2014. január 1., szerda

Csodák és ámulatok ideje - Galaktikus üzenet 2013.12.31.


 A következő időszak egy gyors átalakulás lesz.
Valójában a csodák és ámulatok idején vagyunk!

A Galaktikus Föderáció 
és a Spirituális Hierarchia üzenete

2013.12.31.




Selamat Balik! Több információval térünk vissza világotok folyamatban lévő átalakulásáról.

 Ez a jelenlegi helyzet lezárul, amint ez a 2013-as Gregoriánus év véget ér. 

A sötét összeesküvést idegesíti, hogy a korábbi szabad hatalmi terének átengedésére kényszerült. Ez a dinamikus eljárás folytatódik, és rövidesen véget is ér. A Fény különféle elemei véghezvittek egy sor létfontosságú megegyezést, amiket "meg is pecsételtek". A sötét összeesküvés tudatában van ennek, és felfogja, hogy ezen birodalomban való hosszú uralma véget ér. Nem csak megízlelik a törvényes börtönbüntetés szigorát, hanem azt is, hogy a nagy gazdagságuk és korábbi különleges privilégiumaik tovaszállnak. Ez csak a kezdete annak ami történni fog. 

Az új kormányzás, mint azt korábban kijelentettük, át fogja alakítani a jelenlétünkről szóló jelenlegi fel-nem-fedést a jelenlétünk hivatalos elismerésévé. Egy új arany-alapú pénz és új globális banktörvények a legtöbb szuper-nagy bankintézmény megszűnéséhez fognak vezetni. Valóban fényes ezen új valóság közeljövője!

A sötét összeesküvés fő tagjainak a letartóztatásához/bebörtönzéséhez szükséges összes fontos garancia már el van intézve; már csak az van hátra, hogy a megfelelő sorrendben végrehajtsák ezeket az eljárásokat. Ráadásul, a globális pénznem újraindítást elhozó műveletek most zárulnak le, ahogyan azok a megoldások is, melyeknek világotokat egy új arany alapra kell visszajuttatnia.

Ezek átmeneti lépések, mivel egy világszinttű jólétnek kell a helyére kerülni. A pénz, mint eszköz, a vége felé tart. A jóléti időszak át fogja rendezni ezt, és át fogja alakítani a pénz jelenlegi hatalmi státuszát.

Röviden, az értékrendetek úgy lesz átirányítva, hogy átalakítsa a végesben való hiteteket, és átmódosítsa azt arra, amit a Felsőbb Énetek valóban szeretne. Ezek a dolgok tükrözni fogják a valódi értékeiteket, és arra ösztönöznek, hogy kerüljetek egységbe másokkal, és a személyes szuverenitásotokkal, mely bennetek rejlik. 
A következő időszak egy gyors átalakulás lesz, ami abból a jelenlegi mocsárból fog kihozni benneteket, amelyben éltek, és oda juttat titeket, hogy előkészültök a kapcsolatfelvételre, és egy új tudatosság felszínre kerülésére.

Ez a teljes tudatosság felé haladás lehetővé teszi, hogy jobban megértsétek az isteni terv összetett természetét, és kegyesen elfogadjátok a Teremtő szent rendelkezéseit. Ahogy egy új szent birodalomban éltek, elkezditek elfogadni azokat a felelősségeket, amik körülveszik isteni szolgálatotokat. 

Mélyen érintettek vagyunk azokban a speciális rendelkezésekben, melyek kormányozzák ezt a galaxist és a fizikaiságot. A mi galaktikus társadalmi modelljeink olyan valóságokon alapulnak, melyek a legjobban tükrözik minden egyes csillagnemzetünket. Egy hatalmas több-dimenziós szivárvány színeiként tekintjük magunkat. Mindegyikünknek mindennel kapcsolatban álló alkotóelemeink vannak, hogy ezt a felettébb bájos egészet létre hozzuk.

A mi galaxisunk, hasonlóképpen összeköttetésben áll más galaxisokkal, hogy egy nagy egészet formáljon, mely lehetővé teszi a szentség megnyilvánulását közöttünk. A Szellem ezen megnyilvánulásában vezet minket, és egyben izgalommal is tölt el. 

Ez a Galaktikus Föderáció azért létezik, hogy a Mennyországot szolgálja, és kibontakoztassa a nagy isteni tervet a fizikaiságban. Ez az a művelet, amit magatokra kell vennetek, amikor felveszitek új kötelességeiteket, teljes tudatosságú Fénylényekként!

Az a mértékű integráció és átalakulás, amit Gaia és az ő testvérvilágai felvállalnak, igencsak meglepő. A Napnak is van számos kötelessége, amit végre kell hajtson, hogy ezt a valóságot teljes potenciáljába juttassa. Minden nap monitorozzuk ezt a naprendszert, és segítünk neki a nagy átalakulásban.

Gondoljatok csak rá! Nem csak hatalmas adag változásnak vagytok szemtanúi ezen a világon, hanem egy sor egyedülálló változás is végbemegy minden egyes bolygón. Amikor ezek a változások véget érnek, egy olyan rendszer részei lesztek, ami kiterjeszti régióit a külső és a belső birodalmakra is.

Valójában óriási a felelősségetek ezen világok kísérőiként. Ezek a törekvések a kormányzó tanácsaitok által lesznek koordinálva, a Felemelkedett Mesterek tanácsaival támogatva. Mindegyikőtök olyan képességeket birtokol, melyek lehetővé teszik, hogy mindez könnyen és természetesen történjen. Ez az isteni áramlás az isteni tervből ered, és az isteniség minőségeit helyezi belétek!

Hozsanna! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Néhány jó hírrel érkezünk ide hozzátok. Jelenleg társaink szorgosan dolgoznak, hogy előkészítsék az új valóságotok kigördülésének végső elemeit.

Az első ezek közül, egy globális pénz-újraindítást tartalmaz, ami új szigorúbb bankszabályzással párosul, és egy világszinttű "aranyhátterű" pénzügyi rendszerrel. Ez az újraindítás végül kikényszeríti a bolygó fő bankjainak az újra-alapítását. Ez határt szab a valutapiacnak a különféle nagy marketing programok terén, melyek a bankok között léteznek számos európai és amerikai "pénzpiac" között. 

Egy új rendszer fogja felváltani a jelenlegit, és lehetővé teszi a jólét áramlását mindenki felé. Ez véget fog vetni a sötétség pénzügyi machinációinak, melyek legtöbbeteket szegénységben tartják, és így könnyen manipulálhatnak benneteket. A pénz gyorsan mellékessé válik majd, ahogyan az új tudatosság kiemelkedik mindenütt.

Ezek az áldott változások át fogják alakítani azt, ahogyan élitek mindennapjaitokat. Ráadásul, új kormányzás kiemelkedésének lesztek tanúi, és egy csomó most eltitkolt technológiának. Ez, együtt a közelgő első kapcsolatfelvétellel, lehetővé fogja tenni, hogy az isteni tudatosság leckéinek egy teljesen új sorába kezdjetek.

Ezek a leckék lehetővé teszik majd, hogy gondosan tekintsetek arra, ami ezt a valóságot alkotja, és arra is, amit a teljes tudatosság valójában céloz. Sok magyarázatra van szükségetek, és sok mindent meg kell tanulnotok. Minden egyes lecke ebben a speciális tanmenetben tartalmazni fog példákat, történeteket, és egyszerű gyakorlatokat is. 

Szándékozunk továbbá bemutatni egy sor olyan dolgot, amikkel majd akkor fogtok találkozni, amikor visszakerültök a teljes tudatosságba. Mindegyikőtöknek vannak elmúlt életei, melyeket fel kell vonultatni és meg kell vizsgálnotok. Egy szóbeli útmutatásra is szükségetek lesz arról, hogy mi fog történni veletek.

A Mennyország módszeresen hangszerelte azokat az eszközöket, melyekkel ez az átalakulás véghezvihető. A mi részünk ebben a szent menetrendben az, hogy tanítsunk és vezessünk benneteket. Évezredeken át felügyeltünk rátok és tanácsokkal láttunk el benneteket. Egy sokkal átfogóbb módszerre lesz (most) szükségetek.  Ezt mi örömmel megtesszük!

Itt vagytok, hogy megváltoztassátok ennek a valóságnak az alaptermészetét, és segítsetek Gaia-nak az ő teljes tudatosságba való átmenetében.

Továbbá, mindannyian el vagyunk látva a Mennyország által olyan feladatokkal, melyek ezt a naprendszert sikeresen juttatják korábbi dicsfényébe. Az ebből eredő új csillagnemzet nagyon keresett lesz ezen galaxisban. Ezért mindegyikőtök csak azután jött el ide, miután átment speciális spirituális teszteken, melyekkel a Mennyország látott el benneteket.

 Ez a mi szent kötelességeinket rendkívül fontossá teszi az isteni terv kibontakoztatása tekintetében. Kegyesen fogadjuk felelősségeinket, és készülünk közös sikerünkre! Hallelujah! Hallelujah!

Ma folytattuk üzeneteinket. Röviden kifejtettük, hogy most mi történik bolygó szerte. Ezek a csodás események állítják fel a terepet az új jólétetek és az új kormányzásotok számára. Ezek új eszközöket hoznak, és új felelősségeket. Valójában most a "Csodák és Ámulatok" idején vagyunk!

Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Sheldan Nidle által (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
12 Men, 18 Mol, 10 Caban


Forrás:


http://www.fenyorveny.hu/2014/01/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis.html 

Megjegyzés: 

Ne feledjük, hogy az égi segítség -  akár angyali, akár földönkívüli- a mi akaratunk ellenére nem avatkozhat be. Tehát, ha  úgy látjuk, hogy semmi sem történik, az a mi hibánk. Vagyis az emberiség nagy része még mindig nem hisz a változásokban. Illetve keményen elutasítják, hogy mások segítsenek nekünk. "Majd én, majd én!"- mondják, és kirántják magukat az anyjuk kezéből,  mint a 3 éves óvodás gyerekek. Persze aztán csak sírnak, amikor baj lesz belőle. Ideje már felnőnünk. Galaktikus szerepünk nem óvodás gyerekekre van szabva. Felvállaltuk leszületésünk előtt, hogy megtesszük, amit kell. Most itt az idő. Rajta, nőjünk föl a feladatunkhoz!

Nem számít, hogy ezért hányan néznek minket teljesen őrültnek. Hogy ki a normális és ki nem, az csak nézőpont kérdése. Ennek ellenére én nem cimkézem fel a goromba megjegyzéseket tenni akarókat  semmilyen jelzővel. Mindenki  abban hisz, amiben akar. Akinek nem tetszik, az ne olvassa ezt az oldalt. Én se olvasok ott, ahol nem tetszik a szöveg. Ez a normális. Vagy nem?
Dombi Katalin




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése