2013. május 8., szerda

A csend felerősítése - Ariah Velasquez

by kristalyhang
csendAriah Velasquez: 
A csend felerősítése 
2013.03.15.
A csend felerősítése legbelül lehetővé teszi, hogy meglásd a dolgokat, amikre vágysz, amikre szükséged van vagy amikkel küzdesz. A csend több úton járhat, a csend az elme és a psziché elcsitítása, melyek a fájdalomra vannak kiélezve. A csend elérkezhet egy tanító üzenetével, egy ’a-ha’ élménnyel, meditációval, vagy tévedésből a kora reggeli órában, általában a szent órában hajnali 3 óra körül.  Ha felébredsz ebben az időben, valószínűleg felettes éned kért meg, hogy erősítsd fel a csendet, valahol legbelül.
Gyakorlat a belső csend felerősítésére:
Próbálj meg a szokásosnál fél órával korábban felkelni a héten.
Ülj le és fülelj befelé.
Tekintsd át mi történt előző nap és reflektáld, mi volt az, ami fájdalmat okozott.
Ezután kérd meg  Felettes-Énedet, hogy töltse fel Fénycsatornádat és aktiválja az ezüst-szalagodat [földelő szalag az 5.Ds Föld középpontjába-ford.megj.]
Kérd meg a Felettes-Énedet, hogy fedje fel előtted, mi az, amire elengedhetetlenül szükséged van, amire vágysz.
Ülj és fülelj befelé.
Ha megérkezett a válasz, engedd szabadjára minden ezzel kapcsolatos bánatodat, csökkentsd belül és teljesen engedd kifelé. Ez lehet könnyekkel jár.
Következő lépésként, hívd a plejádokbeli Fénynagykövetek „szív-aktiváló-Fénykamráját”. Kérd, hogy csillapítsák és nyissák meg szívedet, hogy jobban befogadhasd azt, amire szükséged van
Ülj és engedd, hogy megtörténjen. Ha úgy érzed készen van, akkor frissítsd fel ezüst-szalagodat (lásd amint a Fény az ezüst-szalagodon keresztül elindul az első [férfiaknál] vagy a második [nőknél] csakrából a Föld csillagkristályába, a Föld középpontjában [ az 5. dimenziós Földkp-ba-ford.megj.).
Megerősítés: Felerősítem a csendet minden sérelem területén. Így van, úgy legyen.
Folytasd a napod, annak tudatában, hogy felerősíted a csendet, az által, hogy helyet biztosítasz önmagadnak és szívednek, hogy azok megnyílhassanak.
Áldás,
Ariah Velasquez
Szerző: Ariah Velasquez
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése