2015. július 13., hétfő

Egymást erősítik

Különböző helyekről érkezett üzenetek, írások erősítik az Esemény tényének közelségét, a felgyorsult fejlődést.



Együtt folytathatjuk a sötétség kirakását - Galaktikus üzenet  07.07

http://www.foldimennyorszag.hu/8E23C84D-AC52-41CB-A490-E04190B098F9.html

Máshonnan:


http://szepjovot.blogspot.hu/2015/07/a-chimera-csoport-eltavolitasa.html

http://goodethungary.blog.hu/2015/05/08/david_wilcock_a_titkos_urprogram_es_az_illuminatusok_foldonkivuli_eredete_2_resz
(azóta az események jobban felgyorsultak, a váltás időpontja közelebb/Milly)

http://sirius-plejad.blogspot.hu/2015/07/az-implantatumok-eltavolitasanak.html

http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2015/07/a-fold-fenyteste-felemelkedett-0711.html

19 megjegyzés:

  1. Semmit sem érzek...Őszintèn ilyen mesékben nem hiszel,ufókban igen de ilyen felemelkedésed hülyeségekben nem.Sőt a konfederáció is hülyeség és kitaláció.Ember mindig kitalál valamit.Ufók meg nem a 3d meg a rezgés miatt nem jönnek hanem azért mert értelmetlen plusz tudják hogy ha repkednek az nem legális,vadádzgépekből gondolom rájöttek akik utánnuk mennek ;D Mindez kitaláció és ami nincs fizikailag az nem is létezik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére sokan másképp gondolkodnak ezen.... ez az emberiség szerencséje...

      Törlés
    2. Nézd amit mondom léteznek ufok és tudhaznak is rólunk de minden más csak mese.Rezgés létezik az igen mert mindennek van de hülyeség hogy ezt ők érzik és ez nem jó nekik.Csak műszerekkel kimutatható azzal is nehezen.4D meg az 5D hülyeség mert csak 3D van amiben élsz.Amúgy is a 3D a látványt jelenti akkor azt nem értem hogy mért nem más dimenziót írnak?
      Konfederáció is hülyeség mert valaki sok Star Warst nézett és azt hiszi hogy tényleg van.Ufók meg nem segítrnek a kutyának sem,mért tennék? Semmi közünk egymáshoz,ha meg annyira akarnak akkor hajrá van lehetőség.Sőt az is furcsa hogy elvileg a be nem avatkozás miatt semmit sem csinálhatnak de néha meg háborúkról írnak meg hogy így segítenek meg amúgy.Akkor most mi is van? Szóval mindez hülyeség és azért nem jönnek mert nem akarnak,hozzájuk képest hangyaboly vagyunk,mi sem segítünk a hangyáknak.

      Törlés
    3. Több dimenzió is létezik... ezt a tudósok is tudják már... a népnyelv másvilágnak, túlvilágnak nevezi.
      Azt kimutatták, hogy a föld és az emberiség rezgése erőteljesen növekszik.. ezt nem mindenki bírja, ezért diliznek be, halnak meg sokan manapság...A magasabb dimenziók felé haladunk.
      A harcok azért vannak az éterben, hogy ne pusztuljon el a Föld... ez a Mennyország engedélyével történik. ..és az atombombákat is ezért hatástalanították számtalanszor...
      De addig, amyg sokan ilyen szkeptikusok, mint te, addig nem igazán jöhetnek nyilvánosan ide.... de itt vannak... vannak támaszpontjaik... a levegőt és a vizeinket is folyamatosan tisztítják... hogy ne pusztuljunk el...

      Törlés
    4. Szkeptikusok miatt nem jönnek? Hát akkorjó pár ezer évig nem is fognak.De én hiszek bennük meg hogy itt vannak de ennyi.Mikor eltünnek akkor nem dimenziót váltanak hanen láthatatlanok lesznek,mi is fejlesztjük ezt már rég.Amúgy jó dimenziók vannak akkor az 5 dimenziós föld most tök üres nem? Akkor végképp nem segítenek mert van egy max tartalékokkal rendelkező bolygójuk.De nem mindez hülyeség :) Az meg hogy sokan meghalnak az a kajától függ.Sajnos rosz ételeket eszünk bár az hogy sokan meghalnak nem tudom mire érted.Régen kevesebben haltak mert nem voltunk milliárdan,de régen például az átlag életkor 30 év volt,most 70-80 tehát duplázodott szinte.Amúgy jó jöjjenek persze nem értem mire várnak,tárt karokkal soha sem várjuk őket de jó lenne túlesni a találkozáskor.Amúgy nekem jöhetsz a mennyel de ateista vagyok :D Bibliát meg hülyeségnek.

      Törlés
    5. Vízeinket a kutya se takarítja mert napról napra szennyezettebb.Hittem 1 évig abban ami ide meg pár helyre ki volt írva de rájöttem hogy ha nem a fizikai világról írnak akkot hülyeség.Csak abban hiszek amit látok,bár az is furcsa hogy ezek a jófej ufók elvittek már pár embert és mikor nyilvánosságra hozzák akkor pár rajzal meg animációval mutatják hogy milyen volt,véletlen se fotózzon semmit mikor mindenki zsebébe 16 mpxeles kamerás teló ott a zsebébe.Első dolgom az lenne hogy fotózzak mint a hülye,de véletlen folytán éngemet nem hogy nem vesznek fel de még a házam felett se csapnak discot,pedig falun lakok itt nincsenem vadászgépek de jóformán radar lefedettség se.Bár ahogy észre vettem nekik csak Amerika létezik,nálunk olyan ritka a megjelenésük mint a fehér bolló de berzeg Amerika fölött hatalmas discot csapnak mert annyira villognak.

      Törlés
    6. Névtelen2015. július 14. 12:40

      Ha te mondod, akkor biztos úgy van, vagy nem.

      Törlés
    7. Na, ez a gond. hogy csak azt hiszed el amit látsz... ezért fölösleges veled vitatkozni addig, amíg nem fejlődik az érzékelésed.... Van gyereked, unokád? Azok bezzeg sokmindent látnak és hallanak... szerinted dilisek?

      Törlés
    8. Névtelen2015. július 15. 16:35

      Amit írsz az "hülyeség".

      Plusz van egy olyan lehetőség, amit bekapcsolsz, és ahol helyesírási hibákat talál, azt aláhúzza piros vonallal, és szépen kilehet javítani. Ez egészen remek dolog, mert akkor a szöveg is teljes mértékben érthető.

      Törlés
    9. A feloldás folyamata olyan fázisban van, hogy már feltartóztathatatlan. Még megpróbálják fenntartani a régi rendszert a Földön, de ez egyre jobban arra fog hasonlítani, mint mikor a folyó vizet kézzel próbálod felfogni. Így a régi félelemhez kötött mechanizmusok már nem működnek. Az emberek egyre kevésbé adják meg magukat a félelemnek. A tétovázás még észrevehető, két lépés előre és egy hátra, de végül a szeretet egyre erőteljesebb lesz a Földön és erősebbé válik a félelemnél.
      Bővebben: https://kristalyhang.wordpress.com/2015/07/14/ashtar-az-aktualis-idominosegrol-2015-07-11/

      Törlés
    10. Névtelen2015. július 15. 17:36

      Szerencsére minél kevesebb az ilyen szkeptikus, és ha ez a szám bizonyos szint alá csökken, akkor majd megjelennek, de szerencsére ez nem csak ettől függ, temérdek más oka is van annak, hogy még nem mutatták meg magukat szemtől-szembe, de azért már voltak jelenségek, melyekről felvételek is készültek, ezek kezdetnek nem rosszak.

      Törlés
    11. Telefonról írok azért van annyi helyesírási hiba,piros vonal telefonon nincs de nem is kell,mimdig is négyes voltam helyesírásból.
      Szkeptikusok meg mindig lesznek,ha mindez igaz ami ki van írva akkor talán azért jelennek meg mert csak akkor hisznek bennük.Amúgy a megjelenés sokkal jobb hatást kelt mert a TV-be is bekerül így több embet hisz.Amúgy mert nem hiszek a természetfeletti dolgokban lehetne szebben is írkálni.Csak a fizikkai dolgokban hiszek igazán mert arra van bizonyíték.Még jó hogy a biróságon kell fizikai bizonyíték.

      Törlés
    12. A tudás hatalom - mondják, s milyen igaz !
      Ha egy kicsit többet olvasnál erről a témáról, akkor talán rájönnél, hogy te magad, a saját tested tökéletessége a kézzel fogható bizonyíték egy bölcs TEREMTŐ létezésére, hiszen "van", létezik és csak 3-4%-ban ismerte még fel a tudomány. Én is így kezdtem el keresni-kutatni az élet értelmét, s hogy vajon ki alkotott és miért ilyen tökéletesnek?
      Biztos még nagyon fiatal vagy, de ha már belépsz ilyen oldalakra, az "jel", hogy ébredezel. Kívánom, hogy mielőbb emlékezni kezdj isteni énedre, mert akkor itt és most is szebb, boldogabb, teljesebb életed lesz. Szívesen ajánlok néhány könyvet, ha írsz nekem: gella@tvn.hu
      Szerető szívvel Lehner Ella

      Törlés
    13. Ember soha nem volt tökéletes.Akkor lenne ha örökké élnél elvégre így értelmetlen bármit csinálni mert meghalsz és feledésbe merülsz.
      Akkor vannak problémák a szemmel és a hallással is.Egyik se képes javulásra,szem pedig rendszerint lassal fókuszál,tovabbá folyton romlik.A test képtelen bármit a rákkal kezdeni és így tovább,soroljam még? De mond milyen tökéletes test az ami ilyen kevés időt is képtelen romlás nélkül kibirni? 70 év nem nagy durranás és még is 50 éves korodra egyszer eljutsz a kórházba (nem a sérülésekre gondolok) Szóval az embet soha se volt tökéletes,szerinted mért fejlesztik az emberi szemet amit beülhethetnek a másik szemed helyére? Mért fejlesztik a mű májat meg a mű szivet? Jó a májjal baj nincs ha nem iszol de a szívvel igen mert fárad,50 év felett például érdemes kicserélni.Szóval mimdezt azért fejlesztik mert olyan tökéletes? Véletlenül lettünk,persze lehet isten de ha megnézed az univerzum önfentartó mint ahogy minden a földön.

      Törlés
    14. "Névtelen 2015. július 19. 13:18 "

      Ezt te sem mondhattad komolyan!!! Elhiheted h a testünk sokkal többre képes mint jelenleg...volt h több száz évig élt, csak ugye voltak beavatkozások stb...
      Elmondanám hogy amiket írtál mind mind generált igazából a látással hallással kapcsolatban h romoljanak a dolgok...viszont ha a forrásodhoz kapcsolódnál akkor több mint valószínű h javítható a folyamat...(Meditáció,szeretet rezgése)

      Törlés
    15. A Forráshoz... amit nevezhet másképpen is...

      Törlés
  2. Sublunar Operations(műveletek)

    (jobb egér gomb,- fordítás magyar nyelvre)

    2012portal.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés
  3. Teljes körű kiberháború tör ki a görög államcsőd nyomán, a Pentagon a kazár maffiával harcol

    ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/07/teljes-koru-kiberhaboru-tor-ki-gorog.html

    VálaszTörlés
  4. Netanjahu kabinetfőnökének feltört számítógépén bizonyítékokat találtak arra, hogy Izrael az ISIS terroristáit támogatja

    ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/07/netanjahu-kabinetfonokenek-feltort.html

    VálaszTörlés