2014. október 27., hétfő

A Földönkívüliek üzentek a NASA-nak 10.24.


 Az információk arról szólnak, hogy az Ashtar parancsnokság eltávolította a siklóról a fegyvereket, és fotókat mellékeltek az üzenetük mellé, miszerint: Soha többé ne próbáljátok felfegyverezni a Nemzetközi Űrállomást!


A Földönkívüliek üzentek a NASA-nak: Soha többé ne próbáljátok felfegyverezni a Nemzetközi Űrállomást!

A közelmúltban a Vandenberg Légibázison landolt X-37B mini űrsikló nagy meglepetést okozott a NASA-nak. Információk szerint a NASA nukleáris robbanófejeket akart feljuttatni a titkos küldetésű személyzet nélküli űrrepülőgéppel a Nemzetközi Űrállomásra, de számításukba hiba csúszott. Pontosabban megakadályozták az amerikai űrügynökséget tervük kivitelezésében. (1)(2)

Az információk arról szólnak, hogy az Ashtar parancsnokság eltávolította a siklóról a fegyvereket, és fotókat mellékeltek az üzenetük mellé, miszerint: Soha többé ne próbáljátok felfegyverezni a Nemzetközi Űrállomást!

Másik információ, hogy felderítő hajó szállt le a Fehér Ház pázsitján, és utasaik a titkosszolgálattal együtt megjelentek Obama irodájában!


A következő napokban sok változás fog történni, és nagy meglepetések várhatók (remélhetőleg pozitívak!).

Az összeesküvés vezérelte média napjai meg vannak számlálva.

Az alábbi angol nyelvű videóban ezekről és más fontos dologról is szó esik.A teljes, 3 órás interjú Billie Woodard-al itt hallgatható meg (angol):

A videók a forrásoladalon tekinthetők meg:

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/10/a-foldonkivuliek-uzentek-nasa-nak-soha.html#.VE7IlBaEzAx

14 megjegyzés:

 1. A fehér ház kertje egy forgalmas, tömegek által látogatott terület. Amennyiben leszállt volna egy űrhajó nem gondoljátok hogy erről mindenhol fényképeknek kellett volna megjelenni és világszenzációként bejelenteni az esetet.
  Helyette itt van egy photoshoppolt kreált kép és hír....Ezek a hírek mindig nagy csalódást keltenek bennem és szomorúságot hogy mennyire hülyék és nyitottak vagyunk az ilyen hírekre még mindig.... Persze mindenki várja a változást.....

  VálaszTörlés
 2. A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2014. Október 21.
  Sheldan Nidle által
  (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
  7 Muluc, 7 Tzec, 11 Ik

  http://www.tudatvaltas2012.blogspot.co.at/2014/10/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis_91.html

  VálaszTörlés
 3. A Föld bolygóért folyó harc elérte a csúcspontját

  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/10/a-fold-bolygoert-folyo-harc-elerte.html#.VFEKBiKG_ko

  VálaszTörlés
 4. SANDALPHON ARKANGYAL ÜZENETEI: MINDENSZENTEK (2014.OKT.29.)

  http://www.fenyorveny.hu/2014/10/sandalphon-arkangyal-uzenetei.html

  VálaszTörlés
 5. Ezt a photoshoppolt képet küldték az ufók?:D Kezd olyan lenni mint amikor egy 2 évesnek kamuznak a mikulásról valamit...

  VálaszTörlés
 6. TÉVHÍR, HOGY HAT NAPOS SÖTÉTSÉG BORUL A FÖLDRE?

  http://www.fenyorveny.hu/2014/10/tevhir-hogy-hat-napos-sotetseg-borul.html

  VálaszTörlés
 7. ÖSSZEFÜGGÉSEK

  1. Az USA-ból kitiltott hat személy neve ebben a cikkben megtalálható :

  http://pesterlloyd.net/html/1443useinreiseverbotungarn.html

  Tehát név szerint : Vida Ildikó, Habony Árpád, Heim Péter, Giro-Szász András, Seszták Miklós, Lázár János.

  2. Megbolondult Falus Zsolt (Bankcsapda)

  http://bankar.blog.hirszerzo.hu/2014/10/26/megbolondult-falus-zsolt-bankcsapda/#comments

  3. A magyar "pelikán ügyirat"!

  http://www.bankcsapda.eu/blog/a2014-10-28-a-magyar-pelikan-ugyirat-/

  VálaszTörlés
 8. MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETEI: SEGÍTSÉTEK ÉS SZERESSÉTEK EGYMÁST (2014.OKT.30.)

  http://www.fenyorveny.hu/2014/10/mihaly-arkangyal-uzenetei-segitsetek-es.html

  VálaszTörlés
 9. Kerion hozzászólás

  Kerion2014. október 19. 20:14
  A "gonosz" egyik vég-idei taktikai húzása az hogy felfedi az arcát, mintegy leleplezi önmagát. Itt is erről van szó. Most éppen - a cikkben is elhangzik - az ebola-fertőzött területhez közel lakó ghánaiak szájába van adva a leleplező szó. Egyébként az eb-ol-a/a ló eb egy a Szíriuszra/"kutya csillag-fehér ló" misztériumra utaló fekete-mágiás masonic szóösszetétel - magyarán Szíriusz-pocskolás. Ugyanaz amit Szíriában is művelnek az ISIS-el mivel Szíria is a Szíriuszt hivatott megjeleníteni. Szíriusz meg persze = Ízisz mint ahogy Orion = Ozirisz. Tehát a Szíriusz/Ízisz/Sánta Kata/Teremtő Ősanya bemocskolása folyamatos a 6alom részéről - nyilván fél-elem-ből. Érzik a végüket.
  A még regnáló un. "irányítók" legnagyobb problémája most az hogy az emberiség általuk való agymosása-elhülyítése immár túl sikeressé vált. Olyan fokú hogy a tömegek még a nyilvánvalóra sem reagálnak mert már magába a mindennapos gonoszságba is belefásultak. A 6almi bio-robotok túl jól végezték a munkájukat. Persze az emberek azért a tudat alatt érzik, tudják hogy nem is kell reagálni mert éppen azt várják tőlük.
  Ugyanis a c-ion-ista "terv" az lett volna hogy a 6alom mindenképpen fellázítja önmaga ellen a tömegeket. S egy un. végső bibliai "apokaliptikus armageddonban" - persze magát az úgymond "antikrisztus" vezette lázadó emberiséget kiáltva ki a sátáni gonosznak - véglegesen dűlőre viszi a 6alom kérdését. Egyfajta egyébként is tervezett népesség-csökkentést végrehajtva likvidálná az ellene fegyveresen lázadókat és az őket támogató polgári lakosságot. Ennek az éles "gyakorlata" folyik most Kelet-Ukrajnában. A maradék emberiség potenciális hangadóit pedig FEMA-táborokba, stadionokba zárva különítené el - erre is megtörtént már az előzetes felkészülés.
  Amennyiben nem sikerül a "terv" - márpedig úgy néz ki hogy nem fog - a 6alom kénytelen lesz önmaga ellen menni és végső soron önmagát felemészteni. Ezt úgy kell elképzelni hogy a genetikailag "kiválasztottként" megvezetettek egymás ellen majd irányítóik ellen mennek. Nem tudnak mást tenni mert az állandó harcra, harácsolásra, a "győzelemre" vannak programozva, predesztinálva. Legyőzni pedig a még mindig "talpon lévőt" kell, vagyis a hozzájuk hasonlót, vagy a felettük állót - ez nyilvánvaló. A már rabszolgát - mint például a valódi magyart - már nem kell legyőzni hisz már rajta taposnak. Attól már nincs mit elvenni - legalábbis olyat ami őket érdekli.
  A Magasabb Teremtés-nek semmi más dolga nincs mint az hogy a már "senki övéit" a mindenfajta ellen-meneteltől megóvja, eltántorítsa. Ezt teszi éppen Magyarországon is - de az egész bolygón. Nem véletlen hogy a magyar az úgymond "legBirKább". A Bir Ka persze = Ka-t/Kígyó-t Bír-ó - Kígyótartó. A Kígyótartó meg un. beavató-csillagkép a Nyilas és a Skorpió szomszédságában. 3-an őrzik a Tejút-centrumot ahonnét a "feltámadási energiák" jönnek. A főnix/turul-madarként való újjászületéskor a BirKa- magyarban "megszületik" a Bárány-magyar vagyis a KRiSZTuS/a KeReSZTeS/a KöRoSZTóS maga. Ezután jön az - az őskeresztény hitvallásokban - hogy a "Ragyogó Krisztus" kígyó /=skorpió/ képében megjelenve már hatásosan világosítja fel az embereket fénymag-természetükről. Ez az ami aztán végleg felszabadítja a jóravaló embert. A magyar 1 skorpió-lényegű nyilas/kentaur/centaur/10-es úr/nő/ - AZaz EGY.

