2015. március 13., péntek

Tovább emelkedünk az Aranykorba - St. Germain 2015.02.24.






Tovább emelkedünk az Aranykorba

„Ashtar az úton” Telekonferencia
2015. febr. 24.



„Üdvözletem! St. Germain vagyok és hálás vagyok, hogy veletek lehetek a Szeretet,  a Fény és az Erő Gyülekezetében!!! Vannak, akik ismerik az én teljes történetemet. Sok megjelenési formában szolgálok. Van egy történet, amelyben megjelenek, amelyben az ember – inspirálva -  felemelkedett egy fekete kalapot viselőből egy megvilágosodott állapotba, egy fehér kalapossá válva. Sok életszakaszon átmentünk. Ezt Vörös Oroszlánnak hívják. Ha még nem olvastátok ezt, ajánlom, mert bele tudjátok élni magatokat az ő életébe. Végig tudtok menni az ő útján és érezni tudjátok azt a fejlődést, ami mellett kitartott és amelyet megtalált magának. (Szepes Mária regénye)


Most ez az, ami a Föld Bolygón történik. Közületek sokaknak ez az utolsó életszakasza, amit emberi testben töltenek. Jogosult leszek elmondani nektek, hogy amikor a tartózkodási helyetekre kerültök – az ötödik dimenzióba vagy annál feljebb, más szóval amikor meglépitek a Felemelkedéseteket és folyamatosan ott tartózkodtok – akkor vissza tudtok lépni a harmadik dimenzióba emberi testben bárhová annak az életszakaszába.

De közületek nem sokan lesztek késztetve, hogy ezt tegyétek. Ez azt jelenti, hogy ti részt vehettek és el tudtok jönni egy Magasabb Szintre, egy haladó, fejlett Föld Bolygóra. Vagy elmehettek a Herculoba nevű bolygóra, ez a neve – amely a harmadik dimenziós Föld Bolygó lesz. És ti elmehettek oda segíteni azoknak, aki még nem emelkedtek fel. Ti választhatjátok azt, de nem lesztek odazárva! És teljes tudatában lesztek a ti isteni eredeteteknek, még akkor is, ha emberi testben jelentek meg. Így, ez a minősítés ehhez.

Sokan közületek az Ashtar Parancsnokság tagjai, az alaplegénységé! És még azok is közületek, akiknek nincs különböző gyökerük, anyabolygójuk, olyan helyük, ahol tartózkodni szeretnének – szóval nincs idejük – olyan helyük, ahova vissza akarnának jönni látogatóba és élvezni a Magasabb Dimenziók energiáit.



De most együtt egy Küldetésünk van, ahogy Ashtar említette. És ez eggyé vált az Egységünkben, a céljaink Egységében, a szellemünk Egységében és a Küldetés iránti elkötelezettség és odaadás Egységében. Sok kulcskomponens van, amelyek fontos, fontos lépések az Aranykor felé vezető úton. És akiknek nem ismerős, amit én az Aranykornak nevezek, azoknak beszélek a múltba tűnő 3. dimenziós alacsony rezgésű tapasztalatokról és kifejezésekről, amelyek jelenleg még nagyon is valósak, amikor méritek az időt. Ezek  előjövetele az abszolút vég felé tart. Ez mindenütt ott van a világon, de a Fény olyan sugárzóan világít, hogy azok nem tudnak többé eltűnni vagy elrejtőzködni a sötétségben. És az utazásnak ez egy fontos része, így az emberek láthatják, mi az.

A „Társalgás Istennel”című könyvben van egy fejezet. Ebben a beszélgetésben az a kérdés:  „Rendben, Istenem, ha a háborúk olyan szörnyűségesek, és ha mi egy békés világot szeretnénk, akkor miért emelünk emlékműveket a háborúnak és azoknak az embereknek, akik a háborút szolgálták – akik vezetők voltak és akiket megöltek, de sohasem voltak résztvevők – miért tesszük ezt? És Isten azt válaszolta: „Nehogy elfelejtsétek! Ezen a ponton vagyunk most. NE FELEJTSÉTEK!

„Képzeljétek el, amint az Aranykorba megyünk és azután egy helyre jövünk – és ti mindannyian választhattok az utak közül – és ti egy ösvény mentén egy helyre értek, ahonnan vissza tudtok menni. „Ó, elfelejtettem! Valamit tennem kell a 3. dimenzióban! De a bölcsességed azt fogja mondani neked: Ennek vége! Már megtaláltad az utadat. Te megtetted a felfelé vezető utadat és túl vagy a 3. dimenziós, holografikus, illuzórikus, traumatikus, drámai 3D-s életszakaszodon. Menj tovább, menj tovább!”



A felemelkedés az, ami előttetek van. De ha nem nézitek meg és tanuljátok meg a Lét, a Szeretet és a Béke bölcsességét, akkor még ha túlléptetek is a traumákon és a drámákon a fejlődésetek során, nem lesztek elég bölcsek, hogy feljebb jussatok. Még nem tudhatjátok, miért fontos az Aranykorba lépni egy Bolygóként.  Még azt sem tudhatjátok, miért fontos nektek a választás a felfelé mozdulás vagy egy a Földbolygóval teljesen megegyező másik 3D-s bolygón maradás között! Azért fontos nektek, hogy tudjátok, mi történik, nehogy  elfelejtsétek, és találjatok magatokra – aki akár megbotlott, becsapták vagy rabszolgává vált – találjátok meg magatokat visszafelé vagy lefelé haladva az úton.

Így az összes tevékenység és néhány ezek közül olyan szörnyen hihetetlen, vagy úgy tűnik, hogy az emberek nagyon embertelenül tudnak bánni egymással. És félelmetes ezt látni. Nem tanácsolom, hogy ezt megnézzétek ebben a pillanatban vagy hogy belemerüljetek ebbe. Egyszerűen csak TUDJÁTOK, hogy a szörnyű események végbementek és mennek. És a lecke annak megtanulása, hogy SOHA TÖBBÉ!!! Ez az egyetlen oka a szörnyű eseményekre való visszaemlékezésnek, amelyek megtörténtek.



Igen, a jóvátétel. A NESARA a legnagyobb helyreállító és gyógyító módszer a 3D törvények között, amely valaha előfordult a Földön. A NESARA soha nem lett volna megírva, ha az illetékesek, akik írták, ne lettek volna tisztában a szörnyű eseményekkel, viselkedésekkel és programokkal, amelyek megtörténtek. Sőt még ez egy megbízás is, ha akarjátok – és ez egy érdekes szó, ugye, mert ez az Anya/Atyaistentől származik, mondhatni minden Szeretet, minden a ”csatornákon lejövő”élet alkotójától.

Bölcsesség – beszélni a megoldásról, mindenre válaszolni, ami szükséges az átalakuláshoz, a magasabb életformájú birodalmakba való felemelkedéshez mindenki számára a Földön, az alatt és még fölötte is, mert amint a NESARA alakítja a Földön az energiát, a NESARA magas rezgése kijut a naprendszeretekből, a galaxisotokból és még ezen kívül is. 




A NESARA a válasz!!! Ez a mindenre ható Jóvátétel! Ez az alapkulcs az Aranykor ajtajának kinyitásához. Ezt akkor fogják közzétenni, amikor az annyira biztonságos lesz, hogy egyáltalán ne lehessen megakadályozni a bevezetését – az azonnali törvénybe helyezését. Láthatjátok, ez törvény. Ez le van írva. Ezt korábban aláírta az Egyesült Államok számos elnöke. És az Egyesült Államok elnökének kell ezt közzétenni, de ez nem csak az  Egyesült Államok számára szól. Ez az egész Földre érvényes!!! És ez össze van kötve a világ vezetői részéről való közzététellel, akik megosztják ugyanezt kinyilvánítást az Aranykori Életforma felé törekvő, majd a Bolygó Felemelésére irányuló mozgalom Küldetésével!

És ez a tennivalója mindenkinek és minden egyes személynek. Nézzetek a szívetekbe, igen, hívjátok meg az agyatokat is, hogy vegyen részt, a Bölcsesség terjedjen át a Felsőbb Énetekből és a Tanácsadó Csoportotokból – és valójában mindannyiunkból – így képesek lennétek néhány kifejezésre, akár meditálva, imádkozva, szavakkal vagy tettekkel, és ezek elősegítenék a NESARA Kinyilvánítását és Törvényesítését – a Missziónk ennek a részének a beteljesülését, és részben az életstílus megváltozását, amit a jóvátétel fog elhozni minden, minden, minden élőlény számára a Bolygón!!!

Most az a részetek és mindenkinek az a része, aki már a Magasabb Birodalmakban lakik – mi a ti Magasabb Dimenziós Éneteket hívjuk -  már jól felkészült és már látja az Aranykori Életformát a Földbolygó életszakaszán túl, mert ott nincs idő! De a harmadik dimenzió még több figyelmet igényel, több felhatalmazást, hogy mindenütt eltűnjön a különválás fátyla és felemelkedjen. Azt mondom, hogy a NESARA az egyik leghatékonyabb és legalkalmasabb része ennek a folyamatnak.

Most mindannyian tudjátok, mi a NESARA a törvény szempontjából tekintve. Ha ezt nem ismeritek, vannak webhelyek, ahova mehettek. Az Ashtar on the Road című oldalon felmehettek a website-ra és elolvashatjátok. ÉREZZÉTEK MEG ENNEK AZ ENERGIÁJÁT!!! A NESARA nem csupán egy mozaikszó egy darab papíron, vagy néhány darab, ami volt. 

A NESARA ISTENI TÖRVÉNY amely létrejött és elsőbbséget élvez, más szóval minden törvényt és annak a programját átírja, amelyeknek alacsony a rezgésszintje és része a Földbolygót olyan sok évszázadon, évezreden és eonokon át elnyomó programnak.

És én, St. Germain előttetek állok és veletek vagyok! Mi Egy Vagyunk! Örülök, hogy beszélhetek veletek ezen az oldalon, mert ez az egyik legfontosabb és legsürgősebb dolog. Támogatom Obamát és azokat, akik olyan keményen dolgoznak – a Fehér Lovagokat, a milícia tagjait, az Ashtar Parancsnokságot, a Felemelkedett Mestereket, az Angyalokat, az Arkangyalokat, a Megvilágosodott Birodalom minden Létezőjét és titeket, az Ashtar on the Road (Ashtar az úton) Család  Kedves Tagjait!  
  
Gondolkodjatok el, és emlékezzetek, hogy milyen óriási változást hoztatok létre!!! És bármely megnyilvánulás, amit a NESARA megjelenéséhez adtatok, nem csak titeket erősít, önmagatokat, de az egész Földbolygót! És ez az a jármű, amellyel a Földbolygó eléri a kaput és kinyitja azt. Ez az Aranykor kulcsa.




A NESARA egyengeti az utat a Bőséghez és a Szeretethez, hogy az mindenki életében létezzen. És igen, igen, megtisztítja az utat a helyed elfoglalásához, a Földbolygó helyét a Galaktikus Tanácsban, hogy a NESARA mellett eljöjjön a Galaktikus Testvéreitek  létezésének az igazsága. És néhányan még a galaxison kívülről is jönnek, hogy veletek legyenek most, amint mi a Felemelkedett Egy Birodalmából jövünk, hogy Egységben legyünk veletek, amint együtt teljesítjük a Szent Missziónkat!

Most pedig köszönöm nektek kedveseim, hogy együtt folytatjuk az utunkat. Lássátok úgy magatokat, ahogy én látlak titeket! Nézzétek az Igaz Valótokat és mindig emlékezzetek, hogy ti ezek vagytok – akik mindig voltatok és mindig lesztek – a Szeretet Örök és Végtelen Fényei! Ez így van!!! Namaste!
St. Germain 

Forrás:
http://disclosure-2012.com/page/490451582
 Fordítás: M Anna 




 A NESARÁról lásd még:

A NESARA törvény rendelkezései – a globális jólét és bőség megteremtése!

http://szepjovot.blogspot.hu/2014/04/a-nesara-torveny-rendelkezesei-globalis.html

7 megjegyzés:

  1. A SZFINX ÉS A PIRAMISOK KERÜLTEK AZ IÁ CÉLKERESZTJÉBE

    www.fenyorveny.hu/2015/03/a-szfinx-es-piramisok-kerultek-az-ia.html

    VálaszTörlés
  2. URIEL Arkangyal / A béke alapjai / 2015-03-04

    kristalyhang.wordpress.com/

    VálaszTörlés
  3. Igen, azért, mert magyar...

    rejtelyekszigete.com/nezopont/igen-azert-mert-magyar/

    VálaszTörlés
  4. "Igen, azért, mert magyar..."-hoz kapcsolván !

    Részlet :

    "A páholyokban sertepertélő "fekete szómágusok" nem hülyék, pl. Julius Oppert németországi zsidó régész az 1860-as években kitalálta nekünk a sumér népnevet - ami persze a megfordított/"titkosított" Rémus - az ős-szkítaság-magyarság úgymond "rémusi" módon való elveszejtésére. Ez teljesen egyértelmű, mert addig ezt a népet úgy emlegették hogy: "ősszkíták/ősi szkíták". Még azt is tudta előre hogy éppen a fekete mágiával "elveszejtendők", vagyis a "sumér" rokon magyarok fogják ezt a "rejtett Rémus-t" a leggyakrabban használni."

    Teljes :

    Kerion 2014. október 21. 15:05

    A most hatalmaskodó szabadkőművesek köztudottan főként az anno általuk is megreformált ősi magyar nyelvet használják a megjelenítő szómágiájukban. És persze a latin betűs teljes magyar ABC 44 betűjét meg az un. gemátriában. PL.: FA=111/3/, ABBA=1331/8-Est-Hajnal-csillag/, M/agyar/M/essiás/=2121=33=HAT, ISTEN=110/15+31+33+9+22/ stb. A 44=4x11-es/"eleven oldalú" 4zet ami 1 stilizált kocka vagyis a Föld/.
    Ha az ebola szóösszetételt a szokásos "verdikt" szerint például a Szuez/Zeusz, a Sumér/Rémus vagy a GíZa-GéZa/aZéG mintájára megfordítjuk akkor az olvasható hogy: "a ló be" - köztudott hogy 2014 a Ló éve. Tehát a "fehér ló" és persze a lovasa belép/ett/ a földi téridőbe-körforgásba. Lásd Biblia "Jelenések Könyve": az apokalipszis lovasai, angliai lóábrák stb. Ez is egy "olvasat" a "ló és eb" megjelenítésen kívül. Mindannyiszor a Szíriuszra vagyis "Sánta Katára" történik negatív utalás - mivel az "ebola egy szörnyű kórisme". A Szíriuszt a 17-essel is azonosítják ami az un. Szíriusz-i/IstenAnya-i "HALászat száma" - hal alatt persze a Halak korszakbeli embert kell érteni. Lásd a Bibliában Jézus feltámadása utáni halászatát. 1+2+3+...+17=153=17x9 - tehát a 153 hal = a 9-es ember/nov-ember/új ember/a tengerből a 7,3 milliárd közül kiHALászott ember. Közismert videoklip a: "NovEmber Rain" melynek valódi jelentése: "9-es-Ember-Eső"
    A páholyokban sertepertélő "fekete szómágusok" nem hülyék, pl. Julius Oppert németországi zsidó régész az 1860-as években kitalálta nekünk a sumér népnevet - ami persze a megfordított/"titkosított" Rémus - az ős-szkítaság-magyarság úgymond "rémusi" módon való elveszejtésére. Ez teljesen egyértelmű, mert addig ezt a népet úgy emlegették hogy: "ősszkíták/ősi szkíták". Még azt is tudta előre hogy éppen a fekete mágiával "elveszejtendők", vagyis a "sumér" rokon magyarok fogják ezt a "rejtett Rémus-t" a leggyakrabban használni.
    A mostani végidőben a magyar éppen kihalássza vagy már ki is kihalászta önmagát a "tengerből" - vagyis szellem-tudatilag/spirituálisan feltámadt. Ez a szeretetelvűségének és azáltali magasabb belső rezgésének köszönhető. Az effajta "feltámadás" nem enged "mutyizni", de félni és hazudozni sem. Ha a szintlépés megtörtént - márpedig megtörtént - már nem lehet úgymond "visszaesni" mutyi ügybe keveredni. Már nem lehetséges újból gazemberré válni. Ha valaki ezt még nem érti az sajnálatos. Egyébként meg nem a világ bántja a magyart hanem a zsidó vagy álzsidó aki a magyarnak valamilyen oknál fogva az ősi ellensége. Lásd a kánaáni Sólyomvár/Hierosolyma vagy éppen Hirosima és lakói elpusztítása. Hogy mi a felháborító ? Többek között az hogy az un. kazár zsidók sutyiban - Galíciából beszivárogva - a magyarok által hívatlanul elfoglalták az egész Kárpát medencét. Azon belül pedig az utóbbi 150 évben minden politikai, gazdasági, médiabeli, kulturális stb. pozíciót elfoglaltak maga alá gyűrve, kirekesztve és kifosztva a magyarságot. Hát ha valami égbekiáltóan felháborító - ez AZ.

    VálaszTörlés
  5. Exodus: Istenek és királyok

    filmvilag.com/go/film/151288

    VálaszTörlés
  6. A Kreml szerint nagy bejelentés várható ezen a hétvégén, miközben jelöletlen fehér kamionok özönlenek a vörös térre, és a világot bejárta a Putyin haláláról szóló pletyka

    ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/a-kreml-szerint-nagy-bejelentes-varhato.html#.VQQNbY6G-kU

    VálaszTörlés