2015. február 2., hétfő

Maradjatok pozitívak - Galaktikus üzenet 01.27.



A Galaktikus Föderáció és a
Spirituális Hierarchia
Üzenete

Szövegközi kép 2

Sheldan Nidle által
(a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
 
2015. január 27.

Dratzo!
Jó hírekkel érkezünk a nektek szánt áldások kézbesítési eljárásáról. A múlt héten egy nagy fordulópont sorozat érkezett. Néhány bámulatos esemény történése várható a jövő héten. Eksztatikus állapotban vagyunk, hogy valóban ez a helyzet. Amikor közel két és fél évtizede megérkeztünk, először meglepett minket a sötét erők teljes arroganciája, mely a sok globális társadalmatok gondnoka volt. Látszott, hogy ezek az egyének egyáltalán nem akarnak eleget tenni a Mennyország szent rendelkezéseinek. Informáltak minket a Felemelkedett Mestereitek is arról, hogy az érdekeltség teljes hiánya a norma ezen sötét összeesküvők körében. Számos ősötök is elmondta nekünk ezt, és figyelmeztetett minket, hogy készüljünk fel a mennyei rendelkezések végrehajtására, de csak amikor a földi szövetségesek lehetővé tették azok megtörténését. Ez vezetett minket egy sor hosszas megbeszéléshez számos szövetségesünkkel, és ez az amiért ez az elmezavar még mindig jelen van. Volt sok beszélgetésünk arról, hogy mi is történt itt. Eldöntöttük, hogy segítjük földi szövetségeseinket, de csak miután megfelelő engedélyt kapunk rá. Ez épp most megváltozik, a pozitív visszajelzés végett, amit jelenleg kapunk.

Az évek során felfedeztük, hogy valójában mennyire feje tetejére van állítva ez a globális társadalom. Hogy társadalmatok a vagyonra és a hatalomra alapul. Hogy a pénz, ami egy nagyon primitív árucikkcsere eszköz, egyre nagyobb vezére ennek a nagyon furcsa birodalomnak. Azonnal megkérdeztük földi szövetségeseinktől, hogy miért van titokban tartva az a technológia, ami véget tudna vetni ennek a nonszensznek. Szövetségeseink elmesélték nekünk a hatalom teljes történetét, és hogy a kegyeltek hogyan képviselhetnek még mindig itt alapvető erőt. Szövetségeseink elmondták azt is, hogy folyamatba lettek állítva az ennek átalakítására szolgáló eszközök. A sötét összeesküvés könnyedén titkolta el nem csak ezt a felemelkedett technológiát, hanem a létezésünkről szóló tudást is. Azt is elmondták nekünk, hogy ezek a hatalomőrült összeesküvők egy sor különleges megállapodást kötöttek, melyek engedélyeztek az Ancharásoknak társaik elrablását, erőszakoskodást, és kísérletezést rajtuk. Ez a bolygó, részét képezte egy speciális sötét projektnek. Az utóbbi 13 évezred során a sötétség és annak választott kegyeltjei rávették a felszíni embereket, hogy ebben a rettenetes nonszenszben higgyenek. Ez a megállapodás viszont véget ért, amint kiválasztott csillagmagok és más Fénylények inkarnálódtak ebbe a világba.

Az ősi családok és a Felemelkedett Mesterek fokozatosan javítottak a helyzeten. A mi feladatunk ebben a nagy átalakításban az volt, hogy a hozzá szükséges technológia szolgáltatóiként ténykedjünk, és különleges küldöttekként, akiknek meg kellett győzniük az összeesküvést, hogy a napjaik valójában meg vannak számlálva. Sok időt vett igénybe, hogy végül meggyőzzük az összeesküvést arról, hogy a hatalma gyengül. Az elmúlt néhány évben kezdett látszani, hogy földi szövetségeseink lassan felülkerekednek. Ez az amiért bármilyen kézbesítés csak most tud megtörténni. Folytatjuk a korlátozását azon dolgoknak, amiket az összeesküvés szeretne megtenni, legyen az akár a Földközeli pályán az űrben, vagy a Hold közelében. Ennek ellenére a sötétség tovább reménykedik, hogy még mindig lehetséges egy kiút a kínos helyzetükből. Ez az amiért egy sor késleltetés történt az utóbbi néhány hónapban. A kissé feljavított küldetésünk iránti elhivatottságunk végül azt eredményezte, hogy a sötétség megenyhüljön, és lehetővé tegye különféle jólétkézbesítések megtörténését. Összekötőink ezért arról értesítenek minket, hogy sok kézbesítés nagyon közel áll ahhoz, hogy megtörténjen. Így felettébb boldogok vagyunk, hogy elmondhatjuk nektek, hogy valóban az áldásaitok fogadásának peremén álltok!

A Mennyország tovább halad előre azokkal a különleges eljárásokkal, amik előkészítik a teljes tudatosságú lényekké való végső átalakulásotokat. A következő átalakítások tartalmazni fognak sok fontos hangolást a fejcsakráitoknál. A legfontosabb egy utólagos növekedés az Álmok Forrásában a fejetek hátsó részén, valamint a tobozmirigy és az agyalapi mirigy tekintetében is. Ezek bizonyos fokú fejfájásokat okoznak, homályos látást, álmatlanságot, vagy akár némi fáradékonyságot is. A fejetek időnként elég nehéznek tűnhet. Ugyanakkor tudatosabbakká váltok a medikus csapatainkról is. Amikor elkezditek alkalmazni ezt az új fejrendszert, elkezdtek jobban megérezni minket, amikor épp elalszotok. Arra utasítottuk a csapatainkat, hogy azokkal akik felemelkedettebb állapotban vannak, csináljanak egy valós kezdeti kapcsolatfelvételt. Ez a finom interakció tudatni fogja veletek, hogy az őrangyalaitokkal együtt azon dolgozunk, hogy készen álljatok a kapcsolatfelvételre, és egy magasabb szinttű tudatosság befogadására. Egy új birodalom mindannyiunk általi megteremtése épp megkezdődött!


Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! A kelletlen engedékenység mintázata megjelent. A sötét összeesküvés felfogja, hogy a Mennyország a nyerő. A következő időperiódus feletti győzelem könnyedén biztosítva van. AEON rendelkezései végre elkezdenek megnyilatkozni. Felettébb boldogan fogadjuk a hatalmas áldásokat. Azt kérjük maradjatok pozitívak, és áldjátok velünk együtt ezeket a dicsőséges eredményeket. Gaia hasonlóképp készíti elő az eszközöket, hogy növelje a felszínének átalakítását. Még a Nap is dalol! Az összeesküvés látja, hogy véget ér ezen birodalom uralásának ideje. Kijelenthetjük, hogy a mindennapi imáink és szent szándékaink csakis a ti nagy segítségetek miatt változtatják meg épp ezt a valóságot. Ez a birodalom táncol, ahogy összpontosításotokat arra használjátok, hogy felerősítsétek azt amit mi teszünk. Mindig legyetek tudatában ennek, és továbbra is segítsetek nekünk ebben a nemes feladatban. A Mennyország áldd minket, és ezt a hatalmas energiát arra használja, hogy átalakítsa ezt a birodalmat. Halleluja! Halleluja! Halleluja!

Mivel a sötétség kezd halványulni, azt blöfföli, hogy semmi sem történik. Mégis létfontosságú események folynak körülöttetek. Gaia növeli azt a szintet, ami által a tengerfenék megemelkedik. A part menti lemezek lassan visszaállítják a tengeri élet nagyfokú jólétét. A fizikai átalakulások következő fázisát tapasztaljátok. Az az energia, ami ezt a valóságot összetartja, erősségében és vibrációjában is megnövekszik. Összességében ez a birodalom egy nagy átalakulásra készíti elő magát, hogy minden élő dolog visszatérjen teljes potenciáljába. Ez az összetettség a finom jelzések még egy másik sora. Gaia a Mennyország parancsára, készül felemelkedni és újra egyesíteni az ő külső és belső birodalmait. Az évezredes felosztottság véget ér. Gaia változásainak tükröződnie kell a többi élővilágokon is, melyek ezt a naprendszert alkotják. A fizikaiság ezen szektorának az alapfelépítése radikálisan megváltozik.

Felemelkedett Mesterekként, átlátjuk ezt a fenséges birodalmat, és áldjuk ezt a csodálatos munkát. A Mennyország és a Teremtő véghezvisz egy nagy próféciát, melyet eónokkal ezelőtt bocsátottak ki, amikor a fizikaiság megjelenését elsőként engedélyezték. Akkortól, teremtések sora jelent meg, egyik a másik után. Most itt vagyunk a hatodikban ezek közül, és isteni módon figyeljük ahogyan minden egyes esemény a többivel összefonódik. Ezt a természetes eljárást nem csak felügyelni, hanem abban részt venni is egy valódi csoda. Rövidesen csatlakozni fogtok hozzánk, ahogy ez a művelet kellően fizikai angyalokká formál titeket. Kiléptek a karma kerekéből, és afelé tartotok, hogy újra belépjetek a ti öreg szent Lényetekbe. Örvendünk ezen csodáknak, és tudjuk, hogy készen álltok az instrukcióinkra. Legyetek türelmesek, és fogadjátok el azt a sok változást, ami történik világotokkal és veletek. Hozsanna! Hozsanna! Hozsanna!

Ma folytattuk az üzeneteinket. Sok minden készül most történni! A mennyország által teremtett szakadékon álltok. Álljatok készen az új birodalomba való ugrásra, amikor a Mennyország megadja rá a kellő jelet. A jelek a jólét, az új kormányzás, és az Isten-adta szuverenitásotok visszatérése. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)
 
Szövegközi kép 1
 
Forrás: http://www.foldimennyorszag.hu/B3642519-A5BC-47B1-B95B-7F5079EE973A.html



1 megjegyzés:

  1. Mire ide érnek,addigra Ashtar is nyugdíjba megy... :D
    Igazából a szövegben csak egy 1db mondat van ami utalna arra,hogy már nem kell sok,előző két üzenetben pedig eléggé sokszor írták hogy közel van az idő stb...Szóval most akkor vagy hazudtak,vagy valami nem úgy működik ahogy kéne,talán még sem halad olyan könnyedén a Föld felszabadítása.
    Én már várom azt a napot hogy leszállnak,diplomáciai kapcsolatok létre jönnek és segítsük egymást,bár inkább ők minket de az mindegy.Emberek eléggé nagy változáson mentek keresztül,vegyük Amerikát és menjünk vissza a 80-as években,nem telt el úgy egy hét,hogy valami bandaháború nem lett volna,nem telt el úgy egy hét hogy nem lőttek le valakit azért,mert fekete.
    Most 2015-ben is vannak rasszisták Amerikában azt nem mondom,de sokat javult a helyzet és az emberek javulnak,tehát szerintem a földönkívülieket is el fogjuk fogadni majd :)
    Bár az ilyen hüllő lényeket még nem tudom,de amelyik humanoid és nagyon hasonlít az emberre,azt biztos.

    VálaszTörlés