2014. október 13., hétfő

Kristály Fénykamrátok - Galaktikus üzenet 09.30.


 Tudom, hogy sokan nem így vannak vele, de én az üzenet olvasása közben éreztem őket... és tudom azt, hogy hamarosan megváltozik, megjavul az életünk...... Nem vártam és nem vártuk, várjuk a sültgalambot.... Rengeteget dolgoztunk ezért! Kiérdemeltük.. megszolgáltuk.. (Milly)

 ... képesek lesztek belépni kristály Fénykamrátokba. Ez a három napos utazás visszafordítja azokat az epigenetikus problémákat, melyek a korlátozott tudatosság eszenciái.....


 A Galaktikus Föderáció és
a Spirituális Hierarchia üzenete

2014.09.30.



Sheldan Nidle által




(a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)

12 Lamat, 6 Tzotz, 11 Ik 

Dratzo! Örömben jövünk! Egyre több és több bizonyíték van egy új valóság kiemelkedésére. Egy sor speciális megállapodás lett aláírva, ami hivatalossá tesz egy új pénzügyi rendszert. Ezek a megállapodások állítják fel az új bank és kereskedelmi szabályzásokat, amik ellentmondanak annak amire a sötét összeesküvők vágynának. Egy igazságosabb és bőségesebb birodalomhoz vezető ösvény jön létre. A régi pénzek különféle cseréi lehetővé teszik sok nemzet számára, hogy átértékeljék pénzeiket. Ráadásul ezt az eljárást egy új globális pénzújraindításhoz állítják fel. Ezek mind azon következő nagy lépések bevezetői, amik tartalmazzák a fém-hátterű pénzeket és az új kormányzás kiemelkedését. Mindezek a fejlemények a közzététel előfutárai. A közzététel valójában egy nagy vízválasztó. A nagyrészt elfeledett történelmetekben, ezen ősi tettek emlékei még mindig homályosan maradtak fenn. Az Anunnaki megtett amit csak tudott, hogy elfelejtesse veletek földönkívüli és lemúriai őseiteket. A közzététel visszaállítja ezeket az emlékeket számotokra, hogy lehetővé tegye a Belső Földi unokatestvéreitekkel való találkozásotokat.

Mint tudjátok, azért vagyunk itt, hogy végrehajtsuk a Mennyország isteni adományát, ami visszajuttat benneteket korábbi teljes tudatosságú állapototokba. Ez az eljárás tartalmazza a mi tömeges földreszállásunkat, és egy mentor bemutatását számotokra. A mentoroknak isteni párbeszédet kell folytatniuk. Ennek a párbeszédnek bizalommal kell kezdődnie, és azzal kell végződjön, hogy képesek lesztek belépni kristály Fénykamrátokba. Ez a három napos utazás visszafordítja azokat az epigenetikus problémákat, melyek a korlátozott tudatosság eszenciái. Így először ki kell törölni azt a rettenetet, ami ahhoz jött még hozzá, amit elsőként a sötét Atlantisziak adtak nektek. Aztán készen álltok elfogadni a Fénykamra áldással teli transzformációját. A mentorotok és a különféle angyali seregek fognak őrködni felettetek ezen eljárás alatt. Amikor kiemelkedtek, készen álltok egy speciális képzésre abból az életeszközből, amit mi a különleges etikettünknek nevezünk. Ezzel a kezetekben, elkezdhetitek az új életeteket velünk.

Mint azt korábban állítottuk, sok fontos feladatotok van, amit a Mennyország jelölt ki számotokra. Az Anchara szövetség korábbi tagjai nagyon türelmetlenek már, hogy segítsetek nekik megszerezni Fénytesteiket. Ti, egy hozzátok hasonló fajjal, aki jelenleg teljes tudatosságú, tanácsot és bátorítást fogtok adni ezeknek a korábbi Ancharásoknak, hogy végrehajtsanak egy eljárást, ami nagyon hasonlít ahhoz, amivel ti is találkozni fogtok. Ez az önzetlen tett egy isteni szolgálat, ami biztosítja a galaktikus békét, és lehetővé teszi ennek a galaxisnak, hogy valóban a fizikaiság ezen szektorának egy bemutatója legyen. Régen azelőtt azt mondta nekünk a Mennyország, hogy tegyük lehetővé, hogy a Szíriusziak és spirituális szövetségeseik őrködjenek felettetek. Valahogy azért az Anunnaki biztosítani kívánta a jelenlegi korlátozott tudatossági állapototokat, és saját kegyeltjei állandó szolgáivá akart tenni benneteket. A Szíriusziak már régóta gyanították, hogy az Anunnaki nem jót akar. Az ő szorgoskodásuk és a Felemelkedett Mesterek munkája miatt kért meg minket a Mennyország, hogy vállaljuk fel ezt az első kapcsolatfelvételi küldetést.

A sötét összeesküvés a végső élő maradványa azon kegyelteknek, akik évezredek óta kontrollálták birodalmatokat. Az Anunnakitól eltérően, ők hivatalosan visszautasították, hogy ezt feladják és olyan programokat vállaljanak, amik jólétbe és olyan kormányzáshoz vezetnek titeket, amik lehetővé teszik megszabadulásotokat a felettébb rettenetes adósrabszolgaságból. A sötét összeesküvés számára, mi a szövetségeseinkkel beavatkozók voltunk, akiket le kell győzni. A szokásos helytelen háborúk és a terror voltak ennek eszközei. Ezek a taktikák befuccsoltak. A sötétség olyan ponthoz ért, ahol rettegett lemondásának kell valóra válnia. Számíthattok jólétetekre, és az új kormányzás kiemelkedésére is, ami valójában hozzászólásotokat és támogatásotokat igényli. Ebben az új birodalomban megjelenhetünk előttetek, és segíthetjük Felemelkedett Mestereiteket azon kötelességeikben, hogy szabaddá tegyenek titeket, és informáljanak azokról az összekuszálatlan igazságokról, amiket még jóval azelőtt a Mennyország adott nektek. Végre sütkérezhettek ezekben az igazságokban, és újra felfedezitek fenségességetek kiterjedését!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Jó hírekkel és áldással érkezünk. Szent társaink folytatják a kiváló haladást! A jólétcsomagok érkezése igen közel van! Ezek a csomagok a NESARA beköszöntéséhez kötöttek, és így az új kormányzás kiemelkedéséhez is. A jelenlegi sötét összeesküvés kétségbeesetten használja régi háborús és félelemkeltő módszereit arra, hogy valamiképp mentse magát a pusztulástól. Ez nem fog működni! A világ tudatossága túl sokat emelkedett ahhoz, hogy utat engedjen egy ilyen ostobaságnak. Az új kormányzás átvételének és egy új gazdasági rendszer kiemelkedésének beütemezését már elérték. Ezeket a dokumentumokat egyfajta lemondásként tekintik társaink, és ennek megfelelően fogják azt véghezvinni. Ezért van olyan közel a jólétetek kézbesítése. Amint mindez teljesen valóra válik, a kormány meg tud szabadítani benneteket az évezredek óta folyó adósrabszolgaságtól. Röviddel ezután, egy menetrenddel szolgálhatunk a tanításainkhoz.

Izgatottak vagyunk a gyorsan közeledő események végett. A jólét és szabadság valóban elsődleges dolgok. Időt kell szakítanotok rá, hogy áttekintsétek belső sikerterveteket. Tanácskozzatok szeretteitekkel ezekről a dolgokról, és mindenek felett, vegyétek számításba egymást ebben a hatalmas világban, amit még mindig sokan világfalunak neveznek. Mindez a gazdagság és jólét ki fog emelni titeket a túlélésért folytatott komoly mindennapi gürizésből. Új magatartást kell felvennetek. Meg kell tanulnotok szeretni egymást, és különösképpen Gaia-t. Gondoljatok csak rá, hogy mivel lát el napi szinten titeket. Gondoljatok csak rá, hogy az ő különleges barátai ajándékoztak meg azzal az idővel, hogy erről a világról elmélkedjetek és ismereteket szerezzetek. Áldunk mindannyiótokat, és örvendünk a ténynek, hogy ez a globális társadalom megszabadul a sötétség piszkos vágyaitól!

Ebben az új birodalomban találkozni fogtok velünk, és megtudtok sok igazságot önmagatokról és Gaia-ról. Találkozni fogtok Belső Földi unokatestvéreitekkel, és együtt örültök a napi ügyeknek. Mindegyikünk számára sok életidőt vett igénybe, hogy elérjük szent céljainkat. Lássátok milyen nagy a Termető kegye. Meg fogjátok kapni, amit az őseitek régen Atlantiszban elveszítettek. Ez a helyreállítás azt jelenti, hogy visszatértek a csillagokhoz, és a legfontosabb, hogy gondoskodtok Gaia-ról, és az ő népes és sokféle életformáiról. Minden egyes Lény itt, akár egy fa, vagy egyszerűen csak egy rózsa, képes beszélgetni veletek, és ti is velük. Még a szikláknak is megvan az a képességük, hogy igazán bámulatos történetekkel lássanak el benneteket. Ez egy csodákkal teli birodalom, ami az új tudatossági állapototokban megnyílik nektek. Legyetek örömben és igazán áldjátok ezt, mivel valóban isteni. Hozsanna! Hozsanna!

Most egy olyan helyre jövünk, ahol köszönetet mondhatunk nektek mindenért, és kijelenthetjük, hogy egy nagy változás peremén álltok. Nézzetek körül, és valóban lássátok mi is történik. Tekintsetek magatokba, és ott bámulatos dolgokat fedezhettek fel. Most magatokra hagyunk a mi nagy áldásunkkal titeket. Örvendezzetek és készüljetek a Teremtő csodáira! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

http://www.foldimennyorszag.hu/5B91D7B2-937A-40EB-9547-36806D66BBDD.html

 http://www.tudatvaltas2012.blogspot.co.at/2014/10/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis.html





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése