2014. szeptember 24., szerda

Az összeesküvés a lemondásról tárgyal 09.23.

  Bárki, aki ért a pénzügyekhez és a geoplitikához, már tisztán látja a náci/cionista összeesküvés vereségének matematikai bizonyosságával történő szembesülését. Ez az Egyesült Államokban is tisztán látszik, mely a forradalom szélén áll.

 

Szembesülve a vereség matematikai bizonyosságával az összeesküvés a lemondásról tárgyal



Bárki, aki ért a pénzügyekhez és a geoplitikához, már tisztán látja a náci/cionista összeesküvés vereségének matematikai bizonyosságával történő szembesülését. Ez az Egyesült Államokban is tisztán látszik, mely a forradalom szélén áll. Ezért az összeesküvés képviselői tárgyalásokat kezdtek a Fehér Sárkány Társasággal (FT) és szövetségeseivel a lemondásról.

A lemondás FST által kínált feltételeit az alábbiakban részletezzük, de először nézzük át az összeesküvés vereségének legutóbbi egyértelmű jeleit.

Először is a vezető összeesküvők halálesetei és az ellenük történő támadások tovább folynak. Emilio Botin, a Santander Bank náci/cionista elnöke, mely a második legnagyobb bank az euroövezetben, szeptember 9-én vagy 10-én hirtelen meghalt (lásd róla az MI5 megjegyzéseket a cikk végén). Továbbá a svéd király, az egyik utolsó, trónjához ragaszkodó összeesküvés uralkodó, majdnem meghalt egy "autóbalesetben" a múlt héten.

Majd a Koponya és Csontok gyilkos és amerikai vállalati kormány külügyminiszter John Kerryt tették nevetségessé élő adásban az ISIS-ről tartott Külügyi Bizottsági meghallgatáson, miközben sértő táblákat tartottak fel mögötte.

http://www.breitbart.com/Breitbart-TV/2014/09/17/Corker-Slams-Obama-Kerry-for-Exercising-The-Worst-Judgment-Possible-on-ISIS

Ezt követte a New York Times összeesküvés propaganda gépezete azt a történetet hangoztatva, hogy az ISIS a CIA egyik kreálmánya. Majd fegyveres behatolók törtek be a Fehér Házba a múlt héten kétszer is. Ezen események közül egyik sem történhetett volna meg a vezető ügynökségek és a Pentagon támogatása nélkül.



Valószínűleg ezért vették fel a múlt héten a kapcsolatot a Rothscild család, az észak-koreaiak, a japán politikusok, és az amerikai hadiipari komplexum képviselői a Fehér Sárkány Társasággal. Annak ellenére, hogy mindegyikük különböző kérdéseket vetettek fel, mindannyian szerették volna tudni, hogy miféle összeesküvés utáni rendszerre számíthatnak. A Rothscildok, az észak-koreaiak és a japán politikusok képviselői felajánlották segítségüket egy Abe rezsim utáni rendszer létrehozásában. A Japán Forradalmi Párt a következő mondta el nekik:

Először is államosítják a Bank of Japan-t, és elkezdik kibocsátani a kormányzati valutát a BOJ adós bankjegyek helyett.

Másodszor egy jubileum keretében leírják az összes állami és magán adósságot.

Harmadszor, újra elosztják a javakat azáltal, hogy minden embernek, aki bérelt otthonban él, az ingatlan a saját tulajdonába kerül. A bérbeadók továbbra is megkapják a bérbeadásból származó jövedelmet állami pénz formájában. Továbbá minden összeesküvők által csalárd módon szerzett japán vagyon államosítva lenne, és egy alapot hoznának létre, hogy kezelje azt a japán nép nevében.

Negyedszer, Japán beszüntetné az összeesküvés irányította intézmények finanszírozását, mint például az ENSZ, a Világbank és az IMF, amíg azokat teljesen át nem alakítják, vagy valódi képviseleti intézmények lépnek a helyükre.

Ötödször, Japán továbbra is finanszírozza az amerikai hadsereget és ügynökségeit, de csak azzal a feltétellel, ha segítettek elnökölni az Egyesült Államok vállalati kormányának csődje és szerkezetátalakítása felett. Ez a katonai ipari komplexum életet megerősítő, jóindulatú szervezetté történő átalakulása feletti ellenőrzést is jelentené.

Hatodszor egy igazság bizottság jönne létre, hogy kivizsgálják a bűncselekményeket, köztük 311-et, melyet a háború utáni megszálló amerikai kormány követett el a japán nép ellen.

A hadiipari komplexum képviselőit az is érdekelte, higy mit mond a FST a földönkívüli kapcsolat nyilvánosságra hozatalával kapcsolatban. Azt a választ kapták, hogy a FST egyetért azzal, hogy döntő bizonyítékok vannak arra nézve, hogy valamiféle felsőbbrendű technológiával rendelkező civilizáció figyeli ezt a bolygót. Mivel azonban a nyugati vezetés jelenleg tömeggyilkosokból áll, nyilvánvaló, hogy bármilyen felsőbbrendű civlizáció karantén alá helyezné a Földet. A FST abban hisz, hogy a nyitott kapcsolat a földönkívüli civilizációkkal akkor kezdődhet, amikor a népirtó összeesküvés semlegesítve lett.

Azt is elmondták, hogy ami ezen a bolygón történik, az nagyon hasonlít egy hatalmas matematikai számításhoz, ahol a plusz és mínusz elemek kioltják egymást. Ezt akár szó szerint is lehet érteni, vagy mint metaforát, a bolygó változó hatalmi egyensúlyára.

Ebből a nézőpontból a negatív oldal meggyilkolt több száz millió embert a 20. században a háborúk, a betegségek és az éhezések során. Azonban a 21. században ez egy jóval kisebb szám, egy-két millió, akik Irakban haltak meg. Emellett ugyanakkor a 911-et követő fasiszta nácionista rezsim megpróbálta megölni a világ népességének 90%-át éhezések és járványok során keresztül, ami nem sikerült. A közelmúltbeli sikertelen erőfeszítésük, hogy kirobbantsák Ukrajnában a 3. Világháborút, "csupán" néhány ezer halálos áldozatot követelt. Az ebola biológiai fegyver és félelemkeltő kampány, melyet az összeesküvés intézmények, mint az ENSZ, az Egészségügyi Világszervezet és a Világbank sürgettek, legfeljebb száz halálos áldozatottal járt..

Az éhezés területén, miközben közel egymilliárd ember alultáplált, nem voltak éhínségek 2012 óta, és a fejlődő országok virágoznak.

Egyértelmű, hogy a pozitív oldal a nyertes, de az utolsó pillanat, amikor az egyenlőség gomb lenyomásra kerül, és egy tömeges kampány véget vet a szegénységnek, megállítja a környezet pusztítását, és elindítja a soha nem látott jólét és haladás korát, még nem jött el.

Ez a folyamatban lévő pénzügyi háborútól függ. Ezen a fronton az összeesküvés és az olajdollár bukása egyre nyilvánvalóbb. Először is, egyik olajtermelő ország sem támogatja az Obama kormány bizarr ISIS kampányát a Közel-Keleten. Ez azt is jelenti, hogy a közel-keleti olajtermelő országok már nem támogatják a Federal Reserve Board összeesküvés olajdollárját, és az Obama rezsimet sem. Nagy valószínűséggel ezért jelentette be a Rockefeller Brothers Found a múlt héten, hogy kiszállnak az olajüzletből, és befektetnek a megújuló energiákba.

http://www.nytimes.com/2014/09/22/us/heirs-to-an-oil-fortune-join-the-divestment-drive.html?_r=1

Ezért is lehet, hogy egy francia bank kiadott egy jelentést a múlt héten, hogy 100 milliárd dollárt fektetett be megújuló energiatermelésbe, mely négyszer több energiát termel, mintha azonos mennyiségű pénzt fektettek volna olajba.

http://www.impactlab.net/2014/09/18/100b-invested-in-wind-or-solar-will-produce-more-energy-than-oil/

Úgy tűnik, mintha a patkányok a vizet mernék ki a süllyedő olajdollár hajóból.

Ugyancsak a múlt héten a francia kormány csatlakozott a németekhez és a britekhez, hogy létrehozzák a kínai jüan alapú kereskedést a saját pénzügyi piacukon.

http://news.xinhuanet.com/english/china/2014-09/15/c_133644738.htm

Emellett Kína létrehoz egy arany alapú határidős kereskedési piacot, amely nyitva áll a külföldiek előtt, és a fizikai aranyra korlátozódik. Mivel Kína teszi ki a világ fizikai arany iránti keresletének egyharmadát, és Ázsia a kétharmadát, ez a piac jó eséllyel veszi át az arany árképzését az amerikai és londoni tőzsdéktől. Hamarosan testvérpiacok indulnak Hong Kongban és Szingapúrban is. Ez a lépés akkor jön, amikor a Rothschild család kilépett az arany üzletből, és a londoni aranypiac vizsgálat alatt áll árrögzítés miatt.

http://articles.economictimes.indiatimes.com/2014-09-18/news/54068363_1_shanghai-gold-exchange-gold-contracts-pricing-power

Ugyanakkor a kínaiak nem fogják ezt az arany fedezetű jüant arra használni, hogy helyettesítsék az olajdollárt, helyette a valutát egy termékkosárhoz fogják kapcsolni, és más nemzetek valutájához, mondták el kínai kormányzati tisztviselők.

Bár nyugaton sokan várnak egy nagy hirtelen változást, a kínaiak tudják, hogy az idő nekik dolgozik. Mindössze annyit kell tenniük, hogy meggyőződnek arról, hogy senki sem olyan bolond, hogy egy bolygót elpusztító háborút robbantson ki, és várják, hogy erejük nőjön, miközben a nyugat elsorvad. Hacsak a nyugat határozottan nem cselekszik, hogy újraindítsa a gazdasági és politikai rendszereit, amely csak tovább nézi tehetetlenül, ahogy a BRICS feltartóztathatatlanul maga mögött hagyja őket.

Azonban ha a nyugat újraindul, akkor részesülni fog az exponenciális fejlődés előnyeiből, amelyhez képest a mezőgazdasági és ipari forradalmak egy kisgyermek első megtett bizonytalan lépéseinek fognak tűnni. Mire várunk még?

Megjegyzés Emilio Botin fasiszta pénzemberrel és a Santander Bankkal kapcsolatban az MI5 tisztviselője részéről:

Emilio Botin, a Santander bankcsoport elnökének halála elég érdekes. Különböző jelentések szerint szeptember 9-én vagy 10-én halt meg, váratlan szívrohamban. Klasszikus második generációs náci bankár, kapcsolatokkal a Vatikánhoz, jobboldali, háború utáni vezetőkhöz, és Dél-Amerika gyors növekedéséhez. A Santander a tizedik legnagyobb bank a világon, a második Európában, és jövedelmének fele Dél-Amerikából származik. De Botin valahogy elkerülte a rivaldafényt.

A bank eredetileg egy kis működési terület volt Santanderben, amely egy kis kikötő Spanyolország északi partján, Kantábria tartományban. Gyorsan terjeszkedett az 1960-as és 1970-es években Dél-Amerikában, elsősorban Argentínában és Brazíliában. Valójában a bank annyira jól ment a fasiszta Peron alatt Argentínában, és Franco idején Spanyolországban, hogy kiemelkedett az 1970-es évek pénzügyi válságából az ellenséges felvásárlás üzleti modelljével. Ez volt a legnagyobb előnye az EU tagsági folyamatban. A Botin család titkos számlákat tartott fenn Svájcban, melyeket 1937-ben nyitottak, és amelyeket a hatóságok 2010-ben fedeztek fel. A család egy 200 millió eurós elszámolást végzett, hogy megnyugtassák a spanyol adóhatóságot.

A Santander jelen volt sok náci tevékenységben a második világháború alatt és azt követően, beleértve tengeralattjáró utakat Vigo és Santander partjai között a náci titkos útvonalakon, melyek Argentínába vezettek. Az MI6 második világháborús főnöke, Sir Stewart Menzies, tudottan találkozott Canaris tengernaggyal, a földalatti nácik vezetőjével Santanderben egy szállodában a háború alatt, amelyet Botin később megvásárolt, a Hotel Real-t. A Santander bank finanszírozta az egyre növekvő (hamis zászló) műveleteket. Gladio kiképzést szervezett Otto Skorzeny magas rangú náci vezér és Palladin csoportja Alicante-ban, Spanyolországban az 1970-es évektől kezdve.

Benjamin Fulford

 http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/09/szembesulve-vereseg-matematikai.html#.VCLCZhYsHAx

3 megjegyzés:

  1. Már vagy 2 éve folyamatosan ezt hazudják, ráadásul COBRA meg Fulford bácsi mindig elbeszélnek egymás mellett, szóval nem lehet tudni mikor melyikük hazudik éppen egy nagyot. Ezektől senki ne várja a megváltást. Már 3 éve irogatják ezeket a dolgokat csatornázott üzenetekben de még semmi sem történt. Szóval a fény győzelme már 3 éve közeledik :D Szerintem még lesz egy 25 év mire ide is ér :DDD

    VálaszTörlés
  2. Untersberg - Kobra - 2014.09.24.

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2011/09/untersberg.html#.VCRcxWd_vko

    VálaszTörlés
  3. Kedves névtelen! Mint néhány napja, most is csak e bölcsességgel élek, melyek nem az én szavaim:
    Máté 15 -11:Nem az fertőzteti meg az embert, ami a szájon bemegy, hanem ami kijön a szájból, az fertőzteti meg az embert.
    Máté 15.- 17,18: Mégsem értitek-é, hogy minden, ami a szájon bemegy, a gyomorba jut, és az árnyékszékbe vettetik?
    Amik pedig a szájból jőnek ki, a szívből származnak, és azok fertőztetik meg az embert.

    Innen megítélni, ki hazudik és ki nem úgy gondolom nem érett gondolat. Magam például abban a kegyelemben részesültem, hogy igen magas körök tagjaival találkozhattam, beszélhettem, sőt magam is szerepeltem bizonyos listákon, és jól láttam milyen folyamatok hiúsultak meg, mekkora tervek borultak fel. A fény győzelme nem közeledik, hanem itt van, ám nem tud megjelenni a mindennapjainkban, amíg nem vesszük észre felelősségünket a dolgok menetében. A Fény nem egy vonat, ami egyszer csak befut, hanem egy állapot, egy rezgés, és tudatszint, amit igen, bizony, mi magunknak kell létre hozni. Az Ön által említett Urak a fizikai szinten megjelent történéseket vázolják, és mert másképp látják, még nem hazudnak vagy cáfolják egymást. Ha egy embert MRI-n, vagy röntgenen keresztül nézünk vagy csak szemre vételezünk, más más képet látunk, mégis ugyan arról az emberről beszélünk. Hát melyik orvosnak lesz igaza? Higgye el, nem probléma, nem baj, ha egy picit szkeptikus, mert ez is mutatja, már nagyon vágyik a változásra. Legyen nyugodt, szólni fognak Önnek is, észre fogja venni! Addig is vigyen boldogságot, szépséget az Ön körül élők életébe - egy mosollyal, egy gesztussal, egy köszönöm, egy "Isten Áldjon", vagy egy "szeretlek"-otthon máris sokkal közelebb hozza az Ön által is áhított győzelmet! (úgy is fogalmazhatok, a győzelem nem rajtunk kívül történik, hanem mi győzünk a Fényben, a Fény által, a Fénnyel!) Áldottak Vagyunk Mindannyian!

    VálaszTörlés