2015. március 22., vasárnap

Végre tesztelik az új rendszert - Galaktikus üzenet 03.17.


Azért mert sokan nem hisznek ebben, az nem indok arra, hogy ne tegyem közzé ezeket a közvetítéseket. Mindenkinek szuverén joga, hogy hisz-e benne, vagy sem. Kárt nem okoz senkinek. Ezek nélkül is ugyanúgy nem tesznek semmit az emberek, vagy mindent megtesznek maguk is a változásért. Viszont sokakban ez tartja a reményt.
Gondolkoztunk már azon, hogy a gyerekeknek miért mondjuk azt, hogy a nyuszi tojja a tojást, és a Jézuska, vagy angyalka hozza a karácsonyfát? Vajon káros-e ez számukra, vagy nem?
A Galaktikusok létezésének és segítségének sokkal nagyobb a valószínűsége ennél... és nem is hazudunk vele... mert őszintén hiszünk benne.
Milly



A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia üzenete
2015. március 17.

Videó:



Forrás:

http://foldimennyorszag.hu/8EE2AD34-1434-4CF3-B691-A54365290629.html

9 megjegyzés:

  1. Soha nem hazudozok a gyerekeimnek hogy a nyúl tojást tojik a fenyöfát pedig együtt díszíti a család. Egyébként én eddig hittem de mára már sajnos nemhiszem hogy bárki is segít majd a földön. Ezek az ufók meg tök jók lennének halálnak mert sohasem jönnek él. (szerintem)

    VálaszTörlés
  2. ADAMA: HOGYAN EMELHETŐ EGYESEK TUDATOSSÁGA

    www.fenyorveny.hu/2015/03/adama-hogyan-emelheto-egyesek.html

    VálaszTörlés
  3. Az atlantiszi ember TAO-élménye

    rejtelyekszigete.com/osi-civilizaciok/az-atlantiszi-ember-tao-elmenye/

    VálaszTörlés
  4. 5,3 millió éves jármű nyomokat találtak Törökországban

    http://ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/03/53-millio-eves-jarmu-nyomokat-talaltak.html#.VQ8b2fmG-LU

    VálaszTörlés
  5. Chimera helyzet frissítés

    www.felemelkedes.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  6. megtörtént a hatalmas bejelentés.pont semmit se mondott pútyin csak púzott.egyébként putyin kapott pár éve 1levelet anastaziától ki a tajgán él.én irtam a katinak h.olvassa el a könyveket de nem jol reagálét.most irom még1szer.olvasd el anastazia 10részét és megérted h.ö teremtette azt a változást ami az oroszoknál van mert megre a könyv irója irt neki 1levelet és ketten változtatják oroszországot át.anaszt.meg is mondta megrének h.oroszo.lesz a leghatalmasab a földön de nem az eröszakkal hanem az 1hektáros föllddel rendelkezö a szeretet terét létrehozo emberek által.ha igaz tudást akartok javaslom olvassátok el-vlagyimir megre-anasztázia c.könyvét.én már m9részt elolvastam és tudom h.hiába jön ide ufo a szeretet terében csak te a társad és a gyerekeid lehetnek és boldog csak ott lehet 1ember.lehet belekötni de csak ha elolvastátok a könyveket és legördültek a könnyek az arcotokon.majd utána.aztán poénból ufozgathatunk majd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már nem emlékszem hogyan reagáltam annakidején, de arra igen, hogy eleinte azt hittem -az Anasztáziát beírva a keresőbe,- hogy az egy gyerekrajzfilm. :) Azóta már tudom, hogy egy nagy nemzetközi népszerűséget elért könyvsorozat címéről van szó. Mostanában kezdtem el hallgatni a hangoskönyv változatát.(így közben tudok vasalni) Ajánlom mindenkinek a könyvet. Döbbenetes, és sokat tanulhat belőle az ember.
      http://www.anasztazia.hu/
      https://www.youtube.com/playlist?list=PLI31h1ZhDt9OQcfsMN_Rh7GCaXR81ZID8

      Törlés
  7. ez a szöveg érdekes mert torz.nem értem h.hihet biróságban 1mester?a jog a legnagyobb szemétség.kinek kell kormányzás?1fejlett lénynek nem kell biro,rendör,politikus,pap és jog.az energia ami jön kellemetlen söt rossz.itt van ki boldog?ha értünk imádkoznak akkor szarul csinálják mert nem kellemes érzés ami felénk áramlik.számomra mert torz a hang még nem válik hitalessé.ráadásul a szirius káltes asszony földje és magyarul kéne köszönni.tehát h.ezek kik azt nem tudom.1szerüen évek ota olvasom a humbug irásokat és sehol 1ufo.

    VálaszTörlés
  8. Igen egy fejlett lénynek nem kell biro se rendőr se politikus.Csak hogy mi nrm vagyunk fejlettek sem technológiában sem szellemileg sem testileg.Ez a test szar még 100 évet sem bir ki már meghalsz.Jah akkor azta nyamvadt 100évet sem tudjuk nyugodtan leélni mert ugye minden szar betegséget meg rákot el lehet kapni.Tehát nekünk kell az orvos és kell az eutanázia is mert isten nem oldja meg a betegségeket és nem öl meg h ne szenvedjél.Ilyenre kár várni.

    VálaszTörlés