2013. december 19., csütörtök

Itt vagyunk - Galaktikus üzenet 12.17.





 Előrebocsájtom, hogy aki nem érzi a változások "szelét", az hiába is olvassa ezt az üzenetet, mert úgyse hiszi el. Én sok más fénymunkás társammal egyetemben nagyon erősen érzem azt, hogy valóban itt a változás már egy karnyújtásnyira. Ha a többiek is hinnének benne...már rég meg is történt volna.

Mivel a Galaktikusok vállalták, hogy hetente üzennek, de konkrétumokat nem szabad írniuk (ezt beláthatjuk), ezért mi mást tehetnének, mint hogy biztatnak bennünket, hogy tartsunk ki, mert nagyon szép dolgok következnek  hamarosan (aminek az ideje nagyrészt tőlünk függ- a hitünktől!)

 

 
A Galaktikus Föderáció üzenete

Ízelítő:

"Az első létfontosságú dolgok épp most történnek..." 

 (energetikai tisztító és összekapcsoló munka sok fénymunkás által, és égi kódolások érkezése, kapuk nyitása) (tárgyalások a hatalommal, pénzügyi előkészítések)


A Felemelkedett Mesterek üzenete

Ízelítő:

"....Isteni felügyelőitek vagyunk. A mi feladatunk ellátni benneteket fizikai és spirituális ismeretanyaggal, ami felkészít titeket a teljes tudatosságba való végső utatokra. ...."

(mindez fontos segítség lesz, mert enélkül csak nagyon  kevesen tudnak még felemelkedni, magasabb dimenzióba jutni)

"..... Elérkezik a nagy átalakulás pillanata, mely egy kicsi, mégis alkalomhoz illő eseménnyel kezdődik!...."

(a változások hivatalos bejelentése röviden - gondolom én  később lesz a részletezés, a szükséges akciók után)



Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 

/2013. December 17./

 

Selamat Jarin! Néhány fontos információt jövünk ma megbeszélni, hogy felkészülhessetek az előttetek álló dolgokra. Egy olyan mozzanat kezdődött meg, ami jólétetekhez és új kormányzáshoz fog vezetni. Tudnotok kell, hogy a születésetektől fogva ismert világ egyre el fog halványulni. A sötét összeesküvés, mely világotokat üzemelteti évezredek óta, egyre jobban erejét veszti. A globális pénznem újraindítás első része elérkezett. Ez meg fogja változtatni a világ pénznemeinek a felhasználási módját. 
 
A következő lépése ennek a pénzügyi eljárásnak a jólétalapok első általános kiosztását fogja hozni. Ezek az alapok az új kormányzás beharangozói lesznek, és ez az új kormányzás fog bejelenteni egy nagy "jubileumot", ami eltöröl minden adósságot. Ráadásul, lesz egy hatalmas átalakítás a bank és a pénzügyi vállalatok terén, ami örökre meg fogja változtatni ezen különféle pénzügyi intézmények működését. Ezek az új szabályzások fogják végrehajtani azt a politikát, ami véget vet annak a zsarnokságnak, amit ezek a pénzügyi intézmények terjesztenek bolygó szerte. A helyébe szabadság és személyes szuverenitás kerül, mely újra virágozni fog.
 
A mind emögött álló fő ok a tudatosság és a közzététel. A tudomány minden meghatározó követője világotokon intuitív módon tudja, hogy a tudatosság emelkedik. A Mennyország rendelkezett így, és az őrző Angyalok felügyelik spirituális és fizikai éneteket, hogy olyan étrendet vezessetek be, amivel eléritek ezen célokat. A testetek alapfrekvenciájában való emelkedés, és az új csakrák megjelenése fizikai énetekben, csak egy része ennek a szent eljárásnak. 
A másik, egy a fizikai énetekkel való mélyebb integráció az érzelmi, mentális, és spirituális testeitek között. Ez a művelet hasonlóképp módosítja RNS/DNS-eteket. Még a tobozmirigyetek is mutálódik. Mindez tudatosabbá tesz benneteket arról, hogy egy tudatváltás folyik. Figyeljétek az eget és megláttok minket. Növekvő érdeklődésetek által megtudjátok, hogy számos ősi misztérium egy teljesen más történelemhez kötődik, és különféle magyarázatok vannak bennük arra, ami most történik a szárazföldeken, tengereken, és a levegőben. Ez egy nagyobb terv része, ami a közzétételt lehetségessé és nyilvánvalóvá teszi számotokra!
 
Ezek a különféle szent és procedurális műveletek vezetnek ki benneteket a sötétség iszonyú markából a Fény csodáiba, ahol sokkal kényelmesebben fogjátok érezni magatokat, és megértitek, hogy mire is van szükségetek. Rájöttök, hogy amit az érdeketekben tettünk, az igencsak jelentős dolog. 
 
Itt vagyunk, hogy kezet nyújtsunk, és a megfelelő időben, közvetlen módon közbenjárjunk ügyeitekben. Természetesen kapjuk a segítséget az Agarthaiaktól és a Felemelkedett Mesterektől is. Az első létfontosságú dolgok épp most történnek. Büszkék vagyunk arra amit társaink eddig véghezvittek. A többi is hamarosan következik, és azt jelzi, hogy az előttetek való megjelenésünk ideje már közel van. Közelről figyelük a sötétek azon kísérleteit, hogy valamiképp késleltessék az elkerülhetetlent. Terveik nem működnek, mivel azok még a múltban jöttek létre. Élvezzétek ami történni készül. Álljatok készen, hogy meglássátok ami valóra válik egy nagyobb forgatókönyv részeként, mely nagy győzelmünkhöz vezet! Rövidesen a közzétételi híradások nyilvánossá válhatnak, és a fenséges korszakotok felé haladás felgyorsulhat.
 j
Régen az őseitek ültették el "magjaikat" ezen a nagy különleges gömbön. Sok minden történt azóta, jó is és rossz is. Mi azért érkeztünk ide, hogy megújítsuk ősi gyökereiteket, és visszajuttassunk ezen eredeti őseitek teljes tudatosságába benneteket. Eljöttünk ide, hogy Gaia kísérői legyünk, és előkészítsük őt ezen galaxis pompájába való ismételt bevezetésére. Gaia egy élő Lény, aki minden nap erősíti ezt a naprendszert. Az ő szándéka, hogy különleges családotokat abba a pozícióba juttassa, amiben még a Lemúria végéhez közeli időkben volt. Most ezt a szent fogadalmat beteljesíti, és vele együtt ennek az egész Tejút Galaxisnak a felemelkedése is beteljesedik. A Galaktikus Föderációban mi rájöttünk, hogy mindannyian egy igencsak különleges időhöz közeledünk. Elküldtünk hozzátok egy nagyon egyedülálló Tudományos és Műszaki flottát, és ez a flotta rendkívül nagyra nőtt a minden egyes csillag nemzet-tagunktól a flottához küldöttek által. Hamarosan teljes tudatosságba léptek, és akkor találkoztok az élet széles változatosságával, aminek jelenleg nevezik ezt a figyelemre méltó galaxist.
 
Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Most néhány érdekes hírrel érkezünk! Azok akik jelenlegi valóságotok módosításán fáradoznak, sok kulcsfontosságú projekt befejezésén dolgoznak, hogy beteljesítsék a Mennyország szent rendelkezéseit. A Mennyország minden nap áldd minket. A sötétség továbbra is minden nap tiszteletlenül bánik Gaia minden élőlényével. A levegő, a föld, és a víz szennyezése, és a "természeti erőforrások" állandó kizsákmányolása sérti Gaia-t és az ő számos öko-rendszerét. Szükség van azon technológiák felfedésére, melyek könnyedén helyreállíthatják Gaia-t, és véget vethetnek az aranybányászatnak és a robbantásoknak, melyek pusztítják Gaia-t. Mi egy olyan helyen élünk, melynek fenntartása elsődleges felelősségünk. Elérkezik az isteni idő, ami megváltoztatja a pokoli módszereket, és felismerteti az istenséget a Teremtő minden egyes flórájában és faunájában. Szorgosan azon vagyunk, hogy felállítsuk ezen szent birodalom megváltoztatásának, és a Fény előléptetésének szándékát!
 
Minden élet szent. Ennek az életnek az állandó pazarlása szentségtörés. A Mennyország már rég tájékoztatott minket a különböző és sokrétű küldetéseinkről. Felismertük, hogy mindegyikünk speciális képzést igényel, hogy elérje képességeit isteni küldetése beteljesítéséhez. Hasonlóképpen mindegyikőtöknek megfelelő instrukciókra van szüksége, melyek nem csupán közhelyek, és választ adnak specifikus kérdéseitek sokaságára, melyek képzéseitekkel kapcsolatosak. Mindegyikünk részt vesz ebben a dologban. Gyermekként kezdtétek ezt az életet, és akkor még nem tudtátok használni fő testi képességeiteket, mindannak ellenére, hogy közben egy életszerződést hordoztatok magatokkal. Ahogy múlt az idő felettetek, megszereztétek az uralmat testi képességeitek felett, viszont elveszítettétek életszerződésetek érzékelésének képességét. A Mennyország tanításokkal szolgál számotokra, hogy emlékezhessetek, és sikeresen alkalmazhassátok ezt az életszerződést. Ez az ahol mi bejövünk a képbe.
 
Isteni felügyelőitek vagyunk. A mi feladatunk ellátni benneteket fizikai és spirituális ismeretanyaggal, ami felkészít titeket a teljes tudatosságba való végső utatokra. Ezért kell biztosítanunk azokat a pénzügyi és kormányzati struktúrákat, melyek segíthetnek hatékonyan véghez vinni ezt a szent feladatot. Ráadásul módot adunk számotokra szabadon kapcsolatba lépni spirituális és Belső Földi családjaitokkal. Jelenlegi elszigeteltségeteket át kell alakítani egy új emberi közösséggé, mely igény esetén könnyen felsorakoztatható. Jelenleg sok dolgot elvégeztünk, amik ezt lehetővé teszik. Az első ezek közül épp valóra válik. Közelről nézzük és felügyeljük mi lett kész. Elérkezik az idő, hogy ez a valóság megváltozik, és beköszönt a jólét, ami feljavítja életeteket, és előkészíti ezt a birodalmat a gyors pozitív változásra. Ezért fohászkodunk most! Legyen mindez a Tiétek!
 
Ma egy másik üzenetet adtunk, és több más információ is közismerté vált arról, hogy mi történik ezen felszíni valóság alatt és felett. Elérkezik egy nagy átalakulás pillanata, ami egy kicsi, de mégis alkalomhoz illő eseménnyel kezdődik! Hozzuk ezt össze együtt az Istenséggel! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Sheldan Nidle által

 (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
11 Imix, 4 Mol, 10 Caban

foldimennyorszag.hu




  http://www.foldimennyorszag.hu/E6F0E6F2-6AAE-4763-A7EA-11332CA401BB.html



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése