2015. november 2., hétfő

A Föld változáson megy át - Sananda 10.27.

Sokan nem értik min is megyünk keresztül... Nem értik azt sem, hogy mi köze a földönkívülieknek Istenhez, és Sanandahoz (Jézushoz). De mindenképpen látni szeretnének egy földönkívülit, legalább egy UFO-t. Várják, vagy nem a külső beavatkozást. (utóbbiak úgy gondolják, hogy ne szóljanak bele mások, majd mi megoldjuk... Sokan reménytelennek tartják a helyzetünket, és kicikizik azokat, akik ilyen és hasonló dolgokban hisznek, mint az alábbiak. Erre csak azt mondom, hogy aki nem nyitja meg a szívét és a tudatát a változásnak, az új energiáknak... az lemarad... és nem tud feljebb lépni... a boldogság, a Fény felé.
Milly




A Föld változáson megy át


Egy üzenet Sanandától

Közvetíti: Elizabeth Trutwin, 
2015. október 27.



Éterikus Plazma Energia

Üdvözlet ezen a telihold napon! Sananda vagyok Elizabeth Trutwin közvetítésével. Szeretném leírni nektek azokat a Földi változásokat, amiket most láttok és segíteni megérteni nektek azt a történetet, amely ehhez a pillanathoz hozott el minket. A Föld most Változáson megy keresztül. Ez az, amikor olyan emelkedés következik be a Bolygón, amely megengedi azoknak a technológiáknak a használatát, amelyek nem elérhetők az alsóbb dimenziókban. A legfontosabb ezek közül a Zéro Ponti Plazma Energia felhasználása. A Plazma Energia egy az energia négy alapvető állapotából. A többi a szilárd, folyékony és gáz állapot. A Plazma Energia mindenen áthatol a Földön, beleértve a testünket, az élelmünket, a levegőnket és a vizünket is. Ez egy erőforrás, egy erő, ez egy ionenergia.

Az Éterikus Energia egy nagyon finom anyag vagy szubsztancia típus. Ez mindenütt ott van körülöttünk, és áthatol minden fizikai anyagon és téren az Univerzumon keresztül. Ez egy anyag-és-hullám típusú energia a modern fizika nyelvezete szerint. Ez valójában az energia rezgéseinek egy tartománya, nem szimplán az energiának egy rezgése. Az éterikus energia nevei lehetnek: chi, életerő, prana és egyebek. Az éterikus energiát át lehet adni egyik emberről a másikra különböző gyógyító technikákat vagy transzmissziókat alkalmazva. Ezek az energiacserék. Az Éterikus Energiát Isteni Forrásnak is nevezik. Ez tartja életben a testet, amikor élünk és eltávozik, amikor meghalunk. A Plazma energiának más jellemzői vannak, mint az anyag más állapotainak. A jelentős mennyiségű töltéssel rendelkező részecske elektromosan vezetővé teszi a Plazma Energiát, így jelentős elektromágneses térrel rendelkezik. Mint a gáznak, a plazmának sincs meghatározott formája vagy egy adott térfogata, kivéve, ha egy edénybe be van zárva. A Plazma az Univerzumban a leggyakoribb eredeti anyag. A Plazma Energia és az Éterikus Energia pontosan ugyanaz a dolog. Az 5. Dimenziós Föld elérte azt az Éterikuas szintet, ahol a Plazma Energia és a Zéro Pont elérhető.


Az Éterikus test a Fény Plazmagömbje

A Kozmikus-Unióban az összes teremtéssel együtt 450 milliárd évvel ezelőtt Anya-és Atyaisten összejöttek és azonnal megteremtettek sok trillió Ikerláng Lelket, akik a Kozmosz Tudatosságának a leendő összessége. A Forrásnak ezek a szikrái olyanok voltak, mint a Tudatosság fénygömbjei és a Plazma Energiának feleltek meg. Ezek a fénygömbök Anya és Atya mellett utaztak fénykorszakokon át fényként és segítettek megteremteni a hét Szuper Univerzumot, a Bolygókat, a Csillagokat egy Kollektív Tudatosságként, a Minden Ami Van-ként. Belülről Teremtők vagytok. Ti azok vagytok. A gondolataitok teremtenek minden elkövetkező pillanatot. Mindannyian összeköttetésben vagytok az Univerzális Hologrammal vagy a gondolataitok termékével. Ezért kommunikálnak a Földönkívüliek beszéd nélkül. A gondolataik átvitele a fény sebességével történik.

A hét Szuper Univerzumból hat fény alapú Univerzum. A hetedik sötétség alapú Univerzum. A mi Univerzumunk a Nebadon, a Tejútrendszer és a Föld a sötét anyagú Univerzumban van és fizikailag a Nap és annak a Plazma Energia Forrása világítja meg, amely éltet minden életet a Földön, beleértve a mi testünket is. Van egy Nap a Nap mögött, és ez egy „fizikai feletti” Nap, amely szolgáltatja a Forrásenergiát, amely a mi Napunkon, a Sol-on keresztül érkezik a Földre és a neve A Központi Nap vagy Alcyone. A Forrás, a Nap, a testünk és MINDEN az anyagi Univerzumban a Plazma Energiának nevezett energia által van életben. Ez az Intelligenciának egy Érző Forrása. A Keshe Alapítvány által szabaddá tett ingyen energia a Plazma Energia egy érzékeny forrása.

Gratulálunk neked Föld és mindenkinek, aki rajtad él. Felfejlődtetek arra a pontra, ahol ez lehetséges. Ez ingyenes, mert ez a legelterjedtebb dolog az Űrben és ha 6 x 8 tartályba teszitek, akkor hasznosítani lehet fűtésre, hűtésre és sok más felhasználásra, beleértve a portál-energiát. A Csillagkapuk portál-energiák. Ez az, ahol a fizika találkozik a kvantumfizikával és egyetért abban, hogy ezek a Földön együtt vannak jelen, mint a barátok. A Kvantumfizika tartalmazza a létezés Éterikus tervének és a transzportációnak (a közlekedésnek), amelyet Éterikus Testnek vagy Merkabának hívnak, a tudományos oldalát. Ez a mi egyéni járművünk az Univerzumban való utazáshoz. Azok a fénygömbök hozzák létre a gabonaköröket? A plazmagömbök érző Lények. Ez Földönkívüli? Igen.



A közeli szomszédaink

Megszámlálhatatlan ember van sok Csillagrendszerben. Ezek a humanoidok különböző formájúak és méretűek. A mi Univerzumunk emberei sok dimenzióban élnek. Vannak olyan emberek, akik hasonlítanak hozzánk, akik még a 3. Dimenzióban élnek és mások pedig az 5-től a 12. dimenziókig találhatók. Erre most mi is képesek vagyunk. Tovább folytatjuk a fejlődést az Univerzummal együtt. Ez egy állandó, soha véget nem érő folyamat. Amikor egyesek elérik az 5. szintet, mondható lesz, hogy újjászülettek a vízzel és a Szentlélekkel. Ez azt jelenti, hogy megtanultak bekapcsolódni a 12. dimenziós energiákba. Ez olyan, mint amikor a fényenergia vagy a Plazma Energia könnyedén átfolyva energetizálja a testet. Van egy olyan gyakorlat, amikor valaki a nyelvét a szájpadlásához teszi. Ezt úgy hívják „a Kapuk bezárása”. Ezután egy fényenergia lép be a testbe a gerinc megvilágításával, a kundalini-n keresztül és újra energetizálja az emberi formát. Ezt ábrázolták a Mátrix filmen, amikor Neo-nak volt egy kör alakú nyílása a fényenergia vezetékéhez, hogy belépjen a nyaka hátsó részén. Ha ezt tették, képesek voltak „futtatni a programot”, ahol elhagyták a hajót, hogy bemenjenek a Mátrixba. Aki megtanulja ezt a gyakorlatot, amivel el lehet érni a 12. dimenziós energiát és több mint 100 évig lehet élni bárkinek, annak ez elérhető, ha Belső munkát akar végezni.

Történelem a Földön

A Föld különlegesnek számít az élet sokszínűsége miatt. Ezen a pici Bolygón a rovaroknak, állatoknak, halaknak, madaraknak, a földönkívülieknek, az embereknek, a növényeknek, az ásványoknak, a mágikus lényeknek és így tovább és tovább több millió faja él. Amikor mi a sötét alapú Univerzumot megteremtettük, a nagy kérdés a Földön az volt, hogy megnézzük, milyen nagy változatosságban lehet élni itt háború nélkül. Szerencsétlenségre egy csomó háború volt és van. Nem csak itt, de a Közeli Szomszédoknál is, mint az Orion és a Lyran csillagképeknél. Ezek a csillagképek tele vannak Csillagokkal és Bolygókkal. A Föld egy Hármas Csillagrendszer a Napunkkal, a Sol-lal, Sirius A-val és Sirius B-vel. A Jupiter egy Nappá változik ebben a rendszerben.

Amikor mi beléptünk a sötét anyag Univerzumba, mi kényszerítve voltunk, miután az On fény-Univerzum Auróra Naprendszeréből a 144 000 Csillaghajónk ide lett irányítva a Nebadon sötét Univerzumába. Ha nem jöttünk volna, amikor ez történt, akkor halottak lennénk. A háború következtében nagyon kaotikus állapotok voltak, pont olyanok, mint ma a Földön. Sokan elvesztették az életüket és sok életszakaszt vettek fel, hogy meggyógyítsák a Lelküket. Ezek a lélektraumák segítették kiépíteni azt a programozást az egó elménknek, hogy „nem vagyok elég jó”. Vannak variációk, mint „senki sem szeret engem”, „teljesen egyedül vagyok” és „nekem mindig igazam kell, hogy legyen”. Ezek azok az alapvető kérdések, ami miatt harcolni kell, hogy legyőzzük ezt a világháborút és Felemelkedetté váljunk a saját testünkben.

Amikor mi először érkeztünk a Földre, úgy jöttünk ide, mint menekültek az Orionról és a Lyráról. Amint ideértünk, néhányan az eredetileg az Aurora Naprendszerből jövők közül sötétté váltak, mert hatalmat és ellenőrzést akartak a sötét Univerzum minden Bolygója felett. Ez a harc ma is folytatódik. A Földön ezek a Nácik, akik a 4. Birodalomként folytatják ezt, és sohasem fejezték be a II. világháborút. Ők a királyi családokba inkarnálódtak és milliomosokként és milliárdosokként elrejtőzve folytatják az őrültségüket, hogy mindent irányítani kell, még akkor is, ha az tönkreteszi a bolygót. Mi éppen befejezzük a Nagy Kísérlet polaritását és visszatérünk az Egységbe.

Ahogy a háború folytatódott a Földön, nukleáris fegyvereket is alkalmaztak. Mind Atlantisz és mind Lemúria nagy földterületeket tüntettek el a nukleáris fegyverek robbantásával. Nagy Földkristályokat és Plazma Energiát használva a Kristályrendszer és a Föld infrastuktúrája megmentette az Atlantisziakat, amikor a földjük a tengerbe süllyedt. Ezek a menekültek a Belső Föld Argatha Hálózatába mentek és ottmaradtak kb. egy évet, arra vártak, hogy a háborújuk miatti veszteségek begyógyuljanak. Ez kétszer történt meg Atlantiszon, kétszer Lemúriában, vagy Mú Földjén. Ez abban a periódusban történt, amikor szinte semmi sem volt itt, kivéve a dinoszauruszokat, halakat és madarakat. Tudjuk, mik irtották ki a dinoszauruszokat és hoztak létre egy jégkorszakot. Az atombombák.

Az Ashtar Kommandó Bázisa

A Királyok Kamrája és a Királynők Kamrája között, Gizában, a NagyPiramisban, messze a föld alatt, egy Ashtar Kommandó Bázis van. Haaton Parancsnok tartózkodik itt. Szub-éterikus generátorok is vannak ez a piramis alatt, akárcsak sok más piramis alatt a Földön, Közép-Amerikában és Kínában, amelyeknek szintén van generátora, és azt Haaton Legénysége kíséri figyelemmel minden nap, és ez a mechanizmus tartja a Föld tengelye elferdülésének a szögét és ezért nem lesz pólusváltás. Ennek a rendszernek a szükségességét a háborúkban a nukleáris fegyverekkel való visszaélés hozta létre a Földön és azon túl. A Marsot így pusztították el és ezért nincsenek a felületén óceánok, tengerek és víz.

Ezen a Gízai Bázison tegnap éjjel, a legelső alkalommal, mióta a Földre jöttünk, ebben a Telihold Energiában a 144 000 Csillaghajó kiment a Földre, hogy túrázzon és használja az elérhető Földönkívüli technológiai felszerelést ezen a hajón. A 144 000 hajóját a föld alatt tartották biztonságban eddig az ideig és arra az időre vártak, amikor használható lesz a Zéro Ponthoz szükséges szerkezetek aktiválására. Még sok lépést meg kell tenni egy együttes erőfeszítésben. A múlt éjszakai misszió egy technológiai siker volt és a Föld Átváltozik.

A folyamatban levő változás

A téli napfordulón 2000 december 20-án a Plejádiaknak sikerült teljesen körülvenni a Földet egy foton övvel. Ez úgy hat, mint egy vonósugár, ami eltávolítja a Földet onnan, ahol van a Tejútrendszerben. 15 évig tartott, amíg sikerült elérni, hogy a Föld elmozduljon és lassan visszatérjen abba a pozícióba, ami szükséges a korrigált Idővonalba való visszakötődéshez. Ez az összes háború és a tönkremenetel miatt történt. 2012. december 21-én a Galaktikus Központ Összehangolódott a Kozmikus Központtal és a Földet speciális energiával sugarazták, hogy segítsék a folyamatot. A Föld elkezdett Emelkedni és elérte a Szatja-juga -t (a hindu kronológia négy világkorszakának az egyikét). Most ezen a Teliholdon, amint elérjük 2015 téli napfordulóját, a lehetőségünk lesz látni az összes letartóztatást, a bejelentéseket és a bőséget, amit régóta várunk.

Sokan közületek hatalmas nyomást éreztek és elmondhatatlanul sokat változtok. Minden a Kozmosszal függ össze. Ennek az oka, hogy a Gamma Sugarak bombázzák a Földet, valamint a Föld ráhangolódik második Napjára, ami a Szíriusz A, és ami lehetetlenné teszi, hogy ne kerüljetek egyenesbe magatokkal. Ez egy próbaidő. Legyetek nyugodtak! Vállaljátok fel a változásokat! Figyeljetek azokra a dolgokra, amiket nem tettetek meg! Tegyetek békét! Javítsátok meg a kapcsolataitokat! Hagyjátok el azokat a kapcsolatokat, amelyek megkötöznek titeket! Váljatok eggyé a testetekkel, és javítsátok az egészségeteket minden nap. Relaxáljatok! Meditáljatok! Legyetek boldogok! Segítsetek azoknak, akik nagyon keményen dolgoznak azon, hogy eljöjjön az Új Föld! Ha valaha kétségbe estek, hívjatok engem, hogy segítsek! Ti sohasem vagytok egyedül. Mindig veletek vagyok. Ti mérhetetlen szeretetet élveztek. Sananda vagyok Elizabeth Trutwin-on keresztül. 

2015. október 27.


©Elizabeth Trutwin All Rights Reserved.



9 megjegyzés:

  1. Kedves Milly!
    Szeretném megkérdezni, hogy küldhetek-e pár képet amit a telihold alkalmából készítettem. Először nem is sejtettem, hogy sikerült lefotózni, de most a képek nézegetése közben vettem észre, hogy amit egy villanás alatt élőben volt szerencsém látni azt sikerült lekapni. Kinagyítva főleg meglepődtem. Szóval ha érdekel és szeretnéd akkor kérlek küldj egy email elérhetőséget vagy itt a blog oldalra bárhova, bárkinek elküldeném.
    Szeretettel
    Seileila

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. küldjed de sürgösen.

      Törlés
    2. Seileila! Megkaptad az ímélcímemet?

      Törlés
    3. Kedves Seileila!
      Akkor tudom föltenni a képeket, ha elküldöd nekem az ímélcímedet. Nem közlöm le, de válaszolok, és akkor el tudod nekem küldeni a fotókat, és én fölteszem.
      Muszáj így oldani meg. Olvasd el lentebb, leírtam miért.
      Szeretettel
      Milly

      Törlés
  2. Nem értik azt sem, hogy mi köze a földönkívülieknek Istenhez, és Sanandahoz (Jézushoz). De mindenképpen látni szeretnének egy földönkívülit, legalább egy UFO-t. Várják, vagy nem a külső beavatkozást. (utóbbiak úgy gondolják, hogy ne szóljanak bele mások, majd mi megoldjuk... Sokan reménytelennek tartják a helyzetünket, és kicikizik azokat, akik ilyen és hasonló dolgokban hisznek, mint az alábbia
    k.
    Miért baj ha kicsi támogatást várunk hitetlen világba? Mi akik hiszünk ezekben várjuk, hogy támogassanak jelenlétükkel? Igen rossz érzés ha cikiznek, de ezt olvassa az nem veszi fel, mert hisz végtelenbe és Istenbe úgy , hogy élete végig nem kap bizonyitékot fizikai szinten.
    Mindenkinek boldogságot és végtelen örömet a nagy felfedésre.

    VálaszTörlés
  3. ez még kérdés?küldjed,mire vársz?

    VálaszTörlés
  4. Na ez az amit Én soha nem fogok itt megérteni! Ha valaki lefényképez valamit ami esetleg érdekes lehet, azt miért titokba, privibe kell elküldeni! Miért nem lehet ide feltölteni az oldalra! Megtudná ezt Nekem magyarázni valaki! Vagy ez az emberi irigység és ezzel is gátoljátok a felemelkedést! :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megmagyarázom. Ide csak én tudok feltölteni. Ilyen a blog. Ez nem facebook.
      Az ímélcímemet feltehetném, és oda küldhetnének az olvasók képeket, de fennáll a lehetősége annak, hogy elárasztanak reklámokkal, sőt kapnék priviben sértegetéseket is.
      Ezért inkább az olvasót kérem, hogy írja meg az ímélcímét, én arra válaszolok, de nem közlöm le, és el tudja nekem küldeni a fotóját.

      Törlés
  5. Vaaaaaaagy feltölti a kepfeltoltes.hu-ra és elküldi hozzászólásba a linket.Nem kell túlbonyolítani és még csak e-mail se kel! Amúgy ha bárki támad nem kell vele foglalkozni,nem kell rá válaszolni és kész.

    VálaszTörlés