2013. május 15., szerda

Meg tudjátok csinálni!- SaLuSa 05.05.

by kristalyhang
SaLuSa / 2013. május 5.
Gabriel Raio Lunar közvetítése
01-salusa
Senki sem azért van itt, hogy egyszerűen végignézze, ahogyan a dolgok megváltoznak – anélkül, hogy maga is (valamilyen formában) hozzájárulna az egészhez. 
 Mert már hosszú ideje felkészítettek benneteket Kedvesek, mielőtt megérkeztetek volna oda, ahol most vagytok. És most eljött az idő, hogy emlékezzetek valódi természetetekre – a ti valódi látens Isteni potenciálotokra. Igen, ismeritek ezt! Tudjátok, hogy birtokában vagytok ennek az erőnek. Mégis sokakban felmerül a kérdés, hogyan tehetnék hasznossá magukat; és nem mondjátok gyakran ti is: „Tudom, hogy megvan bennem az erő – de valahogy nem megy!”? – De menni fog Kedvesek! Mert ez a természetetek részét képezi; abszolút hozzá vagytok szokva, hogy a bennetek rejlő hatalmas erőket használjátok, hogy másokon segítsetek, ha annak segítségre van szükséges, és képesek is lennétek egy egész teherautót a magasba emelni, ha egy szeretett embert látnátok alatta fekve. Tehát, Kedvesek: meg tudjátok csinálni! Most arra kérünk benneteket, hogy egy egyre mélyebb meditációba merüljetek és fokozatosan, egyre erőteljesebben vegyétek fel a kapcsolatot a Felettes Énetekkel, hogy az agyatokban alvó potenciálra ráébredjetek.
Időtökből sokat szántok munkára, a tömegmédiára, a napi rutinokra – és egy pillanatra sem álltok meg, hogy elcsendesedjetek és levegőhöz jussatok vagy, hogy rátaláljatok a Felettes Énetekkel való kapcsolatra, mely kétségtelenül megadná nektek azt a békét, amivel képesek lehetnétek tovább haladni előre – szorongás és aggályok nélkül.  
 Ittlétünk célja, mint azt más sokszor említettük, hogy felvilágosítsunk benneteket, kik is vagytok valójában, és hogy rámutassunk a bennetek rejlő potenciálra. 
 Törekedjetek a belső odaadásra, Szeretteim. Arra kérlek benneteket, hogy hagyjatok fel azzal, hogy egyszerűen csak teszitek a dolgotokat, mert ha ti - a mindennapi történések ellenére – békével és harmóniában hozzátok döntéseiteket, akkor ezzel egyre tovább haladtok felfelé. 
Szenteljetek több figyelmet a belső állapototoknak, tekintsetek erősebben a belső lényetekbe, ahelyett hogy a tömegmédiákra figyeltek. Ez már az „utolsó felvonásuk” és egyesek közületek a csapdájukba estek. Nagyon is jól tudjátok, hogy az ő módszerük mindig is az volt, hogy félelmek és aggályok között tartsanak benneteket, azt illetően, hogy mit fogyasszatok, mire adjatok ki pénzt, hogyan éljetek túl az erőszak láttán stb. … Ezt Kedvesek, elegendő mértékben ismeritek, mert ez része volt a ’játéknak’, hogy benneteket a saját világotokban fogolyként tartsanak. NE szenteljetek ennek több figyelmet, mert szabad lények vagytok! Higgyétek el! 
Ebben az időben a legnagyobb összecsapás Kedveseim, bennetek zajlik. Egyes esetekben a nagy SZERETET, amit magatokkal hoztok, amivel magatokban harcoltok, hogy elkerülhessétek kifelé mutatását; a szavaim talán furcsának tűnhetnek, de pontosan ez az, ami eddig zajlott. 
Engedjétek el a régi paradigmát [valóságot]! A régi út feladása sokatok számára nem egyszerű dolog, mert már hosszú ideje óta ebben az állapotban voltatok. A saját döntéseitek által megmutathatjátok a teremtőnek a hamisítatlan SZERETETET. 
Ti döntöttetek, hogy leereszkedtek az alacsonyabb birodalmakba, hogy az ott lakók lelkét kiemeljétek a fájdalomból és a szenvedésből. Kedveseim: ezzel a lángoló SZERETETTEL, mely exponenciális mértékben növekedett bennetek, nincs szükségetek harcolni! 
Bizonyos dolgok feladása, mellyel jobb dolgok nyerhetőek, sokak számára kellemetlen lehet annak a ténynek a fényében, hogy az eddigiek „egész jónak tűntek, hiszen nem zavarom más ’vizeit’, ahogyan mások sem zavarják az én ’vizeimet’”. Kedvesek: döntéseiteket mindenkor elfogadjuk, mert minden út, legyenek azok fájdalmasak vagy sem, egy nap egy ösvénnyé futnak össze, mely a legfelsőbb FORRÁSHOZ vezet benneteket. A döntés, mindig a ti kezetekben van! Azonban tudjátok, hogy a cél, még ha egy ideig el is tart, mindig ugyanaz marad.
Ha befelé, önmagatokba tekintetek, ne feledjétek: „ami kint, úgy bent”. Szenteljetek több figyelmet, ha tesztek valamit, nem csak, hogy végrehajtjátok az adott dolgot, hanem hogy ez az ITT és MOST állapotába hoz benneteket; ez az állapot békét és biztonságot ad nektek; megmondja nektek, hogy bár ebben a világban vagytok, de nem „tartoztok” ebbe a világba; ekkor nem sodródtok együtt a káosszal. Ez ellentétesen hangzik talán azzal, amit a második bekezdésben mondtam, de a gondolat, hogy a figyelmeteket befelé irányítsátok, egyértelműen azt jelenti, hogy egy békés szellemi- és kedélyállapotba kerültök, ami akkor következik be, ha az adott feladatotokat szeretetteltelien – és nem csak mechanikus figyelemmel végzitek, és ezáltal megakadályozzátok, hogy a „mentális” zaj kellemetlenséget okozzon. 
Tehát ne keverjétek össze az „ITT és MOST – figyelmet” a „mentális-zaj-figyelemmel”! Alapvetően különböznek egymástól. 
A befelé való fordulás nem más, mint tudatosan észlelni, amit tettetek – és ez által nem kell kitérni a káosz útjából, amit a rendszer rátok akar kényszeríteni – hanem a káoszban tartózkodva, tudatában kell lenni, hogy nem „tartoztok oda”. Általában sok ember „automatára” van állítva, ahogyan mi mondjuk, de ezzel nem veszítitek szem elől a tevékenységetek szépségét. Ez a módszer hozzásegít a belső béke és a magabiztosság csodás érzéséhez, ezzel egyidőben figyelve a körülöttetek zajló dolgokra. 
Az „ITT és MOST –állapot” elérésre való törekvés lehetőséget biztosít, hogy az új energiák elérjenek hozzátok; ti teremtetek lehetőséget, mely áthelyez benneteket az mellé, ami a világotokban valóban történik, és ez rendjén van így Kedvesek!  Szükségetek van erre az „átkapcsolásra”, hogy tisztábban felismerjétek, ami valójában zajlott.
Sok ember egyszerűen azért nem érzett semmilyen változást, mert nem hagynak időt! Nem hagynak időt a szükséges lélegzetre, hogy amit megidéznek [kívánnak] meg is mutatkozhasson. És ez nem csak a változások egyszerű „megmutatása”, mint például: „igen, mi vagyunk a változás, itt vagyunk, nézzetek meg minket”- hanem az elfogadás kérdése, hogy ez a változás valóban történik, ezen a módon szemlélem lassan a világot és látom, amint megszületik. A változás már abszolút felismerhető Szeretteim, sokkal jobban, mint azt ti elképzelitek. A fizikai szemek be vannak zárva a harmadik dimenziós koncepciókba és ezért nem képesek látni az alakuló csodát. 
Rajtatok áll, hogy ennek a változásnak helyet biztosítsatok, egy homályt mellőző állapotba hozva magatokat, levéve a kendőt a szemetekről;- és itt nem csak egyszerűen az én állításaimról van szó – ez tudomány kedveseim, a sokrétű dimenziók tudománya, - a kvantumfizika tudománya!
Ne érezzétek magatokat soha egyedül Kedvesek; mi mindig itt vagyunk, hogy az előrelépéseiteknél kezünket nyújtsuk. Mi soha nem fáradunk bele, hogy elmondjuk, hogy csodálatra méltó lelkek vagytok, akik csodálatos célkitűzésekkel érkeztek a Földre. 
Utazásotokat folytatva bámulatos dolgok fognak bekövetkezni, miközben leveszitek a ’szemellenzőt’.  A ti dolgotok eltávolítani a ’szemellenzőt’, ha ezt kívánjátok tenni – ez a kulcs minden válaszhoz. Ezekben az időkben megszokott, hogy sok ember a külsőségekben keresi a válaszokat, ’kívülről’ várja, hisz ezt tanították meg nektek már régóta. Már a gyermekkorban elkezdődik, amikor könyveket tornyoznak elétek, amit ti magatokba szívtok a tudásszomjatokat csillapítva, miközben minden tudást már ti magatok hordoztok. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy egy jó olvasmány nem lehetne érdekes, hanem azt ajánlom, hogy a tudatotokat a legfelsőbb FORRÁSSAL kellene összekapcsolnotok, hogy ne ’szenvedjetek’ az információk áradatában, amit ezek a könyvek valószínűleg okoznak nektek. Bizonyos helyzetekben vagy bizonyos közvetítések (csatornázások) során eltéríthet, ha a fogadott információ az eddig olvasott könyvekkel ellent mond és ez azt jelzi, hogy a FORRÁSSAL való kapcsolat még nem áll fenn teljes mértékben.
Minden igazság bennetek rejlik; szívetek FÉNYÉVEL kutassátok át. Ne hagyjátok, hogy a „külvilágban” zajló dolgok nyugtalanítsanak benneteket, Kedvesek! Semmi sem egyezik a szívetekből jövő igazsággal, amit gyermekkorotok óta tanítottak nektek; elegendő befelé összpontosítani és figyelni szívetek szavára. Ajándékozzátok meg a dolgokat a szeretetteljes figyelmetekkel és ne figyeljetek arra, amire az ’elmétek’ szerint kellene.
SaLuSa vagyok a Szíriuszról és nagy megtiszteltetés számomra, hogy folytathatom munkámat, mint a Galaktikus Föderáció szóvivője. Csodálatos, hogy gondolatokat oszthatok meg veletek Kedvesek – akkor is, ha egyesek azt mondják: „hogyan lehetne eszmecserét folytatni, ha én egyáltalán nem „hallgatlak” meg benneteket?” – Ó igen, Kedveseim: mindenkivel megbeszélem a gondolatokat, aki a teljes Arany Kor kivirágzásának kívánságát hordozza szívében. Ez az affinitáson [érzékenységen] és az adott pillanattól függ, ha ránk hangolódtatok, akkor elküldjük nektek a benyomásainkat, sőt közvetlen gondolatmeneteket, hogy utaljunk a következő lépésekre; ebben biztosak lehettek!
Legyetek békével. – Legyetek a FÉNYBEN..

Köszönet, SaLuSa! Gabriel
Csatornázta: Gabriel Raio Lunar
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése