli szeretet megértése és megélése pedig, biztosítja a felemelkeést, továbblépést magasabb dimenziókba.
    Az ufo kérdés szintén egyértelmű, ha valaki elmélyül benne és hajandó utánaolvasni.Mindig is látogatták és segítették a földönkívüliek az emberiséget, a régészet, az építmények és dokumentumok bizonyítják ezt, ma pedig a szemünkkel is láthatjuk őket.A sokmillió beszámoló és videóból, ha csak egy igaz, akkor is valóság az ufók léte. Nekem is volt sok ufoélményem, s az a tapasztalatom, hogy akinek volt ilyen az felfogja, aknek nem volt, az elképzelni sem tudja, nemhogy megértse.Amikor az élet szembeállít egy ilyen valósággal (mint egy magasbban fejlett civilizáció léte), akarva akaratlanul megváltozik az életfelfogásod.Olvasni kezdesz erről és rájössz, hogy amióta létezik ember a Földön, azóta a földönkívüli lények is ugyanúgy jelen vannak.Mi több, ők teremtettek és segítenek tovább fejlődni bennünket.
    Sokan vannak akik tudnak időt szánni arra, hogy kritikákat írogassanak, de arra, hogy elmélyítsék tudásukat egyegy témában, arra már nincs idejük.
    Az igaz, az életet élni kell és élvezni, de nem mindegy, hogy hogyan teszi ezt az ember, bölcs isteni gondolkodásmóddal, vagy tudatlanul csak az állati ösztöneit kielégítve.Pedig az ember abban különbözik az állattól, hogy Isten megajándékozta bölcsességgel, gondolkodó képességgel, szeretni és alkotni-teremteni tudó természetével.Ezt kellene felismerje és meélje az emberiség, ahhoz hogy magasabb rezgés frekvencián létezhessen.
    Ehhez igenis segít a be nem avatkozás és igazi szeretet törvényét betartva sok földönkívüli angyal, arkangyal, szíriuszi és más mester sok-sok civilizációból, de ezt is csak az értheti és tapasztalja, aki ott tart, hogy szívével lát és hall.
    Áldásom és szeretetem kísérjen fejlődésetekben.
    Lehner Ella, www.berboss.hu/lehnerella

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves ella míg ön spirituálisán értekezik addig én megiszom a kávémat és utána elmegyek keresni egy kis pénzt mert hiába szeretem a családomat attól még senki nem lakott jól.

      Törlés
    2. Kedves Névtelen!

      Remélem nem haragszol meg ha az ufóknak nevezett repülő "izéket" nem tartom teremtőmnek, hanem azt meghagyom a Mennybéli Teremtő Atyámnak. Sok mindenben lehet ma hinni, szabad akaratot kaptunk a jó Istentől miénk a felelősség hogy lelkünket mely irányba visszük.
      Az elhitetés korát éljük, mindenki minden hisz (ufók,angyalok, spirituális vezetők, szellem lények, stb...) csak Istenről beszél egyre kevesebbet a világ.
      https://www.youtube.com/watch?v=ZZZ5AWVMtxc

      Szeretettel Azele

      Törlés
  9. Én tapasztalom a változásokat. Aki szeretné észrevenni, de nem tudja, hogyan csinálja, az egész egyszerűen figyeljen befelé. Aki akarja, meg fogja hallani és meg fogja látni a változásokat. Ez az egész nem arról szól, hogy várjuk a sült galambot... Teljesen felesleges és értelmetlen az ellenállás, hiszen úgyis meg fog történni az ébredés a dimenzióváltással együtt. Mindenki eldöntheti, hogy marad vagy jön? Aki ebben a létformában akar hinni, az ebben fog maradni.
    Nagyon fontos, hogy kontrolláljuk a gondolatainkat, mert iszonyat erős teremtő ereje van. Ha folyton arra gondolunk, hogy mit nem szeretnénk vagy arra, amitől félünk, ami aggasztással tölt el bennünket, akkor bizony azokat teremtjük meg. És akkor mondhatunk kígyót-békát a jóslatokra... Nem a jóslat teremtette meg, hanem saját magunk, méghozzá piszok ügyesen! :))
    Legfontosabb a mai időkben, hogy emeljük a rezgésszintünket, amennyire csak tőlünk telik. Ezt úgy érhetjük el, hogy csak jó dolgokra gondolunk, megtanuljuk és alkalmazzuk a szeretet igazi értelmét, nem gondolunk semmi negatív, rossz dologra, mert azok alacsony rezgésszintű energiák.
    A magas rezgésszinten lévő dolgokat nem láthatjuk alacsony rezgésszinten.
    Lehetőség szerint foglalkozzunk olyan dolgokkal, amik örömmel töltenek el bennünket.
    Elmehetünk Reiki kezelésre is, az is megemeli a rezgésszintünket. De ha valaki misére jár, menjen el egy misére, ha attól megnyugszik a lelke és boldogabbnak érzi magát tőle. Vagy tegyünk olyat, amivel másnak örömet szerzünk. Lássuk, hogy milyen energiák születnek! Lubickoljunk bennük! Hagyjuk, hogy átjárjon minket! Szeressük ezt az érzést!
    És vigyázzunk rá, hogy ne essünk vissza a sűrű, sötét rezgésszintre.
    És semmi esetre se mondjuk, hogy nem működik, amíg meg nem próbáltuk...
    Az új élet feltétele a magas rezgésszint.
    Ez a láncszem mindig kimarad az eszmefuttatásokból. Pedig, ha ezt megértjük, akkor megértjük azt is, hogy miért nem tapasztalja mindenki a változásokat.
    Nincs itt semmi hókusz-pókusz, semmi mellébeszélés, csupán a magas rezgésszint az alapja mindennek, vagyis az önzetlen, érdek nélküli szeretet. Nem egyszerű, tudom. És bevallom, hogy én sem vagyok ezen a téren a topon, van még mit tanulnom... A többi energia mind sötét és sűrű, amivel csak korlátozzuk saját magunkat.
    Egyébként sem megy a változás egyik napról a másikra. Időt kell adnunk magunknak, hogy meg tudjuk érteni, hogy a magasabb létformában nincs szükség betanult, a logika alapjain működő formákra. És adjunk időt magunknak, hogy megtanulhassunk eszerint gondolkodni, eszerint alakítani jelenlegi életünket, felkészítve magunkat egy merőben más alapokon működő világra.
    És a változást észre fogjuk venni.
    Nincs már sok időnk. Próbáljatok meg felfelé törekedni, a fény felé :))
    De, most komolyan... Jól gondoljátok meg, mert hamarosan döntenetek kell...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A válozás jele1988-ba kerületem Budapestre suliba. Akkor ha az idősebb bácsit vagy nénit átkisértük a zebrán szívesen fogadták. Most 2014-ben inkàbb fejbeütnek a bottal mert azt hiszi ki akarod rabolni(sajnos) jo ébredezést

      Törlés
    2. Én nem ezt tapasztalom. Velem egyre kedvesebbek az emberek.

      Törlés
  10. UFO-k a Balti-tenger fölött Lengyelország partjainál - Anyahajó kinézetű objektum Kalinyingrád közelében

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/09/ufo-k-balti-tenger-folott-lengyelorszag.html#.VBiLR5R_vkp

    VálaszTörlés
  11. A nácionisták veszítenek, Európa megadja magát, Japán közel van a forradalomhoz

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/09/a-nacionistak-veszitenek-europa-megadja.html

    VálaszTörlés
  12. Úgy látom, az eseményeket, a spiritualitást sokan elkülönülve kezelik, mint ami nem fér bele a napi rutinba. "4-ig dolgozom, utána majd spirituális leszek".
    Akik kritizálnak, vajon belegondoltak-e, milyen kegyben részesülnek nap mint nap? Ha a pénztáros nem vállalja a munkát, a szállító nem teszi a dolgát, akkor este nem tehetnék ételt a családom elé. Megköszönte ezt bárki is, aki várja a változást? Vajon hányan kívánunk Áldott, csodás napot? Vajon hányan kérjük Isten Áldását egy alkalmazottra, aki elvégzi azt a munkát, aminek komfort zónánkon belül élvezhetjük gyümölcsét?
    Szívesen megtudnám, vajon mennyi szeretetet visznek a munkájukba - mert ez is az emelkedés része. Vajon hányan köszönnek el reggel úgy a családtagoktól, hogy "Isten Áldása kísérjen!?" Persze semmi gond azzal, hogy "szia" - ám ha a jelentését nézzük, nem tettem-e többet a másikért, csupán szavaimmal? Kedves kritikusok - megköszönve minden sorotokat - az emelkedés, a változás nem délután 5-kor indul. Mi magunk vagyunk a tartó oszlopok. Ha valami emelkedik, azt meg is kell tartani.
    Kedves várakozók. Hallottak már a teremtő erőről? Akkor a várakozással mit is teremtek? Igen, a mozdulatlanságot, az esemény nélküliséget. Hiszen olyan ez, mint akarni valamit. Ha tudom, hogy megkapom, nem akarom, ha tudom, hogy eljő, nem várom. A Nagy Forgatókönyv író mindennek tudja a pontos idejét. Úgy gondolom a mi feladatunk, hogy szebbé tegyük a mindennapi életet.A benzinkutas, a pénztáros, akinél fizetünk, a szomszéd, a buszvezető, vagy éppen a sietős autós, aki elénk furakodik - mind mind életünk része, akiket nem mellesleg gondolataink tettek oda, úgy, hogy az számunkra a legmegfelelőbb legyen. Mert minden üzenetet hordoz.
    Mindig van hova fejlődni. Vajon ma este, mennyit beszélgettem gyermekemmel, a szerelmemmel, (egyáltalán szerelmemnek nevezem-e, vagy "csak" asszony-uram,férjem?) mennyit foglalkoztam a vacsorával, csak belapátoltam?Vajon bekapcsoltam-e a TV-t, vagy cirógattam a számomra legfontosabb személyt? Vajon hány emberre mosolyogtunk ma? Vajon a hentesnek megköszöntem-e, hogy reggel 5-kor,már készíti azt az ételt, amire vágyom. Ha úton vagyunk, egy parkolóban pihenünk, vajon önmagunkban elmondunk-e egy hálát a kamionosokért, akik a családjuktól távol, heteken át úton vannak, hogy a komfort zónánk megmaradjon? Nézzen mindenki magába, vajon ki mit tesz, vagy tett egy szebb világért?
    Természetesen vannak, akik azonnali eredményeket kívánnak. Ők azok, akik még igencsak feszegetik határaikat - hiszen csak azt fogják fel,amit látnak, hallanak. Nem rosszak Ők. Hogyan is lehetnének azok?
    Vajon probléma az, ha valaki inkább a munkájára koncentrál? Dehogy! A cselekvés, az cselekvés, a minőségét MI MAGUNK ADJUK HOZZÁ. Talán a kedves hozzászóló, aki inkább a munkát választotta, nincs is teljesen tudatában, hogy ezzel Ő nem utasította el a szeretetet. Hiszen éppen azért hajt nap mint nap, hogy akikért felelősséget vállalt, azoknak megtarthassa ígéretét. Mi ez, ha nem szeretet?
    Azonban tudnunk kell, a családunkon kívül még sokan mások is részei életünknek, nem elegendő otthon kedveskednünk ahhoz, hogy a világ előrébb mozduljon.
    Mikor a főnökből vezető válik, mikor az alkalmazott tudja, hogy Ő nem az amit tesz, az csupán egy tevékenység, mikor a dudálásra nem dudálással válaszolunk, mikor megtanuljuk, hogy a körülöttünk létező világ csodálatos - akkor lesznek jelek.
    Mikor megtanuljuk,hogy minden mozzanatban ott a tanítás - akkor lesznek jelek.
    Azoknak, akik igen éles kritikával élnek, mindig csak azt kívánom:igen, tombolj, engedd ki, majd ülj le, és elemezd. Ezt kérem minden kedves olvasótól:Üljenek le, tartsanak Önvizsgálatot: vajon ma mivel járult hozzá a világ boldogságához, kit tett ma boldogabbá, kinek ismerte el a fáradozásait (akár magában, akár hangosan), vajon milyen erővel táplálta, tartotta a Fényt a bolygón a mai napon? Mindenki őszintén beszélgessen el Önmagával...

    VálaszTörlés
  13. szállito mit szállit?ételt?csupa mérget hidd el.pékségböl cukros olajos lisztes nem táplálo ételeket.kati a naivitás is gond lehet.

    VálaszTörlés
  14. Tisztelt Tubi! Áldott legyél szavaidért, melyek felhozzák belőlem is a legjobbat. Nélküled nem nyilvánulhatnék meg.
    Eféz 4:29 "...Semmiféle bomlasztó beszéd ne jöjjön ki a szátokon, hanem csak akkor szóljatok, ha az jó a szükséges építésre, hogy áldást hozzon azokra, akik hallják..."
    Építő szavak csak akkor szólalnak meg, ha a szeretet motiválja őket. Amikor oda akarsz vágni, mert mennyire igazad van, akkor te nem szeretetben vagy. Akkor te épp harcolsz. Ketrecharcos vagy. Olyan igazi, mogorva arcú, aki széttépi a másikat, ha csak a közelébe is megy. Ott vannak az érvei. „Nekem van igazam. Képes leszek rá, megmondom neked." A hallgatás csoda, maradj csendben! Nem vagy lúzer, amikor csendben maradsz, hanem Te vagy a bölcs. Te vagy az, aki méltóan éli az életét. Csak hallgass!
    Ennyi... Kinek füle van Hallja, kinek szeme van Lássa.Kinek Értelme, az pedig ÉRTI. Áldás legyen Mindannyiunkon!

    VálaszTörlés
  15. Mivel ahány fordítás, annyi szöveg, ám egy az értelme...
    Kedves Tubi: szeretettel küldöm e szavakat Feléd (bocsáss meg a Tegeződésért)
    Máté, 15.11: "Nem az teszi tisztátalanná az embert, ami bemegy a száján, hanem ami kijön a szájából, az teszi tisztátalanná az embert."
    vagy...
    "Nem az fertőzteti meg az embert, ami a szájon bemegy, hanem ami kijön a szájból, az fertőzteti meg az embert."
    Kedves spirituális Lelkek... ugye tudjuk, a szavak teremtő erővel bírnak. Ugye tudjuk... "az Ige Testté lett..."
    Nos, kinek füle van Hallja... kinek szeme van Lássa, kinek Értelme van ÉRTI. Áldottak vagyunk Mindannyian!

    VálaszTörlés