2015. július 15., szerda

Az aktuális időminőségről - Ashtar 07.11.



Minél inkább megbízol ebben a folyamatban, annál jobban hozzászoksz. Az öröm feléled benned. Egy olyan öröm, aminek nincs szüksége okra. Ez a létezés öröme. És ez az öröm meggyógyít minden régi fájdalmat.



ASHTAR / Az aktuális időminőségről / 2015-07-11
2015-07-14




Szeretett földi barátok!

Itt Ashtar beszél. A folyamatos magasabb dimenziós energialökések biztosan mindenki számára egyértelműen érezhetőek voltak a Földön. És további energialökések érkezése várható. Régebben a Föld bolygó egy új energiaszintre állt be és mégis egyidejűleg jelen maradt minden élőlényével együtt egy sűrűbb dimenzióban. Így sokáig az lehetett az érzésed, semmi nem történt, a kollektív felemelkedést lemondták. Úgy tűnt, a régi élet, amit ismertél tovább haladt útján. De ez mégsem volt így. Ezt eddig csak azok vették észre, akik már jobban ráhangolódtak a finomanyagi energiákra. De ez mostanra már mindenki számára érezhető és látható. Folyamatosan emelkedik a Föld azon része, ami visszamaradt, ahhoz a részhez, ami már a magasabb dimenzióba felemelkedett. Az elmúlt évek inkább hasonlítottak egy kényelmes kis utazáshoz, még ha ezt te személy szerint másképpen is látod. Így a spirituális fejlődés iránti érdeklődés is megcsappant. De ez most ismét megváltozott.

Mai üzenetem kiemelten az új kor teremtőihez és építőihez szól a Földön. Ők azok, akik az emberiség kollektívája előtt tapossák ki az utat, hidat építve a régi kor és az új kor között. Ezek az emberek nem mindig tevékenykednek gyógyítóként, tanítóként vagy médiumként. Közöttük egyeseknek teljesen hétköznapi foglalkozásuk van vagy jelenleg éppen (fizikai síkon) munkanélküliek. Ők azok, akik megtestesítik és megélik a hitelességet és az új valóságot. Gondolataik, szavaik és tetteik mindezt tükrözik. Egyre jobban felszabadulnak és mélyen kapcsolódnak önmagukkal. Ebben az összekapcsolódásban emlékeznek az ígéretükre, amit régen maguknak és az emberiségnek tettek. Egykor tudatosan igent mondtak egy kísérlethez, ami egyre sötétebbé váló korszakokba vezette őket. Tudatában voltak, hogy elfelejtik, kik és mik is ők valójában. Ha eljön az idő a világosabb dimenziókba való visszatéréshez, akkor emlékeznek, és tudatosan építenek hidat az emberiség számára, így az elhagyhatja majd a sötét kort.

Most eljött ez a pillanat. És az emlékezés kezdetét veszi. Talán azon veszed ezt észre, hogy elkezdesz másképp gondolkodni, mint azok, akik még vakok arra, ami pillanatnyilag történik. Talán tudatosabban éled meg az éjszakákat és álmaidat, amikor merkabáddal más dimenziókba utazol és az ott tanultakat napközben integrálva tapasztalod meg fizikai testedben. Így változik meg észlelésed és finomanyagi érzékelésed egyre jobban behangolódik. Ha napközben nincs elegendő időd az integrálásra, akkor a tested gondoskodik róla kimerülés formájában, hogy hozzájusson a pihenéshez.

Nem arról van szó, hogy mi ellen vagy, hanem, hogy mi mellett. A régi földi energiák feloldódása magától megy végbe. A feloldás folyamata olyan fázisban van, hogy már feltartóztathatatlan. Még megpróbálják fenntartani a régi rendszert a Földön, de ez egyre jobban arra fog hasonlítani, mint mikor a folyó vizet kézzel próbálod felfogni. Így a régi félelemhez kötött mechanizmusok már nem működnek. Az emberek egyre kevésbé adják meg magukat a félelemnek. A tétovázás még észrevehető, két lépés előre és egy hátra, de végül a szeretet egyre erőteljesebb lesz a Földön és erősebbé válik a félelemnél.

A szeretetben ott van a bátorság, egy bátorság, ami a szívből, a belső igazságból fakad. Így a félelemmel mahináló elnyomó dinamizmusok egyre kisebb hatást érnek el. Ez oda vezet, hogy a régi politikai és gazdasági szövetségek struktúrái erőteljesebb töredezésnek indulnak.

Eljött a döntés pillanata. Melyik oldalon állsz? A régi energiák és struktúrák oldalán vagy az újakén? Egyre több ember, akik fél lábbal a régi energiákban és fél lábbal az új energiákban álltak úgy döntöttek, hogy mindkét lábukkal az új energiákba helyezkednek. Ezt a jelenlegi folyamatot sok fényes dimenzió támogatja. Egyes realisztikusnak tűnő éjjeli álomban észre fogod ezt venni. A régi kor ideje a vége felé jár.

Lélegezz mélyeket ki és be. Emiatt a feloldási folyamat miatt sok régi karma kering a levegőben. Még egyszer erősen kavarog egyet, de már nem tud hova becsatlakozni és nem tud igazán lehorgonyozni. Ez vonatkozik a politikai történésekre és a te személyes élethelyzetedre is. A két lábbal az új energiákban állók most éppen a manifesztálás és kreálás egy új módját tapasztalják meg. Könnyedebb lesz és suhanóbb. Mégis szükséges hozzá némi idő, hogy megszokjátok. Ezzel egy időben feloldódik a manifesztáció régi formája. A kontroll már nem lehetséges. Most a kormányzáson, az irányításon van a hangsúly. Talán szükséged van egy kis időre, míg megérted, mi is lett most más és hogyan működik az irányítás. De amint megérted, akkor sok örömet fog okozni neked. Ez egy áramlat, ami az éppen most oldódó dolgok közé furakodik és egyengeti az új útját.

Ez nem egy nyugodt időszak, de legbelül mégis benne van egyfajta nyugalom. Keresd meg ezt a nyugalmat a sok vihar közepette. Ez olyan, mint a hurrikán szeme, ott nyugalom van és biztonságosan állhatsz két lábbal. Ha a hídépítőkhöz és hídteremtőkhöz tartozol, akik a Föld új korszakának útját alakítják, ami egy régen tett ígéret betartása, akkor észre fogod venni, hogy itt nem csak az emberiség szabadságáról van szó. Téged is felszabadít. Felszabadít a régi karma alól, megszabadít a régi ragacsos összefonódásoktól, kötődésektől, megszabadít a régi fájdalomtól.

Felerősödnek a szinkronicitások és az új előre nem látott lehetőségek az életedben. Úgy érzed, tenyéren hordoznak, óvnak és védenek. Ez az érzés a te belső igazságodból fakad, ami most erőteljesebben tör a felszínre. Talán úgy tűnik számodra, hogy a fényesebb dimenziók közelebb jöttek a Földhöz, de valójában a Föld közeledik a fényesebb dimenziókhoz.

A fényesebb dimenziók és minden élőlény ott hangosan éljenez örömében. Ez a te fényedet és bátorságodat is feltüzeli, ami a szíved igazságából tör elő.

Ez a folyamat még hosszadalmas lesz. Egyre jobban felgyorsul. A fény minden erővel áthatja a régi energiát és megnyitja a haza vezető utat. Minél inkább megbízol ebben a folyamatban, annál jobban hozzászoksz. Az öröm feléled benned. Egy olyan öröm, aminek nincs szüksége okra. Ez a létezés öröme. És ez az öröm meggyógyít minden régi fájdalmat.



Galaktikus üdvözlettel:

Ashtar



Csatornázta: Blandina Gellrich ©

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://www.licht-der-seele.net

https://kristalyhang.wordpress.com/2015/07/14/ashtar-az-aktualis-idominosegrol-2015-07-11/

Megjegyzés:
Olvasói kérésre fölteszem utólag:

Egy Ashtar szelfi:



Földönkívüli üzenet 1977-ből

1977. november 26-án szombaton, este 17:05-kor egy különleges hang szakította meg a TV-adásokat az Egyesült Királyságban. A hang Vrillonként mutatkozott be, mint az Ashtar Galaktikus Parancsnokság egyik megbízottja (flotta parancsnoka).

Az üzenetet valójában maga Ashtar Parancsnok küldte, aki a megbízottján, egyes források szerint pedig kommunikációs 'igazgatóján', Vrillonon keresztül intézte a Földi emberiséghez.


Milly









8 megjegyzés:

  1. A Holdpálya alatti műveletek

    www.felemelkedes.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  2. COBRA, a Kompressziós Áttörés (Compression Breakthrough) rövidítése( arra utal, hogy a Fény erői mind fentről, mind pedig alulról egy nyomás alá helyezik a Sötét erőket a Földön,és ez végül az Eseményben kulminálódik.(2012.május 18.)

    1.

    2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/19/stephen_cook_interjuja_cobraval_1_resz

    2.

    2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/22/stephen_cook_interjuja_cobraval_2_resz

    VálaszTörlés
  3. Egy szelfit tehetne fel magáról,nem egy hülye animációval kellene bemutatkoznia,talán hitelesebb lenne a dolog.

    VálaszTörlés
  4. Ott a szelfi az oldal elején! De van jobb is. Beillesztem fönt.

    VálaszTörlés
  5. Szelfi az élő önarcképet jelenti nem egy animációt.Fotót küld magáról akkor hiszek neki,de ez egy vicc eddig.

    VálaszTörlés
  6. Szerintem egy ilyen videónak most lenne nagy jelentősége különösen ha állitólagilyen nagy változási dolgok elött állunk, az embereknek ma már nem elég az ha üzeneteket olvas mert semmi sem bizonyitja hogy ezek idegenektől bejövő üzenetek. Olyan bizonyiték kellene amire az emberekfelfigyelhetnénekés azt mondthatnákhogy ez igen most tényleg történt valami amit a saját szemükkel és bőrükkel érezhetnének, szóval ilyen videóval ha megszakitanák a tévéadásokat de nem csak Amerikában hanem mindenhol egyszerre amit már titkolni sem lehetne és utána minden hircsatorna erröl beszélne na akkor ellehetne hinni hogy most már elkezdödött valami

    VálaszTörlés
  7. Vagy a SETI programon üzennének,én például ma léptem be a SETI@Home programba ami azt jelenti hogy az adatokat amit felvesznek a SETI-s antennák azoknak egy részét elküldik nekem,a gépem feldolgozza és értelmezi a jeleket és visszaküldi nekik,ez azért jó mert így a világ legnagyobb szuperszámítógépét alkották meg mert sok millió civil ember számítógépe csinál mindent,igazából az is érdekes benne hogy ha az én gépem dolgozza fel az adatokat és ezen egy jel vagy üzenet van akkor feltüntetnek engem a nevemmel :D
    Az meg nem lenne szerencsés ha az összes adást megszakítanák,akkor olyan pánik lenne mint ha hirtelen megjelennének,az lenne a legjobb ha egy kis országét mint Magyarország ennek szakítanák meg a TV adásait,internet világában máris elterjedne így mindenki tudna róla még se lenne pánik.
    Az meg tényleg hülyeség hogy nem küldenek egy fotót magukról,ez kb olyan mint ha Obama a sajtószobába egy animációs rajzot tenne ki a kamerák elé őt meg senki sem ismerné igazából.
    Mennyire lenne hiteles mint Elnök? Semennyire,nekem ezek az üzenetek nem azok amíg egy olyan fotót nem küldenek hogy hmm ez tényleg igazi.
    Bár én nem hiszek ezeknek az üzeneteknek se egy federációban sem,szerintem ez már emberi fantázia,ami biztos az az ufók,az is biztos hogy itt repkednek.

    VálaszTörlés