2013. december 12., csütörtök

Érzitek hívásunkat? -SaLuSA 12.03.


Jó lenne, ha a szkeptikusok is ráhangolódnának végre ezekre a frekvenciákra. Mert én érzem és sokan mások is...

by kristalyhang
01-salusaSaLuSa / 2013. december 3.
MADAD közvetítése
Érzitek hívásunkat Kedvesek – a hívást, amit energiánkkal együtt küldünk, hogy segítsünk nektek átalakulásotokat lezárni, hogy elérhessétek az általatok választott magasabb valóságot? Ekkor olyan érzésetek lehet, hogy fizikailag emeltek fel benneteket, különösen akkor, amikor teljesen ellazítva alszotok el és szellemetek egészen nyugodt, és ez azt jelenti, hogy ti – mint tudat a mostani formátokban – készen álltok a ’költözésre’, de testeteknek ehhez szüksége van a teljes átalakulás végrehajtásához, mert ti (=tudatotok) lényegesen magasabb frekvenciákkal tértek vissza testetekbe. Érezzétek, hogyan válik intenzívebbé a magasabb valóságok energiája és érezzétek, amint testetek egyre többet képes felvenni belőle, ha az [aktuális] átalakulás lezajlott. Ennek az érzések az intenzitása összhangban van a döntésetekkel és a vágyatokkal, hogy összekapcsolódjatok velünk, mint családotokkal – és mindennek, amit magasabb rezgésű valóságotoknak érzékeltek, és talán meglepődtök szándékotok és kívánságotok hatalmán.
Ezek a pillanatok azért jönnek létre, hogy ráhangolódhassatok minden irányotokba áramló magasabb rezgésű energiára, és az angyalok birodalma is olyan közel van, mint korábban soha, mert az angyalok kívánságotoknak megfelelően Mindannyiatoknak segítenek, hogy elérjétek az ’ajtót’, ami már nyitva áll előttetek, hogy a következő tapasztalatot átélhessétek. Ennek jelét mindenütt felismerhetitek, és érezhetitek energiáját, ahogyan gyengéden körülölel benneteket folyamatosan, hogy a megszokott aggodalmakat magatok mögött hagyhassátok és még több energiával látnak el, hogy a most fontos dolgokra összpontosíthassatok. És egyes dolgok fontossága most világosan felismerhető és Mindenki, aki a további fejlődés mellett döntött nem hagyhatja ezt figyelmen kívül, mert az energia, amibe mindenkit beágyaznak olyan erőteljes, hogy szinte szó szerint a tökéletes ponthoz ’löki’ az illetőt, ahonnan mindent beteljesíthettek, ami a végleges emelkedésetekhez szükséges. 
Mindannyian elcsodálkoztok átalakulásotok lezáruló fázisának erőteljességén és tudjuk, már „érzitek a levegőben”, jön valami nagy és korábban még soha nem tapasztalt valami. Fogadjátok el és hangolódjatok rá erre a felismerésre és érezzétek a saját energiátok által teremtett „szárnyak” csapásait, hogy újra képessé válhassatok a tiszta SZERETETBEN és a tiszta FÉNYBEN való létezésre. Még a fizikai testetek is lassan könnyebbnek érződik, világosabbnak, anélkül hogy veszített volna saját súlyából, méghozzá azért, mert már nem kell cipelnetek magatokkal a megoldatlan témákat a létezésetek mindennapjai során. Így valóságosan is felemelkedtek, ami azzal az érzéssel jár együtt, hogy a „Föld fölött lebegve” jártok. Leljétek örömötöket minden mostani élményben, mert még sokáig fogtok emlékezni rájuk.
SaLuSa vagyok a Szíriuszról és mindannyian örülünk az érzésnek, amit a kívánságaitok beteljesedése okoz nektek és végtelenül boldogok vagyunk, hogy részesei lehetünk ennek a történésnek. Együttesen sikerül létrehoznunk a SZERETET és a FÉNY szövetségét, mely az egész világegyetemre kiterjed, és ami segít alapot teremteni minden egyes léleknek az emelkedéshez.
Csatornázta: Madad
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

kristalyhang | 2013-12-12 - 14:16 | Címkék: MADAD | Kategóriák: SaLuSa | URL: http://wp.me/p2FH9O-Fd

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése