2015. május 5., kedd

Az Andromeda csillagkapu aktiválódása - Sananda 05.01.

Ezt a fordítást most kaptam. Érdekes dolgokat tartalmaz. Bár néhány dolog nem elég világos számomra, mégis közzéteszem, mert fontos információkat olvashatunk belőle,  és úgy tűnik jó részük igazolt is. Az olvasókra bízom, mit tartanak igaznak. Köszönet a fordításért./Milly 


Az Andromeda csillagkapu aktiválódása

at Lake Louise, BC 



A csillagkapu helye


Egy üzenet Sanandától 
 Elizabeth Trutwin-on keresztül, 2015, május 1.


Akartok felemelkedni ?
Szabadok akartok lenni?

Akkor tudnotok kell az igazat!

Miért van most a Föld felemelkedése? Egyszerű, ez most szükséges. Azok, akik a jövőben a magas szintű technológiai előnyöket élvezik, a jövő több millió évének életeiben, ebbe az Idővonalba léptek, és megtalálták a Földet és a Tejútrendszer harmadát teljesen lerombolva. Egy tervet készítettek a Tejútrendszerre és a Földre, valamint más közeli csillagokra, hogy visszaállítsák őket az eredeti Ősi Szépségükbe. Hogy megoldhassák ezt a hatalmas feladatot, a tönkrement Idővonalat rendbe kell hozni és egybeolvasztani a jövő Idővonalával.

Mi tette tönkre ezt? A maroknyi sötét cabal, aki bányának és rabszolgának használta a Földet a profitja érdekében, fordított tervezésű földönkívüli erőket fejlesztett és megtanult mélyen az űrbe jutni olyan meghajtó és energia-rendszerekkel, amelyeket jelenleg az emberiség még nem ismer a Földön.  Azután más csillagokra és bolygókra mentek, hogy kiaknázzák és rabszolgává tegyék őket. Nem voltak megállítva. A nukleáris fegyverekkel, az gondolatok irányításával mind több és több rombolást végeztek a Tejútrendszerben, amint az a Maldek, a Föld kristályos Holdja és a Mars felszíne és a hozzá tartozó óceánnal és folyókkal történt.

A nukleáris háború felvet egy kérdést, amely összefügg a Naprendszer történetével. Egy nukleáris robbanás tönkretette a Niburut és az újjáépült a mi Napunk körül. (Más oldalakon Nibirunak írják... ezen ne akadjunk fenn.. nem fontos/Milly) Ez egy csillaghajó és egy anyahajó is egyszerre, amely 20 millió embert szállít, mint egy bolygó. Nehéz felfogni, de igaz, a Niburu az Aurora Naprendszerben volt, amelynek 23 Napja volt. A nukleáris háború elpusztította a Niburut. A számukra elképzelhetetlen nagyon fejlett technológiával egy anyahajó jött létre, amelynek 12 története van, és magában foglalja a természet minden formáját, beleértve a hegyeket, erdőket, állatokat. A növényi és ásványi élet minden formája megtalálható ott a Niburun. A Niburun a személyzet sokféle egyedből áll, amelyik mindegyike humanoid, bár nem emlékeztet a földi emberekre.

 A Naprendszereteken belül az élet 90 %-a humanoid. Az összes saját humanoid típusotok a szokásos génekből állnak. Néhány részben ember (nő, férfi) és részben ló, elefánt, oroszlán, kígyó, krokodil, szárnyas gyík, ibis, sólyom, ragadozó mantis (imádkozó sáska) és sok-sok egyéb génből áll. 200000 különböző humán hibrid egyed van a naprendszeretekben. 


Ezen kívül sok történet van a Nibururól való Annunaki-ról és a Nephilim-ról. A tudós  Zecharia Stichin munkáját használják, hogy igazságot tegyenek a történetekkel kapcsolatban. Az ő kutatása jó. A legtöbb mostani történetet neki tulajdonítják. Pár évvel ezelőtt adta át, és nagyon zavaró lenne azt tudni, hogy a fordításait a félelemkeltésre használják a Nibururól valókkal szemben. Az Annunakik száma, akik szennyezték a népet négy volt. Négy eredeti Annunaki szennyezte meg a memóriáját azoknak a Földön. Ők elmentek és másokat verbuváltak az összes fajból, hogy segítsék a sötét ügyet.

Sokan a verbuváltak közül a Dracos nevű csillagzatból voltak. Ez volt az otthona a sárkány, a kígyó, az aligátor, a dinosaurus és a gyík népeknek. Ők alkotják most és mindig a cabalt. A hamis próféták száma növekszik, miért? Irányítás. Rabszolgaság.


Akartok felemelkedni ?
Szabadok akartok lenni?

Akkor tudnotok kell az igazat!


Amikor olyan blogokat olvastok, amelyeket minden mennyiségben terjesztenek, akkor azt hiszitek a hamis történetekről, amiket olyan sokszor megismételnek, hogy igazak és elfogadjátok. Akkor le lesztek maradva. Ennek az életnek az eredménye a halál lesz. Nem fogtok újra inkarnálódni a Földön. Az idővonalak összeolvadnak és nem lesz többé lehetőség visszajönni a Földre. Nem értitek, hogy mit nem értetek. 
Annak érdekében, hogy átvegyétek az Valódi Igazságot, időt kell tölteni a természetben, átvenni az egyesített kvantum mező energiáit. Kapcsolódjatok a természettel és a kozmosszal. Tegyétek le az eszközeiteket és emlékezzetek rá, kik vagytok.

A Maldek egy nagy bolygó volt a Jupiter és a Mars között. Most egy aszteroid öv, amely a Cereas és a Vesta egy része. A nukleáris robbanás idején a Maldekon két város harcolt állandóan egymással és 3 nappal a kísérleti nukleáris rakéták robbanása után a Maldek magja tönkrement. A bolygó hálózata felrobbant. Ebben a hatalmas rombolásban az ellenanyag ereje kiszállt, mint istenfújta szél a Mars felületére.




A Mars tengereinek és folyóinak vize a gravitációs erő hatására a Föld pályájára került és ott lerakódott. Ez egy évig tartott a kezdettől e végéig. Az a Hold, amely a Földkristály második holdja volt korábban, kivált a földi gravitációs erőtérből.

Ugyanilyen színpadi játék folyt a Földön a Hidegháború idején .(Visszatérve a Maldekra, az első robbanást egy földrengés okozta, amely a komputerek hálózatát megbontotta és elindította az első rakétát. Amint az ellenség felé szállt, ők elhatározták, hogy elindítják a megtorló rakétát, amely nukleáris fejjel volt ellátva. A másik oldalon a komputerek detektálták a nukleáris rakétát. Ez az értelmetlen háború három napig tartott, mielőtt a bolygó bioszférája teljesen tönkrement.)
A hidegháború alatt arról értesítették Jelcint, hogy az USA egy nukleáris fegyvert indított az orosz célpontok felé. Ő nem hitte el ezt a katonai üzenetet és nem indított válasz-támadást, amíg nem ellenőrizte a hírt. Ilyen közel kerültünk a teljes nukleáris háborúhoz a Földön az elmúlt 5 évtizedben 4-5 alkalommal.

A Föld egy másik ciklusában az Atlantisz nagy része pusztult el, amelyet egy nukleáris rakéta okozott, amelyet a Belső Föld Plazma Napja felé indítottak. Az három részre tört szét, a nagy Kristály és annak három darabja még mindig az Atlanti-óceán alján vannak, amelyeket mi a Bermuda háromszögnek nevezünk. A törött kristály az, ami lehúzza a hajókat és más dolgokat, a pályaorientációs rendszerek megszűnnek és ezek megzavarják a dimenziókat.

Minden olyan pusztítást, amely tönkretette a Tejútrendszer egyharmadát, a későbbiekben nukleáris háború okozta. Ashtar mindig azt mondja, semmi dátum, semmi nukleáris fegyver, semmi Flukes. (A Flukes egy amerikai kifejezés, ami a hibák egybeesését jelenti.) 





Az Univerzális Törvény első kitétele (direktívája), hogy a földönkívüliek, akik a Föld helyreállítására térnek vissza és újra visszakapják a szuverénitásukat, csak két esetben léphetnek kapcsolatba: (avatkozhatnak be/Milly)
 1. Ha nukleáris fegyvereket használnak az emberek megölésére 
2. Erős pszichológiai befolyásolás esetében, mint pl. a 911 ügye.

Akartok felemelkedni ?
Szabadok akartok lenni?

Akkor tudnotok kell az igazat!

Sok gyengéd szívű fénymunkás elköveti azt a hibát, hogy arra gondol, a Föld kormányai a cabal, a Földön minden király cabal, senkinek sem lehet hinni, és így nem partnerek a megoldásokban.

Több, mint 1 millió „bevándorló” lélek él a Földön valamint 60 millió galaktikus ember. Ők együtt dolgoznak és mindannyian teljes mértékben telepatikus képességűek, akárcsak a földönkívüliek, ahogy mi tudjuk. Az élet minden területén dolgoznak és a feladatuk az emberiség szolgálata. Így lehet az első direktívát körbekerülni. Emberré válva ezek a szuper-emberek megváltoztatják a mátrixon belül a dolgokat, mert még rendelkeznek a belső memóriával, alkalmazzák a képességeiket és ugyanakkor emberi életet élnek. Ők egy  Boddhisatva fogadalom × szerint élnek. Nem kapnak semmit a veszélyes életükért cserébe, amit a  kis számú caballal vívnak. Ez az, ahogyan ezt kezelni kell. Nincs más lehetőség. Nincs más lehetőség, mint az igazságot megmondani a fiatalabb lelkeknek, akik a bolygón élnek és nem ismerik a turpisságokat. Nem tudják, hogy mit kell kérdezni. Annyira a programozás hatása alatt állnak, hogy könnyen összezavarhatók. Ezek a földönkívüliek, akik közöttetek élnek, mindent feláldoztak, hogy most itt legyenek. Azért vannak itt, hogy megvédjék a bolygót a teljes összeomlástól.

A Trinity Atombomba 1945. júliusi felrobbantása  Alamogordo-ban, Új-Mexikóban megkezdte a fizikai univerzum rombolását, beleértve a Földet is. (Wikipedia: http://hu.wikipedia.org/wiki/Trinity_%28nukle%C3%A1ris_teszt%29)

Ebben az adott pillanatban, a Föld kikerült a földi irányítás alól és az Androméda Nemzet karanténja alá került. Az egész Tejútrendszer karantén alá került ettől a pillanattól. Az Androméda a mi szomszéd galaxisunk és spirituálisan sokkal fejlettebb. Az univerzum megőrzése érdekében egy terv készült a Föld természetes visszatérítésére az Alcyone-ra a Foton övön keresztül. Amikor a Föld az An Szemén keresztüljut, az Orion öv közepén (http://hu.wikipedia.org/wiki/Orion_csillagk%C3%A9p) és elindul vissza a Központi Naphoz, akkor 9 Nap lesz látható a Földről. Mi most a 6. Nap 10. kapujában vagyunk, amint a Foton öv visszairányít minket a megfelelő helyre a Tejútrendszerbe. 

2015. április17-én a  Louise StarGate tó aktiválása megtörtént  British Columbia-ban, Kanadában. Ez a  StarGate egy közvetlen út az Andromédához.





 A  StarGate aktiválásával a karantén áthelyeződött, így a Föld folytathatja a felemelkedését adósságmentesen. A föld jelenleg le van zárva, ami azt jelenti, hogy csak a Földönkívüli Erőknek ajánlott a mostani Földet elhagyni vagy belépni oda legalább 15 millió évig. Még van néhány kevésbé javasolt ET hajó itt, azokat itt tartják, képtelenek elmenni és amikor az Esemény közzétételre kerül, akkor ők megkapják azokat és szétküldik egy sokkal megfelelőbb helyre.

Mi a Csillagkapu? A csillagkapu egy ajtóféle. Minden bolygó, naprendszer és galaxis például saját rezonáló energiával rendelkezik. Keresztül kell utazni a csillagkapun, hogy illeszkedni tudjunk a másik oldal energiájához. Vannak mesterséges és természetes csillagkapuk. A mesterséges kapuk úgy néznek ki, mint a filmeken. Egy körszerkezet, mint egy tárcsa a másik helyre és ha átmegyünk rajta, olyan, mintha tojásfehérjén mennénk át.  Úgy néz ki, int a víz. Ez plazma típusú energia. Néhány mesterséges csillagkapu a  Ziggurat az Aqar Quf-ban, a Ziggurat az Ur-nál és Khorsabad-ban az iraki csillagkapuban van.




A természetes csillagkapuk a hegyek tetején vagy a hegyek mellett láthatók, tavak formájában. Természetes csillagkapuk a Titicaca tónál, a Ram tó csillagkapuja az Mt. Hermon bázisnál, a szudáni csillagkapu a Murrah hegységben, a tó Rainer hegy tetején, a Mt. Kailas tetején Tibetben a tó és a  Clarence King tó az Mt.Shasta tetején.

Az androméda csillagkapu aktiválása során Elizabeth utasításokat kapott, hogy képes legyen az energiát átirányítani a 6. Nap mögül a Központi Napból le, az Androméda csillagkapun keresztül a Belső Földre. Forrás Energia érkezett a Plazma Nappal keveredve a Belső Földre a csillagkapun keresztül. Ez a mágneses fényenergia aztán befújt minden barlang terébe, minden portálba és minden csillagkapuba a Földön, hogy emelje a rezgéseket, és elérjék a 6. Nap 10. Kapuját. Ebben az energiában semmi sem tudja megállítani az Eseményt, amelynek a neve Leleplezés. Ez az a pont, ahol nem lehet visszafordulni. Amikor ez az aktiválás befejezetté válik, akkor a cabalnak lehetetlen lesz elkerülni az elszámoltatást és letartóztatást a Földi  bíróságon, a Naprendszer bíróságán és néhányat a Dracoson. Az Univerzum közelgő tönkremenetele a visszájára fordult. Az aktiválást követően 4 buddhista galaktikus eredetű szerzetes elment a csillagkapuhoz hálaadásra, amiért az energia hatása befejeződött. Tömjént vittek és egy különleges kristályt használtak, amit lejuttattak a csillagkapu befagyott jegére. Ez a kristály át fog jutni a csillagkapun amint a közeledő nyárral elolvad a jég.

 Egy héttel az Andromédához vezető  Louise tavi csillagkapu aktiválása után egy földrengés volt a buddhista város, Kathmandu területén, amelyben 6300 ember halt meg. Ez nem véletlen volt. Ezt a végső aktiváló lépés megtorlásként hozták létre, a Leleplezés előtt. A karantén megszüntetése azt jelenti, hogy semmi sem tudja megállítani a Békét a Földön. Ez volt az utolsó, végső csapás azoktól, akik ezen a földön nem maradhatnak tovább a hatalomban. Így vagy úgy, most távozni fognak. A Föld szabadon fejlődhet háborús szörnyűségek nélkül, amely őt tönkretenné.

Mivel ez egy komoly pszichológiai harc volt, nem csak jelentős életveszteségekkel járt, de hatalmas mennyiségű, ősi buddhista templom elvesztését is eredményezte, ez indokolttá tette a földönkívüliek és a technológiájuk eljövetelét, hogy segítség a Földön az Isteni kormányzás első lépéseit. Ez magában foglalja a háború (kárainak) helyrehozatalát, az Isteni Arany Kort és az élet minden területének reformációját, beleértve az egészséget, a pénzügyet, a képzést, az energiát, a technológiát, a közlekedést és sok mást. A Föld rezgése felemelkedett és a fejlődés folyamatos.

Hamarosan landolások lesznek és a Fényvárosok és egyéb technológiák lehetővé teszik a segítséget a  Föld helyrehozatalára és a segítséget az emberségnek az igazságra, az igazságtételre, a szépségre és a békére.

 A 2015. május 3-i telihold megkezdi a Wesak fesztivált. Tibetben a Wesak fesztivál egy nagy összejövetele  az emberiségnek és az ET-knek egyaránt. Magasan a hegyekben hajók láthatók a felkelő naptól a lemenő napig az ünnepség egész napján. Ez  Buddha szertartás. Ez Kalki Maitreya visszatérése a Földre. (A keresztények Krisztus visszatérését várják, a buddhisták Buddha Maitreyát, a muszlimok Imám Mahdiról beszélnek, a hinduk Kalki avatárt figyelik, és a zsidó vallás követői még mindig türelmesen várják a Messiást…/MIlly)  Ez a Wesak jelöli ennek a ciklus végének a kezdetét. Ez pontosan az, aminek a kibontakozására fogtok várni, egy a Leleplezés nevű Eseményre egy Húsvéti Ablak során.  




Sananda vagyok  Elizabeth Trutwinon keresztül.
2015.

 Minden jog fenntartva
http://CosmicAscension.org
Forrás:
http://www.disclosure-2012.com/page/490729582
Fordítás: M.A.

×
A bódhiszattva fogadalom
(Dobosy Antal fordítása)

A szenvedő lények számtalanok,
fogadom, hogy mindnek segítségére leszek.

A szenvedélyek kötelékei sokfélék,
fogadom, hogy mindtől megszabadulok.

A tanítások sokrétűek,
fogadom, hogy mindet megismerem.

A Út a teljesség elérése,
fogadom, hogy végigjárom.




An Invitation: Many have benefited from this and I would like to continue to offer it. For a one hour booking you may email me at eltrutwin@gmail.com It is amazing what comes through from Lord Sananda, the Higher Self of Jesus. This is a question and answer session on video Skype or telephone and you may ask anything you like. I have several written testimonials. Sananda’s Invitation through Elizabeth Trutwin: Many here are looking for answers about their personal life, Mission and what direction to take at this time. I have information I would like to share with certain individuals. As you read this you will know if it is for you. I have asked Beth to offer her Service for 1 hour telephone consultations where she will channel me, Sananda to you over the phone to answer your questions. You have worked very hard and it is time we sat down together to discuss your next steps. I thank you for your enduring service to the light. ~Lord Sananda For more information please visit: http://cosmicascension.org/private-session/ or email eltrutwin@gmail.com

13 megjegyzés:

  1. Hát ez egy kicsit "nehéz" volt, de lehet hogy ez csak a fordítás varázsa ?

    Amúgy itt is, mint egyéb más helyekről jövő (valós) információkkal is csak azt látjuk, hogy mindjárt itt a Fény végső, és teljes győzelme !

    Így legyen, így lesz !

    VálaszTörlés
  2. Háromszög alakú UFO-t videóztak Angliában

    rejtelyekszigete.com/ufo-k-es-foldonkivuliek/haromszog-alaku-ufo-t-videoztak-angliaban/

    VálaszTörlés
  3. Hát ez a hamarosan...Nincsenek tisztában a szó fogalmával.Hamarosan azt jelenti h 1 hónap vagy esetleg fél év de nem éveket kell ezzel jelölni.Írják azt h majd egyszer megjelenünk és kész.Bár ez a karantén érdekes kicsit olyan h kisajátítottak mindent.Jó biztos rendesek de a föld a milyenké igazából és szerintem jogunk van azt tenni vele amit akarunk.Úgy se engedi elvégre mindig válaszól vulkánkitöréssel,özönvízzel tehát előbb pusztít minket el mint mi a földet.De akkor jöjjenek nem értem h mire várnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.felemelkedes.blogspot.hu/

      Törlés
  4. UFO kalauz: formák, méretek és észlelések

    ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/05/ufo-kalauz-formak-meretek-es-eszlelesek.html#.VUn87fntmko

    VálaszTörlés
  5. Kötelező helyett választható oltásokat!

    www.peticiok.com/kotelezo-helyett-valaszthato-oltasokat

    VálaszTörlés
  6. Ti tudjátok! - A Tanács üzenete 05.04.

    amivilagunk11-12.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés
  7. Káosz az Egyesült Államokban, ahogy a nemzetközileg csődbe ment amerikai Fed frakció elsüllyed

    ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/05/kaosz-az-egyesult-allamokban-ahogy.html#.VUpnV_ntmkp

    VálaszTörlés
  8. Gaia Confederation

    gaiaconfederation.blogspot.co.at/

    2012portal.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés
  9. A nem-megfigyelt társadalom: anti-arcok, ruhák és egyéb kütyük Nagytestvér ellen

    rejtelyekszigete.com/hatterhatalom-uj-vilagrend/a-nem-megfigyelt-tarsadalom-anti-arcok-ruhak-es-egyeb-kutyuk-nagytestver-ellen/

    VálaszTörlés
  10. A magyar nép, a MAG NÉPe! A MAGyar az ŐSnyelv!

    szkitahun.wordpress.com/2013/03/05/a-magyar-nep-a-mag-nepe-a-magyar-az-osnyelv/

    VálaszTörlés
  11. Nem azért de a magyar nyelv teljesen áttírodott már,lassan a nevek is tehát mi nem az ősnyelvet beszéjük.

    VálaszTörlés
  12. Nem irok semmit,mert sok a baromsag itt...köszönömm

    VálaszTörlés