2015. március 22., vasárnap

"Az USA komoly veszélyben van"- volt kanadai miniszter nyilatkozata 03.18.

Paul Hellyer volt kanadai védelmi miniszter: "Az USA komoly veszélyben van." - Feltárja az összeesküvést, Új Energia használatára, a Földönkívüliek bejelentésére, és az összeesküvés megbuktatására szólít fel a 2016-os választásokon


Egy 2015 március 18-án megjelent videó nyilatkozatában a volt kanadai védelmi miniszter Paul Hellyer kijelentette, hogy az USA "komoly veszélyben van", felfedte az árnyék összeesküvés irányítókat, és felszólította az amerikai embereket, hogy válasszanak egy új adminisztrációt, mely elkötelezett az Új Energia technológiák, és a Földönkívüliek jelenlétének nyilvánosságra hozatalában az elkövetkező 2016-os amerikai elnökválasztáson.

Az USA visszafoglalása a hűséges amerikaiak által 2016-ban

Hellyer sürgette, hogy az Egyesült Államokat és kormányát "foglalják vissza a lojális amerikaiak" 2016-ban az összeesküvés irányítóitól a banki, az olaj, és a vállalati szektorban, a hírszerzésben, beleértve a CIA-t, az FBI-t, és az amerikai hadsereg ágait.

Hellyer kijelentette, hogy a 2016-os amerikai választás lehet az utolsó kollektív lehetőség, hogy egy békés és pozitív jövő, vagy civilizációnk megsemmisítése között válasszunk, ahogy más civilizációk és fajok már elpusztították önmagukat a múltban.

Hadiipari komplexum = náci Új Világrend = az összeesküvés által finanszírozott örökké tartó háború

Nyilatkozatában Hellyer áttekinti a Gémkapocs művelet történetét, a Földönkívüli technológia titkos eltulajdonítását a háborús gépezet számára, kezdve az 1947-es Roswellben történt földönkívüli hajó katasztrófával. Beszél az amerikaiak és a világ népessége elleni pszichológiai hadviselésről az összeesküvés részéről, hogy letagadják a létezésüket.

Hellyer emlékeztet arra, hogy csak Eisenhower elnök azon fenyegetése után, hogy az amerikai első hadsereggel lerohanja az S4 létesítményt és az 51-es körzetet, kapott némi hozzáférést a hadiipari komplexum földönkívüli technológiát visszafejtő mérnöki projektjeihez, melyeket az összeesküvés irányított. Eisnehower elnökségének ezen epizódja vezetett a híres "óvakodj a katonai-ipari komplexumtól" beszédéhez.

Ez ugyanaz az összeesküvés és hadiipari komplexum, mely felelős a 9/11-es hamis zászlós műveletért, és a terror elleni háborúért, kezdve a Bush adminisztráció magas rangú tagjaival (George W. Bush; Richard B. Cheney; Donald H. Rumsfeld és társaik). Hellyer szerint ezek a megtervezett és végrehajtott támadások, mint például 9/11 és a terror ellenes háború a legsúlyosabb társadalmi visszalépés civilizációnk elmúlt 800 évében a keresztes hadjáratok óta, melyek az 1200-as években értek véget.



Célkitűzések egy pozitív jövő reményében

Hellyer nyilatkozatában számos változást sürget, hogy biztosítsunk egy pozitív utat a jövőbe.

Véget vetni a banki összeesküvésnek - Hellyer határozottan sürgeti a banki összeesküvés infrastruktúrájának és gyakorlatának felszámolását, első lépésként a Federal Reserve leépítését, melyet egy jogi csalás során hoztak létre 1913 decemberében az összeesküvés irányítói a Rothscildok segítségével. Hellyer szorgalmazza, hogy az amerikai kincstár bocsásson ki 2 trillió dollár értékű platina érmét, és azonnal érvénytelenítse a Federal Reserve irányába fennálló tartozásait.

A vallások mozduljanak el a dualitásból az Egységtudatba - Hellyer megjegyzi, hogy 80 évesnek kellett lennie, mire rájött, hogy Allah az ő istene is volt, ezért sürgeti a világvallásokat - az Iszlámot, a Kereszténységet, a Judaizmust és a többieket - hogy mozduljanak el az összeesküvés által manipulált dualitásból az Egységtudat irányába (Egyek vagyunk).

Titkos egyezmények manipulatív és más földönkívüliekkel - Mivel kutatások utalnak arra, hogy léteznek titkos egyezmények bizonyos manipulatív földönkívüli civilizációkkal, melyek jogot biztosítanak ezeknek a földönkívülieknek, hogy embereket raboljanak el és rajtuk kísérletezzenek cserébe földönkívüli technológiáért. Hellyer azt sürgeti, hogy kényszerítsék az összeesküvést, hogy adják ki az összes megállapodást és szerződést, melyeket a földönkívüliekkel kötöttek.

Az 1947-es Nemzetbiztonsági törvény - Hellyer szerint a törvény lehetővé tesz egy megbékélési folyamatot úgy, hogy az összes érintett személy, akik részt vettek a földönkívüliekkel kapcsolatos vagy egzotikus projektekben, kiállhassanak a nyilvánosság elé, hogy beszámoljanak az általuk tett vállalásokról a titkos földönkívüli szerződésekkel és programokkal kapcsolatban anélkül, hogy félniük kellene büntetőjogi eljárástól vagy a biztonság megsértésétől.

Titkos technológiai szabadalmak nyilvánosságra hozatala - Hellyer azt javasolja, hogy az egzotikus technológiák titkos szabadalmait, melyeket közpénzből finanszíroztak, hozzák nyilvánosságra, és könnyítsék meg a technológiák elosztását a piacon.

7 éves áttérés az olajalapú gazdaságról a Tiszta Energia gazdaságra - Miután megszűnik az összeesküvés gazdaság és technológiák fölötti befolyása, Hellyer felvázolja, hogyan lehet áttérni a kőlaj alapú gazdaságról egy tiszta, új energia alapú gazdaságra 7 év alatt.

Az óceánok helyreállítása, mielőtt a tápláléklánc véglegesen megszűnik - Az összeesküvés hamis zászlós műveletei, mint például Fukushima, a BP olajfoltjai és mások negatív hatással vannak az óceánok táplálékláncára, és katasztrofális egyes fajokra és óceáni területekre nézve. Hellyer felsorolja azokat a sürgős lépéseket, melyeket az új amerikai vezetésnek és másoknak is meg kell tenni, hogy megmensték az óceánok táplálékláncát, mielőtt véglegesen megsemmisül.

Újraerdősítés a légkör helyreállítására - Hellyer a Föld újraerdősítésére ösztönöz, hogy helyreálljon a bolygó légköre.

Az emberiség túlélése

Paul Hellyer nyilatkozatát azzal zárja az amerikai emberekhez és az egész világhoz szólva, hogy emlékeztet mindannyiunkat arra, hogy jelenleg egy útkereszteződéshez érkeztünk az emberiség túlélése szempontjából. Választanunk kell az összeesküvés okozta népirtás és ökológiai pusztítás, és ha az emberek többsége minderre ráébred, a pozitív jövé és béke között.

NewsInsideOut
 

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/paul-hellyer-volt-kanadai-vedelmi.html#.VQ52BuEYEwR




7 megjegyzés:

  1. Talán, végre történik valami? Jól megmondta! :)

    VálaszTörlés
  2. Nem buta ember kello ralatassal !

    VálaszTörlés
  3. Talán, végre történik valami jó is?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy néz ki: http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2015/08/peldatlan-kozmikus-hullam-eri-el-foldet.html

      Törlés
  4. Jo'l beszélt....dobjàk ki !!!....Nem kellene hülyiteni az emberiséget....Màr igy is egy elég hülye tàrsasàg....

    VálaszTörlés
  5. Olvassátok el a Jelenések könyvét a Bibliából. A 13. fejezet az ál-új világrend kialakításáról szól. Az Univerzum teremtője az mindennek a teremtője, így aki vele van, a Földön kívüli civilizációk ellen is védve van. Az ember lelke örökké él, csak a test hal meg. Ne higgyetek olyannak, aki a testet félti, vagy a rövid kis Földi életben reménykedik! Tegyétek próbára Jézus tanítását, így nyerhettek bizonyosságot az igazsága felől.

    VálaszTörlés
  6. ÉBRESZTŐ MINDENKINEK!!!!OBAMA ELNÖK BEJELENTÉSE HAMAROSAN MEGTÖRTÉNIK!MINDEN HAZUGSÁG FÉNYRE DERÜL.MÁR AZ ARANY KORBAN VAGYUNK.RAJTUNK ÁLL VAGY BUKIK A FELEMELKEDÉS MIELŐBBI BEKÖVETKEZÉSE.ÖSSZE KELL FOGNUNK VILÁGMÉRETÜ EGYSÉGBEN.A MÉDIÁT,A SZÁMÍTÓGÉPET,MINDEN KÜTYÜT AZ ILLUMINÁTUSOK ELLEN KELL FORDÍTANUNK.LELEPLEZNI MINDET!!!!A HÁTTÉRKORMÁNY GYŐZELMET REMÉL,DE ABBÓL NEM ESZIK!A GONDOLATAINKBAN MÁR MOST,MOST,MOST GYŐZTESNEK KELL LENNÜNK.NEM VAGYUNK EGYEDÜL!!!FÉNYTESTVÉREINK,ASHTAR SHARAN,SANANDA,A MAGYAROK ISTENE,RADZS,ST.GERMAIN,SZŰZ MÁRIÁNK A MAGYAROK VÉDŐSZENTJE,AZ ANGYAL TÁRSADALOM,ÉS MÉG SOKAN MÁSOK MIND MELLETTÜNK ÁLLNAK.AZ EMBERISÉGNEK KI KELL ÁLLNIA ÖNMAGÁÉRT,A FÖLD BOLYGÓÉRT ÉS VÉGRE RENDET TEREMTENIE A FELSZÍNEN.BÉKÉBEN ÉLNI E TERMÉSZETTEL,A VÍZI EMBEREKKEL,A FÖLD ALATT LAKÓKKAL SHAMBALÁBAN,ÉS AZ ŰRBÉLI BARÁTAINKKAL.MOST,MOST,MOST!!!!!SZERETETTEL ÜZENEM ÉN EGY ÉBREDEZŐ

    VálaszTörlés