2015. március 23., hétfő

Gondolatok a jelenlegi helyzetről - Lisa Reneé 2014.10.

Sok ember működésében zavart hitrendszert és viselkedésmódot örökölt a biológiai családján és a kulturális programozása révén, melyek alapja a mélységes félelem és gyűlölet. Ez a programozás a hosszú távú fejlődés folyamatán keresztül oldódik fel. Tudjuk, hogy szörnyű halálesetek kapcsán jöhet létre az új tudat-növekedés. Ebben az esetben az életnek meg kell újulnia. De az, amit mi hihetetlen erőszakként figyelünk meg, a régi rezsim halála, mint átmeneti-folyamat, a régi ego halála.

Gondolatok a jelenlegi helyzetről / 2015-03
  Kedves Olvasók!
A minap egy séta alkalmával átléptem egy vízelvezető rács fölött és alatta apró zöld kis növényeket pillantottam meg, amik buzgón a fény felé nyújtózkodtak, de még a rács alatt voltak. Ekkor arra gondoltam, még ha sikerül is túlnőni a rácsot a növényeknek, akkor is lesz valaki, aki majd megtapossa vagy visszavágja a hajtásokat és a kis növény soha nem tud úgy élni, ahogy a természete diktálja és rögtön bevillant a gondolat, hát igen, talán MI is ilyen fura helyen növekvő zsenge növények vagyunk…igyekszünk, tisztítunk, harmonizálunk, gondolat-ellenőrzünk, meg kitartunk, meg fénytáramoltatunk, meg szépséget keresünk, meg boldogságot teremtünk, meg minden …de a rács még mindig a fejünkön van és egy darabig még így kell éldegélni…mert csak ha sokan igyekeznek a fény felé növekedni, akkor lesz az élet a bolygón igazán mindenki számára élhető…Hát a most következő rövidke írás is erről szól, megtetszettek Lisa Renée tavaly októberi, de még aktualitás gondolatai a helyzetünkről, nekem segített egy kicsit átkeretezni a mindennapi emberi játszmákat és drámákat, talán nektek is segít valamiben. Jó olvasást! Scarlett

1280x

Tudatfolyosó részlet
 Záró gondolatok

Nem szabad elfelejtenünk, hogy ma a Földön az emberiségben megfigyelhető negatív egók többsége, a negatív idegen-beavatkozás kollektív tudatra gyakorolt elme-kontrolljának köszönhető. Ezek az idegen konstrukciók és azok rabszolga sorba döntő korlátozó elme- és a tudatfunkciói szisztematikusan kijavításra, helyreállításra és feloldásra kerülnek.

 De sok emberi generáció fonódik egymásba az elmét ellenőrzése alatt tartó idegen struktúrákon keresztül, így hamisan határozzák meg, hogy kik is valójában [hamis énkép]. Sok ember működésében zavart hitrendszert és viselkedésmódot örökölt a biológiai családján és a kulturális programozása révén, melyek alapja a mélységes félelem és gyűlölet. Ez a programozás a hosszú távú fejlődés folyamatán keresztül oldódik fel. Tudjuk, hogy szörnyű halálesetek kapcsán jöhet létre az új tudat-növekedés. Ebben az esetben az életnek meg kell újulnia. De az, amit mi hihetetlen erőszakként figyelünk meg, a régi rezsim halála, mint átmeneti-folyamat, a régi ego halála.

Nagyon szenvedünk, ha a valóságban érzékeljük a negatív ego kifejeződését, így az a nagy feladat, hogy mindent elengedjünk. Szeretnünk kell Önmagunkat, úgy amilyen állapotban MOST vagyunk és nem csak akkor, amikor majd ilyenek meg olyanok vagyunk, mert azt gondoljuk, ilyennek meg olyannak kell lennem. Ez egy jelentős előrelépés a Föld bolygó felemelkedési idővonalában, és nagyon komplex a feladat, ha az a szándékunk, hogy mindent átalakítsunk, amit valaha is földlakókként megismertünk.

1gart1 

Legyetek részei ennek a világban, de ne azonosuljatok vele. Gyakoroljátok a jóságot, a SPIRITUÁLIS keresztény [kristály] elveket életek során és legyetek tudatában, hogy a szeretet biztonságot nyújtó oltalma alatt álltok, ne féljetek. Sokan csalódottak lesztek az átszűrődő dolgok miatt, mintha a sötétség világuralmi kontrollját erősebben szorítaná kezében.

 Mindaz, ami el volt rejtve eddig, a felszínre kell, hogy kerüljön, hogy megtisztuljon és felszabadulhasson. Az emberiség ezeket a jeleket tudatának egyéni fejlettségi szintjén fogja érzékelni az anyagi világban, vagy többségében a negatív ego-retorikára fog hagyatkozni [negatív séma]. Legyetek türelmesek és tartsatok ki, miközben összegyűjtitek az igazság gyöngyszemeit spirituális utazásotok során és soha ne tévesszétek szem elől a szeretet erejét – ez maga Isten.

Kérlek benneteket, csak azt vegyétek magatokhoz, ami spirituális növekedésetek szempontjából hasznos és hagyjatok el minden mást.

Köszönet a bátorságotokért és a fegyelmezettségetekért, hogy az igazság keresői vagytok!
 „Én vagyok a megtestesült független és korlátok nélküli kozmikus törvény. Én vagyok Isten, független vagyok és szabad!

Búcsúzom a legközelebbi találkozásunkig, maradjatok a saját avatár-krisztus-szófia-szív sugárzó erő útján. Legyetek szeretetteljesek önmagatokkal és másokkal szemben egyaránt.
szerető szívvel:
Lisa
Szerző: Lisa Renée
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.torindiegalaxien.de/a-lisa13/102014bewusstseinskorridor.html http://energeticsynthesis.com

11 megjegyzés:

  1. Ez az isten mért nem avatkozik közbe.Jó földönkivüliek is elvileg miatta nem jönnek mert hogy isten nem engedélyezi. Szóval léphetne már valaki mert isten nem igen akar megmozdulni.

    VálaszTörlés
  2. lépni nekünk kell, a gyermeknek is szabad akaratából kell megtanulni járni, rákényszeríteni nem lehet

    a Jó Isten a lehetőséget adja meg nekünk, a többi rajtunk múlik

    VálaszTörlés
  3. A kazár sátánisták az öklüket rázzák dühükben, ahogy a pénzügyi rendszer irányítása kicsúszik a kezükből

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/a-kazar-satanistak-az-okluket-razzak.html#.VRGSHfmG-kU

    VálaszTörlés
  4. A három Putyin ?

    http://communitarian.ru/upload/medialibrary/2cd/2cd00e202db5e14c500d2f1316cb0195.jpg

    VálaszTörlés
  5. Téma: Az ország újabb gyarmatosítása készül. Az EU és az Egyesült Államok között formálódó szabadkereskedelmi egyezmény, amiről az emberek szinte semmit sem tudnak. Az elmúlt időszak neoliberális gazdaságpolitikájának a haszonélvezői a nagytőkés osztály próbálja bebetonozni a saját uralmát. A nagytőkés osztály abban érdekelt, hogy a nyugati világrendet, amit a demokráciával, a jóléttel, a modern gazdasággal azonosítanak, ezt meghonosítsák az egész világon. Egyértelmű szándék: a Nyugat globális irányítási céljainak a megerősítése.

    www.echotv.hu/vilag-panorama-2015-03-23-vilag-panorama

    VálaszTörlés
  6. Két 3500 éves, élénk festményekkel díszített sír került elő Egyiptomban

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/ket-3500-eves-elenk-festmenyekkel.html#.VRLOqPmG-kU

    VálaszTörlés
  7. Kozsdi Tamás is azt írta, hogy nem lehet tudni nálunk is mikor melyik Putyin jelent meg a színen... :)

    VálaszTörlés
  8. A polip csápjai között

    boldognapot.hu/blog/

    VálaszTörlés
  9. Március Havi Update, másik interjúban, a Breakthrough Conference Report

    (jobb egér gomb,- fordítás magyar nyelvre)

    2012portal.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés
  10. A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2015. Március 24.
    Sheldan Nidle által
    (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
    5 Akbal, 1 Mac, 11 Ik

    www.foldimennyorszag.hu/6DA29115-AEA4-401B-9D48-A62888035B05.html

    VálaszTörlés
  11. "Őrlődik a sötét globális oligarchia. Többé már nem ezen világ eleje és vége. Lecsökkent csupán egy résztvevőre."

    Ki lehet az az egy résztvevő ?

    Lehet hogy Benjamin Netanjahu ?

    VálaszTörlés