2015. március 9., hétfő

A világ emelkedik! - Ashtar 02.24.


Semmi sem az aminek látszik? A felsorolt múltbeli események valóban a leírt  hatást érték el, bár sokan inkább ellenkezőleg reagáltak.  Mindenki a tudat és rezgésszintje szerint látja a dolgokat. Tény az, hogy a Föld rezgésszintje és az emberiségé óriásit emelkedett 2012 decembere óta. Obamáról pedig várjuk meg, milyen igazság derül ki a közeljövőben.
Milly
Anna jóvoltából magyarul is olvasható a legutóbbi üzenet:



A világ emelkedik!
Magasabbra és magasabbra!
2015, február 24.
Telekonferencia Ashtarral
Üdvözletem, kedves család! Izgatottak vagyunk, hogy veletek lehetünk itt, hogy annyi fejlődést leírhattunk már. És még sok van hátra! Egyik kedvenc idézetemmel kezdem, amit már korábban mondtam: Még egyszer el szeretném mondani. Ez nem csak rólam, Ashtarról szól, hanem az egész Ashtar csapatról, beleértve az alaplegénységet és titeket kedveseim. Így hangzik:
 Itt vagyunk! Mi vagyunk azok! Mi mindenütt ott vagyunk! Nincs olyan hely többé, ahol a sötét kalaposok el tudnak bújni, mert a fény olyan ragyogóan világít, hogy még a legsötétebb sziklát is át tudja világítani! És mi szolgálatban vagyunk, ahogy ti mondanátok. Én Ashtar, a Hídon vagyok és még a világ sok helyén, hogy találkozhassunk – és ezen túl is, olyan helyeken, ahol a Nap és a Galaktikus Tanács találkozik.
Ez nagyon sok együttes missziót takar. Ilyen fajta Felemelkedés még sohasem történt meg korábban. Az emberiség számára olyan lassan emelkedni a rezgésében – másképp mondva a olyan helyre jutni, ahol a különválás fátyla ismeretlen az egész univerzumban és utána visszakerülni! Nos, ez az első eset. Mi örülünk és hálásak vagyunk, hogy segíthetünk. Mi sokkal inkább tisztában vagyunk vele, mondhatjuk, régóta tudjuk – más szóval mióta mindez elkezdődött, komolyan.
Például a nemrég történt múltotokban olyan események voltak, amelyek a sötét kalaposok győzelmének látszottak – a dolgok 3D-s szemszögéből nézve igen. Nagy szomorúságot váltottak ki. Most minden, amit mondok, nem azért van, hogy visszahúzzon az alsóbb rezgésekbe, csak egyszerűen elmondom, hogy ők mérföldkövek voltak a a 3D-ből felfelé emelkedő úton.

Például az USA szeretett vezetőinek meggyilkolásáról fogok beszélni, a Kennedy testvérekről és dr. Martin Luther Kingről. Kb. öt évvel ezelőtt a térben, ezt a három embert kiemelték a 3. dimenzióból. És akár megértitek, akár nem, hogy egyikük sem halt meg – bár Robert Kennedy elhagyta a testét, ez történt vele – el fogom mondani, hogy ez volt a hagyatéka, hogy felébressze az egész világot, hogy egyesüljenek! És ha még mindig azt gondoljátok, hogy ez egy szomorú pillanat volt, tudjátok, mindannyian közülük átmentek a 3D-ből a diadalba, mert a bolygó tudatossága a Szeretetbe és a Békevágyba lépett. A gyertyák világszerte kigyulladtak. Ezek a Fények nem aludtak ki. Most még fényesebben világítanak!
Most pedig hadd mondjam el, miért nevezhetitek egy másik mérföldkőnek a 9-11-et, ha akarjátok. Azokat az épületeket lerombolták, de azt mondom nektek, hogy a Szívek elérték a magasabb dimenziókat a 3D mögött. Ez egy összehozás volt, egy egyetértés, ha akarjátok egy visszatérés a Föld Felemelkedéséhez, hogy ezekből az eseményekből tanulni lehessen és ne ismétlődjön meg.

És azóta természetesen újabb események történtek. A cunami Indonéziában sok-sok mindent hozott – és ez túlterjedt Indonézián – de összehoztak sok-sok szívet – a fukusimai nukleáris robbanás, az öböl olajszennyezése, vonatbalesetek és repülőgép-katasztrófák. Ezek minták arra, amit mondtam, ugye?

Amikor valamit tragikus eseményeknek tartunk a 3D állapotban – és ez az - akkor ez egy felemelkedés. Ez lehet, hogy mindenki, aki humán testben van, azt mondja: Milyen nézőpont ez? Mit tanulhatok ebből? Hogyan tudunk megváltozni? És természetesen az alapválasz a Föld bolygó Felemelkedése. De vannak közti helyek, vagy mondhatni szintek, és ha elértek egy szintet, amely képes kinyitni a szíveteket és az elméteket kellőképpen, akkor felismeritek a dolgok igazságát és így tovább!

Ti nem vagytok egyedül. Soha sem vagytok egyedül az utatokon. Mindig veletek vagyunk. Az Ashtar kommandó egyre gyakrabban látható a hajón. Nemcsak én vagyok az egyetlen az Ashtar kommandóban, akinek több helyen egyszerre való megjelenésre van képessége. Ez mind a kvantumfizikán alapul, igen. Ez mind a tietektől eltérő valóságomon alapul, nincsenek korlátaim a 3D-s testben. Meg tudok jelenni 3D-s testben. Azt az illúziót tudom kelteni és úgy tudok működni, mint egy energiaforma, - vagy akár egy test, ha az alkalom azt igényli, például a 3D magasabb szintjeiben.
Nem gondoljátok azt ugye, hogy Obama az alacsonyabb szintekre lép vissza? Vannak idők, amikor ő egy magasabb szintről intézkedik, de ezt 3D-nek láttatja. Neki egy testet öltött embernek kell lennie, de ő ennél sokkal több. De ennek ellenére emberként kell megjelennie, egy olyan emberként, aki öregszik a stressztől – nemcsak egyszerűen az elnökként töltött évek stressz hatásaitól – egy olyan lényként, aki nagyon jól ismeri az ő istenségét és a saját galaktikus eredetét, de ennek ellenére egy bábúnak kell lennie egy zsinóron vagy egy kutyának egy pórázon, vagy olyannak, akit te úgy akarsz látni, mint akit ellenőriznek.

Itt látható, hogy a hologram hogyan válik igazán érdekessé most hirtelen, mert az nem Obama, akit kötélen rángatnak, vagy pórázon vagy láncon. Ez az, amikor Obama egy kezelővé válik. DE EZ EGY KÜLÖNBSÉG! Felidézhetitek, amint őt az első időkben felölelték és átvette az elnöki irodát, amelyet egy korábbi elnök, akit mi Bokornak hívunk, Sr... félrevitt, lehordta őt és aljas volt vele, ocsmány nyelven beszélt és bántalmazta is, mondhatjuk lesüllyesztette Obama morálját és biztosította őt, hogy ő egyszerűen egy kéz a játszmájában.
Most, ahogy Obama kitekint és látja a káoszt és a sötét kalaposok zavartságát, ő megbocsájtással és szeretettel tekint rájuk! És amíg ő kemény és szigorú lehetne, mint egy szülő a gyermekével, aki rendetlenséget teremtett a ház körül, Obama nem úgy beszél velük, mintha gonoszok lennének, és lejjebb és még lejjebb léteznének, mint akik a piszokban élnek és így tovább. Ő úgy fogadja el őket, mint élő létezőket!

Nem fogadja el azonban, amit tettek. Semmilyen módon nem nézi el azt és egyértelműen nincs a pártjukon. A színfalak mögött és nyilvánosan is elviseli a dolgokat, és ti tudjátok ezt. Hogy mit gondolnak az ő feladatáról, az ő szellemiségéről, a tudásáról és a bölcsességéről, hogy Ő Ki is Valójában, és miért van itt, mit kell tennie. És mi az út minden egyes lépésén vele vagyunk, ténylegesen gyakori látogatók vagyunk ott, ahol lakik, mert a Világ eleget fejlődik ahhoz, hogy ez nekünk elegendő legyen a missziónk teljesítéséhez, az akciónk folytatásához!!! Hadd higgyék (a sötétek), hogy ez az egyetlen hely, ahol vagyunk, emlékezzetek, mit mondok nektek: Mi itt vagyunk, ott vagyunk, mindenütt vagyunk. Nincs olyan hely a bolygón, ahol ne lennénk jelen.
Nagyon, nagyon sok funkciónk és feladatunk van. A biztonság egy tág fogalom lehet, például a Béke megtartása, még ha a borzasztó fegyverek letiltását, és Sekhmet (istennő) megfizetését ("megengesztelését"/Milly) jelenti is, például egy végső látogatást azokhoz, akik egyértelműen úgy döntenek, hogy a megszüntetést kell választani, ha szembeállnak, és meg kell szüntetni az akciójukat és a módszereiket.



Igen, és tudjuk, hogy sokan elhagyták a testüket, sok fehér kalapos, aki kilépett a testéből, hogy elhozza az igazságot – riporterek, tudósok, politikusok és humoristák, minden fajta és életformájú ember – akik lelkesek és elkötelezettek voltak abban, hogy feladják a testi létüket és feljebb kerüljenek, és most felülről, a maradék fátyol mögül segítenek. És a fátyol nem nagyon vastag – lefelé mozdul, eltűnik, átalakul, megszűnik nagyon, nagyon sok helyen.
A legfontosabb helye az emberi Elme és a Szív! Szerencsések vagyunk, hogy azt mondhatjuk, a különválás fátyla vékony vagy nem is létezik. Elértetek egy ”kritikus pontot”, vagy szintet, vagy magaslatot. És a hajók egyre jobban és jobban láthatók. És igen, azok landolnak távoli helyeken, hogy biztonságos legyen számukra, de landolnak figyelemre méltó helyeken, találkozó helyeken – konferenciákon, tervezett összejöveteleken- mert amint egy tudatot, egy teljességet elég magas szinten érzékeltek, még ha ismeritek is a folyamatokat és a kifejezéseket, amelyek ezeket a tapasztalatokat létrehozzák, fájdalmasak lehetnek a szavakon túl is, amelyeket az alkalmakra felértékeltetek, kedveseim.
Ez az, amit mi olyan nagyon tudunk csinálni, ahogyan tesszük! Ez az, amit még a következő pillanatban is meg tudunk tenni! Ha együtt jövünk egy Összejövetelre, mint ez is, és az energiáinkra összpontosítunk, az egész bolygó exponenciális (meredeken ívelő) felemelkedését erősítjük – sokkal, sokkal nagyobb mértékben, mint ahányan együtt vagyunk!!!
Más szóval lehet, hogy közülünk százezren vagy ezren összegyűlünk itt. Mindenek előtt össze vagyunk kapcsolva az Egy Ami Mind Vagyunk létével. Másodsoron az eredmény – a felemelkedés, minden szeretet megérzésének a kisugárzása, kiáramlása – nagyobb mértékben és erővel megy és megy így, mint ahogy gondolnátok. Ha mindannyiunkat lerajzoltok egy körben egy gyertyát tartva, akkor az a fény, amit össze tudunk gyűjteni sokkal nagyobb, mint a gyertyák száma, mint a számunk, akik itt összejöttünk!!! Ez a legfontosabb alapkérdés, mert ez az, hogyan erősödtünk meg eddig érve együtt.
Ha az egész bolygó tudatossága kész arra, hogy minden időben magas legyen, és azután még magasabb és így tovább és tovább, ez a szeretetsugárzás együtt jön és győzedelmeskedik minden meglévő szomorúság, bánat, fájdalom, kellemetlenség felett – minden félelem-alapú érzés felett – olyan komoly és erős módon, amely a Dimenziók Magasabb Szintjére hajt minket jelenleg is.

Ha most megértitek, hogy minden dimenziónak nagyon sok szintje van – gondoljatok csak a 144-re, ha szeretnétek elképzelni. Megérthetitek, hogyha csak egy vagy két fokozatot mozdultok, az nem tűnik túl soknak. De emlékezzetek, ez exponenciális erősödés és ezért sokkal magasabbra jutunk, mint egy vagy két fokozattal.

 
Az exponenciális növekedés minden polinomiális sebességnél gyorsabbá válik. Piros: lineáris, kék: köbös, zöld: exponenciális függvény
(Képek beszúrása: Milly)

És ha összekapcsolódunk a Magasabb Szinteken, amelyet erről a helyről hoztunk létre, akkor ez a lehetőség, ha akarjátok és mi megerősítjük bármikor, akkor ez az, amire különlegesen fókuszálunk. Így ez sokkal nagyobb, mint amit gondolhatnátok otthon ülve egymagatokban. Ti nem vagytok egyedül! És mi mindenkivel közületek együtt vagyunk és titeket szolgálunk, még akkor is, amikor ti az egész Föld Bolygón és azon túl szolgáltok. Azért vagyunk itt, hogy támogassunk és segítsünk titeket.

Megértjük, hogy ez most egy különösen rendezetlen állapot a bolygón. Olyan sok energia érkezik, hogy segítsen a felemelkedésben, és ezek minket is segítenek. Az a különbség, hogy mi érintve vagyunk, vagy ott élünk a Dimenziók Magasabb Szintjein, és mi jobban hozzá vagyunk szokva az ilyen érkező energiákhoz. Mi ezekben az energiákban ÉLÜNK. Ez új a ti harmadik dimenzióban megjelenő részeteknek.

Bár mondjuk, mennyire hatékonyak vagyunk és mennyire fejlődünk, nektek magatokra kell figyelnetek és meg kell bizonyosodnotok a pszichikai és szellemi énetek lehetőségeiről. Tartsátok magatokat egyensúlyban, kedveseim, mert nagyon könnyű bejutni a Magasabb Szintekre és valamennyire alaptalanná válni. És nem ez a ti feladatotok!

Igen, repülés, távoli nézet – mi ez, „Gyertek, repüljetek velünk” amikor csak akarjátok. De emlékezzetek, nektek Küldetésetek és Céljaitok vannak a 3D-ben az időtöknek ebben a pillanatában. Ha ugyanaz a Missziótok, mint nekünk, az NEM jelenti azt, hogy ti nem kezdtek felemelkedni! És NEM azt jelenti, hogy ti nem vagytok Vezetők a Felemelkedési folyamatban! Ez egy kritikus időszak, amint ti ezt fel is ismeritek, és a dolgok gyorsulnak egyre jobban.

 
És egyre több esemény és történés lesz. És ez a számotokra van, akik a Béketeremtők között vagytok, és azok, akiknek a küldetése a mások felemelkedésének a segítése. Mert ahogy a dalban mondják – ami mindig igaz, és sohasem lehet igazabb, mint ebben a pillanatban - „A világnak most Szeretetre van szüksége!” Ezért legyetek a Szeretetfény hozói! Legyetek sugárzók és tudjátok, hogy itt vagyunk veletek, együtt óriási Fényt juttatunk az Egész Bolygóra veletek együtt érezve, látva és összekapcsolódva.
Köszönjük, hogy eljöttetek erre az összejövetelre, hogy Egységben vagytok közülünk azokkal, akik idejöttek hozzátok az Ashtar Commandóból és a Mentorokkal és azokkal, akik a Fény Birodalmából érkeztek. Mi mindannyian a Szeretet kapcsán vagyunk itt, és amit teszünk, az a Szeretettel, a Szeretet által és a Szeretetért van. (Még ha harcolnak is értünk magas színvonalon/Milly) 
Becsülünk titeket, köszönjük nektek és hívunk titeket az Új Jeruzsálem Hídjára bármikor, amikor egy találkozást szeretnétek, vagy egyszerűen meg szeretnétek nézni, hogy mit csinálunk. Mert az az igazság, hogy ti már jelen vagytok itt, a Magasabb Dimenziókban!!! (Tehát mi is több helyen lehetünk jelen egyszerre- bár nem úgy még, mint ők)
 Ebben együtt vagyunk és a sikerünk biztos! Ez így van. Salut!
Fordítás: M Anna
Forrás:
http://disclosure-2012.com/page/490419606


Megjegyzés: (aki nem tudja, annak szól)
Az Új Jeruzsálem az Ashtar kommandó vezérhajója. 
Sötét kalaposak - a sötét oldal képviselői
Fehér kalaposak - a fény oldalának képviselői 
Szerintem Ashtar nevét s-sel kell kiejteni, mivel a s betű után h betű áll. Így: Astar. De aki jobban tudja, javítson k.i
Sekhmet istennőről :
. http://hu.wikipedia.org/wiki/Szahmet
Azt nem sikerült kiderítenem, mi az a "kiengesztelés"
Milly




12 megjegyzés:

  1. Hát persze...Semmit nem érzek Obama meg pont hogy gonosz...Mindig háborúzik.De biztos ez kell...
    Hogy menjek fel arra hídra ha nem jönnek értem.Fizikailag lehetetlen így lelkileg sem működik...Sőt nen is álmodok soha ami bár nem baj de na akkor hogy???????????
    Mi lenne ha megjelennének.Elvileg nem kell sok idő és végre nem szarnak le már elnézést a kifejezésért...Esetleg egy közeli kép...De az is milyen gondolkozás már hogy aki jó az meghal mert kiveszik a 3D ből és pont leszarják a családtagokat és lelki állapotukat...Hát kösz.Akkor ezek szerint én is megdöglök fiatalon mert rendes vagyok.Bár baj nem lenne sőt örülnék is neki.Csak anyám miatt nem.

    VálaszTörlés
  2. MÁRCIUS 20-ÁN LESZ A VILÁG UTOLSÓ ILYEN NAPFOGYATKOZÁSA

    http://www.fenyorveny.hu/2015/03/marcius-20-lesz-vilag-utolso-ilyen.html

    VálaszTörlés
  3. Argentínában élő műsorban a háttérképen egy ufó húzott el

    http://rejtelyekszigete.com/ufo-k-es-foldonkivuliek/argentinaban-elo-musorban-a-hatterkepen-egy-ufo-huzott-el/

    VálaszTörlés
  4. A belső újraindítás

    http://www.felemelkedes.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  5. "Kiengesztelés" : - elégtétel, - jóvátétel

    VálaszTörlés
  6. Ez az oldal olyan, mintha a Cabal beépített embere írná.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem én írom, én csak gyűjtöm az írásokat, a közvetítéseket, amik egy jobb és szebb világ reményét éltetik az emberekben.... Ha rossz érzésed van tőle, akkor ne olvasd.
      Áldott és rendívül különös időket élünk, amikor nagyon nehéz eligazodni a zűrzavaros változások közepette.
      Nem kell elhinni a fentieket. Mindenki választhat, hogy miben hisz... a szörnyű végben, a végtelen szenvedésben, vagy a magasabb szintre felemelkedett emberiségben.
      De.... már tudományosan is bizonyított, hogy gondolataink határozzák meg sorsunkat.
      Szeretettel
      Milly

      Törlés
    2. Ha csak gyűjtöd, akkor gyűjts olyanokat amik nem keverednek ellentmondásba....Ez pl. abszolút szembe megy a Benjamin Fulford írásokkal. Dicséretes a munkád, viszont rengeteg ellenmondást kelt, és zavart okoz.

      Törlés
    3. Hogyha annyira szelektálnék, ahogy tanácsolod, akkor meg az a kritika érne, hogy nagyon szubjektívan és egyoldalúan mutatom be a híreket, és nem engedem választani az olvasókat abban, hogy mit akarnak elfogadni és mit nem.

      Törlés
  7. Minden tiszteletem Ashtar parancsnoknak, de ez az üzenet nekem nagyon sántít és szívem érzése szerint ez nem tőle jött!
    Obama és új Jeruzsálem? Hm! Ez nekem nagyon sántít!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Biblia is említi az Új Jeruzsálem városát. Nem véletlen, hogy a mostani Jeruzsálemen is marakodnak az egyházak, népek.
      "Az arany város új Jeruzsálem (Jelenések könyve 22. rész)
      Az Isten dicsősége van benne (nem lesz nappal és éjjel), utcája tiszta arany, mint az átlátszó üveg.
      Az Isten és a Bárány királyiszékéből kijőve, az Ő utcájának közepén folyik az élet vizének tiszta folyója. A folyó két oldalán életnek fája."
      "A szent város, az új Jeruzsálem az Istentől száll alá a mennyből (Jelenések könyve 21)
      A város négyszögben fekszik: hossza, szélessége, magassága egyenlő (12.000 futam; fala 144 sing)
      12 alapja van (12 féle drágakő díszíti)
      12 kapuja van (4x3 gyöngy)"

      Más források pedig gyakran említik, hogy léteznek a Menyországban (magasabb dimenziókban" Fényvárosok, és az emberiség is létre tud hozni ilyeneket. Lásd a következő blogbejegyzést.

      Törlés
  8. Beteszek egy Kerion írást, (több is van !), ami úgy érzem ehhez kapcsolódik, de egy teljesen más cikkhez íródott, mint hozzászólás, de most az nem lényeges, plusz Magyar vonatkozású, a lényeg a mondanivaló !

    Kerion hozzászólás

    Kerion 2014. október 19. 20:14
    A "gonosz" egyik vég-idei taktikai húzása az hogy felfedi az arcát, mintegy leleplezi önmagát. Itt is erről van szó. Most éppen - a cikkben is elhangzik - az ebola-fertőzött területhez közel lakó ghánaiak szájába van adva a leleplező szó. Egyébként az eb-ol-a/a ló eb egy a Szíriuszra/"kutya csillag-fehér ló" misztériumra utaló fekete-mágiás masonic szóösszetétel - magyarán Szíriusz-pocskolás. Ugyanaz amit Szíriában is művelnek az ISIS-el mivel Szíria is a Szíriuszt hivatott megjeleníteni. Szíriusz meg persze = Ízisz mint ahogy Orion = Ozirisz. Tehát a Szíriusz/Ízisz/Sánta Kata/Teremtő Ősanya bemocskolása folyamatos a 6alom részéről - nyilván fél-elem-ből. Érzik a végüket.
    A még regnáló un. "irányítók" legnagyobb problémája most az hogy az emberiség általuk való agymosása-elhülyítése immár túl sikeressé vált. Olyan fokú hogy a tömegek még a nyilvánvalóra sem reagálnak mert már magába a mindennapos gonoszságba is belefásultak. A 6almi bio-robotok túl jól végezték a munkájukat. Persze az emberek azért a tudat alatt érzik, tudják hogy nem is kell reagálni mert éppen azt várják tőlük.
    Ugyanis a c-ion-ista "terv" az lett volna hogy a 6alom mindenképpen fellázítja önmaga ellen a tömegeket. S egy un. végső bibliai "apokaliptikus armageddonban" - persze magát az úgymond "antikrisztus" vezette lázadó emberiséget kiáltva ki a sátáni gonosznak - véglegesen dűlőre viszi a 6alom kérdését. Egyfajta egyébként is tervezett népesség-csökkentést végrehajtva likvidálná az ellene fegyveresen lázadókat és az őket támogató polgári lakosságot. Ennek az éles "gyakorlata" folyik most Kelet-Ukrajnában. A maradék emberiség potenciális hangadóit pedig FEMA-táborokba, stadionokba zárva különítené el - erre is megtörtént már az előzetes felkészülés.
    Amennyiben nem sikerül a "terv" - márpedig úgy néz ki hogy nem fog - a 6alom kénytelen lesz önmaga ellen menni és végső soron önmagát felemészteni. Ezt úgy kell elképzelni hogy a genetikailag "kiválasztottként" megvezetettek egymás ellen majd irányítóik ellen mennek. Nem tudnak mást tenni mert az állandó harcra, harácsolásra, a "győzelemre" vannak programozva, predesztinálva. Legyőzni pedig a még mindig "talpon lévőt" kell, vagyis a hozzájuk hasonlót, vagy a felettük állót - ez nyilvánvaló. A már rabszolgát - mint például a valódi magyart - már nem kell legyőzni hisz már rajta taposnak. Attól már nincs mit elvenni - legalábbis olyat ami őket érdekli.
    A Magasabb Teremtés-nek semmi más dolga nincs mint az hogy a már "senki övéit" a mindenfajta ellen-meneteltől megóvja, eltántorítsa. Ezt teszi éppen Magyarországon is - de az egész bolygón. Nem véletlen hogy a magyar az úgymond "legBirKább". A Bir Ka persze = Ka-t/Kígyó-t Bír-ó - Kígyótartó. A Kígyótartó meg un. beavató-csillagkép a Nyilas és a Skorpió szomszédságában. 3-an őrzik a Tejút-centrumot ahonnét a "feltámadási energiák" jönnek. A főnix/turul-madarként való újjászületéskor a BirKa- magyarban "megszületik" a Bárány-magyar vagyis a KRiSZTuS/a KeReSZTeS/a KöRoSZTóS maga. Ezután jön az - az őskeresztény hitvallásokban - hogy a "Ragyogó Krisztus" kígyó /=skorpió/ képében megjelenve már hatásosan világosítja fel az embereket fénymag-természetükről. Ez az ami aztán végleg felszabadítja a jóravaló embert. A magyar 1 skorpió-lényegű nyilas/kentaur/centaur/10-es úr/nő/ - AZaz EGY.

    VálaszTörlés