2014. január 31., péntek

A következő 72 óra - Üzenet a földieknek 01.30.

 

Legyetek nyugalomban, egyensúlyban, fényben és feltétel nélküli szeretetben a következő 72 órában.
Kérjük, értsétek meg, és ne feledjétek, hogy nektek, mint fénymunkásoknak hatalmas erőtök és befolyások van. Nagyon fontos, hogy lehorgonyozzátok a Fényt a következő 72 órában.

 

Fontos üzenet a földieknek: A következő 72 óra

Információk alapján, amit az andromédiaiaktól és a plejádiaktól látomások alapján kaptam közvetítésbe, új információk egy nagy hulláma és a mátrix energiák pusztítása indul meg azokban, akik még mindig alszanak, és hamarosan felébrednek, ami lehetővé teszi, hogy egy nagyobb intergalaktikus eseményekre kerüljön sor. 
"Ismét átcsoportosításra kérünk titeket. Ez azt jelzi, hogy az egy meditatív állapotban kell lennetek a következő 72 órában. Ez nem azt jelenti, hogy ténylegesen meditációban kell ülni egésznap, de teljesen kiegyensúlyozottnak és teljesen tisztának kell lenni minden egyes másodpercben, teljesen és tökéletesen. Minden egyes ember akkor kap információt a saját galaktikus kapcsolatain keresztül. Ez az energia beáramlás GAIA felett állomásozóktól és a bolygók nyomvonalaitól jönnek, és energiák a mi isteni felsőbbik énünktől. 
Számos kulcsfontosságú földi fénymunkást fognak tesztelni. Figyeljetek és tudjátok, hogy nem számít mi történik, NE reagáljatok. Ne engedjétek meg magatoknak hogy negatív módon reagáljatok bármire is. Tartsátok a rezgéseteket magas szinten, olyan magasan, amilyenen magasan csak tudjátok, hogy távol tartsátok a lelketeket  a negatív helyzetektől és fölé tudjatok emelkedni.
Legyetek nyugalomban, egyensúlyban, fényben és feltétel nélküli szeretetben a következő 72 órában.
Kérjük, értsétek meg, és ne feledjétek, hogy nektek, mint fénymunkásoknak hatalmas erőtök és befolyások van. Nagyon fontos, hogy lehorgonyozzátok a Fényt a következő 72 órában. 
Az ok az, mint már említettük, hogy sok tisztító energia lép be a bolygóra ismét. És mint mindenki tudja az ébredés, az igazság, hogy kik vagytok, nem könnyű dolog. Sokan megijednek, amikor elkezdik megtapasztalni a felemelkedési tüneteket, elkezdenek pánikba esni, ezt a félelem energiát kell megpróbálnotok átalakítani a Fénnyé és a Szeretetté. 
Figyeljétek magatok körül a dolgokat, mivel többen meglátogathatnak titeket. Éppen ezért fontos, hogy magasan tartsátok a rezgéseteket. Ha elkezdtek érezni valamit, de szeretet helyett megijedtek, és nem szeretet árad felétek, aktiváljátok az ibolyalángot (ibolyafényt) magatok körül és az egész környezetetekre."
Azt mondták, hogy 1 fénymunkás hatósugara legalább 18 mérföld (28km) sugarú kör. Ha sétáltok, akkor legalább 18 mérföld (28km) befolyásotok van minden irányban.
Mivel az energiák elérik az embereket újra és felébresztik őket a mély alvásból, nagy a káosz is kibontakozhat. Szükség lesz a Fényre, akik már felébredtek, ezáltal a magas rezgés miatt bárki is ébred fel a környéketeken, nem fogják olyan drasztikusan érinteni, és a félelem átalakul, így lehetővé teszi számukra, hogy békésen dolgozzák fel a felébredést, ahelyett, hogy magukat vagy bárkit bántanának maguk körül. Gondoljunk csak azt, amikor mész az utcán, másokat mosolyogni látsz, nem tudsz segíteni, de te is elmosolyodsz. Ha látod, hogy mindenki a homlokát ráncolja, te is azt fogod tenni. Így lehet járni az utcán mosolyogni, úgyértem BELÜLRŐL, ENERGIKUSAN terjeszteni a Fényt mindazoknak, akik az utadba kerülnek.
Tudom, hogy nem lesz könnyű, hogy egy ilyen világban élünk, de tudom, hogy meg tudjuk csinálni! Ha nem tudnánk megcsinálni, akkor nem itt lennénk! Tehát itt az ideje, hogy minden egyes embernek átadd ezt az üzenetet, hogy olvassák el, aktiválják magukat, a FÉNYT a BELSŐ LÁNGOKAT. Hogy igenis RÁTOK SZÜKSÉG VAN!
Kérlek tegyetek meg mindent, hogy az energiátok egyensúlyban, a békében, a harmóniában, a fényben, és feltétel nélküli szeretetben maradjon. Én ahogy érzem, változik, tolódik az egyensúlyotok, ezért kell megtalálni a módját, hogy újra egyensúlyban tudjatok maradni. 
Ez egy nagyon jól működő módja annak, hogy igazítsuk minden egyes csakra-energia pontot a szervezetben:
Állj egyenesen, a tenyered tedd "imádság" helyzetbe. A lábaid érjenek egymáshoz.
Csukd be a szemed, szívd be, és fújd ki a levegőt lassan, 7-szer. 
Ahogy lélegzel, gondolj az egyes csakra színekre, és a levegőt áramoltasd az egyes csakra színekhez. Tehát, ha a korona csakránál kezdesz el lélegezni, akkor lila/bíbor színű, és érezd ahogy a csakra aktiválódik, teljesen összpontosíts rá, érezd a bizsergő érzést az aktiválásnál, a békét ahogy elterjedt az egész testedben, és ahogy kilélegzel, gondolj mindenre,ami nem jó és hogy hagyja el a tested, és vegye át a helyét a fény.
Ezt csináld tovább, mind a 7 légzésnél.
Ezután emeld fel a kezed, a tenyerek is érintsék meg egymást, majd nyisd kicsit szét őket és helyezd a tenyereid a lábaid oldalához. 
Ez minden, ekkor érezd a békét és a harmóniát és az egyensúly helyreállítását!
Csináld meg ez annak érdekében, hogy csak a szeretetet, a fényt, a békét, az örömöt, a harmóniát és az egyensúlyt érezd a következő 72 órában. Köszönjük! Szeretlek titeket! /Az információk közzétéve : 2014/01/29/
Anna Merkaba/Fordította: SandalPhon
*(Anna Merkaba: távoli energia gyógyító, közvetítő, fénymunkás)


Forrás: fenyorveny.hu



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése