2016. július 15., péntek

Készüljetek a találkozásra - Ashtar 20156.07.07.


"A legnagyobb dolog, amit tudni lehet a jövetelünkről az, hogy a Föld lakóinak először egy kísérletet kell tenniük a saját szabadságukért, mielőtt landolhatunk és felajánljuk a segítségünket.

"Minden lélek felelőssége az egyéni Felemelkedés, mert ezt nem kapjuk ingyen, tehát nincs rá garancia. Vagyis magunknak kell megtenni az utat, és ebben mindenki egyenlő!"


Készüljetek a találkozásra 

Egy üzenet Ashtartól:  Elizabeth Trutwin közvetítésével  

2016. július 7.


  




Üdvözlet!
Ashtar vagyok, aki a Földi Személyzetnek üzenek az Új Jeruzsálemről. Kapcsolatban a zászlós hajókkal, más Csillag-Mesterekkel, akik elérhetővé szeretnék tenni magukat mindannyiótok számára ezzel az üzenettel, mint a ti vezetőitek, hogy megmondják, sohasem vagytok egyedül. Üdvözletüket küldik és kapcsolódnak ebben az átalakulásban: Maitreya a Star Hajójáról. Mihály Arkangyal az Új Betlehem hajójáról. Soltec a Főnix nevű hajójáról. Metetron Arkangyal a Matuzsálem nevű hajójáról. Athena, az én hitvesem, a Dove (galamb) nevű hajójáról. Sekhmet anya a Niburu hajójáról. Mindegyik hajó személyzete üdvözöl titeket.

Ma azért jöttem ide, hogy megkérjelek, legyetek készen a Földre való érkezésünkre
. Ahogyan látjátok a hivatalosan megválasztott hanyatló kormányok nyilvánvaló hazugságait, nagyon egyértelművé válik, hogy mi lesz a sorsuk. Ők mérhetetlen sok háborús bűntettet és gazdasági bűncselekményt, hazaárulást tettek. Akiket nem lehet megmenteni, azok tapasztalni fogják a lélek-mátrixuk és emlékeik kioltását, miután a lélek teremtése megszűnik. Olyan lesz, mintha sohasem éltek volna. Az ő kedvezményük, hogy a szeretethez való visszatéréshez szükséges előnyben részesülnek, ha az időtlenségbe lépünk.

Bátorítunk titeket, hogy tudjátok, mi nem kalandkeresésből jövünk ide vagy tudósokként. Mit nyerhetnénk a ti gyenge laborjaitokból? Azért jövünk, mert nagyon régen segítséget kaptunk a Külső Űr Tanáraitól. Most mi készültünk fel erre veletek kapcsolatban. Mi gyakorlati segítséget ajánlunk, és amint találkoztok velünk őszinteséggel és erőfeszítéseket téve, megígérjük, hogy átadunk nektek minden tudást, amit tudunk. Nem csak ezt, mi hitelt adunk annak, hogy ti vagytok a legnagyobb tanítók a művészetekben és iparban, és ez Landolást és Mentori feladatokat jelent. Nem vagyunk hiányában a Mentoroknak és olyan csodát fogunk hozni a Földre, amit még nem észleltetek a jelenlegi létben. Mióta a Planetáris Felemelkedési Folyamatban vagyunk, azóta az a feladatunk, hogy megosszuk mindenki mással, aki kéri, hogy a változások folyamatban vannak. Minden lélek felelőssége az egyéni Felemelkedés, mert ezt nem kapjuk ingyen, tehát nincs rá garancia. Vagyis magunknak kell megtenni az utat, és ebben mindenki egyenlő! Az Isteni Női energiák fő beáramlása újra fogja kalibrálni a hatalmat ezen a Földön, a Naprendszerben, a Galaxisban és az egész Nebadon Szuper Univerzumban.

Amint segítünk a technológiákkal és a tudást átadni, a Földön szabadon fogjátok megtapasztalni a szeretet, az öröm és az extázis éterikus érzését az Angyali harmónia ismeretén keresztül, az extázist, amely megvilágítja a szíveteket és sugárzik minden élőlény felé. Egy mentális látomás, ami kivetítődik felétek a legnagyobb szépségből, egy felejthetetlen édesség illata, ami az erdőből száll felétek. Természetes áruháza az ételeknek az élvezetek korlátlan érzékelésével. Gyorsan meg fogtok tanulni élni az Egy Dal melódiájában a Szivárványon belül.

A Hajók materializációja a fizikai valóságban, ahol ti vagytok, sok mindentől függ. Minden tényezőt figyelembe kell venni, beleértve a mágneses planetáris befolyásokat, azoknak az aktivitását a Belső Földön, amiket most titkolnak előletek és egyfolytában változtatják a rezgést az egész bolygón. A legnagyobb dolog, amit tudni lehet a jövetelünkről az, hogy a Föld lakóinak először egy kísérletet kell tenniük a saját szabadságukért, mielőtt landolhatunk és felajánljuk a segítségünket.

Ez az Emberiség felelőssége, hogy Isteni Kormányzást hozzon a Földre a bűnöző elemek vezetésével ma működő kormányok eltüntetésével. Az Emberiségnek csak 50 %-ot kell teljesítenie, és mi képesek leszünk találkozni veletek megfelelő segítséggel. Ha a Tudatotok megérti a mi ajánlatunk szempontjait, hogy segítsünk nektek, akkor könnyebben és gyorsabban érhetjük el a célunkat. Akik ma közületek olvassák ezt az üzenetet, megállapodtak abban, hogy elviselik a testi létezés kényelmetlenségeit annak érdekében, hogy segítsenek a Földnek az átalakulásnak ebben az időszakában.


Vannak késések, ez látható számotokra. Lehet, hogy tudtok vagy nem a Külső Űrállomásokról, amelyek a Föld körül helyezkednek el a sztratoszférátokban, amelyek személyzete nőkből és férfiakból áll, az űrből, néhányan magáról a Vénuszról vannak. Ők az ellenséges erőkre figyelnek. Továbbá, az embereink megtalálhatók a Földön belül, őrizve az alagutakat, barlangokat és a Belső lakóhelyeket. Jelenleg a Föld háborúban van a Külső Űrben, valamint bizonyos helyeken, amelyek a Földön belül vannak. Néhány katonai alkulatotok Missziót vezet, amelyek a sötét erőkért harcolnak a Földdel szemben. Ez számotokra egy kiegyensúlyozatlan helyzetet hoz létre és ezt meg kell majd magyarázni nektek, amikor felébredtek a ti jelenlegi igazi valóságotokra.
 
Ahogy a Föld halad visszafelé a jogszerű otthonába, a Tejútrendszer spiráljába, körül van véve új égitestekkel, amelyek hatással vannak a Föld időjárására. A Föld most olyan helyeken van, ahol soha nem volt korábban. Ezt kiegészítve, azok a kevesek, akik ellenőrizni akarnak sokakat a Földön, kimentek már másik 37 bolygóra és azon dolgoznak, hogy ellenőrizzék azoknak a bolygóknak a forrásait is. Ők nukleáris fegyvereket használnak az uralkodásuk bemutatásához. Ők nem ügyelnek más életformákra. Ez az, amit ti „Titkos űrprogramnak” neveztek, mert ők Titkos Fekete Költségvetési alapokat használnak, hogy mágneses fénnyel és nem meghajtással jussanak ki.


Ők landolnak, bányászatot folytatnak, letelepednek és szolgává tesznek más helyeket. Ők visszahozzák a robbanótölteteket és elutasítják, hogy elmondják bárkinek, mire készülnek. A ti Földetek költségvetése most a Bolygón-kívül van megalapozva, miközben az Emberiség a meg nem nevezett sanyargatóktól szenved, hogy fenntartsa azoknak a titkos álmát. A nyomorúságos Föld lehetőségei nem mindig voltak ilyenek. A Inter-Galaktikus háborús bűnösök nem akarják ezt feladni. A Háborúk most a Külső Űrben folynak, amik lefelé jönnek. Ők azt remélik, hogy a háborút lehozzák a Föld fizikai szintjére, ahol a halál hatékonyan tud kapcsolódni az ellentétekkel. Három fajta fegyverrel lehet harcolni ellenük a fizikai síkon; a fizikai hadifelszerelés a védelemre kell, a mentális gyorsaság a propaganda ellen kell és spirituális tudatosság és állóképesség kell az ellenség ellenállásával szemben és határozottan előre mozdulni egy hűséges kormányt alkalmazva az emberi lét minden fázisában.


A globális háború ma továbbmegy, amikor a sötét lordokat visszakergetjük az asztrális síkból a II. világháború és a Harmonikus Konvergencia közötti időbe. Nem lehet fizikai kellemetlenségek és szenvedés nélkül megnyerni a győzelmet. Már majdnem megtettük. Ennek a teremtésében mind részt vesztek és bizonyítanotok kell a harciasságotokat, valamint megmutatni magatoknak a győzelem értékét, az Aranykor előnyeit a Földön. Azért vagyunk itt, hogy segítsük és erősítsük a Galaktikus Föderáció Földi Személyzete Krisztusi Fény Harcosait. Minden úgy halad, hogy csak jó lehessen.

Nagyon sok élet veszik el ebben a most folyó háborúban. Két dolgot kérünk tőletek, adjatok létjogosultságot a valóságunknak, és jegyezzétek meg és informáljátok egymást a mi minden feltétel nélküli szándékunkról, hogy segítsük a Földet és az Emberiséget. Minél gyorsabban megvalósul ez a két dolog, annál kevesebb életvesztés lesz. Mi, akik a sötétség erőiről hozunk üzenet, akik most ott vannak a bolygótokon, azon belül és annak felszínén, kérünk titeket, hogy vegyétek figyelembe ennek az üzenetnek a felszólítását.

Bármennyire is súlyos kívánság követni Sananda lábnyomait a vibráció megfelelő emelésére, és kibírni a Nibururól jövő energiákat és azt lehozni, azok segíteni fognak helyrehozni mind a spirituális, mind a fizikai erők tökéletesítését és szépségét a Földön. Az a mi nagy kiváltságunk, hogy segítünk ebben a helyreállításban a nagy Urunk és a ti Jézus a Krisztusotok vezetésével. Ő az admirálisa az Új Jeruzsálemnek, és én Ashtar az ő kapitánya vagyok az Ashtar Kommand élén. A Fényerő összes legmagasabb egysége, a nagy Felemelkedett Mesterek, az Arkangyalok és a Csillagmesterek, Sananda azok, akik sohasem adták fel a Földön.



Amint visszaállítjuk a Földet a Béke Bolygójává, landolunk és megosztjuk a bölcsességünket, csak azután indul meg a tényleges munka.
Ki fogunk menni a többi bolygóhoz, érintve az Inter-Galaktikus bűnözőket és egytől egyig segítünk nekik felemelkedni a sötét erők által kialakított nukleáris fegyverek fölé. Mi felelősek vagyunk az Univerzális Törvénynek megfelelően vigyázni egymásra, kezet nyújtani. Mi egy Holografikus Univerzumban élünk. Ezért ha valaki megsérül, akkor mindenki sérül, mert a Mesterhologram minden részlete  együtt rezonál és befolyásolja a Mesterhologramot. Az Egység törvénye megfelel a Minden Ami Van-nak. Bármilyen veszély, amit egymásnak okozunk,   nem csak egy töredéket sértenek, de akár egy bumeráng, minket is veszélyeztetnek. Mivel a fenti dolog egy Univerzális igazság. Sohasem tudunk különválni a minket teremtőtől. Sohasem vagytok egyedül. Hívjatok minket, hogy elvezessünk titeket egy látogatásra a Hajónkon és visszatérjetek egy tréningre a Belső Birodalmakra, hogy felkészüljetek a saját felemelkedésetekre. Salut! 
Ashtar vagyok Elizabeth Trutwin közvetítésével.
2016. július 7.

Postázta: Manuel Pineda



15 megjegyzés:

  1. Hívjatok minket, hogy elvezessünk titeket egy látogatásra a Hajónkon és visszatérjetek egy tréningre a Belső Birodalmakra, hogy felkészüljetek a saját felemelkedésetekre."

    Ez mit jelent? Szerintem nem egy ember akarta már ezt de ha jól tudom még a blog szerkeztője sem vett részt ilyenben,nem vitték el egyszer sem az idegenek.Szóval most mi van akkor?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vannak akik ott jártak már, sőt ott is maradtak, de azok nem propagálják. Veszélyes dolog az ilyesmi.

      Törlés
  2. Nem sok a dátum egy ici-picit? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2016/07/a-szabadsag-uzenete-mihaly-arkangyaltol.html

      Törlés
  3. na végre ez szép volt.már kezdtem feladni és most nézem ashtar jelét a zászlómon.1háromszöget metsz 1kör.adonai ashtar sheran-the guardian of universe.évek óta bámulom ezt a zászlót és hivom öt.sokszor szkeptikussá elveszetté válok és cinikusan irok ide de ez az üzenet reményt adott.más források is ezt hangoztatják pl.cobra,corey,czeke andrás és én is.tudnám mit kéne tennünk.várni h.a nap kisüsse öket ebböl a rezgésböl?nagyon kegyetlenül nehézmost élni ebben az elképesztö frekvenciatartományban.nem tudom eldönteni h.mi idegesit.a chemtrail,a hajók a pozitiv tachyon sugárzás v.a démonok,szellemek amik lepattannak az emberekröl.érdekes h.magamtól mondom mindenkinek h.háború zajlik a naprendszerben és nézzen a napba reggel és lélegezzen.erre kérdik h.mégis hogyan ha tele van chemtraillel?mocskos retkek h.ezt engedik.undoritóak,nem adják fel soha?

    VálaszTörlés
  4. Sok beszédnek sok az alja, duma helyett tettek kellenének már!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2016/07/a-szabadsag-uzenete-mihaly-arkangyaltol.html

      Törlés
  5. Nem lehetne azt az Új Jeruzsálemet átnevezni? Valami semleges névre? Mert mostanában Jeruzsálem a népirtás, a rabszolgatartás szimbóluma...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szólni kéne Ashtaréknak, hátha szót fogadnak. :) :)

      Törlés
  6. Remélem sikerül hamar megtörténnie igaziból ennek a talinak meg világ helyre hozatal programoknak mert sok sok éve már hogy készülünk erre.

    VálaszTörlés
  7. https://vimeo.com/52742195

    VálaszTörlés
  8. Lenne egy kérdésem,honnan vesszük azt hogy segítenek az ufók rajtunk? Mért tennék? Nem mi vagyunk az eggyetlen faj aki elpusztitja önmagát.Isten sem segít mert nembavatkozhat be a dolgokba,akkor más mért? Más sem avatkozhat közbe.Minap olvastam hogy az ember a jó és rosz tudója,semmi más nem kellene csak a tízparancsolatot betartani.Igen a biblia egy hülyeség de a 10 szabály betartása nem lehetetlen.Ha úgy élne mindenki akkor jöhet akár milyen kormány,nem tudna mit tenni.Persze a jelenlegi kormányok célja nem a fejlődés,elvégre a tudomány alig kap pénzt,inkább a háborúskodás visz el sokat.Amíg így lesz addíg nagy az esély hogy elpusztítjuk magunkat! De senki sem fog közbe avatkozni,a világháborúkba sem avatkozott közbe egy ufó sem.A két atombombánál sem voltak ott,pedig ha itt vannam akkor tudtak róla hogy ez lesz.Még is hagyták megtörténni.Ha elpusztítjuk magunkat akkor is ez lesz.Bekerülünk a történelembe mi is és kész.
    De mivel ez egy börtönbolygó,az is lehet hogy csak kísérleti alanyok vagyunk.Kérdés adott,hová jutunk isten nélkül? Hova jutunk egyedül? Az hogy itt vannak az ufók attól egyedül vagyunk mert nem segíthetnek ugye,szóval van két logikus variáció,lehet választani.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Röviden: a harmadik világháború kitörését már többször megakadályozták!!!

      Törlés
    2. Honnan veszed ezt most? Valami bizonyíték? Mért tört volna ki a 3 vh.Senkinek sem érdeke egy világháború.A szimpla helyi háborúkban van a pénz,de ha elpusztítjuk amerikát meg amerikát meg kínát az senkinek sem érdeke.Amúgy is a 3vh csak egy gombnyomás lenne,de ez sem érdeke senkinek sem.De kérdem hogy mi érdeke egy akár több millió fényévre lévő fajnak hogy megmentse a földet? Föleg hogy az emberiség magát pusztítja ki.Hidd el a globális felemelkedés csak részben okozza az elit,a fákat mi vágjuk ki például.Mi szennyezük a vízeket.Mi öljük egymást!Nem csak a háborúkra kell gondolni,new yorkban minden nap 1 embert megölnek átlagosan.M.O-n meg hetente kètszer.Akkor miről beszélünk? Ezt a fajt ki mentené meg? Mint ha a szürkéket akartuk volna megmenteni,tudtommal ők is elpusztították magukat,ami meg fenmaradt azt elcseszték,őket megmentték? Nem ahogy minket se fognak.De sőt az elit nem minden rosz okozója,a mi politikusainkat is mi választjuk meg,de sajnos ember nem vezetheti az embert mert ez lesz a vége.Saját magunj alatt ássuk a fát egy ideig még aztán vége.Meghalunk és bent leszünk más fajok történelem könyvébe hogy az emberiség kipuszította önmagát meg mèg csillió más faj.

      Törlés