2015. november 25., szerda

A Föld, a mi szent földünk - Sananda 11.24.

Vedd úgy, hogy Sananda (Jézus) egy magas rezgésű földönkívüli... mert ez az igazság. Olyan magas rezgésszintű és tudatú, hogy láthatatlanul itt tud lenni velünk, és segít minket, ha engedjük... és ha lehet. Vannak olyan emberek, akiken az Isten sem tud segíteni, mert erősen ragaszkodnak bizonyos dolgokhoz, személyekhez, tulajdonságokhoz, vagy gondolkodásformához, amik áthatolhatatlan gátat emelnek a segítő elé is. Ezt csak maga a személy tudja lebontani.
Milly


A Föld, a mi szent földünk!  


Üzenet  Sanandatól 
Dr. Kethryn E. May -en keresztül

2015.11.24. 08:40 Istengyermek   Milyen elragadó idő ez most. Itt a magasabb dimenziókban teljes időbeosztásban dolgozunk, hogy rendbe tegyünk mindent ami tőletek  árad.

Mint egy jól összeszokott  röplabda csapat: Ti "szervíroztok"  mások meg próbálják ellenőrizni a labdát, de amikor átdobják, mi ugrunk és nyújtózkodunk, hogy elérjük és játékban tartsuk a győzelemig, hogy ezután együtt ünnepeljünk.  Ez egy nagyon energikus oda- vissza játék a sötétekkel, akik kipróbálnak minden szennyes trükköt amit az elmúlt századokban kitaláltak, amíg mi jó szándékkal játszunk, intelligensen és kooperációs energiában, ami messze túltesz az ő mesterkedésükön. Azonban mégis szükség van arra, hogy kijátsszák a sötétség minden fázisát, a földön, több okból kifolyólag:
A legfontosabb ok, hogy  dokumentálva legyen minden lépés és ellenlépés és minden gyalázatos akció, a sötétek oldaláról, hogy meglegyen az összes részlete örökítve ezeknek az utolsó átalakulási pillanatoknak, hogy képesek legyünk megosztani ezeket az információkat azokkal, akik majd az  elkövetkező Eonokban jönnek.

Ahogyan George Santanaya olyan nagyszerűen megállapította egyszer: ,, Azok akik nem tudnak visszaemlékezni a múltra, kénytelenek lesznek megismételni.  Ez a mi feladatunk galaktikus létezőké, akik a galaxis szélein dolgozunk, hogy Új világokat teremtsünk és új módokat az ősi kérdésre. Éspedig a jó és rossz között mélyen és őszintén  elgondolkodva a filozófiánkon, a cselekedeteinken és történelmünkön.
Ti láthatjátok , hogy a mi feljegyzéseink  itt a magasabb dimenziókban a történelemről sokkal pontosabbak és teljesebbek, mint bármi amiről  ti itt a földön tudtok,   ahol a történelmet azok írták, akik megnyerték a háborúkat.  Itt nincsenek olyan könyvek vagy más média források, ahol megtudhatnátok  a földi emberiség eredetének igazi  forrását, ahogy a sötétek  átszűrték  és végül átvették az irányítást a föld fejlődő civilizációja felett ebben a korban,ahol mindannyian részt veszünk az evolúcióban és a döntés, hogy  részt veszünk ebben a mindent bele erőfeszítésben , hogy a drága Gayankat (Földanya)  visszahozzuk a veszély és megsemmisülés mélységeiből.
Most azt mondhatom nektek, hogy az én szeretett Kethrynem és én hisszük, hogy a mi életünkben amikor Jézus és Mária Magdaléna voltunk, fordulópont kellett volna hogy legyen.
A felemelkedő energia  amely megjelölte volna az energiaváltozást, amely  beindította  volna az új Aranykort. Az egész mennyei társaság hitt abban, hogy ez a terv elvezet bennünket e fordulóponthoz.  A tervben benne volt az összes Mester akit ismertek , és valamennyien közületek is, akik most ezt az üzenetet olvassátok. 

Most kezdtek emlékezni, hogy milyen szerepetek volt a játékban, amikor fényt hoztatok a szent földek közösségeire. Szent  földnek lett nevezve  a hatalmas energiabeáramlás miatt, amit mi összehoztunk, mi mindannyian, abban az időben.   Szerencsétlenségünkre  nem tudtuk elérni  a fordulópontot, mert ugyanakkor a sötétek  erőszakkal  beáramló serege  átírta a mi akkori életünk történelmét. 

Mi most újraírjuk mégegyszer, hogy győzedelmeskedjünk azzal amit egyszer elkezdtünk, a fény és szeretet oldalán. 
Beszéltünk nektek a tanítókról, akik majd jönni fognak, hogy tanítsanak benneteket az eredetetekről és a sok életetekről a Földön  és a Galaxisotok  elbűvölő  történetéről, a naprendszeretekről és szeretett kék bolygótokról.

Ahogy az  időben gyorsan haladtok afelé, amikor a galaktikus fivéreink és nővéreink landolása  lehetséges lesz, mi itt vagyunk, hogy megkezdjük ezt a folyamatot, megadva nektek a kirakós játék darabkáit,  hogy felépítsétek azt, amit tanultatok és segítünk nektek megnyitni a tudatosságotokat a nagy megvilágosodás felé, ami következik. 
 Nem volt lehetséges, hogy jobban felgyorsuljon  az átalakulás ebben a korban, mert az összes életstruktúrát át kell építeni alakítani, hogy megelőzzük a káoszt és a fájdalmas szétszakadást a föld azon lakói számára akik nincsenek tudatában a körülöttük történő nagy változásnak.  

Ti mindannyian éreztétek a felemelő energiákat, amit Istenanya és Istenatya küldtek felétek, nem így van?

Ez segít mindenkinek a tudattágításban, hogy elkezdjen másként gondolkodni abszolút mindenről, amit eddig tudtatok, megújuló, bővülő elfogadással. Semmi amit eddig hittél, semmi sem fog megmaradni a régi struktúrájában, felépítésében. 
Minden növekszik terjed és fényesedik mint a csodás Életfa virágzása, amely a ti fejlődésetek, tapasztalataitok alakjára van tervezve mint végzős vizsgázó galaktikus faj.
Ti a mi csodálatos fénycsaládunk vagytok! 

A szívdobbanás az energia és  a szerető figyelmesség elvezet minket az Új Aranykorba. A ti emberi testetek és a ti többdimenziós énetek amely egyesül velünk, emelkedik  velünk  minden dimenzióba, hogy átvigyük a csodálatos tervet amelyet nagy komolysággal ezer évekig vizualizáltunk. 
Igen mi győzünk!  
Erre gondoljatok Fivérek és Nővérek, mi győzünk, mert az Univerzum leghatalmasabb ereje a szeretet! 
Győzni fogunk szeretetünk erejével és nem az ellenfeleink módszerével.
Mi újra fogjuk kezdeni  szeretettel  a szellemünkben és az Atya és Anya Isten alakjában, formájában. Ez a mi  időnk és a mi életünk a mi ajánlatunk  és szeretetünk amely megalkot egy ,,Légőrvényt" - ahogy Istenatya nevezte.  

Magunk mögött hagyjuk a nélkülözésről alkotott gondolatainkat és emlékeinket. Győzni fogunk az  Istenazonosságú akaratunkkal és a saját életerőnk tüzével összhangban mindenki és a mindenség  szakrális életerejével. Túlmegyünk a nehéz terhekkel teli időn amelyben együtt éltünk , hogy végül  a mi hatalmas Központi Napunk fénye felé haladjunk, Istenanya és Istenatya felé. Ők készen állnak minden lélek szeretetben való fogadására, nem törődve azzal milyen "távol" is voltak. Visszafogadnak mindannyiunkat a szeretet családjába, mely a mi igazi otthonunk.
Amit mi most tehetünk az az hogy, megnyitjuk a szíveinket, hogy hátrahagyjuk a méregfogunkat, haragunkat az elmúlt idők sérelmeit. 

Fontos, hogy kéz a kézben együtt haladjunk a fényben, amit mi magunk teremtünk az együttlét örömében és szeretetben.   

Mi  teremtjük, alakítjuk a világunkat drága Fivérek és Nővérek.  
Engedjük meg magunknak, hogy a legcsodálatosabb, legfenségesebb világot teremtsük meg amit csak el lehet képzelni.  
Veletek vagyok szeretetben az Új élet vízióját ajánlva.
Én a ti Szanandátok (Krisztus) vagyok.
Csatornázta: Dr. Kethryn E. May, November 22. 2015.
Fordította társunk Vass István.
Köszönjük István, áldott, áldott, áldott légy.
 Ilona
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése