2015. február 21., szombat

Az Esemény szíriuszi leírása 2014.12.1

A Szíriusz anyahajó megmutatta, hogy az Esemény azt jelenti, amiről korábban beszéltünk. Ez az esemény egy kezdeti nagyon intenzív energetikai impulzus, amely a galaxisunk központjából vagy más szóval szívéből érkezik, és a Napunk fogja közvetíteni.



Az Esemény szíriuszi leírása

A legutóbb feltett szíriuszi ihletettségű videó ( http://spiritufo.ditro.hu/videotar/24-leleplez-videok/335-az-igazsag-feltarasa-folytatodik-az-ison-uestoekoes-titkai ) utolsó részében az Esemény leírásáról van szó. Mégpedig sokkal részletesebben, mélyebben és teljesen más összefüggésben, mint ahogy ezt pl. Cobránál megszoktuk. Éppen ezért volt meglepetés számunkra, hogy a magyar internetes ezoterikus-alternatív oldalak által képviselt szokásos angolszász spirituális tanító-guru-tekintély-imádat ellenére ( ami még nem lenne baj, ha végre a saját népüknél vagy a környező országokban is felfedeznének ugyanolyan minőségű tanítókat! ) egy ilyen "Cobrás" oldalon ( http://felemelkedes.blogspot.hu/2014_06_01_archive.html ) megtaláltuk a videó utolsó részének lejegyzett szövegét - melyet természetesen a blog szerzőjének nagyon köszönjük!

"A Szíriusz anyahajó megmutatta, hogy az Esemény azt jelenti, amiről korábban beszéltünk. Ez az esemény egy kezdeti nagyon intenzív energetikai impulzus, amely a galaxisunk központjából vagy más szóval szívéből érkezik, és a Napunk fogja közvetíteni. Ezt az energiát a Földön minden emberi lény fogja érezni. Ez az energia a fizikai struktúránk minden atomjába be fog hatolni, és jótékony változásokat generál a DNS-ünkben annak érdekében, hogy a jövőben gyorsabban tudjunk spirituálisan fejlődni.
Az emberek egy belső boldogságot fognak érezni, és azok, akik erre felkészültek, akár belső megvilágosodási állapotokat is átélhetnek. Nagyon tisztán meg fogják érteni, mit jelent az Isten fogalma, és egy tökéletes boldogság és öröm állapotot fognak átélni. Ugyanakkor ez az energia egy vitalitást és szubtilis ragyogást fog hozni számunkra, amely akár arcbőrünkön is látható lesz, egy speciális belső ragyogás formájában. Az is meg van határozva, hogy ez az első impulzus pontosan 14 perc és 58 másodpercig fog tartani. Ez pontosan a galaxisunk szívverését képviseli. Tehát ez pontosan a galaxisunk frekvenciája. Nem véletlenül, körülbelül 14 percig tart egy neutronnak, hogy egy protont és egy elektront formáljon, azaz létrejöjjön a két polaritás.
A Galaxisunk által emittált energiát minden ember érezni fogja a Napunkon keresztül és úgy érezzük majd, hogy feltölt és reményt és örömet hoz és gyors spirituális utat jelent majd. Anesh megmutatta nekem, hogy amikor ez az esemény bekövetkezik egyfajta jellegzetes fényesség lesz látható, ha éjszaka lesz valami nagyon hasonló a sarki fényekhez, mint amikor az Aurora Borealis látható. Ha az esemény nappal következik be, az emberek egy sajátos fényességet látnak az égben és hatalmas boldogságot éreznek, amikor látni fogják a nagyon fényes és ragyogó kéket a fejük fölött. Ez az egyedülálló esély számunkra, amely azért adatik, hogy tudatunk egy megvilágosító ugrást tegyen.

Az Esemény látható kozmikus formában

Ez egy egyedülálló pillanat lesz a bolygónk történelmében, sőt az univerzális történelemben is. De Anesh azt is mondta, hogy ez az energia lesz az egyetlen, amely védelmezni fogja azokat, akik a spirituális útat követik. Az esemény biztosan be fog következni és egy elképesztő alkalom lesz az emberi lényeg számára, hogy a spirituális út felé irányuljanak, hogy fejlődjenek mind energetikai, mind spirituális szempontból. Ez a rendkívüli erős spirituális energia impulzus megvilágosítja az életet a legalacsonyabb életformáig, még a baktériumok szintjét is, sőt amorf föld szintig. Azt jelenti majd, hogy gyakorlatilag az emberi lények DNS-e felül lesz írva olyanra, amilyen valójában potenciálisan lennie kellene a sorsunkkal és a választásainkkal összhangban.
Akkor az emberek megértik a dolgok természetét és intuícíó által megértik az igazságot, felébrednek, mintha eddig egy nagyon hosszú mély álomban lettek volna és látni fognak mindent maguk körül áthatva egy isteni fény által. Az embereknek egyénileg kell eldönteni, hogy melyik úton akarnak haladni. A stagnálás, visszafejlődés, a megszokott gondolkodásmód szenvedésének útján, vagy a boldogság, és a spiritualitás és fény világába való felemelkedés útján.
Mi több ez a kolosszális energetikai impulzus éteri szinten egyfajta átitatódást jelent majd vitális energiákkal a Föld éteri szintjén, ahol jelen pillanatban a szíriuszi civilizáció létezik és meg akarják erősíteni annak érdekében, hogy kicseréljék a régi szennyezett éteri szintet, mely tele van energetikai gátakkal, melyet sátánikus és démoni lények használtak, hogy igába hajtsák és kontrollálják az emberi lényeket, főleg az utóbbi ezer évben. Rögtön a nagy pulzáló, illuminálló energiakibocsájtás után olyan zavaró események lesznek a földön, hogy ez lesz az egyetlen energia ami megtudja védeni az embereket akik nehéz próbatételeknek lesznek kitéve.
Az általam kapott információk alapján észrevettem, hogy az impulzus, amit kisugároznak majd az Események idején egy új időszakot fog nyitni a földi civilizáció életében. Attól az időtől kezdve az emberek választhatnak, hogy egy állandó boldogságállapotban és Istenben bízva élnek, vagy elutasítják az energiát és pesszimizmusba merülnek. Attól az időtől kezdve a szociális érzékenység és függetlenedés iránti vágy erős változáson megy át, mind az egyén, mind a nemzet szintjén.
Az embereknek lesz hitük Istenben, nagyobb igényük lesz jogaik megvédésére és megfigyelhető lesz, hogyan oszlik meg a társadalom azok akik fejlődni akarnak és azokra, akik ezzel ellentétben, a múltat akarják megőrizni, a múlt szokásait, tradícióit, elutasítva a belső fényt, ami már megszületett azokban akik felébredtek. Anesh világosan kijelentette, hogy ez az állapot Isteni adomány, spirituális ajándék és egy energiát képvisel, amely minden lény által kibocsájtódik, akik átélték ezt a felszabadult, illuminált állapotot és beletartoznak a Galaxisunkban található 200 csillag által formált hálózatba.
Minden embernek lehetősége van választani a jó és rossz között. Ahogy Anesh mondta, az Esemény megzavarja majd a gonosz entitásokat, akik azonnal elhagyják búvóhelyüket, igyekezve a félelem düh és erőszak irányába befolyásolni az embereket, annak érdekében, hogy ismét irányításuk és elnyomásuk alá hajtsák az embereket. Ennek érdekében előbújnak rejtekhelyükről és minden eszközt bevetnek. Természetesen azokon keresztül fognak cselekedni, akik már régen eladták magukat és befolyásos politikai vezetők vagy bankárok. Sokan annyira romlottak, hogy még az Esemény után is fogékonyak lesznek a negatív energiákra és olyan döntéseket hoznak majd amik a népesség ellen irányulnak. Ezért nemsokkal a különleges pulzáló megvilágosító kozmikus energia kibocsájtása után zavaró események fognak történni a Földön.
Nagyon nehéz idők lesznek, amikor az emberek szigorúan próbára lesznek téve. Sok igazság, sok titok napvilágra jön, mely megdöbbenti az embereket. Ellentétben a mostani helyzettel, ahol nincs folytonosság a véleményt és szándékot illetően, ami a tömegeket illeti, az Esemény után a tömegek követelni fogják a jogaikat, nagy bátorsággal és eltökéltséggel. Anesh egy nagyon érdekes tényt is közölt. Még akkor is ha sok embernek nehéz lesz megérteni és elhinni, hogy kikerülhetnek ezekből a helyzetekből, a megvilágosító impulzus fenntartása tévedhetetlenül fogja vezetni őket, hogy majdnem csodával határos módon túllépjenek a nehézségeken.
Az Eseményt követően a társadalom felébred és lesz egy energiafölöslege, természetesen a sötét erőket nagyon fogja zavarni, hogy az emberek spirituálisan elkezdenek felébredni. Meg lesz az erőnk, hogy követeljük a jogainkat.
Körülbelül 3 évvel az Esemény után, ami alatt ezek a társadalmi rendellenességek folynak, a két tábor elválik egymástól. A pesszimisták feladják a felemelkedést és fizikai, anyagi sík foglyai maradnak, elkezdve egymással harcolni, míg azok, akik átalakultak elkezdenek eltávolodni ezektől, lépésről-lépésre, a Föld új korszakának spirituális közösségeit hozva létre. Annak ellenére, hogy azok az idők nehezek lesznek, egy szédítő feltárási ütemet is jelentenek majd. Az emberiség kétség nélkül megnyeri a harcot a gonosz erői ellen, mert ez a sorsa. Az Esemény megtörténésétől számítva minden jótékony lesz. Meg lesz a lehetőségünk és korlátlan erőnk a fejlődésre és hogy találkozzunk ezután az égi testvéreinkkel."

Az emberiség felszabadulása




http://spiritufo.ditro.hu/kozmosz-letagadott-valtozasairol/57-a-felemelkedes-hirei-1/336-az-esemeny-sziriuszi-leirasa

28 megjegyzés:

  1. Az eseményről már nagyon sokat olvashattunk, hogy mi fog MAJD történni.
    A leírtak nagyon jól hangzanak, de ez csak egy fantazmagória kategóriába tartozó ígéret mindaddig amíg valami kézzelfogható bizonyosságot nem kapunk. Azt várják az emberektől, hogy VAKON HIGGYENNEK. Sajnos a vak hit csak egy darabig tart aztán elfogy a hit, a bizalom.
    A kérdésem egyszerű, HOGY MIKOR fog ez megtörténni?
    Az időpont meg van-e előre fixen határozva? Ha nem, akkor mégis mikorra mondják odafentről, kb fél év, 1 év, 5 év, 10 év?

    VálaszTörlés
  2. Ez teljesen más, mint amit Cobrától olvashattunk.

    VálaszTörlés
  3. "A Szíriusz anyahajó megmutatta, hogy az Esemény azt jelenti, amiről korábban beszéltünk. Ez az esemény egy kezdeti nagyon intenzív energetikai impulzus, amely a galaxisunk központjából vagy más szóval szívéből érkezik, és a Napunk fogja közvetíteni. " -
    Február 21:16 Ez valójában a G" felhőről szól. A csillagászok 2012-ben felfedezték, hogy egy felhő (G2-nek nevezték el) bele fog zuhanni a galaxis központi magjába és ez a felhő jó eséllyel 1 vagy 2 barna törpét is tartalmaz. Amint belezuhan a felhő a magba a robbanás következtében egy úgynevezett szuper hullám fog keletkezni ami galaktikus sugárzást szór majd szét az egész galaxisban. (Egy szomszédos galaxisban már sikerült egy ilyen eseményt megfigyelni.) Az ezo fanok erre mondják, hogy pozitív DNS változást fog okozni a sugárzás és megindul a felemelkedési hullám. Az igazság az, hogy még a csillagászok sem tudják mi fog történni. Egyesek szerint a galaktikus sugárzás részleges kihalást is okozhat a bolygón. Hogy jó vagy rossz dolog történik az majd kiderül ha megtörténik. Nem az a kérdés, hogy megtörténik-e hanem az, hogy mikor. Ezt nem lehet előre megjósolni. A csillagászok nagy része arra számított, hogy már tavaly bekövetkezik a dolog de nem így lett. Lehet, hogy megtörténik jövő héten de az is lehet, hogy csak 2-3 év múlva. COBRA szerint is addig nem fog bekövetkezni az esemény amíg a szuper hullám végig nem söpör a galaxison. Szóval szerintem egy darabig még mindenki nyugodtan ülhet és várhat.
    Maga az esemény(felhő magba zuhanása) már kb. 25.000 éve megtörtént de olyan messze van tőlünk a galaxis központja, hogy onnan a fény nagyon lassan jut el hozzánk és mi ezért látjuk azt, hogy még csak közeledik a mag felé a felhő.

    VálaszTörlés
  4. Pontos dátumot nem fognak mondani a hadseregünk miatt.Gondold el mondanak egy időpontot aztán mi meg állig felfegyverkezve várnánk őket.Hirtelen minden ország katonai kiadása meguggrana ami így is sok.Minden tartalékost behívnának tehát az lenne bogy nekünk az összes rakétánk az ég felé nézne.Szóval logikisan nézve nem lesz pontos dátum.Náluk elvileg nincs is idő.Azt írják 1 hónapja hogy nagyon közel van az esemény.18-án pedig egy érkezünk üzenetet kaptunk.Szerintem várjunk kicsit és a lényeg az hogy ne pánikoljunk be.

    VálaszTörlés
  5. Sajnos igen.Csillagászatban mindig a múltat látjuk.Láttunk már 65 fényévre lévő csillagot is felrobbani de az is már 65éve megtörtént.

    VálaszTörlés
  6. Az Eseményhez kapcsolódván

    (Comet Ison. The Event. The Truth About It)

    (magyar felirattal)

    https://www.youtube.com/watch?v=nYXZCz_2Rcg&feature=youtu.be

    VálaszTörlés
  7. Az Esemény (Nagy figyelmeztetés, második pünkösd) leírása és figyelmeztetése 2012-ből
    Urunk, Jézus Krisztus üzenetéből:

    http://nagyfigyelmeztetes.hu/2012/12/a-szentlelek-tuzet-mindenki-erezni-fogja-a-sziveben/

    VálaszTörlés
  8. A CIA-t a Pentagon helyezte zárlat alá, hogy leállítsa a nukleáris terrort, de az összeesküvés még mindig ellenáll

    http://ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/02/a-cia-t-pentagon-helyezte-zarlat-ala.html#.VOxy8PmG-wU

    VálaszTörlés
  9. A piros és a kék

    http://2012portal.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés
  10. 25éve jön az impulzus és sehol semmi.egyébként van 1szinjátszó csillag az égen hetek óta figyelem.mintha mozogna is néha mikor nézem.integetek is neki hitevesztetten hátha eljön hozzám.én az elsök közt voltam ki várta a változást,eseményt de csak 1szines csillagszerü anyahajo van itt.bár anyahajo lenne .már csak viccelek az egésszel de valojában ez olyan mint a bohoc valodi lelke.szomorú.sokat irtam megjegyzést is ide régebben.vagy minden irás ökörség vagy iszonyat komoly a skalárháló okozta elmeirányitás.néha autokban mintha nem ember ülne hanem hüllö v.krokodil.néha mintha szürkéket látnék az utcán de multkor több méteres árny repült el fölöttem.ez 2dolgot mutat.1-paranoiás idiota lettem a sok idiota hir olvasása miatt 2-minden igaz és tényleg teljesitette a felsöbb énem azt a kérésemet h.lássam az álcázott nem földi lényeket.kati szerinted?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyre többen látnak furcsa dolgokat, vagy hallanak, éreznek. Ez teljesen normális.
      Az volt a nemnormális, hogy az eredeti képességeinkhez képest süketen és vakon éltünk eddig a földön.
      Sokféle módon butítottak le eddig minket.
      Hidd el, hogy a világ sokkal több annál, mint amit eddig tapasztaltunk!
      Rengeteg kisgyerek angyalokat, tündéreket és manókat is lát. Szerencsére ma már nem viszik őket pszichiátriára elinyekciózni a képességeiket.

      Törlés
  11. Pontosan milyen furcsa dolgokat is látunk mert hogy én semmit az is fix.Az a baj hogy ha az ember nem olvas semmit sem tud.Ilyen pentagoni dolgokról meg főleg nem ami ugye vagy igaz vagy nem.Egyszerű ember semmi furcsát nem lát.Ha egyszer látnék az égen egy jól kivehető ufot már örülnék.De nen inkáb a tudatlan enberek fölött jelennek meg meg ugye USA,Európa meg le van szarva.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a saját kis életünkben zajló furcsa dolgokra utaltam. Nem hiszem, hogy nincsenek ilyenek másoknál, csak nálam.... az a baj, hogy legtöbben nem veszik észre.

      Törlés
  12. GALATRIL ÜZENETE POSIDBÓL I.

    www.fenyorveny.hu/2015/02/galatril-uzenete-posidbol-i.html

    VálaszTörlés
  13. ÜZENET TELOS GYERMEKEITŐL II. - A GYERMEKEK KOLLEKTÍVÁJÁTÓL

    www.fenyorveny.hu/2015/02/uzenet-telos-gyermekeitol-ii-gyermekek.html

    VálaszTörlés
  14. FÉNYHAJÓ DUBAI EGÉN

    www.fenyorveny.hu/2015/02/fenyhajo-dubai-egen.html

    VálaszTörlés
  15. Az elit cselszövése és csapdái - Idegengyűlölet - A Hélium-3 energiája

    ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/02/az-elit-cselszovese-es-csapdai.html#.VO-j8PmG-LU

    VálaszTörlés
  16. A GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ ÉS A SPIRITUÁLIS HIERARCHIA ÜZENETE /2015. FEBRUÁR 24./

    www.fenyorveny.hu/2015/02/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis_26.html

    VálaszTörlés
  17. A GALAKTIKUS FÖDERÁCIÓ ÉS A SPIRITUÁLIS HIERARCHIA ÜZENETE /2015. FEBRUÁR 24./

    www.fenyorveny.hu/2015/02/a-galaktikus-foderacio-es-spiritualis_26.html

    VálaszTörlés
  18. UFO-t vett filmre egy nő Észak-Mississippiben, ami szerinte legalább akkora volt, mint egy futballpálya

    ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/02/ufo-t-vett-filmre-egy-no-eszak.html#.VPDew_mG-LU

    VálaszTörlés
  19. AKTUÁLIS VÁLTOZÁSOK: 2015.MÁRCIUSI HÓNAP ASZTROLÓGIAI ELŐREJELZÉSE

    www.fenyorveny.hu/2015/02/aktualis-valtozasok-2015marciusi-honap.html

    VálaszTörlés
  20. - Szinkronmeditáció 02.28. - A koncentrációs táborok pentagramjának megtisztítása és gyógyítása

    - Globális meditáció: London megtisztítása, a korrupció leleplezése

    2015attores.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  21. A Cabal bukása - Tömegmeditáció: Számlák befagyasztva

    2015attores.blogspot.hu/2015/02/a-cabal-bukasa-tomegmeditacio-szamlak.html

    VálaszTörlés
  22. A tisztításra váró Ley - vonalak térképe

    cdn.ucadia.net/images/one-evil.org/holocaust/Great_Vatican_Jesuit_Ley_Lines_of_Evil.jpg

    VálaszTörlés
  23. Kedves Nagy Sandor! Csak te vagy kepes ennyit idelinkelni- ami öszinten szolva idegesito mar. Feltetelezni merem, hogy is Milly kepes ilyen es hasonlo oldalakra utalni, ha ugy gondolja, hogy azok az informaciok is ertekesek lehetnek. Velem, hogy aki ilyen oldalakra jar, az megtalalja a többi hasonlot is.
    Szeretettel megkerlek, hogy: ha van szemelyes mondanivalod, velemenyed, allaspontod, akkor azt közöld velünk es ne linkek özönet araszd felenk. Elöre is köszönöm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen!
      Nem tudom melyik hozzászólás a Nagy Sándoré, de mindegy is szerintem.... Engem nem zavar, ha belinkelnek sokféle információt, bár mindig megnézem milyen az... akármit nem engedek közzétenni.
      Az a véleményem, hogy nem minden olvasónk ismeri azokat az oldalakat, vagy az aktuális bejegyzést, ezért hasznosak számára a linkek... Aki pedig ismeri, azt kérem, hogy ne zavarja... épp a kevésbé tájékozottak érdekében.
      Valóban én is megoszthatnám azokat az infókat teljes terjedelemben, ... épp azért nem teszem, mert túl sok lenne egyeseknek... de mivel mások megteszik helyettem itt a belinkeléssel....így a kecske is jól lakik, meg a káposzta is megmarad... :)
      Szeretettel Milly

      Törlés
  24. Regota jarogatok erre az oldalra es mindig szivesen. Hitemet hol megtalalom, hol elvesztem.
    A törteneseket a vilagban figyelem- amennyire lehet- de istenigazabol csak akkor latok valtozasokat amikor ugy valasztom en.
    Ezt az irast is töviröl-hegyire elolvastam mielött akarmi szot is füznek hozza, mert AZ ESEMENY sokaig a NAAAAAGY remenyeim köze tartozott. Aztan felebredtem!! Multak a napok, honapok aztan az evek...es mit hozott a Holnap? - ugyanazt folytatta amit a Tegnap.
    Öszinten szolva, ezt az "uj" üzenetet is elolvasva- nem igan talaltam benne oly nagy elterest a masikhoz kepest. Ha nagyon realista akarnek lennek, akkor szinte minden mondataba beleköthetnek. Egy parat azert kiemelek, mert ha valamit megtanultam ezeket az oldalakat olvasva - az az: hogy a hozzaszolasok mutatjak meg igazi arcat a vilagunknak. Igen, ennek a földhözragadt szenvedo emberiseg igazi arcat - sajat tapasztalasa es maglatasa altal. Ezert van a sok-sok eltero velemeny :) Tehat:
    "Az embereknek egyénileg kell eldönteni, hogy melyik úton akarnak haladni. A stagnálás, visszafejlődés, a megszokott gondolkodásmód szenvedésének útján, vagy a boldogság, és a spiritualitás és fény világába való felemelkedés útján."Ezekutan kerdem en: Eddig nem ugyanigy volt?!
    "....gátakkal, melyet sátánikus és démoni lények használtak, hogy igába hajtsák és kontrollálják az emberi lényeket, főleg az utóbbi ezer évben." - Tenyleg? Ha jol atgondolom, az elött is volt dögivel harc es haboru, ehhalal, elnyomas meg jobbagysors, eppen eleg. Csak az utobbi 100 evben fejlodött annyira a vilag tehnikai szinten, mint azelött soha - nem furcsa ez? Ennek a tehnbikanak köszönhetjük most, hogy ilyen "jo" hireket olvashatunk :P
    "Az általam kapott információk alapján észrevettem..." Tegye fel a kezet, aki nem szeretne informaciokat kapni elsö kezböl! Hogy van az, hogy sokkal jobban fejlett lenyek, nem tudnak meg almaimban sem megjeleni- es nem csak nekem...hmmm
    "Meg lesz az erőnk, hogy követeljük a jogainkat" - hat szereny velemenyem, hogy most is megvan, csak a BATORSAG es BIZALOM es a HIT hianyzik hozza! Az, hogy tudom, hogy nem EGYEDÜL allok ki - es nem egyedül bukok le. Egyszoval - keves embernek van mar igazan hatgerince - tenyleg jöhet a DNS valtas :P
    Ma nem folytatom, pedig lenne meg mivel. Maradok tovabbra is a azzal a remennyel, hogy e nagy valtas meg az en idömben fog megtörtenni :))
    Szeretet mindenkinek! :)



    VálaszTörlés
  25. Az Eseménynek mindössze arról kellene szólnia, hogy a Galaktikus Föderáció az Univerzum Törvényeinek keretén belül az egész Emberiség számára egy ébresző információt küld, melynek hatására mindenkiben tudatosul, lényünk igazi felépítése, spirituális volta. Ezután mindenki maga dönti el merre indul, ami benne is van a leírásban. A Fény nem avatkozhat be és nem is fog beavatkozni közvetlenül egy bolygó fejlődésébe. Azért jön ide a lélek, hogy tanuljon, hogy pozitív tudjon maradni a negativitásban, hogy megéljen mélységet és magasságot. Ha ez egy átkozott, élhetetlen, kerülendő hely lenne nem születnének ide lelkek. Ami való, hogy több negatív faj is bojkottálja fejlődésük, mert nekik ez így a jó, ők ezekből az energiákból táplálkoznak. A sötétség ott van a magasabb dimenziókban is; miért pont itt szüntetnék meg végérvényesen. Elérhetnénk egy dimenzióváltást, ha MINDENKI a Fény és a Szeretet felé fordulna. Hiába van információ áradat, épp a cél ellenkezőjét érjükel; nem gyarapszuk, összezavarodunk. Ezért lenne jó egy Esemény-szerű segítség, amelyet kétlem hogy kapni fogunk.
    ALAJE videoiban benne van minden tudás amire szükségünk van ahhoz, hogy egy igazán élhető világot alkossunk itt. Ezt saját magunknak kell megteremteni, helyettünk nem fogja senki szívességből megtenni.

    VálaszTörlés