2015. február 2., hétfő

Lord Ashtar: Már majdnem ott vagyunk! 2014.10.14.


 

 

"És ilyen módon az a szándékunk, hogy arra invitáljunk titeket, hogy ébredjetek fel, és gyertek ki azon korlátozásokból, melyek titeket még fogva tartanak a harmadik dimenzióban."

("Ez a mi dolgunk, és nem is kevés.")



 

Lord Ashtar: Már majdnem ott vagyunk!

Ashtar az úton telekonferencia – 2014. október 14.

"Üdv, szeretett család! Én, Ashtar és a hajómon, az Új Jeruzsálemen lévő egész társaság, üdvözöl benneteket a parancsnoki hídon. És mi valóban körbe vagyunk véve és kapcsolatban állunk sokakkal, akik ahogy ti nevezitek, a Fény Birodalmából jöttek.  

"És ilyen módon az a szándékunk, hogy arra invitáljunk titeket, hogy ébredjetek fel, és gyertek ki azon korlátozásokból, melyek titeket még fogva tartanak a harmadik dimenzióban. Gyertek, és csatlakozzatok hozzánk a szabadságban, a szerető légkörben, és igen annak az igazságában, akik valójában vagytok, mivel többek vagyunk az emberi sűrűségű testnél, vagy Fény testnél. Nagyszerűek vagyunk, nagyszabású fények, melyeket a Forrás teremtett meg a Teremtő Anya/Atya Isten által, ha így akarjátok. És a Fény, amelyből teremtettünk az ugyanaz mindannyiunk számára. Azt szeretetnek nevezik. Nincs több ilyen erős energia az univerzumban! 

"És én mondom nektek ezt, igen, az Ashtar Parancsnokság most trilliónyi fényhajóból áll!
Mi időnk nagy részében a Föld bolygó feletti légkörben tartózkodunk. Közel jövünk az atmoszférátokban a fátylakon át, mivel ti üdvözöltök bennünket. Azért jövünk, hogy biztosítsunk benneteket a jelenlétünkről és a szeretetünkről! És igen, az a mi küldetésünk és egyedüli célunk, hogy mindenféle módon segítsünk titeket a magasabbra való elmozdulásban, kifelé a harmadik dimenzióból, és befelé az Aranykorba az Új Világba, ahogy azt St. Germain láttatta – az Aranykorba, ahogy azt nevezzük.

"És onnan képesek lesztek még tovább mozdulni a saját Felemelkedésetekbe, mert egyesülni fogtok azon Fénnyel, amik vagytok – mindig is voltatok és lesztek – ahol minden pillanatban meg fogjátok élni Isteni mivoltotokat, természetesen a számotokra felajánlott órák és naptárak nélkül, mivel ezek egyszerűen a harmadik dimenziós élet eszközei, és ahol csak szeretetet fogtok kifejezni, és ahol csak a szeretet kerül majd kifejezésre számotokra!!!

"Nos, az innen oda való eljutásra utalunk főként Aranykorként. És igen, ott oly sok a tennivaló, hogy az ijesztőnek is tűnhet. De ennek okán vagytok ott. Ezért jöttetek! És amikor a szeretett Mesterek azt mondják nektek hír jelentéseikben, hogy elvégzendő munka van, ezt komolyan így értik, mivel az nem küldetésünk, hogy mindezt elvégezzük helyettetek, nektek, nélkületek, bárhogy is értelmezzük a szavakat. Inkább az a küldetésünk, hogy csatlakozzunk hozzátok a legmagasabb szintű megvilágosodásotokban, ahol hajlandóak vagytok fogadni a Szeretet Fényét, az Igazság Fényét, saját Isteni mivoltotok Fényét – hogy megosszátok velünk a látomásokat, amiket mi prezentáltunk nektek, és ti viszonzásként átadjátok nekünk azt. És azok ugyanazok a látomások!

"Azok a világbékéről szóló látomások. Azok olyan látomások, ahol a szomszédodat ugyanúgy szereted, mint önmagadat, tehát nincs elválasztás közted és a szomszédod között. Az országok és a határok, és a kerítések egyszerűen csak harmadik dimenziós teremtmények. Ennek valódisága az univerzum igazságában rejlik. A valóság a magasabb dimenziókban helyezkedik el!

"Nos, gratulálunk az életetekhez, ami éltek – és folytatjátok azt – az emberi test sűrűségében. Ez nehéz feladat volt, ami felvállaltatok. Sokan közületek kezdik érezni a csalódottságot, hogy még mindig az emberi testben vagytok, amely oly sok fájdalomnak, és betegségnek, és kiegyensúlyozatlanságnak van kitéve, holott tudjátok, hogy van egy részetek, amely szabadon szárnyal mindezen dolgok felett.

"Tehát az a dolgotok, hogy teljes kapcsolatban legyetek az Isteni énetekkel, és valóban, minden Isteni létezővel az univerzumban!!! Mi a természetről beszélünk; az embertársaitokról; a Föld bolygó lakóiról – lent és fent. Arról, hogy megosszátok szeretet fényeteket még a legsötétebb helyeken is!

"Nos, sok igazságot hallottatok ezen jelentésben. Sok igazságot olvastok, és sok propagandát. Ne térüljetek el a propaganda által. Mikor bármilyen kérdésetek van arról, hogy mi igaz és mi nem, menjetek a szívetekbe. Egy nagy államférfi mondta egyszer, 'Nincs mitől félni, kivéve magától a félelemtől.' És ez egy nagyon igaz mondás, kedveseim!   

"A félelem a motorja a harmadik dimenziós programoknak! A félelem, az annak való behódolás, és annak kifejezése volt az, ami az összes háborút, megbetegedést, elválasztottságot okozta – amely eonok ideje óta folyik. És igen, igaz az, hogy ezt szándékosan tervezték meg, de lássatok át rajta! Nézzetek át rajta! Ne ítélkezzetek, csak legyetek könyörületes megfigyelők. Elvégre ez a magasabb nézőpontja annak, hogy itt vagytok. Arról szól, hogy a magasabb fény birodalmak lakójává váljatok, és ilyen módon ne toporogjatok a harmadik dimenzió maradványaiban, mivel harmadik dimenziós helyzeteket mindenütt találhattok, ha így döntötök.  

"Inkább helyezzétek a magasabb dimenziós fényt a helyzetekre, hogy könyörületesek legyetek megfigyeléseitekben, legyetek maga a megbocsájtás, ami kedves fivérem, Sananda definíciója – vagyis inkább a megbocsájtás meghatározása, az ő szemében ennek ítélkezés nélkülinek kell lennie! 

" Hányan vetettetek egy pillantást a Csodák tanfolyamára? Ő azt 'A tanfolyamnak’ nevezi. Miért? Mivel ez egy kézikönyv. Ez egy kézikönyv a MOSTANI IDŐKRE! Ezt néhány éve adtuk át – a ti 1970-es éveitekben, hogy pontos legyek – az áttekintésünk, vagy perspektívánk okán, amivel rendelkezünk, mi akik nem vagyunk emberi testtel korlátozva, mint ti mindenkoron -vagyis inkább idő nélküliek vagyunk! De eme társalgás okán, mondjuk úgy, hogy nézzetek a 60-as és a 70-es évekre, és azokon túlra, egészen a mostani pillanatig, mert az emberiség elszánt arra, hogy sikerre vigye a Felemelkedést!!! És ez egy hatalmas vállalkozás és hatalmas teljesítmény!

"És ilyen módon, a fivérem megadta a 'Tanfolyamot' útmutató könyvként, azért, hogy mikor az emberiség készen áll, az emberek ki tudják nyitni a könyvet, és megtalálják pontosan azt, amire az adott pillanatban szükségük van, a könyv egyetlen kinyitásával, és számtalanul sokkal. 
"Tudtatok róla, hogy Sananda minden egyes oldalon elhelyezte aláírását, azon könyv minden szavában? Ti ezt energia lenyomatnak is nevezhetitek. Ez az ő szeretetének aláírása, és egyszerűen csak tartva ezt a könyvet, ti egységben vagytok vele!

"Én ezt az Ashtar Parancsnokság parancsnokaként említem meg, mert számomra adatott meg, hogy felajánljam a legjobb eszközöket és útmutatást, mellyel a Galaktikus Szövetség felhatalmazott engem. És ezt mondom, de amit valójában ezen értek, az annak elmondása, hogy a felhatalmazás, amit a Galaktikus Szövetségtől kapok 
az TŐLETEK jön, szeretett család! Ti ezt előhívhatjátok!

 Ti igényelhetitek azt, amit választotok minden másodpercben, és annak tört részében Föld bolygó béli életetek során az emberi testben!!! Azután a Galaktikus Szövetség megadja nekem a vezérelveket arra vonatkozóan, hogy mely módon tudunk nektek mindebben segítségetekre lenni. 

"És ekképpen hangsúlyozom számotokra, hogy ez tőletek függ, hogy fellépjetek, és ha már feljebb léptetek, tegyetek még egy lépést magasabbra! Legyetek velünk abban, hogy elhozzátok a szeretet energiáit a Föld bolygóra, fényt hozzatok a sötétségbe, bárhol is  legyen az, annak okán, hogy az Aranykor igazán mindenhol elkezdődjék. Az mind ott van! Azt mondom nektek, hogy az mind itt van várakozva a Föld bolygó minden férfija, nője és gyermeke számára, akik jelenleg itt lakoznak.    

"És a Mennyek örvendeznek – az Összes Fény Birodalom örvend annak közelségén – de tovább kell menni. És ennek okán én szó szerint listába foglalom, hogy bármilyen eszközt, szeretet által vezérelt módszert rejtegettek egyéni erszényetekben, használjátok fel az összeset! Mi már majdnem ott vagyunk! Nagyon messzire jutottunk! 



"És, mellesleg, biztosítalak titeket arról, hogy mivel együtt meneteltünk az úton idáig, megkaptuk a meghatalmazást rá, hogy megvalósítsunk olyan dolgokat, mint a Föld bolygó vizeinek megtisztítása. Igen, eltávolítjuk a radioaktivitást. Tároljuk azt. Ezt még meg kell ismernetek, azt észre kell venni, azt még az emberiségnek kell megszólítania. 

"De mi csökkentjük azt!!! Mérsékeljük a vulkánokat és a láva folyamokat, és választ adunk, ahogy Gaia Anya is bármikor, ha bárki vagy többen közületek megszólítanak egy bizonyos helyzetet, aminek jelentős katasztrófa következményei vannak – észben tartva azt, hogy Gaia Anya el kell végezzen némi helyreállítást. Erről jut eszembe, mi azokat is belefoglaltuk ebbe, akik el akarják pusztítani a Yellowstone parkot, amit folyton hallotok. Ne legyetek félelemben ennek kapcsán! Már sokszor elmondtuk nektek, hogy  az összes nukleáris fegyvert ártalmatlanná tettük, és jó úton haladunk abban, hogy más eszközöket is ellenőrzésünk alatt tartsunk, amiket még használni akarnak.   

 

„Tekintsetek minderre a következő módon. Ha van egy régi, régi puskátok – és néhányan járatosak vagytok a régi fegyverekben – mindig fennáll annak lehetősége, hogy a töltény a rossz helyen sül el. Nos, képzeljétek el, hogy eme fajta fegyverekkel rendelkeznek  azok, akik manapság korlátozva vannak. Természetesen rendelkeznek technológiával és így tovább, és így tovább. De a mi technológiánk sokkal magasabb rendű, mivel nem ítéljük őket gonosznak, vagy rossznak, csak így szólunk, ' Meg van nektek bocsájtva, de véget kell vetnetek gonosz tetteiteknek. Eljött az ideje, hogy elgyertek a szeretethez, és ha nem akarjátok ezt megtenni, nekünk van elég erős megállapodásunk a Föld bolygón lakók tudatosságának – 99%-ával -  hogy mi nem egyezünk bele, hogy ezt vagy azt megtegyétek!  

"Ez nem jelenti azt, hogy eme pillanatban vége lenne a káosznak,
ahogy ti méritek az időt. Még több fog jönni, de az igazság felszínre kerül, és ha elfogadjátok az igazságot a saját szívetekben egyszerűen azzal, hogy elvégzitek meditációtokat, imádkoztok, igényt tartotok mindarra – szándékotok kinyilatkoztatása révén – és magasabb dimenziós új életstílusotok megteremtése által az egész Föld bolygó emberisége számára!!!  
"Gaia Anya királyságainak többi része már ott van, de ahogy tudatában vagytok, az emberiség nagy részének még fel kell ébrednie. És minden alkalommal, ahogy beléptek a magasabb dimenziós térbe, kedvesek, képesek vagytok különbséget létrehozni, aminek köszönhetően el tudjátok hozni a fényt, aminek még fel kell ragyognia!!!

"És ilyen módon köszönetet mondok nektek részvételetekért és figyelmetekért. Emlékeztetünk titeket, hogy veletek vagyunk, veletek és értetek való szolgálatban. Soha nem vagytok egyedül az úton! És nagy tisztelettel adózunk nektek mindazért, amit tettetek, és mindazért, amit még el kell végeznetek az idővonalatokon, de szánjatok  időt magatokra, és tisztelettel bánjatok szomszédaitokkal!!! Azért, hogy saját önmagatokat az Isteni Létezés elérhető legmagasabb állapotában tudjátok tartani, és mi látjuk, hogy szépen fényletek és igenis megvannak Isteni képességeitek, amelyek egyre inkább felragyognak mindannyiótokban! 

"Tehát csatlakozunk hozzátok ezen az összejövetelen, hogy elérjetek egy másik küldetést, én mondok nektek köszönetet részvételetekért -, és azt mondjuk nektek, hogy látjuk az ELVÉGZETT KÜLDETÉST! És ez így van! Üdv!  

Transcription by Dora in Budapest.

© Ashtar on the Road Publications 2004-2014.  All rights reserved. 
 
 
Forrás: 
 
 
 
 

2 megjegyzés:

  1. Cobra Etheric Liberation Hungary

    https://www.facebook.com/groups/421432088019829/

    VálaszTörlés
  2. Steven Greer: Kettő aranyszínű földönkívüli jármű CE-5 meditáció közben

    https://exopolitikamo.wordpress.com/

    VálaszTörlés