  VálaszTörlés
 10. Kerion2014. október 20. 20:55
  Hogy a 6almasoknak mennyire útjában van a Bárány-mentalitású magyar lélekminőség az naponta meg-tapasztalható. "Mindenórás" a magyarság/Magyarország lejáratására, negatív kontextusba való helyezésére való médiotikus kabbalista szabadkőműves törekvés. Például az ál-magyar index.hu szalagcíme is erre utal: "Az étolajon csúszott el a MAGYAR mutyi". Itt is természetesen - mint minden egyéb esetben - nem magyar hanem zsidó vagy "zsidó-csahos" mutyiról van szó. A végidőben "senki" vagyontalan és pozicionálatlan szeretetelvű magyar egész egyszerűen nem tud mutyizni, sem vesztegetés tárgya lenni. Arról már nem is beszélve hogy mindez távol is áll tőle. Tehát a Szíjjártó-Kerry vircsaft tulajdonképpen egy jól megkomponált magyar és Magyarország-ellenes usraeli-zsidesz fekete-mágiás megjelenítés. Azt remélik ettől is - hogy majd a "világ" meggyűlöli a magyart illetve Magyarországot. A folyamatos globális ébredés miatt azonban ez már nem lehetséges. Egyre többen tudják ugyanis hogy az éppen "Soros-an" villogó páholytag csak a nevében magyar. Meg hogy Magyar-ország valójában Madár-ország - a Földre szállt Menny-ország - LESZ hamarosan.
  Ebből is látszik hogy mennyire fontos a magyarság és Magyarország. Bár nincs okuk rá félnek is tőlünk rendesen. Ezért is jöttek ide, foglaltak el bennünket, gyűrtek maguk alá és próbálnak meg kaméleonkodva a bőrünkbe bújva mindent ellenünk - akár a lejáratással akár a magyarkodással pro és kontra. Az már most látszik hogy egyik próbálkozás sem jött be - a kaméleon Magyar Bálintos-Szegedi Csanádos módszer meg lelepleződött. Nem lett sem politikai sem etnikai polgárháború a fidesz és emeszpé hívők illetve a magyarok és a cigányok/zsidók között - bár mindkettőt provokálták. Az 50. un. kis-főnix-idejű évfordulóra 2006-ban, sem azóta nem tört ki új 56 /=11/ sem - bár nagyon szerették volna azt is hogy tovább ritkíthassák a magyart. Most a maradék-magyarországi gazdaság tönkretételével próbálnak exodusra kényszeríteni bennünket, de ez sem jött be igazán mert azért milliók nem mentek külföldre mint például a románok vagy a lengyelek esetében. Nagy csalódás ez a hatalom és emberei számára úgy hogy el kéne már gondolkozniuk végre. Hogy hogyan tovább, mert előttük is nyitva áll/t/ az ÚT. A gyűlölködő önző harácsolva-törtetés, lefelé-taposás helyett lehetne választani a mindenfelé kisugárzó szeretet-orientált jóakaratúságot is. A jószívű naponta AD-O létezést, pláne ha az eddig "sértett" bennszülöttek amúgy még ráadásul megbocsátó természetűek is. Most - tetszik vagy nem tetszik- mindenki AZ 1-ÉN-i önMAGa "megváltásának vagy nem-megváltásának" a kovácsa...

  VálaszTörlés
 11. Kerion2014. október 21. 15:05
  A most hatalmaskodó szabadkőművesek köztudottan főként az anno általuk is megreformált ősi magyar nyelvet használják a megjelenítő szómágiájukban. És persze a latin betűs teljes magyar ABC 44 betűjét meg az un. gemátriában. PL.: FA=111/3/, ABBA=1331/8-Est-Hajnal-csillag/, M/agyar/M/essiás/=2121=33=HAT, ISTEN=110/15+31+33+9+22/ stb. A 44=4x11-es/"eleven oldalú" 4zet ami 1 stilizált kocka vagyis a Föld/.
  Ha az ebola szóösszetételt a szokásos "verdikt" szerint például a Szuez/Zeusz, a Sumér/Rémus vagy a GíZa-GéZa/aZéG mintájára megfordítjuk akkor az olvasható hogy: "a ló be" - köztudott hogy 2014 a Ló éve. Tehát a "fehér ló" és persze a lovasa belép/ett/ a földi téridőbe-körforgásba. Lásd Biblia "Jelenések Könyve": az apokalipszis lovasai, angliai lóábrák stb. Ez is egy "olvasat" a "ló és eb" megjelenítésen kívül. Mindannyiszor a Szíriuszra vagyis "Sánta Katára" történik negatív utalás - mivel az "ebola egy szörnyű kórisme". A Szíriuszt a 17-essel is azonosítják ami az un. Szíriusz-i/IstenAnya-i "HALászat száma" - hal alatt persze a Halak korszakbeli embert kell érteni. Lásd a Bibliában Jézus feltámadása utáni halászatát. 1+2+3+...+17=153=17x9 - tehát a 153 hal = a 9-es ember/nov-ember/új ember/a tengerből a 7,3 milliárd közül kiHALászott ember. Közismert videoklip a: "NovEmber Rain" melynek valódi jelentése: "9-es-Ember-Eső"
  A páholyokban sertepertélő "fekete szómágusok" nem hülyék, pl. Julius Oppert németországi zsidó régész az 1860-as években kitalálta nekünk a sumér népnevet - ami persze a megfordított/"titkosított" Rémus - az ős-szkítaság-magyarság úgymond "rémusi" módon való elveszejtésére. Ez teljesen egyértelmű, mert addig ezt a népet úgy emlegették hogy: "ősszkíták/ősi szkíták". Még azt is tudta előre hogy éppen a fekete mágiával "elveszejtendők", vagyis a "sumér" rokon magyarok fogják ezt a "rejtett Rémus-t" a leggyakrabban használni.
  A mostani végidőben a magyar éppen kihalássza vagy már ki is kihalászta önmagát a "tengerből" - vagyis szellem-tudatilag/spirituálisan feltámadt. Ez a szeretetelvűségének és azáltali magasabb belső rezgésének köszönhető. Az effajta "feltámadás" nem enged "mutyizni", de félni és hazudozni sem. Ha a szintlépés megtörtént - márpedig megtörtént - már nem lehet úgymond "visszaesni" mutyi ügybe keveredni. Már nem lehetséges újból gazemberré válni. Ha valaki ezt még nem érti az sajnálatos. Egyébként meg nem a világ bántja a magyart hanem a zsidó vagy álzsidó aki a magyarnak valamilyen oknál fogva az ősi ellensége. Lásd a kánaáni Sólyomvár/Hierosolyma vagy éppen Hirosima és lakói elpusztítása. Hogy mi a felháborító ? Többek között az hogy az un. kazár zsidók sutyiban - Galíciából beszivárogva - a magyarok által hívatlanul elfoglalták az egész Kárpát medencét. Azon belül pedig az utóbbi 150 évben minden politikai, gazdasági, médiabeli, kulturális stb. pozíciót elfoglaltak maga alá gyűrve, kirekesztve és kifosztva a magyarságot. Hát ha valami égbekiáltóan felháborító - ez AZ.

  VálaszTörlés
 12. Kerion2014. október 21. 20:22
  Arra hogy kik is verik a végidei "tamtamot" - nem csak Nyugat-Afrikában ebola, Szíriában és Irakban ISIS valamint Ukrajnában orosz ügyben, hanem itthon is - nagyon jó példa most a "rassz-ista" keceli polgármester körüli pumperlávé. Szóval ez a "jó ember" - valamikor még jó régen - tarkón-lövésről hadovált méghozzá a zsidók és cigányok vonatkozásában. Ezt a szöveget aztán "véletlenül" felvették és a minap megint csak "véletlenül" nyilvánosságra hozták. Miért is ? Hát csak azért hogy lássék már hogy milyen is egy magyarországi magyar, mellesleg meg fideszes polgármester. Aki persze úgy magyar mint a magyar hottentotta. Vagyis sehogy. Ugyanis bármily furcsa nem mindenki magyar aki magyarul /is/ beszél. Pláne nem egy ilyen megjelenítő szerep-játékos polgármester. Szóval megint a képünkbe van tolva a bennünket lejáratni szándékozó valóság, ami persze azért nincs a nevén nevezve. Fejtsd meg. Meg persze az is sugallva van hogy "ha már eddig nem tetszettek tessenek már végre forradalmat csinálni" - ennyi körmönfont magyar-ellenes gonoszság láttán. Hát nem tetszünk, akkor sem ha kifutnak az időből és már nyilvánvalóan önmagukat leplezik le hogy velünk valamire jussanak. A következő youtube videó az úgymond "Jób/b/ik-szimpatizáns ősmagyar" keceli Haszillóról - talán elég bizonyítéknak. Persze lássunk - Uram bocsá, ha kell rassz-jegyeket is - ne csak nézzünk:
  "Haszilló Ferenc beszéde 2013"
  Lassan minden/ki/ lelepleződik és a helyére kerül. Az idegen csontvázak kiesnek a szekrényből, a fátyol pedig lehull.

  VálaszTörlés
 13. Kerion2014. október 22. 9:48
  Most már naponta látjuk a mindenáron forradalmi tettekre való felbujtást Magyarországon. Mivel a fidesz van 6almon tőle. Az USÁ-val együtt kieszelt NAV/"VAN"- mutyizás után jött a keceli fidesz-polgármester majd 3 éves libsi-zsidó-cigány tarkólövéses sztorija. Ennek még el sem ültek a hullámai máris itt van az internetadó-riogatás. Már szerveződnek is az ellen-menetelők a félszbukon meg máshol is. Ez is a cél. Hogy előbb vagy utóbb de elszakadjon a tömegek agyában a cérna és harc legyen - lehetőleg élet-halál harc - ugyanis anélkül nem tudnak már meglenni. És persze anélkül nem tudnak továbblépni a magasabb belső rezgést igénylő aranykori illúzióba sem. Csak akkor ha fizikailag áldozattá válnak, mert akkor nem kell még a magasabb rezgést a szeretet-elvűséggel abszolválni. Illetve kell csak egy későbbi időben - így kapnának még egy esélyt a további létezésre. Egyiptomban nagyon szépen ott van a sírok falfreskóin hogy mi is történik amúgy a bebetonozódott "gonoszsággal/gonosszal". De persze már csak ők harcolnak egymás ellen. Hol kamuból, hol élesben.
  Ez persze nem jelenti azt hogy nem disznóság amit csinálnak és nem lenne üdvözítő eltakarítani őket valahová. De ez nem egy másik ember hanem a Teremtés feladata: "Ne ítélkezz mások felett hogy Te se ítéltess meg mások által" - ez még a Bibliában is ott van és nagyon igaz. A Teremtés időnként - most éppen azt az "időt" éljük - odahat hogy az "gaz ocsú önként a komposztálóba menjen" - a tiszta búza-mag meg újra el legyen vetve általa.

  VálaszTörlés
 14. De kajak hogy szállt le oda egy űrhajó? Ha hangtalan is észre veszik,főleg hogy DISCO fényben játszadozó űrhajó szállhatott volna le,mert mindegyik ragyog!
  Ha a Fehérház mögé szált le is meglátták volna éjjel is mert a Fehér Ház nem egy kastély.-

  VálaszTörlés